- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Ah ah şu günler geçsin bir an önceBenim annem de aynı sebepten gitmek zorunda kaldı. Kv, görümce, görümcenin kızı bizde. Daha görümcenin eşiyle kayınpeder gelecek bayram için.
Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?Bacım yolla hepsini evden. Hadi yallah.
Bende iki gündür gelen giden yok anneler dahil, vallahi uykum düzene girdi.
Yarın aile büyüklerinden biri gelecekmiş, onun bahanesiyle gelirler:)
anlar canım hiddetlenip öle cevap vermiştir ama anlamış belliki. Sen dert etme yeter. En güzel zamanların bunlar keyfini çıkarİnşallah canım bugün telefonda soğuk konuştum şuan pek ilgili davranıyo demekki bazen yaptığını anlaması lazım
doğuramayangillerden bendeHayırlı olsun cnm darısı biz dogurmayanlarin başına
belli saatlerde oluyorsa muhtemelen kolık. Kızımda öleydi. İnternetten kolık bebek müziklerini dinletmeyi dene canım. Bende az da olsa etkili olmustUKızlar oğlum akşam saatlerinde ağlamaya başlıyorr ve hep memede durmak istiyor emiyo uyuyo yatırıyorum tekrar meme isitiyor ve belli saate kadar bu böyle devaö ediyor uyumuyo ağlıyor..kolik oluyor sanırım bu belirtiler
Ben anlayamadım valla bizim oğlanı. Mama verdim azcık sustu uyudu ama doktor hıçkırıyorsa doymuştur dedi. Ona rağmen yedi mamayı. Yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorcgdmkrks
Benim kızım da aynı memede uyuyor memeyi bırakıp. Sonra yerine yatırıyorum koyar koymaz uyanıp bidaha aranıyor. Yani sarılıktan falan uyumuyorlarsa aç olduğu sürece sana derdini anlatır canım merak etme.
Evet geçen akşam sahurda yanına gitmedm bebeği yediriyodum niye gitmedim diye yemek yememiş..Paylaşamıyor olabilir mi seni acaba kendini ikinci plandamı görmeye bsşladı
Inş cnm Benim de sabrım kalmadı sancim gelsin açılma olsun diye dua ediyorumanlar canım hiddetlenip öle cevap vermiştir ama anlamış belliki. Sen dert etme yeter. En güzel zamanların bunlar keyfini çıkar
doğuramayangillerden bendeyarın kontrolde büyük bi kutlama bekliyorum hayırlısıyla. Hani şöle 7-8 cm pırt die açılmış olsun :)
belli saatlerde oluyorsa muhtemelen kolık. Kızımda öleydi. İnternetten kolık bebek müziklerini dinletmeyi dene canım. Bende az da olsa etkili olmustU
Çişini güzel yapıyor. Hem beze hemde açtığımızda ortalığa yapıyo. Emzik veriyorum arada onunla uyuyorO kendini ayarlar sen hic telas etme ac mi diye
Doyunca memeyi birakir, yorulup biraktiysa sen yatirsan bile bes dk sonra aglar, kucagina aldiginda agziyla meme arama hareketi yapar
Sen sadece cis sayisini takip et
Eger yapiosa cisiji guzel besleniyirdur
rla
hayırlısını isteyelim canım. Sezeryanda olsam farketmez çünkü ciddi ciddi tırsmaya basladım doğum anından. İlki kolaydı bunda da son zamanlarda wc sonrası ayağa kalkıyorum sızıntı şeklinde sıvı geliyo. Bebeğin suyumu idrar mi anlamıyorum. Bebeğin hareketlerini kontrol ediyorum sürekli. İnşallah açılma vardır da hayırlısıyla doğuma alır gelişim olarak da önde benmki nasılsaInş cnm Benim de sabrım kalmadı sancim gelsin açılma olsun diye dua ediyorum
Huzur dolu ve kolay. İster su içersin, ister memeler açık gezersin... Benim eşim hala evde ama işler için günde en az 1-2 saat çıkıyor, o zaman da zorlanmıyorum.Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
Ben sezeryandan korkuyorum cnm .benimde suyum azalmış biraz plesantada da yaşlanma başlamış dedi cuma günü duruma göre karar verecek doktor ıns hayırlısıyla kendiliğinden gelir de suni sanciya gerek kalmazhayırlısını isteyelim canım. Sezeryanda olsam farketmez çünkü ciddi ciddi tırsmaya basladım doğum anından. İlki kolaydı bunda da son zamanlarda wc sonrası ayağa kalkıyorum sızıntı şeklinde sıvı geliyo. Bebeğin suyumu idrar mi anlamıyorum. Bebeğin hareketlerini kontrol ediyorum sürekli. İnşallah açılma vardır da hayırlısıyla doğuma alır gelişim olarak da önde benmki nasılsa
Buzuki Orhan kolik şarkılar var YouTube da. Kızım sanki rahatlıyor açınca onu.Kızlar oğlum akşam saatlerinde ağlamaya başlıyorr ve hep memede durmak istiyor emiyo uyuyo yatırıyorum tekrar meme isitiyor ve belli saate kadar bu böyle devaö ediyor uyumuyo ağlıyor..kolik oluyor sanırım bu belirtiler
Benim en büyük sorunum bu. 5. Gün kaka yok. Anne sütü veriyorum sadece. Yarın aşı var. Aile hekimine soracam yine. Geçen sefer 5 güne kadar normal demişti. Ama kızım çok huzursuz. Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.BEbegi 1aylık olan anneler,bebeginiz günde kaç kere kakasını yapıyo
Inan cok rahat ohhh misss ben oglumla yari gazli yari guzel yari keyifli yari aglamali yari huzurlu yari uykulu yari uykusuz ama cok cooook mutluyum. Banyosunu bile tek yaptiriyrm cok keyifli ya kafama gore yok usuttn diyen yok yok soyle yok boyle vs vs bi duzen oturtmak icin tek kalmak cok avantaj sende korkma inan korkulacak bisey yokEşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
Test yapmak en sagliklisiKızlar iyi akşamlar birsey soracaktım yardımcı Olursanız çok sevinirim.... Adetim 3 gun geçti. Bugün sabah pembe kan geldi bİr damla. Bel ağrım da cok. Hala kanama falan yok... Napalm bilemedimm
Canim biz 35 gunluguz kakasini 3 4 kere yapiyor bazen zorlaniyr ama genelde kolay yapiyr gaz biraz zorluyr biziBEbegi 1aylık olan anneler,bebeginiz günde kaç kere kakasını yapıyo
Yaptım cnm... Çıkmadı.. Beklicem artık birkaç gün dahaTest yapmak en sagliklisi
Canım senin kızın mi olduuu. Erkek diye biliyordum.Yahu ben napicam bu bebisle. Yatağına veya başka bi yere yatiramiyorum. Kız kucakta uyuyo meme emerken .yatağına koyunca uyanıyor ve agliyo. Oturarak uyuyorum. Tuvalete bile nsl gidiyorum bilmiyorum. Neden böyle var mı bi fikri olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?