2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm yapma oyle
Bebegin ihtiyaci disinda kucağa alir ya da yaninda yatirirsan sonra cok cekersin
Kucaginda is yapar hale gelirsin

Ben sutumu hep sağdım, bir aylıkken donduruya atardim hergun sagip, 3 aylik ise basladigim icin sagip birakiyordum
Bu konuda tecrübeliyim
Ben medela mini elektrikli kullandim
Emzirme ardirdan saginca sut zor cikar
Cok birikmis gergin gogus biraz can acitir
Onun haricinde acimiyordu
Once dusuk ayarda bosaltip gogus yumusayinca ayarını maksimum yapiyordum
Kahverengi kismin tamamini icine koyuyoruz
Kullandigin sagma aleti ile ilgili sikinti olabilir belki

Canım 10 haziran spinal sezeryan oldum şükür iyiyiz bizde benim sancı falan olmadı hiç kanalada inmedi o yüzden riske girmedim hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.

İkiside ayni gun dogdu desene. Nasilsin agri sanci vs sikayetin var mi

Çok teşekkürler tavsiye için ben de en yakınlarım harici duyurmamaya çalışcam inşallah bu durumda da dediğiniz gibi çikolata yeter

Canım dikkat et mastit olma. Elektrikli pompayla sağıyorum ben. Avent. Fışkırarak çıkmıyorsa sıkıntı vardır canım. Göğüslerin şiş ve ağrıyorsa ve fışkırmadan damla damla süzülerek çıkıyorsa kanalların tıkanmış olabilir. Sonucu da mastit oluyor. Sıcak havlu koy sürekli. Biz belki 3-4 saat sıcak havlu uyguladık sağdık. Birinde sıcak havlu varken diğerini sağıyorduk, sıra sıra. Bir de göğsünde sertlikler var mı? Eğer sertlik varsa onlara masaj yap. Pompayla sağarken masaj yaptığında bazı yerlere bastırdığın zaman akışın arttığını göreceksin. Teker teker açılacaklar.

Maşallah subhanallah adınıza çok sevindim.rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı biz bekleyenlerin basına inşallah

Kizlar bugum 1 hafta oldu dogum yapali (sezeryam)kaburga agrim bir gram.gecmedi nefes alirkem bile aciyor sizce normal mi artik kirdilarmi diye supke ediyorum

Ben de sezeryan oldum. Eve çıktığımdan beri ayaktayım kendi işimi kendim görüyorum. Hayırlısı olsun sakın endişe etme

Ne zaman doğum yaptın canım. Benim de ilk baslarda öyleydi. Yeni yeni başladı fiskirarak gelmeye. Bide dinlenerek sagiyorum pompa ile o zan geliyor. Devamlı çekince gelmiyor
Hastanede sağdık çok güzel geldi. Ben evde beceremedim

Al benden de o kadar .benimkinde öyle hep kucak istiyor.wrap sling baktım bugün netten onlardan alim bu gidişle yoksa sürekli kucak isteyen bir bebekle diğer kızımla ilgilenmek ev işi yapmak çok zor
24.güne girdik halen gözün son ucu sarı
eshma arkadasim sutum icin hic ozel birsey icmiyorum aman onuda icersem heralde butun gun sut sagarim.zannedersem normal de cok su iciyorum asiri derece ona bagliyorum kanallarla ilgiliymis zaten o yonden sansliyim.birde tahin helvasi cok yedim hamileyken hala yerim oda sut yapar.hwrseyin fazlasi zarar hep onden bosaltim yapiyorum emzirmeden once tas gibu oluyolar neyse Allaha cok sukur sutum olsunda.herkese bol sutlu gunler diliyorum bolbol su ve hosaf tatli yeyin.tahin helvasini deneyin derim bi..

Canim benim lansinoh manuel pompa var dezenfekte icin parcalarini sokup takiyrm mecbur bazen fiskiriyor sagarken hemen doluyor biberon bazense memede sut varken damla damla zor geliyor parcalari iyi takamiyrm sanirim boyle olabilir mi seninkide
Muhtemelen çünkü hastanede çok güzel geldi. Bebeğe biberonla verdik karnı da doydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…