2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı durum benim sağ tarafımda en uçtaki dikişimde var. İlk ve son dikişleri açılma ve fıtıklaşma olmaması için çok sıkarak atarlarmış. Benim orta dikişlerim hiç ağrımadı diyebilitim. Sol baştaki de fena değildi ama sağ baştaki öldürdü beni de... 10 günçok ağrıdı daha doğrusu ayakta kaldığımda yanma tarzında rahatsızlık verdi doğumdan sonraki 15. Gün bugün daha iyi artık sanki. Yani endişe edecek birşey yok normal bir durum.

Her gögsünü iki defa vermeye dikkat ediyorsun değil mi... ilk kızım da ben bir emzirmede sağ bir emzirmede sol göğsümü veriyordum ilk ay çok az artmıştı ağırlığı. Sonra dr bebeği emzirmeye önceki emzirdiğin göğüsten başla ki sütün yağlı besleyici kısmını alsın, öndeki süt daha çok su içerir ve bebeğin su ihtiyacını giderir, besleyici süt geridedir dedi. Gerçekten sonraki aylarda açığını kapatmıştı bebek...

Gozun aydin cnm
Okudum ama yazamadimm

G Gunayfur sikma canini
Sen yediklerine ve degemenin dediklerine dujjat et
Kilo alacaktir
Sik emzir bide

Cnm doktorunu ara ilac onerecektir
Ya da varsa evde zeytinyagi sur sizisini baya aliyor

Vlla ben dogum sonrasi (ilk dogumumda) kadin dogumcumu aradim
Oda ilac yzidrdi bana esim almisti
Simdi hastaneden cikmadan yine sordum ona, agri olursa krem, onun haricinde gunde iki fitile kadar kullanabilirsin dedi
Ilerlemesin diye eve gelince koydum fitili
Duzeldi simdi

Cnm doktorunu ara ilac onerecektir
Ya da varsa evde zeytinyagi sur sizisini baya aliyor
Zeytinyağlı pamuk koydum canım bakalım nasıl olacak ağlattı dün ya acısını geçtim oğluma bakarken zorlanıyorum bi yandan dişim çürüğe çıktım resmen

Anladım canım çok sağol ama dokununca bile çok acıyor fitil koyamam herhalde

O kendini ayarlar sen hic telas etme ac mi diye
Doyunca memeyi birakir, yorulup biraktiysa sen yatirsan bile bes dk sonra aglar, kucagina aldiginda agziyla meme arama hareketi yapar
Sen sadece cis sayisini takip et
Eger yapiosa cisiji guzel besleniyirdur
Bana doktor hıçkırıyosa doymuştur dedi ama 2 saat uyuyup uyandırdığımda da hıçkırıyor. Benim ki memede uyuyor bırakıyor aç mı kalıyor üzülüyorum
rla

Cinsel iliski diyorlar :)

Hipin islak mendili mi varmis
Hic bilmiyordum :)
Sarilik emzikce kaka cis ile atilir ancak bazi bebeklerde uzun suren sarilik olabiliyor
Isik tutuyor musunuz?

Bi arkadaş genel cerrahi ye gidiliyor demiş doğum doktoruma sorsam tuhaf mı olur
Evet normalde genel cerrahi konusu ama dogum kaynakli oldugu icin kadin dogumcuda yardimci olur
Su halimizle kim gitcek genel cerraha :) sen doktorunu ara ilk etapta cunku onlar bu durumla xok karsilasiyorlar

Yardıma ihtiyacım var .. bebek sarılıktan dolayı surekli uyuyor emmiyor ne yapmalıyım ?
Saatte bir uyandirip emzirmelisin mutlaka
Uyumasina musade etme
Sutun yoksa mama var
Ayagini sik, burnunu sik, soy, altini ac
Ne yap ne et uyndir ve emzir
Dedigim gibi bi saatte bir emzir

Evet normalde genel cerrahi konusu ama dogum kaynakli oldugu icin kadin dogumcuda yardimci olur
Su halimizle kim gitcek genel cerraha :) sen doktorunu ara ilk etapta cunku onlar bu durumla xok karsilasiyorlar
Tamam canım çok sağol bebekle çok zor zaten gitmek bıraksam bakarlar ama hiç bırakıp gitmek istemiyorum :)

Ewet tadı kötü ama bu yola baş koydum. Hergün düzenli içicem. Netten baktım baya faydaları varmış. Çarsamba günüde aylık kontrol günümğz. Bakalım doktor damla filan vericekmi gaz için
Biz gaz damlası kullanıyoruz, üstüne birde kimyona başladım işte. Şuan için gaz problemi yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…