2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.
Bir de ben biraz bırakıyorum mıkırdansın, elini filan emsin:) Kendi kendine oyalansın.

Ya kızlar ben kafayı yicem. Bir çeşit lohusa depresyonu galiba. Kızımın hareketleri çok garip geliyor bir hastalığı var diye korkuyorum. Mesela gözleri sürekli yukarı kayıyor uykuya geçerken. Doktor normal olduğunu söylüyor kaç tane kaynakta normal olduğunu okudum ama ben sürekli hareketlerini takip ediyorum. Hiç yeni doğan bebekle vakit geçirmediğim için bilemiyorum.

Hanımlar merhaba öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapmayanlara ise hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum . Kısmetse ağustos annesi olcam bi heycan sizi de okudum :) eminim şuan daha önemli işleriniz vardır ama hastanede neler ikram ettiniz ya da ettiniz mi bugün buna taktım kafayı sizlere de sorayım isteyim :)

Ben giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.
Bir de ben biraz bırakıyorum mıkırdansın, elini filan emsin:) Kendi kendine oyalansın.
Ben de bırakıyorum. Ağlamaya başlarsa alıyorum kucağıma. Arada öyle oyalanıyor. Kıyafet olayını ben de denesem iyi olur.

Benim ki de öyle gözleri fıldir fıldir. :)

Normal canım. Benimki de öyle. Gözlerinin siyahı kayboluyor ya da gözlerini şaşı yapıyor. Heniz kontrol edemiyorlar çünkü. Rahat olmaya çalış. Normal mi diye aklına takılanı bize sor. Deneyimlerimizi paylaşmak rahatlatır.

Bizimkide öyle yapıyor gözlerini, hatta bazrn öyle bakıp gülüyor. Korkuyorum geceleri :) melekler güldürüyormuş öyle derlermiş. Çok izleme, çok bakma yoksa insanda bir kaybetme korkusu oluyor. Ben çok incelemiyorum artık, yüzüne gözüne çok bakmamaya çalışıyorum uyurken

Bugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?

Ben ziyaretçi kabul etmedim. Ama bir iki gelen için çikolata yaptırdım, onları ikram ettim. Doğum sonrası çok zor geçiyor, insanın ağrısı sızısı oluyor. Hastahbede ziyaretçi olması insanı öyle yoruyor ki, size tavsiyem çok duyurmadan, çok ikram yapmadan halledin.
Bebeğiniz mutluluk getirsin, sevgiler.

Canım bizim tam 18.gün düştü ogün artık doktora götürcektik sabah bi baktım düşmüş:)kafayı yedim niye düşmüyo diye her çocuğun farklı sanırım 20de düşende var

Cumartesi günü 5. Gün bitmeden düştü. Ama benim 31.gün düşmüş. Göbeğini ıslatmadan yıkayabilirsin, doktor bana göbeğini kuru tutabileceğine inanıyorsan yıkanır da demişti.

kızlar 18.gunumuzden selamlar herkese...
benım bebeğimde galıba bır beni gördüğünden duydugundn aksam ne beşikte ne yatagında yatıyor...
illa yanyana yatacaz o zaman derin derin mızıkcılık yapmadan uyuyor. herseyı denedım. en son buna karar verdim..

aslında ilaç verdilerde hiç alışmamışım içmiyorum. nedense bır faydası olmayacak gibi...
yemek yaparken ayakta sabıt kalınca ve ütü yaparken ağrıyor.mesela en fazla 5 tişört ütüleyebildim...işte düğüm yeri ağrıyor. sankı bır noktadan ıgne yapılıyor gıbı...dr a mj attım geçecek yazmış

Tmm çok teşk ederim.. Peki şimdi bizim bebişlerin bir öğünde kaç cc içmesi lazım?
yahu benım bebiş ne versem içiyor. 70-80cc verdiğim oluyor bır anda içiyor...

Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
tek kalmak çok sevimli:)
bebişinle dağınık evde başbasa...
zaten forumda bır cok kişi yalnız bakıyor.

yahu yenıdoğanla vakıt gecırmeyı bırak ,yenıdoğan bebek görmemıstım bıle suan gayet guzel bakıyorum.
bence sende gayet guzel bakıyorsun. sadece bebişin ustune fazla düşüyorsun o kadar. bazen şaşı falan bakıyor benımkı,kaşlarını çatıyor...: )

bana hep gereksız geldi hastane susleme ve ıkram olayları.
sadece eve küçük bır çıkolata yaptırdım o kadar.

benım bebişinki 16 gun düştü.
hemşireyı aramıstım 10.gun. demiştiki benım kızınkı 28.gun düştü, eğer göbekte kötu koku yada ıntıhap yoksa endıselenme demıstı.

Benim ki de öyle gözleri fıldir fıldir. :)

Çok sağolun içim rahatladı. İnsan çok acayip düşüncelere giriyor. Evde yalnızım. Durup durup çocuğu inceliyorum. En iyisi kafamı dağıtacak bişeyler bulayım. Yoksa takıntıya dönüşecek bu durum.

Cnm @zehrayalcin87 kisisel bilgiler kisminda avatar resminin altında ozel baslik kismi var
Oraya yaziliyor

6. Gun dustu
Bize bebek gobek bakim kiti aldirdilar
Gazli bez ve alkollu spreyi var
Gunde uc kez pansuman yaptik
İlk oglumda ayni sekilde 8. Gun dusmustu
Sizin uzun surmus baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…