2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O demekmis ya

İnşallah canım bugün telefonda soğuk konuştum şuan pek ilgili davranıyo demekki bazen yaptığını anlaması lazım

Benim doktor hergün yıkamamı ama iki günde bir şampuanlamamı söyledi. Mustela ürünleri kullanıyoruz, uygun dedi.
Her doktor değişik bir şey söylüyor.

17 gunum hala aynıyım. yok boyle agrı.ınletıyor.ıkı buklum yuruyorum
Sezaryen ağrısı mı? Geçmiş olsun bacım. Benim de hafif bir iki noktada kızarma var. Ama ağrı çok nadir.
Ağrı için voltaren hap verdi benim doktor, lazım olursa içiyorum günde 1 defa. sana ilaç vermediler mi?

Sağol cnm evet deneyecem bende ümitidimi kırmayacam sağol desteğin için

Kızlar oğlum akşam saatlerinde ağlamaya başlıyorr ve hep memede durmak istiyor emiyo uyuyo yatırıyorum tekrar meme isitiyor ve belli saate kadar bu böyle devaö ediyor uyumuyo ağlıyor..kolik oluyor sanırım bu belirtiler

Paylaşamıyor olabilir mi seni acaba kendini ikinci plandamı görmeye bsşladı

Doğumumun 16. Günü bugün. 7. Günde sarı bir renk alıp sonrasında kesilen kanamam bugün tekrar başladı. Regl olamaz herhalde değil mi... sizde durumlar nasıl..

Doğumumun 16. Günü bugün. 7. Günde sarı bir renk alıp sonrasında kesilen kanamam bugün tekrar başladı. Regl olamaz herhalde değil mi... sizde durumlar nasıl..
Aaaa aynı benimki gibi olmuş. Yedinci gün bitti. Dört gün sonra tekrar basladı. Bir ay olacak dogum yapalı hergün geliyo bi kaç damla bazen daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…