2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

canim ben tek tek iki tane alicam..
ikili arabalari sevmiyorum..
tek basima gezemem 2 bebekle, ya annem ya esimle cikarim..
cok cok lazim olursa dogduktan sonra ayrica uyduruk bi ikiz arabasi alirim ama sanmiyorum gerekiceni..
bu arada oto koltugu cocuk buyudukce degisiyor diye biliyorum, yani maxi cosiye bakmistim kiloya gore degistiriyosun koltugu.. guvenlik sikintisi olucani sanmiyorum.
arabaya sigma isi gercekten sikinti ama..

biz daha nisanda aldik arabayi, digeri hurdaya cikinca.. bileydim buyuk bisey alirdim.. nisanda denedik tupu ama ne biliym yine tutmaz diyordum.. hele 2 tane olucani bileydim minibus alirdim :)))

Bebek arabası için arabayı mı degistireceksin deli. Gerçi sen o iki bebe ve eşyalarla transporter alsan anca sığar herhalde.

O zaman stokke. Hiç düşünme bile.

degistiririm bacim mecbur, sigmazsak napiym :)
her seferinde birini mi cikariym gezmeye :)))
vito lazim vito :)
iki de kedi var bizde, tatile giderken dusunsene :))

Tek tek alacaksan seni de aramıza bekliyoruz canım, ben de oyumu stokke den yana kullanıyorum

bugaboo da cok saglammis, baya iyiydi esim arastirdi da.. cok zor secim yapmak gercekten..
ben yatiyorum bulantiyla.. bi ayaklanip gezmeye baslayabilsem gidip tek tek denicem hepsini ama.. yok
kalsiyum icin sut degil yogurt yiceksin, dogrusunu yapiyorsun canim..
cok da abartma yalniz, gebelikte fazla alinan kalsiyum bebekte bobrek tasi yapiyormus.. bi arkadasimin basina geldi, iyi olur diye gece gunduz yogurt yemis..
2-3 yasina kadar ugrastilar kiziyla..

Ben tabloyu çok severim. Eşim duvarda asılı her şeyden nefret eder. Bizim de yok. Yeni almıştım tablolar, çocuk koltukların tepesine çıkar üzerine devirir diye kurmadim bile. Sen bunları yazınca okurken yüreğim çıktı. Kesin düşündüm ya bu da devrilir kesin. Apartmanın altında dairelerin depoları var. Olmadı üst modülü oraya postalayayim ben. Tv'yi duvardan söker, masaya sabitlerim. Oyuncak falan vurup onu da patlatmaz inşallah. :/

degistiririm bacim mecbur, sigmazsak napiym :)
her seferinde birini mi cikariym gezmeye :)))
vito lazim vito :)
iki de kedi var bizde, tatile giderken dusunsene :))

Ay bizim çocuklu bi tanidigimiz caravelle'in arka koltuğuna katlanır gömme yatak yaptırmıştı. Içinde yok yoktu arabanın. Çocuklarını toplayıp kuzeyden güneye geziyordu yaz kış.
Sen de öyle olacaksın bu gidişle. Öyle gözüküyor.

Benim de henüz mağazada deneme şansım olmadı internette araştırıp gezerken çok yorulmayayım diyorum :) eşimin işleri bitsin de gezelim diye dört gözle bekliyorum. inşallah senin de daha iyi hissedeceğin saglıklı günlerin gelir ya ben 3 ay yattım kanamam vardı hep son bir aydır tam anlamıyla normale döndüm gibi.
İyi ya sevindim çünkü hamile kaldığımdan beri 5-6 bardak süt içmişimdir yoğurt da günde bir kase yiyorum yada yoğurtlu bir yemek yediysem hiç yemiyorum

Selam kizlar.
Cok yogun bir gun gecirdim bugun takip edemedim burayi.
Eve zaten gec geldim bir de ustune misafir geldi habersiz falan filan...neyse..
Yavastan benim oglana isim dusunuyorum artik. Sizin de fikrinizi almak istedim.
Anlami apacik, kolay bir isim koymak istiyorum.
'Özgür ' nasil sizce?

Süt urunlerinde en yuksek kalsiyum kasar peynirinde canim tiksinti falan yoksa kesinlikle tuketmeni oneriyorum.

Süt urunlerinde en yuksek kalsiyum kasar peynirinde canim tiksinti falan yoksa kesinlikle tuketmeni oneriyorum.
Yok aksine bayılarak yiyorum hatta ilk üç ayım Kaşar domates ikilisiyle geçti diyebilirim :) galiba bebeğin büyümesi için de faydalıymış doğum sonrasında kaliteli süt için de çok işe yarıyormuş emzirirken de kaşara devam :)

Güzel bi isim canım bence anlamı açık söylemesi kolay bilindik ama herkesin de koymadığı bi isim

Esra canım bence güzel bir isim Özgür :)

selam kızlar daha önce gebeliğinde şekeri olan yada konuyl alakalı bilgisi olan arkadaşlar.ben bugün öğle yemeğinden 1 saat sonra şeker ölçme cihazıyla şekerimi ölçtüm hani bu parmaksan kan alınan var ya.tokluk şekerim 98 çıktı.çok mu düşük oluyor

aynen ikizcanım, her ilacın zararı var tabiki bu verdiğim de minoset gibi ama sen yine de sor tabiki doktoruna dedi :/ aynı hastaneye gittiydim zaten, benim doktor nöbet ertesi izin günündeydi.Aramadım yazık kadına. Salı gitcem artık orda sorarım.

Geçmiş olsun canım,bir doktoruna da sor yine sen için rahat etsin.

Hamilelikten dolayı mı yani bu?

teşekkür ederiim canım ,Hamilelikte artarmış sadece. zaten alerjik bi kişiliğim hakkaten. Kurdeşenlerim vardı 6 aydan fazla çıktı heryerimde , alerji testi için randevu aldıydım en son bizim çocuğu öğrenince kaldım maalesef. Doktor yaptırma , büyük tepki olursa müdahale edemeyiz dedi ki hamile kalmadan 1-2 ay öncesinde gözüm ve dudagım sismişti. fıstık alerjisinden genelde hatırlıyo herkes görüntüyü :/

Iyi geceler güzel anneler hızınıza yetişemiyorum valla maşallah nazar değmesin
B bugza hepimizin iyi bir yılı olsun inşallah canım sağolasın bu arada bikaç arkadaş sormuş galiba 24. haftada nöbetten düşüyoruz
cordeliac canım maşallah sana süper bilgiler vermişsin yine şu kauçuk emzikten ben de alayım diyorum ama sence ilk önce en küçüğünü mü alsam hani denemek için o 6 ay kullanılıyomuş zaten sonra benim kız severse büyüklerini de alırım dedim mantıklı mı sence

2 yil sonra oldu bizim de Asli'm. O ara avm'lerde magazalara girip bebek arabalarina, oto koltuklarina, kiyafetlerine her seyine bakiyordum. Olur olur diye. Internetten de oyleydi. Sonunda lazim oldu sukurler olsun.
bize de yaradı valla :) gerçekten paylaştığın için teşekkürler , emzik almayacaktım bile karşıyım normalde. ekledim sepete Natursuttten alcam iki tane. :)

valla super :) ben de özgür hakan olarak düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…