- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Saatte bir uyandirip emzirmelisin mutlaka
Uyumasina musade etme
Sutun yoksa mama var
Ayagini sik, burnunu sik, soy, altini ac
Ne yap ne et uyndir ve emzir
Dedigim gibi bi saatte bir emzir
Doymamis olabilir mi acabaGündiz hiç uyumadı desem yeridir. Ağladı hep. Canı acıyo gibiydi. Akşam zor uyuttuk. Bütün gün emdiğinden göğüslerim boşaldı.
Şimdi de uyandıramadık. Zorla da olsa mama verdim napayım.
Bakalım saat 6 da uyandırıp emzirebilecek miyim.
Çok zor bi gündü ve hiç böyle yapmazdı. Acaba havalardan mı etkilendi kuzu.
Doymamis olabilir mi acaba
Okadar cok aglamasi, durmamasi icin daha cok kucuk
Nerden baksan 18 saat falan uyumasi lazim
Hangi damlayı kullanıyosunBiz gaz damlası kullanıyoruz, üstüne birde kimyona başladım işte. Şuan için gaz problemi yok çok şükür
Benim ilk sezeryanımda elli gün sürdü. Şimdide bir aylık olacak hsla dewam edito. Bazen cok geliyo bazen bitti sanıyorum hiç gelmiyo çünküSezeryan olan hanımlar sizin kanamalarınız ne durumda? Benim bugün 11. Günüm ve iki gündür gündüzleri hiç gelmiyor ama geceleyin bir anda resmen kan boşalıyor desem yeri. Azalması gerekmiyor mu ya ...Normal mı bu yoksa içimde birşey falan mı unutuldu tam temizlenmedi doktorumu arasam mı ki
Bio gaia diye damla günde 1 kez 4 damla veriyoruz, baya işe yarıyor gerçekten. Çok gazlı bir bebeğin var ise dr a danışarak al derimHangi damlayı kullanıyosun
Anladım canım normal o zaman desene. Sezeryandan sonra ksnama daha az oluyo diyorlardı korktum bende çok gelinceBenim ilk sezeryanımda elli gün sürdü. Şimdide bir aylık olacak hsla dewam edito. Bazen cok geliyo bazen bitti sanıyorum hiç gelmiyo çünkü
Aslında 5. Gün sağlık ocağında hafif sarılık atar dediler test bile yapmadılar. Çocuk bana sarı geliyor. Bugün kontrolü var bakalım ne diyecek doktor.Hipin islak mendili mi varmis
Hic bilmiyordum :)
Sarilik emzikce kaka cis ile atilir ancak bazi bebeklerde uzun suren sarilik olabiliyor
Isik tutuyor musunuz?
Canım o dediğin büyük tuvalet hissi de başladı sen doktorunu aradınmıcanim hemeroid memesi mi oldu sende hamilelikte oluyomus benim hic olmamisti dogumdn bir hafta once cikti bir tane kucuk bisey ama cok agriyo oturunca ozellikle sanciyo cok zormuş buyuk tuveletim varmis gibi hep o his sende de var mi
Kizlar ya nickinizin altina bebek dogum tarihinizi yazar misiniz
Yorumlari ya da sorulari okurken bebegin ne kadarlik oldugunu kestirmek acisindan onemli bence
Cunku kim
Ne zaman dogurdu akilda kalmiyor ki:)
canim memeyi icine sokmam gerekiyormus her gun ayni saate tuvalete cikmaliymisim bide sicak suya oturmam grrkmisgecmezse ilac alıcamCanım o dediğin büyük tuvalet hissi de başladı sen doktorunu aradınmı
Bugün kontrolum vardı cnm sanci az ama nasılsa ben ağrı hissediyorum sanki bir aydir adet oluyorum.doktor plesantada kireclenme başlamış suyu da biraz azalmaya başlamış dedi cuma tekrar çağırdı o gün bebisin durumuna göre suni sancı falan vercekmis
Sen ne guzel dogum yaptin masallahhh
Gozun aydin
Tebrik ederim :)
emzik kullaniyormusun arandikca emzigi ver ben oyle yaapiyorum cunku tok oldigunu biliyorum benimkide emip emip kusuyorduKızlar siz nasıl emziriyorsunuz benim sıpa doyduğunu anlamıyor sanırım emiyor emiyor emiyor uykuya dalıyor öyle bırakıyor sonra da kusmaya başlıyor. Az emzirsem aç kalacak diye korkuyorum. Nasıl emzirsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?