2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşlallah inş cnm ben bugün nırmal doğumdan vazgeçmeye başladım dayanamayacam gibi geliyor çok güçsüz hissediyorum

Bende çok korkuyordum ve eşime "ben çok güçsüzüm zaten hamilelikte beni çok halsizleştirdi yapamicam eğer doktor sezeryan derse gözüm kapalı hemen tamam dicem" diyordum . Ama bol bol dua ettim . Sende Rabbim den kolaylık iste. Yaparsın. Bebek doğduğunda İnan iyi ki normal olmuş diyeceksin. İlla ki zorluğu var ama bence kafamızda büyüttüğümüz kadar değilmiş teselli etmek için söylemiyorum gerçekten öyle

Doğum yapalı 30 gün oldu. Benim sezaryen ağrılarım geçmedi hala. Yatınca çok zor doğruluyorum. Sağa sola hala yatamıyorum. Bi problem mi var diye düşünmeye başladım. Benim gibi ağrısı geçmeyen var mı?

Anladım canım normal o zaman desene. Sezeryandan sonra ksnama daha az oluyo diyorlardı korktum bende çok gelince
Canım onu diyenler sezeryanı kötüleyen kişiler:)) bana diyolardı sezeryan olma cünkü kanaman olmaz için temizlenmez ama normal dogumda için temizleniyo falan filan

benim de 20 gün oldu hala karnımin alt kısmı ve dikiş in düğüm uç kısımları yani ağrıyor bazen sızlama şeklinde oluyo bazen batma sağ a sola yatamiyorum ztn ama sezaryen olan arkadaşlarım normal diyolar geçen hafta Sr um da olucak okadar dedi demekki normal yaraya dikkat etmek gerek sürekli kontrol ediyorum ben şişkinlik kızarıklık akıntı yok şükür ki ağrılara da geçer elbet bir gün

Canım onu diyenler sezeryanı kötüleyen kişiler:)) bana diyolardı sezeryan olma cünkü kanaman olmaz için temizlenmez ama normal dogumda için temizleniyo falan filan

ben Dr uma bu konuyu sordum eşimin aklına takılıyor du.... oda sezaryen da rahim normal doğum a göre daha iyi temizlenir çünkü rahim elimizin altindadir ve temizliğini biz yaparız dedi o yüzden kanamada normal doğuma göre az olur dedi

Benim ilk dogumda doktor hiç temizlememiş rahmi desene

Ewt canım öyle yapıyom ön süt sulu son süt yağlı. Geçen hafta 400 gr almış dr şaşırdı şimdi de kilo almamış şaşkınım ne değişti.

Yok canım kilo problemimiz şükür..üç saate çıkmaz iki saatte hemen acıkıyo çok fazla

Kızlar moralim çok bozuk lohusalığımın nerdeyse her günü ağlayarak geçti eşim yüzünden..daha önce bahsetmiştim bebeğin bakımı konusunda bana hiç yardımcı olmuyor diye..onunlada ilgilenmemi istiyor eskisi gibi bensiz masaya oturmak istemiyo falan..bugün aradım çocuğun alnında sivilceler var doktoru ararmısn dedim krem falan versin bende ararım ama amacım ona sorumluluk vermekti..işte kafasında bir sürü şeyy varmış sen ara dedi bana yoğunmuş beyfendi..çok sinirlendim kızlar eşim bebek olmadan önce böyle değildi beni hiç kırmazdı şimdi niye böyle anlamıyorum üstrlik ilk bebeğimiz ve 1.5sene sonra mucize gibi oldu eşimde varikosel vardı amelytsz olmaz demişlerdi ama rabbim nasip etti

bebeğin yüzündeki sivilce yeni doğan aknesi dert etme onu

krem vs kullanmaya gerek yok bizim Dr öyle söyledi zamanla geçer dedi

Birde her erkek aynı olmayabiliyor onunda hayatında köklü degisiklikler oldu sana yardım etmemesi bebeginizi sevmediği anlamına gelmez küçük olduğu için incitmekten korkuyo olabilir birde babalar anneler gibi değil biraz bebeğin büyüsün ele avuca gelsin babasına şirinlik yapsın bak gör babasının nasıl da bitanesi olucak üzme kendini şu Hassas dönemde

Anladım canım sağol doktor görüşmüştü kontrolde önemsemedi ama geçmeyince endişelendim önemli bişey olsaydı doktor söylerdi sanırım

kesinlikle söylerdi her bebekte oluyo hemen hemen yeni Doğan aknesi diyorlar benimkinde de sürekli çıkıyo kayboluyor sordum bende çünkü çok normal zamanla geçer dedi

Bilmiyorum gerçekten çünkü böyle bi adam asla değildi bana karşı kibardı hep bir kere kırmadı beni ama şu ara o kadar kaba ki..anlayışsız hiç ben yorulmuşum uykusuz kalmışım umrunda değil..belki dediğin gibidir şu dönem bi göçsin hayırlısıyla anlıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…