- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
3 gun gecikleye genelde cikar idrar testinde bi kac gune tekrarlarsin hayirlisi olsunYaptım cnm... Çıkmadı.. Beklicem artık birkaç gün daha
Hey yarabbim konuş ama böyle olmaz ki çok düşkün sana fazla değilmiEvet geçen akşam sahurda yanına gitmedm bebeği yediriyodum niye gitmedim diye yemek yememiş..
Gazı vardır canım ondandır. Denedin mi gaz çıkarmayıKızlar bebeğim ses çıkartıyor zorluyor ikiniyor gibi. Neden acaba ya. Çok sıkıyor kendini üzülüyorum
Kızlar bebeğim ses çıkartıyor zorluyor ikiniyor gibi. Neden acaba ya. Çok sıkıyor kendini üzülüyorum
Denedim ama az Bisey çıkardı. Rahatlamadi galiba gaz ilacı da verdik.Gazı vardır canım ondandır. Denedin mi gaz çıkarmayı
Uğraştım ama yinede zorluyor öyle. Çok üzülüyorum o böyle sesler çıkardıkcaGazı olabilir. Ben bugün yatırdım sıcak ellerimle karnına aşağı hareketlerle masaj yaptım çok bastırmadan. Sonra bacaklarını poposuna ittirdim bi kaç kere tekrarladım. Çok şükür pırtlayabildi. Sakin bi anında dene istersen.
Kızım uykusunda deli gibi ağladı bugin bi kaç kere. Sanırım işe yaradı
Uğraştım ama yinede zorluyor öyle. Çok üzülüyorum o böyle sesler çıkardıkca
Konuştum dedim bebekle ilgileniyorum diye seni sevmiyorum anlamına gelmez belli dedi bana..neyse ki bu akşam çok güzel ilgilendi bebekleHey yarabbim konuş ama böyle olmaz ki çok düşkün sana fazla değilmi
Öyle doğru ama zormus gerçekten anne olmakCanım hep aynı şeyleri yaşıyoruz, böyle böyle büyüyecekler diye teselli ediyoruz kendimizi. Sen de üzülme bak hissediyorlar bizi
Bebeği kıskanıyor galibaaaa :)Konuştum dedim bebekle ilgileniyorum diye seni sevmiyorum anlamına gelmez belli dedi bana..neyse ki bu akşam çok güzel ilgilendi bebekle
Canım o dedigin gaz damlasından aldık. İnş bizdede işe yarar. Az önce nette kullananları okudum. Cogu kabız yaptı demiş. Sizde öyle sorun oldumu acabaBen artık meme diye tutturmaktan vazgeçtim. Avent biberon hoşur hoşur verdiği için boğazıma alır korkusuyla dr brown biberona geçtim. Doğal akışı varmış.. 40-50 cc süt sağıyorum 10 dk emiyor baktım mızmızlanıyor şırıngayla 30-40 cc anne sütü veya mama takviye ediyorum. Rahat rahat uyudu akşam tok olduğu için, şimdide 10-15 dk emdi üstüne 30 cc takviye verdim mışıl mışıl uyuyor. Benimde içim ferahladı :)
Babalarda lohusa depresyonu geçirir. Arastır istersenBilmiyorum gerçekten çünkü böyle bi adam asla değildi bana karşı kibardı hep bir kere kırmadı beni ama şu ara o kadar kaba ki..anlayışsız hiç ben yorulmuşum uykusuz kalmışım umrunda değil..belki dediğin gibidir şu dönem bi göçsin hayırlısıyla anlıcaz bakalım
Hiç güleceğim yoktu beni güldürdün iyi mi cnmMezara sen daha yakınsın deseydin. Hadsiz kadın hırr.
Inş düşer canım yaa. Benim oğlan da sarı hala değeri 9 çıktı 11.6 dan düştüBenim kızım da 7günlük gözleri hala sarı. Sarılık değeri de dün 12 çıkmıştı. Doktor tekrar çarşamba kontrole çağırdı.
Kafana göre takılırsın canım bebiş uyuyunca uyur, uyanınca uyanır ilgilenirsin.Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
Tahmin ediyorum zaten bişeyler geçirdiğini araştırdım evet malesef onlarda etkileniyormuş doğum olayından..birde ben sancı çekerken doğum anına kadar tüm süreçte eşim yanımdaydı..çok destek oldu ama sanırım etkiledi bu onuBabalarda lohusa depresyonu geçirir. Arastır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?