2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Philips avent elektrikli kullanıyorum. Ben beceremedim muhtemelen

Hastanede sağınca rahatladım. Acımıyor şimdi sabahki kadar. Hastanedeki fışkırarak akıttı azalınca damla damla aktı

Kizlar kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş.dun normal kontrol vardı o zaman sarilik tam geçmemiş deyince istedi tahlili
Böbrek ultrasonu ve idrar kültürü de verdik bugün
3 tane iğne bide antibiyotik şurup verdi
Eğer sarilik enfeksiyona bağlı ise hemen geçer dedi.neden olabileceğini sordum bir numara büyük bez kullan kakasi vajinasina bulaşıp enfeksiyon yapıyor olabilir ,pamuk su ile silersen ondan olabilir yada silerken arkadan one silersen olabilir dedi.ama illa bundan olacak diyede bı şart yok kız çocukları enfeksiyona yatkın dedi.

Hatta o ikinma kızarma falan enfeksiyondan da olabilir dedi

Bu arada dün doktor kontrolünde sorduklarimi yazayım
Burun tıkanıklığı yenidoğan da olur sakın çekme dedi.bio gaia gaz için kullandığımı söyledim.kullan ama mucize bekleme bazen haftalar sonra anca etki gösterebilir bazense hiç göstermez dedi

Eldivenleri 15 gün daha cikarma dedi.banyoyu gün aşırı yaptır dedi
Vücuda şampuan asla kullanma dedi

Önce emziriyorum sonra aranmaya devam ediyor bende 50-60 cc sagdigim sutu yada mama veriyorum dedim verme biberona alışır dedi
Sadece emzir diyor ama doymuyor diyorum doyar o diyor

Hani insanlar sanki ben sut saymaya mamaya çok merakliyim da emzirmek istemiyor um gibi konuşuyor ya sinir oluyorum.emzirmek bence en güzel olanı gece gece kalkıp mama hazırlamak yada sut sağmak hiçte kolay değil hani

Ay
ayy canım ya iyiki hatırlattın. Dün hece eşim getirdi damlayı. Buzdolabına koy demişti. Unuttum. Simdi senin msjı okuyunca hemen dolaba kaldırdım. Umarım bişey olmamıştır

Bugunde bir aylık asımızı olduk arkadaslar. Gecen göbeginin resmini paylasmıştım. Doktor fıtık dedi. 1-2yasa kadar bekliyoruz düzelmesini dedi. Çok gazlı bi bebek oldugunu söyledi. Dün ikş defa köpüklü gibi kaka yaptıgını söyledigimde kaka tahlilş istedi tabi bizim ufaklık iki saat bekledik yapmadı. Mecbur ewe geldik. Tahlilde kaldı baska bahara

Merhaba geçen gün bende gördüm Bebeğinizin göbek resmini benim oğlumun da aynı fıtık mi oluyo yani Dr bişey söylemedi bize gobegini gösterdik hatta yikayalimmi diye sordugumuzda normal mi karşılanıyor acaba rahatsız oldum simdi

Bnm doktorum daamla vermiyor uc ay cekeceksin diyor
Damlalarin ise yaramadigini dusunuyor
Ben kullanmiyrm

Cnm kopuk kaka senin yedigin sut urunlerinden olabilir
Yiyor musun?

Kızlar benim bebek memede ıkınıp kendini kasmaya başladı. Sürekli kıpkırmızı olup ağlayıp bırakıyor memeyi sonra yine tutuyor. Yani emmek istiyor ama acı çekiyor gibi. Vücudunu iki büklüm yapıyor kıvranıyor neden olabilir ? Gaz mıdır ?
Bir de emerken çok yoruluyor sürekli dinleniyor, kırpkırmızı oluyo, terliyor , 2 dakika emiosa5 dk dinleniyo bu şekilde yarım saati buluyo emmesi, ama emdiği dakika en fazla 10dk dır yani doymuyo muhtemelen. İnternette emerken terleme, yorulma yazınca kalp hastalığı falan çıktı çok korktum. Yenidoğan bebeklerin hepsi yorulmaz mı zaten memede ? Çok endişelendim bi de emerken bazen tıkanıyor öksürmeye başlıyor. Size de oluyo mu ? Bi sıkjntısı mı var diye aklım çıkıcak emirmeye korkar oldum

Bizimki besinci gün düşmüştü. Yalnz biz ikinci günü yıkamıştık bebegş

Kizlar bugum 1 hafta oldu dogum yapali (sezeryam)kaburga agrim bir gram.gecmedi nefes alirkem bile aciyor sizce normal mi artik kirdilarmi diye supke ediyorum

bende sezaryen oldum kaburga ağrım yok ama size bi sorum olucak bu alt karın kısmı yani göbek deliginin altı ağrıyor sizde var mı öyle bi durum

benim oğlum da aynı emerken gaz sancı si çekiyor büyük ihtimalle oksurmesi de hızlı çekiyor lar genzine kaçıyor öyle olunca korkma ters çevir sırtına vur pat pat bişey olmaz

Sezeryan olan arkadaşlar....
sorum size yardımcı olun lütfen:))
şu alt karın kısmı yani dikiş in üstü göbek deliginin altı hatta sallanan o alt göbek varya( orası ağrıyor malesef normal mi bu durum Dr um normal dedi ama sizde durum nasıl dokununca ağrıyor olucak okadar diyorum çünkü 7 kat kesildik ama nezaman geçecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…