Maşlallah inş cnm ben bugün nırmal doğumdan vazgeçmeye başladım dayanamayacam gibi geliyor çok güçsüz hissediyorum
Amin canım inşallah sağolasınMaşallah subhanallah .Allah meleğine, sana sağlık versin çok sevindim adınıza.darısı bizlerin başına inşallah
Anladım canımcanim memeyi icine sokmam gerekiyormus her gun ayni saate tuvalete cikmaliymisim bide sicak suya oturmam grrkmisgecmezse ilac alıcam
Canım onu diyenler sezeryanı kötüleyen kişiler:)) bana diyolardı sezeryan olma cünkü kanaman olmaz için temizlenmez ama normal dogumda için temizleniyo falan filanAnladım canım normal o zaman desene. Sezeryandan sonra ksnama daha az oluyo diyorlardı korktum bende çok gelince
Doğum yapalı 30 gün oldu. Benim sezaryen ağrılarım geçmedi hala. Yatınca çok zor doğruluyorum. Sağa sola hala yatamıyorum. Bi problem mi var diye düşünmeye başladım. Benim gibi ağrısı geçmeyen var mı?
Canım onu diyenler sezeryanı kötüleyen kişiler:)) bana diyolardı sezeryan olma cünkü kanaman olmaz için temizlenmez ama normal dogumda için temizleniyo falan filan
Benim ilk dogumda doktor hiç temizlememiş rahmi deseneben Dr uma bu konuyu sordum eşimin aklına takılıyor du.... oda sezaryen da rahim normal doğum a göre daha iyi temizlenir çünkü rahim elimizin altindadir ve temizliğini biz yaparız dedi o yüzden kanamada normal doğuma göre az olur dedi
Ay sağol canım deneyim bi inşBen protolog diye bi fitil kullandim
Ilacsiz sicak su banyosu ve zeytin yagli pansumab oneriliyr
Ewt canım öyle yapıyom ön süt sulu son süt yağlı. Geçen hafta 400 gr almış dr şaşırdı şimdi de kilo almamış şaşkınım ne değişti.Her gögsünü iki defa vermeye dikkat ediyorsun değil mi... ilk kızım da ben bir emzirmede sağ bir emzirmede sol göğsümü veriyordum ilk ay çok az artmıştı ağırlığı. Sonra dr bebeği emzirmeye önceki emzirdiğin göğüsten başla ki sütün yağlı besleyici kısmını alsın, öndeki süt daha çok su içerir ve bebeğin su ihtiyacını giderir, besleyici süt geridedir dedi. Gerçekten sonraki aylarda açığını kapatmıştı bebek...
Yok canım kilo problemimiz şükür..üç saate çıkmaz iki saatte hemen acıkıyo çok fazlaBenimde uykusuz gazlı geçiyor:)) kilo problemi dediğim gibi yoksa yani kaybetmiyorsa sıkıntı etme bence çocuk doktorumuz çok kusuyorsa 3 saatte bire çıkar demişti emzirmeyi..ben aglayinca memeyi veriyorum sanırım çok geliyo midesi küçücük zaten
Kızlar moralim çok bozuk lohusalığımın nerdeyse her günü ağlayarak geçti eşim yüzünden..daha önce bahsetmiştim bebeğin bakımı konusunda bana hiç yardımcı olmuyor diye..onunlada ilgilenmemi istiyor eskisi gibi bensiz masaya oturmak istemiyo falan..bugün aradım çocuğun alnında sivilceler var doktoru ararmısn dedim krem falan versin bende ararım ama amacım ona sorumluluk vermekti..işte kafasında bir sürü şeyy varmış sen ara dedi bana yoğunmuş beyfendi..çok sinirlendim kızlar eşim bebek olmadan önce böyle değildi beni hiç kırmazdı şimdi niye böyle anlamıyorum üstrlik ilk bebeğimiz ve 1.5sene sonra mucize gibi oldu eşimde varikosel vardı amelytsz olmaz demişlerdi ama rabbim nasip etti
Anladım canım sağol doktor görüşmüştü kontrolde önemsemedi ama geçmeyince endişelendim önemli bişey olsaydı doktor söylerdi sanırımkrem vs kullanmaya gerek yok bizim Dr öyle söyledi zamanla geçer dedi
Anladım canım sağol doktor görüşmüştü kontrolde önemsemedi ama geçmeyince endişelendim önemli bişey olsaydı doktor söylerdi sanırım
Benim kız çok hıçkırıyor hıçkırırken de kusuyorBana doktor hıçkırıyosa doymuştur dedi ama 2 saat uyuyup uyandırdığımda da hıçkırıyor. Benim ki memede uyuyor bırakıyor aç mı kalıyor üzülüyorum
Bilmiyorum gerçekten çünkü böyle bi adam asla değildi bana karşı kibardı hep bir kere kırmadı beni ama şu ara o kadar kaba ki..anlayışsız hiç ben yorulmuşum uykusuz kalmışım umrunda değil..belki dediğin gibidir şu dönem bi göçsin hayırlısıyla anlıcaz bakalımBirde her erkek aynı olmayabiliyor onunda hayatında köklü degisiklikler oldu sana yardım etmemesi bebeginizi sevmediği anlamına gelmez küçük olduğu için incitmekten korkuyo olabilir birde babalar anneler gibi değil biraz bebeğin büyüsün ele avuca gelsin babasına şirinlik yapsın bak gör babasının nasıl da bitanesi olucak üzme kendini şu Hassas dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?