2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebege degil ben iciyorum bu karışımı aksam yatmadan iciyorum hem banada faydasi var kabizligima iyi geldi

kizlar hangi bebek sampuanini ve sabununu kullaniyorsunuz jhonsans kullanıyodum bebegimin vucudunda sivilce gibi kizarikliklar oldu banyodan sonra memnun oldugunuz markalar neler

Mrblar
Bu ACD3 vitamininin iceriginde 4-10 yaş cocuklar icin uygundur diyor.
Yenidogana nasil onerdi Dr. Anlamadim.
Kullanan var mi
Menşei Turkiye yaziyor.
Eczaci bisey demedi

kizlar hangi bebek sampuanini ve sabununu kullaniyorsunuz jhonsans kullanıyodum bebegimin vucudunda sivilce gibi kizarikliklar oldu banyodan sonra memnun oldugunuz markalar neler

Bende Sebamed almistim yenidogan icin ilk yikamada kabartti kizimi.biraktim onu. Dr. Onerdi Bioderma jel onu kullaniyorum simdilik sorun yok.

Ben mustela kullanıyorum hiçbi sorun olmadı bebeğin cildinde. Hatta ilk banyoda çocuk üşücek diye ve ağlıyo diye apar topar bitirdik banyoyu tam durulayamadık bile cildinde şampuan kaldığı halde sorun olmadı
Bende Sebamed almistim yenidogan icin ilk yikamada kabartti kizimi.biraktim onu. Dr. Onerdi Bioderma jel onu kullaniyorum simdilik sorun yok.

Kızla bügün bebeğim biraz çok ağladı. Altını değiştirirken farkettim göbeği biraz kanamış. Sizce normal mi ? yarın doktora gitsem mi acaba
Sabahtan beri çok huysuz .kakasını falan yaptı niye huysuz anlayamıyorum. Doğru düzgün uyuyamadı.

bazen huysuz oluyolar hic sebepsiz benimki de uyumuyo gobegi dustukten sonra ufak kanamasi akinti olmasi normal ic camasirinda gozukur ama coksa ve kirmizi taze kansa doktora goturmelisin

Daha iyi olmana çok sevindim. Her geçen gün daha iyi olacağız

16 ay ara ile ikinci sezeryanimi oldum. ilkinde gr sanci aci yoktu bunda ise ust derimde acilma ve kizarma oldu. ayrica aci ve yanma var. kontrol et isi artisi varsa kizariklik varsa kotu koku varsa dr a gorun.
Yardıma ihtiyacım var .. bebek sarılıktan dolayı surekli uyuyor emmiyor ne yapmalıyım ?
soyarak uyandir.
16 aylik kizimda da hala kullaniyorum sebamed. mustela ve dalin kullandim.bibara ikis de kizimda alerji yapti simdi oglumda da sebamed kullaniyorum en az kimyasal ondaymis.

gida muhendisi bir arkadasim var mustela bir tik daha zararliymis diger markalardan . kullanilmamasi daha iyiyimis.

agladigi icin kanamistir endiselenme, cogalirsa dr a git. gunus nitrat suruyorlar.
Ben daha bir kere verdim canım üç damla
devit3 kullandim kizimda oglumda da devam ediyorum. anne situnde d vit olmadigi icin kemik gelisimi vs icin gerekli ihmal etmeyin lutfen.

Bizim ki omnivit ACD 3 canım doktor 15 damla dedi ben yine üç beş damla olarak devam etmeyi düşünüyorum bakalım unutuyorum ama dolapta durduğu için açıldıktan sonra buzdolabında bekletin yazıyor du

Benimki memede hic doymuyor uyuyup kaliyor mama verince anca ozaman susuyor seseryan oldum 1 haftada kuvozde kaldi orda hazir mamaya alismis bi turlu alisamadi memeye
Benimki de akşam illa ki ufak bir mama desteği istiyor. Sanırım tadını seviyor. Hafif sarılığı da var o yüzden veriyorum, sorun etmiyorum.
Bu memede doyunca kafa koyma işini, gece 2 saatte bir kaldırdığım zaman yapıyor daha çok.

Hanımlar selam, haftalık kontrole gittiniz mi? Benim eniğin hala sarılığı var, bakalım doktor ne diyecek.
Boğazından aşağı meme, mama ne bulursam yolluyorum, hala sarı hala sarı. Sinir oldum.
İnsan bilmem kaç kişilik eleman kadrosunu yönetebiliyor da, el kadar enikle başa çıkamıyor.
Islak mendil/ bez konuşulmuş. Hipp ıslak mendil/ seventh generation bez kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…