.merhaba hanimlar ben dogum yapali bir hafta oldu okadar yogunki iki cocuk gercekten cok zormus.kizim in piskilojosi coktu yemek yemez uyumaz ona mi bakiyim diger minnosami bilmiyorum.annem yukarida oturuyor zaten beraber helak olduk.kizim 3100 gr olmus 2900 du sislikleri inince.
cok sukur sutum var ama cok fazla ilki gibi.sagiyorum fazlasini.bebegim gunduz uyuyor emiyor gece ayaktayiz uyku haram oldu nobetlese bakiyoruz.saglikli olmasi na sukur diyorum.bu zor gunler bitecek Alkahtan butun yeni dogum yapan annelere sabir ve kolaylik diliyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor yenidogan bakimi.nefes alacak vakit yok inanin bebegim uyandi hepinuze kolay gelsin..
lilipit canım ya nerden yazılıyor doğum tarihi bir türlü bulamadım buhran geldi :)
Kızlar oğlum akşam saatlerinde ağlamaya başlıyorr ve hep memede durmak istiyor emiyo uyuyo yatırıyorum tekrar meme isitiyor ve belli saate kadar bu böyle devaö ediyor uyumuyo ağlıyor..kolik oluyor sanırım bu belirtiler
Yahu ben napicam bu bebisle. Yatağına veya başka bi yere yatiramiyorum. Kız kucakta uyuyo meme emerken .yatağına koyunca uyanıyor ve agliyo. Oturarak uyuyorum. Tuvalete bile nsl gidiyorum bilmiyorum. Neden böyle var mı bi fikri olan ?
24.güne girdik halen gözün son ucu sarıkizlar ya 7 gunlukken kontrolde sarilik yok demislerdi bebegime bikac gundur gozumuze sari görünüyor gozunun beyazi da sarı gibi 14 gun oldu bugun sizin bebeklerin gözlerinin beyazi nasil hafif sari gibi mi
3-4 gün hiç kanama olmadığı oluyor sonra bi bakıyorum baya olmuş 15. Günde falan benim de yoktu şimdi tekrar başladı her gün nerdeyse kanama oluyorDoğumumun 16. Günü bugün. 7. Günde sarı bir renk alıp sonrasında kesilen kanamam bugün tekrar başladı. Regl olamaz herhalde değil mi... sizde durumlar nasıl..
Ne zaman doğum yaptın canım. Benim de ilk baslarda öyleydi. Yeni yeni başladı fiskirarak gelmeye. Bide dinlenerek sagiyorum pompa ile o zan geliyor. Devamlı çekince gelmiyorKızlar bu sağma işini hala çözemedim. Göğüslerim çok ağrıyor ucunun acısını unuttum artık. Aleti söküp taktım yine olmadı. İlk başta damla damla geliyor sonra duruyor bazen fışkırıyor gibi incecik. Ama normalde sıkınca geliyor bebek de emiyor. Ölcem ağrısından siz sağınca nasıl geliyor böyle mi?
Canim benim lansinoh manuel pompa var dezenfekte icin parcalarini sokup takiyrm mecbur bazen fiskiriyor sagarken hemen doluyor biberon bazense memede sut varken damla damla zor geliyor parcalari iyi takamiyrm sanirim boyle olabilir mi seninkideKızlar bu sağma işini hala çözemedim. Göğüslerim çok ağrıyor ucunun acısını unuttum artık. Aleti söküp taktım yine olmadı. İlk başta damla damla geliyor sonra duruyor bazen fışkırıyor gibi incecik. Ama normalde sıkınca geliyor bebek de emiyor. Ölcem ağrısından siz sağınca nasıl geliyor böyle mi?
benim de aynı sekilde 7.gunde bitti demistim 10 gunden sonra ozellikle yatip da ayaga kalkinca baya yogun kanama geliyo3-4 gün hiç kanama olmadığı oluyor sonra bi bakıyorum baya olmuş 15. Günde falan benim de yoktu şimdi tekrar başladı her gün nerdeyse kanama oluyor
Yoo aksine ishal gibi oldu bizim. Dr onu önerdi, mesela bazı bebeklerde yetersiz bile kalıyormuş ek olarak bir gaz ilacı daha alanlarda varmış. Bizimkiler henüz minik o yüzden yeterli diye düşünüyorum. Saat 16:00 da tok karna 4 damla veriyoruz. Birde mutlaka bızdolabında muhafaza et. İnş işe yarar canım, kimyonlu suyada devam et :)Canım o dedigin gaz damlasından aldık. İnş bizdede işe yarar. Az önce nette kullananları okudum. Cogu kabız yaptı demiş. Sizde öyle sorun oldumu acaba
Benimde başta çok geliyor sonra duruyor, durduğunda diğer gögüse geçiyorum. Öyle olduğunda değiştir gögsünü işe yarıyorKızlar bu sağma işini hala çözemedim. Göğüslerim çok ağrıyor ucunun acısını unuttum artık. Aleti söküp taktım yine olmadı. İlk başta damla damla geliyor sonra duruyor bazen fışkırıyor gibi incecik. Ama normalde sıkınca geliyor bebek de emiyor. Ölcem ağrısından siz sağınca nasıl geliyor böyle mi?
Ya karnı aç mı kaldı acaba, bizimkide öyleydi meğerse açmış çocuk. Şimdi karnı tok çok iyi uyuyor hatta sürekli uyur olduHic uyutmadi bizi bebis. Kendi ara ara uyudu biz dalarken uyandı inadına sanki. Hala da uyumuyor.
.
Evet 2 Cocuklu hayat gerçekten zor oluyor benim kızım kiskanmiyo r ama bana çok naz yapıyor bu süreçte.bu arada maşallah sütun için.@nebf ozellikle yediğin birşey var mı sütünü arttırmak için
Bende bulamadımlilipit bana da tarif edermisin
Evet malesef kolik belirtileri ne benziyor
GalibaBebeği kıskanıyor galibaaaa :)simdi iki bebek var sende kolay gelsin
Ya biz de o damlayı kullanıyoruz. Kızım kakasını yapamıyor 6 gündür. Damla yapmış olabilir mi acaba?Canım o dedigin gaz damlasından aldık. İnş bizdede işe yarar. Az önce nette kullananları okudum. Cogu kabız yaptı demiş. Sizde öyle sorun oldumu acaba
Benimki de öyle. Anne sıcaklığını istiyorlar. Cok zor meme dışında uyutmak. Hemen huysuzlanıyor. Üç ay böyle devam edicek sanırım. Ben de arada anneme, babama ya da eşime verip, hızlı hızlı yemek yiyiyorum. Koşa koşa tuvalete gidiyorum.Yahu ben napicam bu bebisle. Yatağına veya başka bi yere yatiramiyorum. Kız kucakta uyuyo meme emerken .yatağına koyunca uyanıyor ve agliyo. Oturarak uyuyorum. Tuvalete bile nsl gidiyorum bilmiyorum. Neden böyle var mı bi fikri olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?