2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağol canım hangi doktora başvurcaz hemoroid için kadın doğumamı

Benim canim cok azdir ben diyordum bayilirim falan yapamam doguramam doguma giderken esime ve hemsirelere sordum ben bunu dogurabilcem demi diye sartlar musaitse normali sec ilk dogumum 12 saat suni sanci cektim ama doktorun kollarinda oglusumu gordum yaa inan ne agri ne sizi kaldi doktor dedi masallah cok saglikli 3500 gram koca kafali bi ollusun oldu o an tum acilara agrilara bedel[/QUOTE]
ya doğru ama doktorum sanki sen yapamazsın gibi davranıyor yada bana öyle geliyor çstı muayesi 2 kere oldum bugün bastırdı ve doğumdan bi an dedi böyle olacak falan başınç çok kötüydü ve ordan çıktığımdan beri acayip gerginim sinirliyim halsiz ve mutsuz oldum

Benim ağrım yok çok şükür artık. Dikiş yerlerim kaşınıyor bayağı. Sanırım iyileşme belirtisi...

Sağol canım hangi doktora başvurcaz hemoroid için kadın doğumamı

Yani ben kadın doğum doktorumla paylaşmıştım hamile de olduğumdan Ona göre bir ilaç vereceğini düşünerek baska bir doktora gitmedim.sanırım kadın doğumcuna danışman yeterli olur

Benim ağrım yok çok şükür artık. Dikiş yerlerim kaşınıyor bayağı. Sanırım iyileşme belirtisi...
degemen dikişlerimden tam en sol taraf cok agrıyor dr a sordum bugun düğüm yeri dedi. 16.gundeyım ne zaman gecer yaa. esıne sorar mısın musaıt oldugunda.15 dk dan fazla ayakta kalamıyorum.saplanıyor oraya agrı...

L LoveMuffin
canım 7-8dk da benım 60cc rahat oluyor.
bu sabah 15dk da 150cc falan oldu ama sağdıgın zamana gore değişiyor. bebek yenı emdıyse az cıkıyor ama genelde 5dk da 30 cc kesın oluyor.

İyi akşamlar kızlar bugün 5. Günümüz günler çok hızlı geçiyor hiçbirşey anlamıyorum. Aynada kendime bakacak vakit bulamıyorum ama onun için herşeye değer bu günlerimiz geri gelmeyecek iyi kötü her anımızla mutlu olmaya çalışıyorum. Lohusa sendromu diye bişey gerçekten varmış. Durup dururken ağlamak istiyorum sonra evladıma bakıp herşeyi unutuyorum. Annelik çok başka bir duyguymuş insana herşeyi unutturuyor. Doğumum zor oldu zannediyordum ama hiç zor değilmiş aslında şimdi anlıyorum. Hepiniz yavrularınızla sağlıcakla kalın doğum yapacak arkadaşlarada kendim gibi kolay doğumlar diliyorum

ya doğru ama doktorum sanki sen yapamazsın gibi davranıyor yada bana öyle geliyor çstı muayesi 2 kere oldum bugün bastırdı ve doğumdan bi an dedi böyle olacak falan başınç çok kötüydü ve ordan çıktığımdan beri acayip gerginim sinirliyim halsiz ve mutsuz oldum[/QUOTE]
Mutsuz olmani gerektirecek bisey yok ki gece uykularini bozacak bi yaramaz gelecek normal dogum senin icinde bebegin icinde cok saglikli doktorda onemli tabi benim doktorum bana ufak tefeksin ama catin genis 5 kilo bile dogurursun demisti ve sezeryan olursam olurmusum gibi konusuyordu hep

Kaçıncı gün açtın bantı. Bana dr 12 gün sonra ac batikon ve sargı bezi kullan dedi. Bugun 3. Gun bugun gece acıcam

Salı ameliyat oldum dün açtım canım. Doktor birşey sür demedi bana ama. Gözüken bir şey de yok. Yapıştırma dediklerinden sanırım benim dikişler. Dikiş falan gözükmüyor.

Anladım canım bebekle zor gitmek te bakalım olmayacak galiba dün biraz hafif ti bugün oturup kalkarken zorluyor baya
canim hemeroid memesi mi oldu sende hamilelikte oluyomus benim hic olmamisti dogumdn bir hafta once cikti bir tane kucuk bisey ama cok agriyo oturunca ozellikle sanciyo cok zormuş buyuk tuveletim varmis gibi hep o his sende de var mi

Seninle dogum takvimimiz hemen hemen aynı bende bayramdan once gelse diyorum ama erkek bekletir diyolar yürüyüş ev işi yapıyorum

canim hemeroid memesi mi oldu sende hamilelikte oluyomus benim hic olmamisti dogumdn bir hafta once cikti bir tane kucuk bisey ama cok agriyo oturunca ozellikle sanciyo cok zormuş buyuk tuveletim varmis gibi hep o his sende de var mi
Öyle bir his değil canım ama o meme şeklinde çıkıntılar iki üç senedir var hamilelikte biraz ilerledi tabi ama ta düne kadar hiç rahatsızlık vermiyordu dün birden ne olduysa dediğin gibi oturup kalkarken falan sızlıyor ve sanki git gide şiddetleniyor

Seninle dogum takvimimiz hemen hemen aynı bende bayramdan once gelse diyorum ama erkek bekletir diyolar yürüyüş ev işi yapıyorum
Bnm ilk oglum 38 haftalik dogdu..bu da dogmak bilmedi..carsamba suni sanci ile yatisim yapilacak..cok duygusalim ve karisik duygular icindeyim..ben ve bnm gibi bekleyenler insallah sikintisiz kurtuluruz..

Bende de var canım. Normalde tatlıyla aram hiç yoktur gece gündüz canım istiyo yiyorum da. Bi de mide ağrısı baş belası oldu bende

Bugün dr kontrolümüz vardı.sarılık 11.6 dan 9.6 ya düşmüş. Geçen hafta iyi kilo almıştı yavrum bu hafta hiç kilo almamış dr haftaya salı gel dedi. Günler geçmiyo da hrmen bi hafta Nasıl geçecek bilmiyorum. Çok canım sıkkın kızlar. Emziyorum da sürekli gecemi gündüz ediyorum Nasıl kilo almaz anlamadım bu sarılık Nasıl daha düşmez anlamıyorum. Inş güzel bi hafta geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…