2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bacım yolla hepsini evden. Hadi yallah.
Bende iki gündür gelen giden yok anneler dahil, vallahi uykum düzene girdi.
Yarın aile büyüklerinden biri gelecekmiş, onun bahanesiyle gelirler:)
Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?

İnşallah canım bugün telefonda soğuk konuştum şuan pek ilgili davranıyo demekki bazen yaptığını anlaması lazım
anlar canım hiddetlenip öle cevap vermiştir ama anlamış belliki. Sen dert etme yeter. En güzel zamanların bunlar keyfini çıkar

Hayırlı olsun cnm darısı biz dogurmayanlarin başına
doğuramayangillerden bende yarın kontrolde büyük bi kutlama bekliyorum hayırlısıyla. Hani şöle 7-8 cm pırt die açılmış olsun :)

belli saatlerde oluyorsa muhtemelen kolık. Kızımda öleydi. İnternetten kolık bebek müziklerini dinletmeyi dene canım. Bende az da olsa etkili olmustU

Ben anlayamadım valla bizim oğlanı. Mama verdim azcık sustu uyudu ama doktor hıçkırıyorsa doymuştur dedi. Ona rağmen yedi mamayı. Yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor

Kızlar iyi akşamlar birsey soracaktım yardımcı Olursanız çok sevinirim.... Adetim 3 gun geçti. Bugün sabah pembe kan geldi bİr damla. Bel ağrım da cok. Hala kanama falan yok... Napalm bilemedimm

Inş cnm Benim de sabrım kalmadı sancim gelsin açılma olsun diye dua ediyorum

Çişini güzel yapıyor. Hem beze hemde açtığımızda ortalığa yapıyo. Emzik veriyorum arada onunla uyuyor

Inş cnm Benim de sabrım kalmadı sancim gelsin açılma olsun diye dua ediyorum
hayırlısını isteyelim canım. Sezeryanda olsam farketmez çünkü ciddi ciddi tırsmaya basladım doğum anından. İlki kolaydı bunda da son zamanlarda wc sonrası ayağa kalkıyorum sızıntı şeklinde sıvı geliyo. Bebeğin suyumu idrar mi anlamıyorum. Bebeğin hareketlerini kontrol ediyorum sürekli. İnşallah açılma vardır da hayırlısıyla doğuma alır gelişim olarak da önde benmki nasılsa

Yahu ben napicam bu bebisle. Yatağına veya başka bi yere yatiramiyorum. Kız kucakta uyuyo meme emerken .yatağına koyunca uyanıyor ve agliyo. Oturarak uyuyorum. Tuvalete bile nsl gidiyorum bilmiyorum. Neden böyle var mı bi fikri olan ?

Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
Huzur dolu ve kolay. İster su içersin, ister memeler açık gezersin... Benim eşim hala evde ama işler için günde en az 1-2 saat çıkıyor, o zaman da zorlanmıyorum.

Ben sezeryandan korkuyorum cnm .benimde suyum azalmış biraz plesantada da yaşlanma başlamış dedi cuma günü duruma göre karar verecek doktor ıns hayırlısıyla kendiliğinden gelir de suni sanciya gerek kalmaz

Buzuki Orhan kolik şarkılar var YouTube da. Kızım sanki rahatlıyor açınca onu.
BEbegi 1aylık olan anneler,bebeginiz günde kaç kere kakasını yapıyo
Benim en büyük sorunum bu. 5. Gün kaka yok. Anne sütü veriyorum sadece. Yarın aşı var. Aile hekimine soracam yine. Geçen sefer 5 güne kadar normal demişti. Ama kızım çok huzursuz. Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

Inan cok rahat ohhh misss ben oglumla yari gazli yari guzel yari keyifli yari aglamali yari huzurlu yari uykulu yari uykusuz ama cok cooook mutluyum. Banyosunu bile tek yaptiriyrm cok keyifli ya kafama gore yok usuttn diyen yok yok soyle yok boyle vs vs bi duzen oturtmak icin tek kalmak cok avantaj sende korkma inan korkulacak bisey yok

Canım senin kızın mi olduuu. Erkek diye biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…