2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim sanirim sutum doyurmuyor onu cunku ne kadar emsede yatirinca hemen uyaniyor miz miz mama verince doyup uyuyor

Çok normal ek gıdaya geçince bebekler katı kaka yaparlar. Şu an beslendiği standart anne sütü veya mama katı yapmazlar. Mama hakkında çok fikrim yok ama anne sütü alan bebekler katı yapmazlar.
Bnm Bebis 2 gündür hafif katı yspiyo sanki. O ishal hali bitti. Sanki sıvısı beze gidiyo,azicikta hafif katı kısmı kalıyor

Bizim ki omnivit ACD 3 canım doktor 15 damla dedi ben yine üç beş damla olarak devam etmeyi düşünüyorum bakalım unutuyorum ama dolapta durduğu için açıldıktan sonra buzdolabında bekletin yazıyor du
soguk zincir demek ki koruyucu madde icermiyordur. damlaligi yok mu?

23 günlüğüz halen bana sarı geliyor gözünün beyazı da sarı geliyor tam olarak geçti diyemiyorum

Biz gittik bugün sonuçları göstermeye. 4 çıkmıştı sarılığı doktor bey beğenmedi. Uzamış sarılıktan şüpheleniyor. Bol bol emzir dedi. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmadı. 10 gün sonra yine gel dedi.
Bi de benim kız hiç bir zaman doymuş gibi hareket etmiyor. Hep ağzı açık saldırıyor. Kilo alımı gayet iyi. Bezler hep çişli ama hep aç gibi davranıyor. Bugün 50 dk emdi. 10 dk falan dinlemiştir gerisi hep emme şeklinde. Sonunda mememin üzerine kustu ama hala aç gibi. Zorla çekiyorum canım acıyor çünkü. Güç bela emzikle falan uykuya dalıyor.

Gazı ya da ağrısı olduğu zaman çok emiyorlar. Karın ve bacak masajı yapsan? İyi geliyor gaz çıkartınca rahatlıyorlar
Umarım sarılık da bir an önce geçer. Ne illetmiş

Benim oğlum kendi bırakıyor memeyi doyunca ben tekrar vermeye çalışınca almıyorsa doymuştur anlıyorum
Bana doktor hıçkırıyosa doymuştur dedi ama 2 saat uyuyup uyandırdığımda da hıçkırıyor. Benim ki memede uyuyor bırakıyor aç mı kalıyor üzülüyorum

Bana doktor hıçkırıyosa doymuştur dedi ama 2 saat uyuyup uyandırdığımda da hıçkırıyor. Benim ki memede uyuyor bırakıyor aç mı kalıyor üzülüyorum
Benimkide uyuyup kalıyor canım üzülme doyuyordur zaten aç olsalar ağlarlar en azından benimki basıyor yaygarayı

Kızlar hiç rahatsızlık vermeyen hemoroid dün nasıl olduysa birden bire ağrı yapmaya başladı yürürken bazen bazen otururken ağrıyor varmı bi tavsiyeniz

Gazı ya da ağrısı olduğu zaman çok emiyorlar. Karın ve bacak masajı yapsan? İyi geliyor gaz çıkartınca rahatlıyorlar
Umarım sarılık da bir an önce geçer. Ne illetmiş
Gazını çıkartıyorum ama bitmiyor ki. Detaylı ultrasonda kadın doğumcum bağırsakları çok belirgin gazman gibi bir kızın olacak demişti. Rezene ve kimyon kendim içiyorum. İki tane gaz damlası var bebeğin. Ona rağmen böyle. Yediğim içtiğime de dikkat ediyorum. En son eşime şarladım. Geçen bir yazıda stresli geçen hamilelik bebeği gazlı yapıyor yazıyordu. Suçu ona buldum sonunda

Bebege degil ben iciyorum bu karışımı aksam yatmadan iciyorum hem banada faydasi var kabizligima iyi geldi
Hee tamam ozaman :)) bende deneyim
kizlar hangi bebek sampuanini ve sabununu kullaniyorsunuz jhonsans kullanıyodum bebegimin vucudunda sivilce gibi kizarikliklar oldu banyodan sonra memnun oldugunuz markalar neler
senamed kullanıorum annemde de bioderma var oraya gititğimde de onu kullanıorum memnunum ikisinden de benimde oglanın yüzünde isilik oluo ama cildi hassas herşeyden ötürü olabilir

Maşlallah inş cnm ben bugün nırmal doğumdan vazgeçmeye başladım dayanamayacam gibi geliyor çok güçsüz hissediyorum

Hayırlı akşamlar kızlar..
Bende bugün şu meşhur çatı muayenesini oldum,abartıldığı kadar birşey yokmuş hakikaten.. dr çatın müsait normal Doğum için bir engel yok dedi,ama rahim ağzı hala kapalıymış 28 haziran i bekleyecekmişiz o güne de randevu verdi..
bende Bayram'dan önce gelsin artık istiyorum,neler yapayım tavsiyeniz var mı?

Maşlallah inş cnm ben bugün nırmal doğumdan vazgeçmeye başladım dayanamayacam gibi geliyor çok güçsüz hissediyorum
Benim canim cok azdir ben diyordum bayilirim falan yapamam doguramam doguma giderken esime ve hemsirelere sordum ben bunu dogurabilcem demi diye sartlar musaitse normali sec ilk dogumum 12 saat suni sanci cektim ama doktorun kollarinda oglusumu gordum yaa inan ne agri ne sizi kaldi doktor dedi masallah cok saglikli 3500 gram koca kafali bi ollusun oldu o an tum acilara agrilara bedel

Kizlar siz neler yiyorsunuz gaza karşı.benim kız çok gazlı internette bakıyorum ne görsem gaz yapıyor ben ne yiycem anlamadım.

Bide benim canım surekli tatlı istiyor yemek olmasın sürekli tatlı olsun.sizde de var mı bu durumlar kilo almaktan korkuyorum

Kızlar hiç rahatsızlık vermeyen hemoroid dün nasıl olduysa birden bire ağrı yapmaya başladı yürürken bazen bazen otururken ağrıyor varmı bi tavsiyeniz
Benimde hamileliğimde hemoroidim oluştu kabızlık sorunum olmadığı halde.kan basıncıyla ilgiliymiş bir çeşit varis olarak düşün.
Doktorum krem ve hap verdi çok iyi geldi gerçekten
Tabiki yinede doktorunuza danışmadan kullanmayın derim.
Merhemin adı : proctolog
Hapın adı:venoriton forte

Sorma canım benim de öyle zaten tatlı delisiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…