Cnm yapma oylekızlar 18.gunumuzden selamlar herkese...
benım bebeğimde galıba bır beni gördüğünden duydugundn aksam ne beşikte ne yatagında yatıyor...
illa yanyana yatacazo zaman derin derin mızıkcılık yapmadan uyuyor. herseyı denedım. en son buna karar verdim..
aslında ilaç verdilerde hiç alışmamışım içmiyorum. nedense bır faydası olmayacak gibi...
yemek yaparken ayakta sabıt kalınca ve ütü yaparken ağrıyor.mesela en fazla 5 tişört ütüleyebildim...işte düğüm yeri ağrıyor. sankı bır noktadan ıgne yapılıyor gıbı...dr a mj attım geçecek yazmış
yahu benım bebiş ne versem içiyor. 70-80cc verdiğim oluyor bır anda içiyor...
tek kalmak çok sevimli:)
bebişinle dağınık evde başbasa...
zaten forumda bır cok kişi yalnız bakıyor.
yahu yenıdoğanla vakıt gecırmeyı bırak ,yenıdoğan bebek görmemıstım bılesuan gayet guzel bakıyorum.
bence sende gayet guzel bakıyorsun. sadece bebişin ustune fazla düşüyorsun o kadar. bazen şaşı falan bakıyor benımkı,kaşlarını çatıyor...: )
bana hep gereksız geldi hastane susleme ve ıkram olayları.
sadece eve küçük bır çıkolata yaptırdım o kadar.
benım bebişinki 16 gun düştü.
hemşireyı aramıstım 10.gun. demiştiki benım kızınkı 28.gun düştü, eğer göbekte kötu koku yada ıntıhap yoksa endıselenme demıstı.
İste tam olarak yapilmasi gereken buBen giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.
Bir de ben biraz bırakıyorum mıkırdansın, elini filan emsin:) Kendi kendine oyalansın.
Ben sutumu hep sağdım, bir aylıkken donduruya atardim hergun sagip, 3 aylik ise basladigim icin sagip birakiyordumKızlar bu sağma işini hala çözemedim. Göğüslerim çok ağrıyor ucunun acısını unuttum artık. Aleti söküp taktım yine olmadı. İlk başta damla damla geliyor sonra duruyor bazen fışkırıyor gibi incecik. Ama normalde sıkınca geliyor bebek de emiyor. Ölcem ağrısından siz sağınca nasıl geliyor böyle mi?
Bıcı bıcı yaptırdık halasiyla. Emdi biraz da uyudu çok şükürO zaman bilemedim
Canım 10 haziran spinal sezeryan oldum şükür iyiyiz bizde benim sancı falan olmadı hiç kanalada inmedi o yüzden riske girmedim hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.
Çok teşekkürler tavsiye için ben de en yakınlarım harici duyurmamaya çalışcam inşallah bu durumda da dediğiniz gibi çikolata yeterBen ziyaretçi kabul etmedim. Ama bir iki gelen için çikolata yaptırdım, onları ikram ettim. Doğum sonrası çok zor geçiyor, insanın ağrısı sızısı oluyor. Hastahbede ziyaretçi olması insanı öyle yoruyor ki, size tavsiyem çok duyurmadan, çok ikram yapmadan halledin.
Bebeğiniz mutluluk getirsin, sevgiler.
Kızlar bu sağma işini hala çözemedim. Göğüslerim çok ağrıyor ucunun acısını unuttum artık. Aleti söküp taktım yine olmadı. İlk başta damla damla geliyor sonra duruyor bazen fışkırıyor gibi incecik. Ama normalde sıkınca geliyor bebek de emiyor. Ölcem ağrısından siz sağınca nasıl geliyor böyle mi?
Maşallah subhanallah adınıza çok sevindim.rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı biz bekleyenlerin basına inşallahbebegimi kucagima aldim 39+1 gunluk normal dogum yaptim arkadaslar 21 haziran gece 3 te 15 dakkada dogum gerceklesti adet sancisi gibi sanci hic hissetmedim sadece kasilma vardi evde suyum geldi hastaneye zor yetistim geldigimde tamamen acilmistim kolay bir dogum oldu dogum icin bekleyenlere biraz moral olsun istedim
Ben yapmadım hiç Bisey canım.Kizlar gobegimiz dustu ne oraya birsey yapacakmiyiz acik duruuo.suan
Ayy ya sen üzülme annesi. Rabbim şifa versin inşallah hemen düşer de evine geçer yavrunKızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Ben de sezeryan oldum. Eve çıktığımdan beri ayaktayım kendi işimi kendim görüyorum. Hayırlısı olsun sakın endişe etmeŞimdi kontrole gidiyoruz dogumu bekleme sürecide zormuş.yani sezaryandan korkuyorum sonrası için burda okuduklarımdan hep agrı sıkıntı umarım mecbur kalmayız saglıkla normal dogum gerçekleşir ama hiç bir belirti yok göbek aşagı düşme,acılma,kasık agrısı hiç biri yok bilemiyorum allahım hayırlısını göstersin
Amin inşallah canım. Yarın sabah tekrar bakacaklarAyy ya sen üzülme annesi. Rabbim şifa versin inşallah hemen düşer de evine geçer yavrun
Hastanede sağdık çok güzel geldi. Ben evde beceremedimNe zaman doğum yaptın canım. Benim de ilk baslarda öyleydi. Yeni yeni başladı fiskirarak gelmeye. Bide dinlenerek sagiyorum pompa ile o zan geliyor. Devamlı çekince gelmiyor
Al benden de o kadar .benimkinde öyle hep kucak istiyor.wrap sling baktım bugün netten onlardan alim bu gidişle yoksa sürekli kucak isteyen bir bebekle diğer kızımla ilgilenmek ev işi yapmak çok zor
eshma arkadasim sutum icin hic ozel birsey icmiyorum aman onuda icersem heralde butun gun sut sagarim.zannedersem normal de cok su iciyorum asiri derece ona bagliyorum kanallarla ilgiliymis zaten o yonden sansliyim.birde tahin helvasi cok yedim hamileyken hala yerim oda sut yapar.hwrseyin fazlasi zarar hep onden bosaltim yapiyorum emzirmeden once tas gibu oluyolar neyse Allaha cok sukur sutum olsunda.herkese bol sutlu gunler diliyorum bolbol su ve hosaf tatli yeyin.tahin helvasini deneyin derim bi..24.güne girdik halen gözün son ucu sarı
Muhtemelen çünkü hastanede çok güzel geldi. Bebeğe biberonla verdik karnı da doydu.Canim benim lansinoh manuel pompa var dezenfekte icin parcalarini sokup takiyrm mecbur bazen fiskiriyor sagarken hemen doluyor biberon bazense memede sut varken damla damla zor geliyor parcalari iyi takamiyrm sanirim boyle olabilir mi seninkide
Kuzum geçmiş olsun, benimkinde de var. Değeri kaç? Fototerapi mi başladılar?Kızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?