Ben giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.Benimki de öyle. Anne sıcaklığını istiyorlar. Cok zor meme dışında uyutmak. Hemen huysuzlanıyor. Üç ay böyle devam edicek sanırım. Ben de arada anneme, babama ya da eşime verip, hızlı hızlı yemek yiyiyorum. Koşa koşa tuvalete gidiyorum.
Yok ya aç değil aksine çok tok yani. Dolduruyor bezini çişle.Ya karnı aç mı kaldı acaba, bizimkide öyleydi meğerse açmış çocuk. Şimdi karnı tok çok iyi uyuyor hatta sürekli uyur oldu
Ben de bırakıyorum. Ağlamaya başlarsa alıyorum kucağıma. Arada öyle oyalanıyor. Kıyafet olayını ben de denesem iyi olur.Ben giyilmiş bir atletimi koyuyorum oğlanın yanına ayrı uyuturken. Kokum oldu mu yanında daha rahat oluyor.
Bir de ben biraz bırakıyorum mıkırdansın, elini filan emsin:) Kendi kendine oyalansın.
Benim ki de öyle gözleri fıldir fıldir. :)Ya kızlar ben kafayı yicem. Bir çeşit lohusa depresyonu galiba. Kızımın hareketleri çok garip geliyor bir hastalığı var diye korkuyorum. Mesela gözleri sürekli yukarı kayıyor uykuya geçerken. Doktor normal olduğunu söylüyor kaç tane kaynakta normal olduğunu okudum ama ben sürekli hareketlerini takip ediyorum. Hiç yeni doğan bebekle vakit geçirmediğim için bilemiyorum.
Normal canım. Benimki de öyle. Gözlerinin siyahı kayboluyor ya da gözlerini şaşı yapıyor. Heniz kontrol edemiyorlar çünkü. Rahat olmaya çalış. Normal mi diye aklına takılanı bize sor. Deneyimlerimizi paylaşmak rahatlatır.Ya kızlar ben kafayı yicem. Bir çeşit lohusa depresyonu galiba. Kızımın hareketleri çok garip geliyor bir hastalığı var diye korkuyorum. Mesela gözleri sürekli yukarı kayıyor uykuya geçerken. Doktor normal olduğunu söylüyor kaç tane kaynakta normal olduğunu okudum ama ben sürekli hareketlerini takip ediyorum. Hiç yeni doğan bebekle vakit geçirmediğim için bilemiyorum.
Çok ilginç ya bizimki aksine ishal gibi, nasıl kullanıyorsunuz?Ya biz de o damlayı kullanıyoruz. Kızım kakasını yapamıyor 6 gündür. Damla yapmış olabilir mi acaba?
Bizimkide öyle yapıyor gözlerini, hatta bazrn öyle bakıp gülüyor. Korkuyorum geceleri :) melekler güldürüyormuş öyle derlermiş. Çok izleme, çok bakma yoksa insanda bir kaybetme korkusu oluyor. Ben çok incelemiyorum artık, yüzüne gözüne çok bakmamaya çalışıyorum uyurkenYa kızlar ben kafayı yicem. Bir çeşit lohusa depresyonu galiba. Kızımın hareketleri çok garip geliyor bir hastalığı var diye korkuyorum. Mesela gözleri sürekli yukarı kayıyor uykuya geçerken. Doktor normal olduğunu söylüyor kaç tane kaynakta normal olduğunu okudum ama ben sürekli hareketlerini takip ediyorum. Hiç yeni doğan bebekle vakit geçirmediğim için bilemiyorum.
O zaman bilemedimYok ya aç değil aksine çok tok yani. Dolduruyor bezini çişle.
Ben ziyaretçi kabul etmedim. Ama bir iki gelen için çikolata yaptırdım, onları ikram ettim. Doğum sonrası çok zor geçiyor, insanın ağrısı sızısı oluyor. Hastahbede ziyaretçi olması insanı öyle yoruyor ki, size tavsiyem çok duyurmadan, çok ikram yapmadan halledin.Hanımlar merhaba öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapmayanlara ise hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum . Kısmetse ağustos annesi olcam bi heycan sizi de okudum :) eminim şuan daha önemli işleriniz vardır ama hastanede neler ikram ettiniz ya da ettiniz mi bugün buna taktım kafayı sizlere de sorayım isteyim :)
Canım bizim tam 18.gün düştü ogün artık doktora götürcektik sabah bi baktım düşmüş:)kafayı yedim niye düşmüyo diye her çocuğun farklı sanırım 20de düşende varBugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?
Cumartesi günü 5. Gün bitmeden düştü. Ama benim 31.gün düşmüş. Göbeğini ıslatmadan yıkayabilirsin, doktor bana göbeğini kuru tutabileceğine inanıyorsan yıkanır da demişti.Bugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?
aslında ilaç verdilerde hiç alışmamışım içmiyorum. nedense bır faydası olmayacak gibi...Sezaryen ağrısı mı? Geçmiş olsun bacım. Benim de hafif bir iki noktada kızarma var. Ama ağrı çok nadir.
Ağrı için voltaren hap verdi benim doktor, lazım olursa içiyorum günde 1 defa. sana ilaç vermediler mi?
yahu benım bebiş ne versem içiyor. 70-80cc verdiğim oluyor bır anda içiyor...Tmm çok teşk ederim.. Peki şimdi bizim bebişlerin bir öğünde kaç cc içmesi lazım?
tek kalmak çok sevimli:)Eşim işe başladı bugün, onlar giderse tek kalıcam. Çokta cesaret edemiyorum tek kalmaya. Tek kalmak nasıl bebekle?
yahu yenıdoğanla vakıt gecırmeyı bırak ,yenıdoğan bebek görmemıstım bıleYa kızlar ben kafayı yicem. Bir çeşit lohusa depresyonu galiba. Kızımın hareketleri çok garip geliyor bir hastalığı var diye korkuyorum. Mesela gözleri sürekli yukarı kayıyor uykuya geçerken. Doktor normal olduğunu söylüyor kaç tane kaynakta normal olduğunu okudum ama ben sürekli hareketlerini takip ediyorum. Hiç yeni doğan bebekle vakit geçirmediğim için bilemiyorum.
bana hep gereksız geldi hastane susleme ve ıkram olayları.Hanımlar merhaba öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapmayanlara ise hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum . Kısmetse ağustos annesi olcam bi heycan sizi de okudum :) eminim şuan daha önemli işleriniz vardır ama hastanede neler ikram ettiniz ya da ettiniz mi bugün buna taktım kafayı sizlere de sorayım isteyim :)
benım bebişinki 16 gun düştü.Bugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?
Benim ki de öyle gözleri fıldir fıldir. :)
Normal canım. Benimki de öyle. Gözlerinin siyahı kayboluyor ya da gözlerini şaşı yapıyor. Heniz kontrol edemiyorlar çünkü. Rahat olmaya çalış. Normal mi diye aklına takılanı bize sor. Deneyimlerimizi paylaşmak rahatlatır.
Çok sağolun içim rahatladı. İnsan çok acayip düşüncelere giriyor. Evde yalnızım. Durup durup çocuğu inceliyorum. En iyisi kafamı dağıtacak bişeyler bulayım. Yoksa takıntıya dönüşecek bu durum.Bizimkide öyle yapıyor gözlerini, hatta bazrn öyle bakıp gülüyor. Korkuyorum geceleri :) melekler güldürüyormuş öyle derlermiş. Çok izleme, çok bakma yoksa insanda bir kaybetme korkusu oluyor. Ben çok incelemiyorum artık, yüzüne gözüne çok bakmamaya çalışıyorum uyurken
Geceleri 5 damla veriyorum.Çok ilginç ya bizimki aksine ishal gibi, nasıl kullanıyorsunuz?
Cnm @zehrayalcin87 kisisel bilgiler kisminda avatar resminin altında ozel baslik kismi var.
Evet 2 Cocuklu hayat gerçekten zor oluyor benim kızım kiskanmiyo r ama bana çok naz yapıyor bu süreçte.bu arada maşallah sütun için.@nebf ozellikle yediğin birşey var mı sütünü arttırmak için
Bende bulamadımlilipit bana da tarif edermisin
Evet malesef kolik belirtileri ne benziyor
6. Gun dustuBugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?