Sağol canım hangi doktora başvurcaz hemoroid için kadın doğumamıBenimde hamileliğimde hemoroidim oluştu kabızlık sorunum olmadığı halde.kan basıncıyla ilgiliymiş bir çeşit varis olarak düşün.
Doktorum krem ve hap verdi çok iyi geldi gerçekten
Tabiki yinede doktorunuza danışmadan kullanmayın derim.
Merhemin adı : proctolog
Hapın adı:venoriton forte
Benim ağrım yok çok şükür artık. Dikiş yerlerim kaşınıyor bayağı. Sanırım iyileşme belirtisi...Merhaba benim de bantim hastaneden çıkarken çıkarıldı banyo yaptım gelir gelmez banyo suyu akabilir dendi sadece kuru tutmak gerek pansuman on güne kadar yaptım şimdi açık çamaşır değiyor ameliyat yerine yanlız alt karın kısmı hala ağrıyor 19 gün olmasına rağmen sizin ağrı durumunuz nasil
Sağol canım hangi doktora başvurcaz hemoroid için kadın doğumamı
Sağol canımYani ben kadın doğum doktorumla paylaşmıştım hamile de olduğumdan Ona göre bir ilaç vereceğini düşünerek baska bir doktora gitmedim.sanırım kadın doğumcuna danışman yeterli olur
degemen dikişlerimden tam en sol taraf cok agrıyor dr a sordum bugun düğüm yeri dedi. 16.gundeyım ne zaman gecer yaa. esıne sorar mısın musaıt oldugunda.15 dk dan fazla ayakta kalamıyorum.saplanıyor oraya agrı...Benim ağrım yok çok şükür artık. Dikiş yerlerim kaşınıyor bayağı. Sanırım iyileşme belirtisi...
Sağol canım hangi doktora başvurcaz hemoroid için kadın doğumamı
ya doğru ama doktorum sanki sen yapamazsın gibi davranıyor yada bana öyle geliyor çstı muayesi 2 kere oldum bugün bastırdı ve doğumdan bi an dedi böyle olacak falan başınç çok kötüydü ve ordan çıktığımdan beri acayip gerginim sinirliyim halsiz ve mutsuz oldum[/QUOTE]Benim canim cok azdir ben diyordum bayilirim falan yapamam doguramam doguma giderken esime ve hemsirelere sordum ben bunu dogurabilcem demi diye sartlar musaitse normali sec ilk dogumum 12 saat suni sanci cektim ama doktorun kollarinda oglusumu gordum yaa inan ne agri ne sizi kaldi doktor dedi masallah cok saglikli 3500 gram koca kafali bi ollusun oldu o an tum acilara agrilara bedel
Anladım canım bebekle zor gitmek te bakalım olmayacak galiba dün biraz hafif ti bugün oturup kalkarken zorluyor bayaGenel cerrahiye gideceksin canım. Bizzat yakamda o illet. İlaçlar işe yarıyo hemen git yarın.
Kaçıncı gün açtın bantı. Bana dr 12 gün sonra ac batikon ve sargı bezi kullan dedi. Bugun 3. Gun bugun gece acıcam
canim hemeroid memesi mi oldu sende hamilelikte oluyomus benim hic olmamisti dogumdn bir hafta once cikti bir tane kucuk bisey ama cok agriyo oturunca ozellikle sanciyo cok zormuş buyuk tuveletim varmis gibi hep o his sende de var miAnladım canım bebekle zor gitmek te bakalım olmayacak galiba dün biraz hafif ti bugün oturup kalkarken zorluyor baya
Seninle dogum takvimimiz hemen hemen aynı bende bayramdan once gelse diyorum ama erkek bekletir diyolar yürüyüş ev işi yapıyorumHayırlı akşamlar kızlar..
Bende bugün şu meşhur çatı muayenesini oldum,abartıldığı kadar birşey yokmuş hakikaten.. dr çatın müsait normal Doğum için bir engel yok dedi,ama rahim ağzı hala kapalıymış 28 haziran i bekleyecekmişiz o güne de randevu verdi..
bende Bayram'dan önce gelsin artık istiyorum,neler yapayım tavsiyeniz var mı?
Öyle bir his değil canım ama o meme şeklinde çıkıntılar iki üç senedir var hamilelikte biraz ilerledi tabi ama ta düne kadar hiç rahatsızlık vermiyordu dün birden ne olduysa dediğin gibi oturup kalkarken falan sızlıyor ve sanki git gide şiddetleniyorcanim hemeroid memesi mi oldu sende hamilelikte oluyomus benim hic olmamisti dogumdn bir hafta once cikti bir tane kucuk bisey ama cok agriyo oturunca ozellikle sanciyo cok zormuş buyuk tuveletim varmis gibi hep o his sende de var mi
Bnm ilk oglum 38 haftalik dogdu..bu da dogmak bilmedi..carsamba suni sanci ile yatisim yapilacak..cok duygusalim ve karisik duygular icindeyim..ben ve bnm gibi bekleyenler insallah sikintisiz kurtuluruz..Seninle dogum takvimimiz hemen hemen aynı bende bayramdan once gelse diyorum ama erkek bekletir diyolar yürüyüş ev işi yapıyorum
Bende de var canım. Normalde tatlıyla aram hiç yoktur gece gündüz canım istiyo yiyorum da. Bi de mide ağrısı baş belası oldu bendeKizlar siz neler yiyorsunuz gaza karşı.benim kız çok gazlı internette bakıyorum ne görsem gaz yapıyor ben ne yiycem anlamadım.
Bide benim canım surekli tatlı istiyor yemek olmasın sürekli tatlı olsun.sizde de var mı bu durumlar kilo almaktan korkuyorum
Bu hemoroid bana da bulaştı ilaç la geçiyor mu cnm.Genel cerrahiye gideceksin canım. Bizzat yakamda o illet. İlaçlar işe yarıyo hemen git yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?