- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Bebege degil ben iciyorum bu karışımıYalnız bal alerjik bi besin bi yasından önce vermeyin diolar canım bilgin olsun persembe kontrolümüz var dr a bi sorayım kimyon içirmeyi çünkü bi yerde okudum bebeğin bagırsakkarı felç olmuş kimyondan annesi daha cok ugrastım diodu off ne zor gaz işi
Zorla uyandırcan baska caresi yok. Altini ac olmadi kiyafetlerini cikar uyaniyrlar genelde oyleYardıma ihtiyacım var .. bebek sarılıktan dolayı surekli uyuyor emmiyor ne yapmalıyım ?
kizlar hangi bebek sampuanini ve sabununu kullaniyorsunuz jhonsans kullanıyodum bebegimin vucudunda sivilce gibi kizarikliklar oldu banyodan sonra memnun oldugunuz markalar neler
Bende Sebamed almistim yenidogan icin ilk yikamada kabartti kizimi.biraktim onu. Dr. Onerdi Bioderma jel onu kullaniyorum simdilik sorun yok.
bazen huysuz oluyolar hic sebepsiz benimki de uyumuyo gobegi dustukten sonra ufak kanamasi akinti olmasi normal ic camasirinda gozukur ama coksa ve kirmizi taze kansa doktora goturmelisinKızla bügün bebeğim biraz çok ağladı. Altını değiştirirken farkettim göbeği biraz kanamış. Sizce normal mi ? yarın doktora gitsem mi acaba
Sabahtan beri çok huysuz .kakasını falan yaptı niye huysuz anlayamıyorum. Doğru düzgün uyuyamadı.
Ben daha bir kere verdim canım üç damlaMrblar
Bu ACD3 vitamininin iceriginde 4-10 yaş cocuklar icin uygundur diyor.
Yenidogana nasil onerdi Dr. Anlamadim.
Kullanan var mi
Menşei Turkiye yaziyor.
Eczaci bisey demedi
Daha iyi olmana çok sevindim. Her geçen gün daha iyi olacağızCanım bugün daha iyiyim çok şükür. Artık hiç geçmeyecek sanmaya başlamıştım. Bilmiyorum lohusa psikolojisi mi, kötü birşey oldu diye düşünmeye başlamıştım. Bugün ağrım dayanılmaz ağlatacak kadar değil. Çok şükür iyiye gidiyor herhalde. Bantı da açtık bugün altında kızarıklık şişlik birşey olmadığını görünce daha da rahatladım.
16 ay ara ile ikinci sezeryanimi oldum. ilkinde gr sanci aci yoktu bunda ise ust derimde acilma ve kizarma oldu. ayrica aci ve yanma var. kontrol et isi artisi varsa kizariklik varsa kotu koku varsa dr a gorun.kızlar bazı arkadaslara sordum ama genel olarak sorayım 1 haziran da doğum yaptım sezaryen oldum herkesin bünyesi farklı tabi ama hala alt karın kısmı ağrıyor ve yatarken kalkarken sizlama oluyo gaz sancim yada idrara sıkışık oldugumda ağrıyı daha çok hissediyorum..öyle ağrı kesici kullanacak kadar yada ah dedirtecek kadar değil ama rahatsız hissediyorum bazen hala ev islerini tam anlamıyla yapamıyorum halsiz hissediyorum bunun yanında yorgunluk uykusuzluk var tabi ama dikiş yeri de zorluyor sanırım iç dikişler ağrı yapıyor sezaryen olan arkadaşlar sizde durum nasıl hiç ağrım sizin kalmadı diyen var mı birde ameliyat yeri ne çamaşır deyince bişey olmaz sanırım dimi bazen havalandirmak gerektiğini okudum internette
soyarak uyandir.Yardıma ihtiyacım var .. bebek sarılıktan dolayı surekli uyuyor emmiyor ne yapmalıyım ?
16 aylik kizimda da hala kullaniyorum sebamed. mustela ve dalin kullandim.bibara ikis de kizimda alerji yapti simdi oglumda da sebamed kullaniyorum en az kimyasal ondaymis.kizlar hangi bebek sampuanini ve sabununu kullaniyorsunuz jhonsans kullanıyodum bebegimin vucudunda sivilce gibi kizarikliklar oldu banyodan sonra memnun oldugunuz markalar neler
gida muhendisi bir arkadasim var mustela bir tik daha zararliymis diger markalardan . kullanilmamasi daha iyiyimis.Ben mustela kullanıyorum hiçbi sorun olmadı bebeğin cildinde. Hatta ilk banyoda çocuk üşücek diye ve ağlıyo diye apar topar bitirdik banyoyu tam durulayamadık bile cildinde şampuan kaldığı halde sorun olmadı
agladigi icin kanamistir endiselenme, cogalirsa dr a git. gunus nitrat suruyorlar.Kızla bügün bebeğim biraz çok ağladı. Altını değiştirirken farkettim göbeği biraz kanamış. Sizce normal mi ? yarın doktora gitsem mi acaba
Sabahtan beri çok huysuz .kakasını falan yaptı niye huysuz anlayamıyorum. Doğru düzgün uyuyamadı.
devit3 kullandim kizimda oglumda da devam ediyorum. anne situnde d vit olmadigi icin kemik gelisimi vs icin gerekli ihmal etmeyin lutfen.Ben daha bir kere verdim canım üç damla
Bizim ki omnivit ACD 3 canım doktor 15 damla dedi ben yine üç beş damla olarak devam etmeyi düşünüyorum bakalım unutuyorum ama dolapta durduğu için açıldıktan sonra buzdolabında bekletin yazıyor du16 ay ara ile ikinci sezeryanimi oldum. ilkinde gr sanci aci yoktu bunda ise ust derimde acilma ve kizarma oldu. ayrica aci ve yanma var. kontrol et isi artisi varsa kizariklik varsa kotu koku varsa dr a gorun.
soyarak uyandir.
16 aylik kizimda da hala kullaniyorum sebamed. mustela ve dalin kullandim.bibara ikis de kizimda alerji yapti simdi oglumda da sebamed kullaniyorum en az kimyasal ondaymis.
gida muhendisi bir arkadasim var mustela bir tik daha zararliymis diger markalardan . kullanilmamasi daha iyiyimis.
agladigi icin kanamistir endiselenme, cogalirsa dr a git. gunus nitrat suruyorlar.
devit3 kullandim kizimda oglumda da devam ediyorum. anne situnde d vit olmadigi icin kemik gelisimi vs icin gerekli ihmal etmeyin lutfen.
Benim oğlum kendi bırakıyor memeyi doyunca ben tekrar vermeye çalışınca almıyorsa doymuştur anlıyorumKızlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Hayirli olsun..Allah anali babali buyutsun..bnmde carsamba saat 8 de yatisim yapiliyor..suni sanci verilecek..dularinizi bekliyorum..
Memeyi ağzından çıkartıp kafasını mememin üstüne koyuyorKızlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Benimki memede hic doymuyor uyuyup kaliyor mama verince anca ozaman susuyor seseryan oldum 1 haftada kuvozde kaldi orda hazir mamaya alismis bi turlu alisamadi memeyeKızlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Benimki de akşam illa ki ufak bir mama desteği istiyor. Sanırım tadını seviyor. Hafif sarılığı da var o yüzden veriyorum, sorun etmiyorum.Benimki memede hic doymuyor uyuyup kaliyor mama verince anca ozaman susuyor seseryan oldum 1 haftada kuvozde kaldi orda hazir mamaya alismis bi turlu alisamadi memeye
benimki de memeyi agzindan cikariyo eger geri vermeye çalışırsam da agzini yuzunu burusturuyo sanki biraz once o memeyi hapur supur emmedi :))Kızlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?