Sıcak dus al cnm kuvete otur comelme hareketi yapabilirsin yada yer sil yürüyüş ve hareket .Seninle dogum takvimimiz hemen hemen aynı bende bayramdan once gelse diyorum ama erkek bekletir diyolar yürüyüş ev işi yapıyorum
Aynı durum benim sağ tarafımda en uçtaki dikişimde var. İlk ve son dikişleri açılma ve fıtıklaşma olmaması için çok sıkarak atarlarmış. Benim orta dikişlerim hiç ağrımadı diyebilitim. Sol baştaki de fena değildi ama sağ baştaki öldürdü beni de... 10 günçok ağrıdı daha doğrusu ayakta kaldığımda yanma tarzında rahatsızlık verdi doğumdan sonraki 15. Gün bugün daha iyi artık sanki. Yani endişe edecek birşey yok normal bir durum.degemen dikişlerimden tam en sol taraf cok agrıyor dr a sordum bugun düğüm yeri dedi. 16.gundeyım ne zaman gecer yaa. esıne sorar mısın musaıt oldugunda.15 dk dan fazla ayakta kalamıyorum.saplanıyor oraya agrı...
Her gögsünü iki defa vermeye dikkat ediyorsun değil mi... ilk kızım da ben bir emzirmede sağ bir emzirmede sol göğsümü veriyordum ilk ay çok az artmıştı ağırlığı. Sonra dr bebeği emzirmeye önceki emzirdiğin göğüsten başla ki sütün yağlı besleyici kısmını alsın, öndeki süt daha çok su içerir ve bebeğin su ihtiyacını giderir, besleyici süt geridedir dedi. Gerçekten sonraki aylarda açığını kapatmıştı bebek...Bugün dr kontrolümüz vardı.sarılık 11.6 dan 9.6 ya düşmüş. Geçen hafta iyi kilo almıştı yavrum bu hafta hiç kilo almamış dr haftaya salı gel dedi. Günler geçmiyo da hrmen bi hafta Nasıl geçecek bilmiyorum. Çok canım sıkkın kızlar. Emziyorum da sürekli gecemi gündüz ediyorum Nasıl kilo almaz anlamadımbu sarılık Nasıl daha düşmez anlamıyorum. Inş güzel bi hafta geçer.
Gozun aydin cnmBen de soothie var tuttu onu kizim
Evet buyuk biraz ama
Aventin klasik emzigini ogluma kullanmistim
O da suratini hep kapliyodu
Bu da ayni sadece biraz agir ama kizim eliyle tutuyo emzigini
Uykuya dalarken veriyorum bazen surekli degil
Kendi cikarip atiyo bir süre sonra uyuyunca
G Gunayfur sikma caniniHer gögsünü iki defa vermeye dikkat ediyorsun değil mi... ilk kızım da ben bir emzirmede sağ bir emzirmede sol göğsümü veriyordum ilk ay çok az artmıştı ağırlığı. Sonra dr bebeği emzirmeye önceki emzirdiğin göğüsten başla ki sütün yağlı besleyici kısmını alsın, öndeki süt daha çok su içerir ve bebeğin su ihtiyacını giderir, besleyici süt geridedir dedi. Gerçekten sonraki aylarda açığını kapatmıştı bebek...
Ben protolog diye bi fitil kullandimBu hemoroid bana da bulaştı ilaç la geçiyor mu cnm.
Cnm doktorunu ara ilac onerecektirÖyle bir his değil canım ama o meme şeklinde çıkıntılar iki üç senedir var hamilelikte biraz ilerledi tabi ama ta düne kadar hiç rahatsızlık vermiyordu dün birden ne olduysa dediğin gibi oturup kalkarken falan sızlıyor ve sanki git gide şiddetleniyor
Vlla ben dogum sonrasi (ilk dogumumda) kadin dogumcumu aradimSağol canım
Zeytinyağlı pamuk koydum canım bakalım nasıl olacak ağlattı dün ya acısını geçtim oğluma bakarken zorlanıyorum bi yandan dişim çürüğe çıktım resmenCnm doktorunu ara ilac onerecektir
Ya da varsa evde zeytinyagi sur sizisini baya aliyor
Anladım canım çok sağol ama dokununca bile çok acıyor fitil koyamam herhaldeVlla ben dogum sonrasi (ilk dogumumda) kadin dogumcumu aradim
Oda ilac yzidrdi bana esim almisti
Simdi hastaneden cikmadan yine sordum ona, agri olursa krem, onun haricinde gunde iki fitile kadar kullanabilirsin dedi
Ilerlemesin diye eve gelince koydum fitili
Duzeldi simdi
rlaBana doktor hıçkırıyosa doymuştur dedi ama 2 saat uyuyup uyandırdığımda da hıçkırıyor. Benim ki memede uyuyor bırakıyor aç mı kalıyor üzülüyorum
O fitil hemen etki ediyor cnm ya cok rahatlatiyorAnladım canım çok sağol ama dokununca bile çok acıyor fitil koyamam herhalde
Cinsel iliski diyorlar :)Hayırlı akşamlar kızlar..
Bende bugün şu meşhur çatı muayenesini oldum,abartıldığı kadar birşey yokmuş hakikaten.. dr çatın müsait normal Doğum için bir engel yok dedi,ama rahim ağzı hala kapalıymış 28 haziran i bekleyecekmişiz o güne de randevu verdi..
bende Bayram'dan önce gelsin artık istiyorum,neler yapayım tavsiyeniz var mı?
Bi arkadaş genel cerrahi ye gidiliyor demiş doğum doktoruma sorsam tuhaf mı olurO fitil hemen etki ediyor cnm ya cok rahatlatiyor
Ama sen bi ara doktoru yine de
Daha kotu olmasin
Gecmis olsun
Hipin islak mendili mi varmisHanımlar selam, haftalık kontrole gittiniz mi? Benim eniğin hala sarılığı var, bakalım doktor ne diyecek.
Boğazından aşağı meme, mama ne bulursam yolluyorum, hala sarı hala sarı. Sinir oldum.
İnsan bilmem kaç kişilik eleman kadrosunu yönetebiliyor da, el kadar enikle başa çıkamıyor.
Islak mendil/ bez konuşulmuş. Hipp ıslak mendil/ seventh generation bez kullanıyorum.
Evet normalde genel cerrahi konusu ama dogum kaynakli oldugu icin kadin dogumcuda yardimci olurBi arkadaş genel cerrahi ye gidiliyor demiş doğum doktoruma sorsam tuhaf mı olur
Saatte bir uyandirip emzirmelisin mutlakaYardıma ihtiyacım var .. bebek sarılıktan dolayı surekli uyuyor emmiyor ne yapmalıyım ?
Tamam canım çok sağol bebekle çok zor zaten gitmek bıraksam bakarlar ama hiç bırakıp gitmek istemiyorum :)Evet normalde genel cerrahi konusu ama dogum kaynakli oldugu icin kadin dogumcuda yardimci olur
Su halimizle kim gitcek genel cerraha :) sen doktorunu ara ilk etapta cunku onlar bu durumla xok karsilasiyorlar
Sen ne guzel dogum yaptin masallahhh
Biz gaz damlası kullanıyoruz, üstüne birde kimyona başladım işte. Şuan için gaz problemi yok çok şükürEwet tadı kötü ama bu yola baş koydum. Hergün düzenli içicem. Netten baktım baya faydaları varmış. Çarsamba günüde aylık kontrol günümğz. Bakalım doktor damla filan vericekmi gaz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?