- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
O demekmis yaKv, küçük görümce (13 yaş), büyük görümce ve 2 yaşında ki bebesi bizde.
Kendi annem onlar yüzünden kalamıyor. Büyük görümce allah razı olsun her işi yapıyor, gerisi boş kalabalık.
Dün kv, lohusanın mezarı açık olurmuş dedi, azarladım. Mümkün olduğunca kadınla konuşmamaya çalışıyorum, yoksa katil olmam an meselesi
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlaar bende doğum yaptım :) oğluşumu kucağıma aldım :)
İnşallah canım bugün telefonda soğuk konuştum şuan pek ilgili davranıyo demekki bazen yaptığını anlaması lazımerkeklerden anlayış beklemek zor canım ancak yasayarak öğrenecekler baba olduklarını. Benimki de bigün bana ben dısarda zaten çok yoruluyorum bebeğe de sen bak demişti. Ki öle bi yorgunluğuda yokken. Şimdi ikinci olacak kız sabah 5 de kalkınca paşa paşa bakıyor sütünü veriyor gerekirse sallıyor. :) hiiççç canını sıkma bi süre sonra can atacak yapmadıklarını yapmak için
Hayırlı olsun cnm darısı biz dogurmayanlarin başınaKızlaar bende doğum yaptım :) oğluşumu kucağıma aldım :)
Mezar değil ama cezaevi açık bana, gaz sorunundan zaten bıkmışım :)Mezara sen daha yakınsın deseydin. Hadsiz kadın hırr.
Benim doktor hergün yıkamamı ama iki günde bir şampuanlamamı söyledi. Mustela ürünleri kullanıyoruz, uygun dedi.doktora sordum emmesi iyiyse bezini dolduruyosa uyanik duruyorsa sarilik degildir dedi bazi bebeklrr gec atlatirmis 40 gunu bile bulabiyomus sariligin gecmesi icin her gun banyo yaptirmak cok faydaliymis bu arada kizlar ilk ay sabun sampuan kullanmamak gerekmis sadece suyla yikamaliymisiz
Bacım yolla hepsini evden. Hadi yallah.Mezar değil ama cezaevi açık bana, gaz sorunundan zaten bıkmışım :)
Sezaryen ağrısı mı? Geçmiş olsun bacım. Benim de hafif bir iki noktada kızarma var. Ama ağrı çok nadir.17 gunum hala aynıyım. yok boyle agrı.ınletıyor.ıkı buklum yuruyorum
Tmm çok teşk ederim.. Peki şimdi bizim bebişlerin bir öğünde kaç cc içmesi lazım?L LoveMuffin
canım 7-8dk da benım 60cc rahat oluyor.
bu sabah 15dk da 150cc falan oldu ama sağdıgın zamana gore değişiyor. bebek yenı emdıyse az cıkıyor ama genelde 5dk da 30 cc kesın oluyor.
Sağol cnm evet deneyecem bende ümitidimi kırmayacam sağol desteğin içinBende çok korkuyordum ve eşime "ben çok güçsüzüm zaten hamilelikte beni çok halsizleştirdi yapamicam eğer doktor sezeryan derse gözüm kapalı hemen tamam dicem" diyordum . Ama bol bol dua ettim . Sende Rabbim den kolaylık iste. Yaparsın. Bebek doğduğunda İnan iyi ki normal olmuş diyeceksin. İlla ki zorluğu var ama bence kafamızda büyüttüğümüz kadar değilmiş teselli etmek için söylemiyorum gerçekten öyle
Paylaşamıyor olabilir mi seni acaba kendini ikinci plandamı görmeye bsşladıKızlar moralim çok bozuk lohusalığımın nerdeyse her günü ağlayarak geçti eşim yüzünden..daha önce bahsetmiştim bebeğin bakımı konusunda bana hiç yardımcı olmuyor diye..onunlada ilgilenmemi istiyor eskisi gibi bensiz masaya oturmak istemiyo falan..bugün aradım çocuğun alnında sivilceler var doktoru ararmısn dedim krem falan versin bende ararım ama amacım ona sorumluluk vermekti..işte kafasında bir sürü şeyy varmış sen ara dedi bana yoğunmuş beyfendi..çok sinirlendim kızlar eşim bebek olmadan önce böyle değildi beni hiç kırmazdı şimdi niye böyle anlamıyorum üstrlik ilk bebeğimiz ve 1.5sene sonra mucize gibi oldu eşimde varikosel vardı amelytsz olmaz demişlerdi ama rabbim nasip etti
Mezara sen daha yakınsın deseydin. Hadsiz kadın hırr.
Maşşallah allah analı babalı büyütsün inşKızlaar bende doğum yaptım :) oğluşumu kucağıma aldım :)
Aaaa aynı benimki gibi olmuş. Yedinci gün bitti. Dört gün sonra tekrar basladı. Bir ay olacak dogum yapalı hergün geliyo bi kaç damla bazen daha fazlaDoğumumun 16. Günü bugün. 7. Günde sarı bir renk alıp sonrasında kesilen kanamam bugün tekrar başladı. Regl olamaz herhalde değil mi... sizde durumlar nasıl..
Doğumumun 16. Günü bugün. 7. Günde sarı bir renk alıp sonrasında kesilen kanamam bugün tekrar başladı. Regl olamaz herhalde değil mi... sizde durumlar nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?