2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben artık meme diye tutturmaktan vazgeçtim. Avent biberon hoşur hoşur verdiği için boğazıma alır korkusuyla dr brown biberona geçtim. Doğal akışı varmış.. 40-50 cc süt sağıyorum 10 dk emiyor baktım mızmızlanıyor şırıngayla 30-40 cc anne sütü veya mama takviye ediyorum. Rahat rahat uyudu akşam tok olduğu için, şimdide 10-15 dk emdi üstüne 30 cc takviye verdim mışıl mışıl uyuyor. Benimde içim ferahladı :)

Kızlar bebeğim ses çıkartıyor zorluyor ikiniyor gibi. Neden acaba ya. Çok sıkıyor kendini üzülüyorum

Kızlar bebeğim ses çıkartıyor zorluyor ikiniyor gibi. Neden acaba ya. Çok sıkıyor kendini üzülüyorum

Gazı olabilir. Ben bugün yatırdım sıcak ellerimle karnına aşağı hareketlerle masaj yaptım çok bastırmadan. Sonra bacaklarını poposuna ittirdim bi kaç kere tekrarladım. Çok şükür pırtlayabildi. Sakin bi anında dene istersen.
Kızım uykusunda deli gibi ağladı bugin bi kaç kere. Sanırım işe yaradı

Uğraştım ama yinede zorluyor öyle. Çok üzülüyorum o böyle sesler çıkardıkca

Canım o dedigin gaz damlasından aldık. İnş bizdede işe yarar. Az önce nette kullananları okudum. Cogu kabız yaptı demiş. Sizde öyle sorun oldumu acaba

Babalarda lohusa depresyonu geçirir. Arastır istersen

Kızlar selam. Destek mesajları için sagolun. Benim minik oglan memeye alıştı. Bazen kriz çıkarıyor aglamaktan yorulup uyuyor. Sonra normale dönüyor. Sarılık 11.8 çıktıgından beri ekstra yediği için deli gibi yediriyorujm

Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
Kafana göre takılırsın canım bebiş uyuyunca uyur, uyanınca uyanır ilgilenirsin.
Ben doğum yapalı bi hafta olmuşken yalnız kaldım 2 çocukla insan daha cesaretli oluyo güveni geliyo kendine. Çok rahatım kimse olmayınca gönlüme göre tskılıyorum. "KALİTELİ YALNIZLIK SAHTE KALABALIKTAN İYİDİR" :)

Merhaba kızlar... Okunmadık sayfa 500 ü geçmiş.. Ben ise doğumun ardından hayata ara verdim resmen.
Cumartesi sabahı 6 da suyumun gelmesi ile başlayan macera, yaklaşık 18 saat sonra gece 2 ye doğru sezaryenle sonuçlandı. Tüm cabalara rağmen açılma 2.5-3 cm 'den fazla olmadı çünkü.
Neyse ki, sağlıklı 3150 gr 49 cm lik sağlıklı bir bebek dünyaya merhaba dedi. 2 gün sonra yani pazartesi öğlen gibi taburcu olduk. Ancak özellikle hastaneden çıktıktan sonraki süreçte ağrı ve sızıdan başka bişi yok. Bebekle bile ilgilenemiyorum. Sadece sütümü sagacak seviyede ilgim.. çünkü oturup kalkmak, yatmak, wc gitmek bile bir işkence.
Emzirme konusuda sıkıntılı, sürekli uyku hali var bebekte ve emme gücü de çok zayıf. Başta mama ile takviye ettik, 2. Günün sonunda sadece sütü sagıp biberonla vermeye başladık.
Ağrılarımın geçmesi ve kızımı emzirmeye alıştırmak için dua ediyorum.
Umarım szilerin hayatında hersey yolundadır...

Babalarda lohusa depresyonu geçirir. Arastır istersen
Tahmin ediyorum zaten bişeyler geçirdiğini araştırdım evet malesef onlarda etkileniyormuş doğum olayından..birde ben sancı çekerken doğum anına kadar tüm süreçte eşim yanımdaydı..çok destek oldu ama sanırım etkiledi bu onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…