kizlar ya 7 gunlukken kontrolde sarilik yok demislerdi bebegime bikac gundur gozumuze sari görünüyor gozunun beyazi da sarı gibi 14 gun oldu bugun sizin bebeklerin gözlerinin beyazi nasil hafif sari gibi mi
Yanlış yazmışım 2 gün :)))Benim sadece 24 saat bantlı kaldı. Hastaneden çıkmadan bandı çıkarıp sprey gibi birşey sıktılar sonra ne pansuman ne bant ... öyle açık kaldı. Aynı gün banyo da yAptım... 12 gün neymiş öyle yaa..
Ben istemedim zaten..Başka birinin donmuş sütünü vermek çok mantıksız geldi bana. Bilmeden çocukları süt kardeşi yapacaklar heralde eşiniz ve arkadaşı.
Sarılık belirtilerinin değer düşse bile geçmesi 1 2 ay sürüyor, göz akı ve cilt rengi yavaş yavaş düzeliyor. Ölçüm sonuçları düzelmişse sorun yokkizlar ya 7 gunlukken kontrolde sarilik yok demislerdi bebegime bikac gundur gozumuze sari görünüyor gozunun beyazi da sarı gibi 14 gun oldu bugun sizin bebeklerin gözlerinin beyazi nasil hafif sari gibi mi
Iyi yapmışsın canım istememekle.Ben istemedim zaten..
.
Bize de günde 3 defa damlat. Bir tanesinde de çek dedi.Bizim dr aspiratörle çekme henüz çok küçük burun kanalları, sadece serum fizyolojik damlat dedi. Günde 6 7 kere 1 damla damlatıyorum şimdilik açılıyor, kendiliğinden hapşırdıkça çıkıyor olanlar.
Ben sabaha karşı beslemesinde ya da gece yatarkenki beslemede açlık sinyalleri devam ediyorsa 60cc veriyorum.Selam kızlar, mama verdiğiniz zamanlarda yada sağdığınız sütü verdiğiniz zaman kaç cc veriyorsunuz bir defada ve kaç saat arayla? Bilgi lütfen :)
erkeklerden anlayış beklemek zor canım ancak yasayarak öğrenecekler baba olduklarını. Benimki de bigün bana ben dısarda zaten çok yoruluyorum bebeğe de sen bak demişti. Ki öle bi yorgunluğuda yokken. Şimdi ikinci olacak kız sabah 5 de kalkınca paşa paşa bakıyor sütünü veriyor gerekirse sallıyor. :) hiiççç canını sıkma bi süre sonra can atacak yapmadıklarını yapmak içinHamileliğim çok zor geçti zaten son 3ay yattım..şimdide bebekle eve kapandık onun beni düşünmesi gerekmiyormu?bir kere sen dinlen bir saat ben bakarım demedi mesela..ya da sen yoruldun kıyamam falan..ben mutsuz değilim onun davranışları beni mutsuz ediyor bunun farkına varması lazım..
Bende bu gece 50 deneyeyim bakalım, inşallah alacak :)Ben sabaha karşı beslemesinde ya da gece yatarkenki beslemede açlık sinyalleri devam ediyorsa 60cc veriyorum.
Günde 2 biberon alıyor. Gerisi hep meme.
Daha hiç sağmadım, bilemiyorum o yüzden.
Aynı durum benim sağ tarafımda en uçtaki dikişimde var. İlk ve son dikişleri açılma ve fıtıklaşma olmaması için çok sıkarak atarlarmış. Benim orta dikişlerim hiç ağrımadı diyebilitim. Sol baştaki de fena değildi ama sağ baştaki öldürdü beni de... 10 günçok ağrıdı daha doğrusu ayakta kaldığımda yanma tarzında rahatsızlık verdi doğumdan sonraki 15. Gün bugün daha iyi artık sanki. Yani endişe edecek birşey yok normal bir durum.
O kendini ayarlar sen hic telas etme ac mi diye
Doyunca memeyi birakir, yorulup biraktiysa sen yatirsan bile bes dk sonra aglar, kucagina aldiginda agziyla meme arama hareketi yapar
Sen sadece cis sayisini takip et
Eger yapiosa cisiji guzel besleniyirdur
rla
38 arti 2 de dogdu kizim dr uygun gordu.bir haftalik olduk bile sende aldin kucagina insallah bebisini.Nebf senin daha gunun vardı bende hemen hemen o tarihlere geliyorda daha bisey demediler neden sezeryan oldun gerci benimde buyuk ihtimal sezaryan olur gibi
Mezara sen daha yakınsın deseydin. Hadsiz kadın hırr.Kv, küçük görümce (13 yaş), büyük görümce ve 2 yaşında ki bebesi bizde.
Kendi annem onlar yüzünden kalamıyor. Büyük görümce allah razı olsun her işi yapıyor, gerisi boş kalabalık.
Dün kv, lohusanın mezarı açık olurmuş dedi, azarladım. Mümkün olduğunca kadınla konuşmamaya çalışıyorum, yoksa katil olmam an meselesi
kizlar ya 7 gunlukken kontrolde sarilik yok demislerdi bebegime bikac gundur gozumuze sari görünüyor gozunun beyazi da sarı gibi 14 gun oldu bugun sizin bebeklerin gözlerinin beyazi nasil hafif sari gibi mi
Kv, küçük görümce (13 yaş), büyük görümce ve 2 yaşında ki bebesi bizde.
Kendi annem onlar yüzünden kalamıyor. Büyük görümce allah razı olsun her işi yapıyor, gerisi boş kalabalık.
Dün kv, lohusanın mezarı açık olurmuş dedi, azarladım. Mümkün olduğunca kadınla konuşmamaya çalışıyorum, yoksa katil olmam an meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?