• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya ben de gecelik alsam mı diye düşünüyorum çok şirin şeyler gördüm hem lohusayken arkadaşım fln gelince elbise gibi giyilebilecek cinsten ama bilemedim hastane için illa gecelik al diyen de var pijama rahat diyen de
Yeni doğum yapan bir arkadaşım hastane için ısrarla gecelik iyi dedi.

Ay benim umudum kalmadı ondan artık bi Bebek iki eliyle yüzünü kapatıp muayene boyu açmaz mı ya. Artık doktora da biraz daha denesek diyemiyorum bile eşşek sıpası. Kızım ultrasona poz verirdi resmen. Bu anca pipi açıp gösteriyor :)
Bizde de Can'ım plesanta geliyor önüne hiç göremedim

Can'ım kanama falan olmasında dinleniceksin artık bundan sonra sızlama devam ederse doktora söyle bence enfeksiyonda olabilir
30. Haftaya girdim bende inşallah güzel haberler alırım

Şükür kanamam yok,iş yemek toz al derken 2 gündür yordum sanırım kendimi. Belimde ağrıyor bugün yatıştayım artık,uykum var sürekli

slm kızlar şuan çok mutluyum:halay::halay:başka bir hastaneye gittim bugün bebişimin flsi de her şeyi de normal Allaha şükür..ben direk boyu merak ettiğim için gittiğimi söylemedim..kadın ayrıntılıca inceledi ölçtü..ve tamamen haftası ve günüyle uyumlu çıktı şükürlr olsun..27+1 le uyumlu..2 gün önce gittiğimde doktor flsini 10 gün geri ölçmüştü..aradığımda çok dikkatli minimetrik ölçmedim bebek pozisyonundan da olmuş olabilir dedi ama içim rahat etmemişti..şimdi rahatladım Allaha şükür..Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin..
Gözün aydın canım

slm kızlar şuan çok mutluyum:halay::halay:başka bir hastaneye gittim bugün bebişimin flsi de her şeyi de normal Allaha şükür..ben direk boyu merak ettiğim için gittiğimi söylemedim..kadın ayrıntılıca inceledi ölçtü..ve tamamen haftası ve günüyle uyumlu çıktı şükürlr olsun..27+1 le uyumlu..2 gün önce gittiğimde doktor flsini 10 gün geri ölçmüştü..aradığımda çok dikkatli minimetrik ölçmedim bebek pozisyonundan da olmuş olabilir dedi ama içim rahat etmemişti..şimdi rahatladım Allaha şükür..Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin..

O kadar çok mu taktın sen bu konuya :))
İyi uyumlu çıktıysa ama bu bir sorun değil 3 haftaya kadar çok normal olduğunu söylüyorlar bir de bu dönemde bir ileri bir geri çıkabilirmiş.Bir daha olursa da takma :)

Bebişini bir daha görmüş oldun:)

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz sen gelince kesin yaz :))
Seninkinin kilosunu çok merak ediyorum 2kiloya yaklaşmıştır herhalde :KK53: bu arada erkek çocuklarında o pipiyi gösterme huyumuz var sanırım bizimki çok rahat poposu,yüzü,pipisi sürekli gösteriyor kapamıyor hiç edepsiz :110: en son doktor bile güler oldu aha burda diye:olamaz:

O kadar çok mu taktın sen bu konuya :))
İyi uyumlu çıktıysa ama bu bir sorun değil 3 haftaya kadar çok normal olduğunu söylüyorlar bir de bu dönemde bir ileri bir geri çıkabilirmiş.Bir daha olursa da takma :)

Bebişini bir daha görmüş oldun:)
:) evet canım..normalde de böyleyim ben ufacık şeyi kafaya takar çok büyütürüm..bide konu insanın bebeği olunca iyice büyüttüyormuş..nette oldu olmadık şeyler okudum iyice moralim bozuldu..ama dediğin gibi 3 haftaya kadar olan tüm geri yada ileri durumlar normal kabul ediliyormuş..ama ben yine de bi baktırayım bi daha dedim..hatta eşim dedi..çünkü biliyorki ona belli etmesemde ben içten içe üzülürüm..neyseki Allaha şükür normal çıktı..ama dediğin gibi bir daha böyle geri çıkarsa da üzülmem heralde..demek ki ultrasondan ultrasona ölçüm yapan kişiden kişiye bile değişiyor değerler..
evet bebişimi gördüm pipi resmiyle döndük sadece yinee..yüzünün resmi yok daha doğru düzgün hiç..doktor fazla hareketli doğduğunda size çektircek gibi dedii:) her bakan öyle diyor...yerinde durmuyor hiç:)

Kızlar bu geride olma olayına çok takılmayın gerçekten. Görümcemde hamile bi ay geride benden hafta olarak. Geçen kontrolde Bebek bir hafta-10 gün geri çıkmıştı doktor beslenmene dikkat etmen lazım demişti. Bizde bastırdık görümceme balık et muz falan :) nu hafta kontrole gitti 1 ayı geçince,bebek haftasını yakalamış yani beslenmekle düzelen bişey.
melina_monnarosa melina_monnarosa ay bende merak ediyorım yalan Yok ama bu ay nasıl geçti anlamadım pek öyle yememe içmeme dikkat etmedim çok aşırı bi artış olmayacak diye tahmin ediyorum ama çıkınca yazarım :))

:) evet canım..normalde de böyleyim ben ufacık şeyi kafaya takar çok büyütürüm..bide konu insanın bebeği olunca iyice büyüttüyormuş..nette oldu olmadık şeyler okudum iyice moralim bozuldu..ama dediğin gibi 3 haftaya kadar olan tüm geri yada ileri durumlar normal kabul ediliyormuş..ama ben yine de bi baktırayım bi daha dedim..hatta eşim dedi..çünkü biliyorki ona belli etmesemde ben içten içe üzülürüm..neyseki Allaha şükür normal çıktı..ama dediğin gibi bir daha böyle geri çıkarsa da üzülmem heralde..demek ki ultrasondan ultrasona ölçüm yapan kişiden kişiye bile değişiyor değerler..
evet bebişimi gördüm pipi resmiyle döndük sadece yinee..yüzünün resmi yok daha doğru düzgün hiç..doktor fazla hareketli doğduğunda size çektircek gibi dedii:) her bakan öyle diyor...yerinde durmuyor hiç:)

En azından için rahatlamış ben nasılsa şeker yüklemesi için gidicem diye çok önemseyip gitmedim sanırım.
Doktor olsam ultrason da yatar kalkardım herhalde :))

9 gün kaldı bizimde oğlumla buluşmamıza bakalım ne çıkacak 2 gün geriydi :))

Ölçümlerin farkettiğini 4 gün içinde 3 başka doktora gitmek zorunda kaldığımda öğrendim iyice :) gramı haftası hepsi 3 ündede farklı çıktı :) en son doktorum ölçümlerden kaynaklı da olabilir deyince sakinledim 5 gün geri diyende çıkmıştı:)

Bende şimdi pekmez,peynir,süt muza verdim kendimi iyice ona mı yarar bana mı bilmiyorum :)) maymuna çıktı adım muz elimde gezmekten ;)

Kızlar bu geride olma olayına çok takılmayın gerçekten. Görümcemde hamile bi ay geride benden hafta olarak. Geçen kontrolde Bebek bir hafta-10 gün geri çıkmıştı doktor beslenmene dikkat etmen lazım demişti. Bizde bastırdık görümceme balık et muz falan :) nu hafta kontrole gitti 1 ayı geçince,bebek haftasını yakalamış yani beslenmekle düzelen bişey.
melina_monnarosa melina_monnarosa ay bende merak ediyorım yalan Yok ama bu ay nasıl geçti anlamadım pek öyle yememe içmeme dikkat etmedim çok aşırı bi artış olmayacak diye tahmin ediyorum ama çıkınca yazarım :))

Senden sonra bir kalıp peynir günde 2-3 muz yer oldum :KK70:

Gunaydin herkese dun herkesler alisverise vurmus kendini ben de 12ye ceyrek kala unnado siparişimi verdim 100tlyi gecsin diye sepete ata ata 140tlyi gormusm sonra birkac parcadan fedakarlik ederek 107 ye düşürdüm =) ne carters ne avent benim hevesim organickid markasiydi yumusacik citcitlilar aldim 3-6 hatta 12-18 ay pantolon da aldim hatta mama fulari aldim ama cok tatli notaliydi dayanamadim :-)

Herkese günaydın ben hastanedryim şeker yüklemem var
Kolay gelsin canim ben 3saat ac kalmistim cok uzun sürüyormuş seker yuklemesi birsey cikmadi ben de sukur insallah sende de bir sorun gormez doktorun

Günaydın :))
9 gün sonra benim de var şeker yüklemesi içecek nasıl tam ne kadar beklicez dersin artık saf saf bakınmam ne oluyor diye:KK53:
Çilekli gazoz tarzi.bir icecek ictim ben 75ml sanirim onu.icince gun boyu tatli istemedi canim.baya enerji icecegi gibi bisey ama bir açken kan.aldi,icecegi ictikten bir saat sonra kaldi ,bir saat sonra tekrar kan.aldi uc.kere kan alincagini bilmiyodum ben gıcık oldum

Günaydın :))
9 gün sonra benim de var şeker yüklemesi içecek nasıl tam ne kadar beklicez dersin artık saf saf bakınmam ne oluyor diye:KK53:
Canım açkrn bi kan alıp bakıyor. İçecek kötü değildi ama aç karna şekerli su içince biraz mide karışıyor. Sonrasında 1. Saatin sonunda bi kan 2. Saatin sonunda bi kan alıyorlar daha 1. Saati vermedim bekliyorum.

Gunaydin herkese dun herkesler alisverise vurmus kendini ben de 12ye ceyrek kala unnado siparişimi verdim 100tlyi gecsin diye sepete ata ata 140tlyi gormusm sonra birkac parcadan fedakarlik ederek 107 ye düşürdüm =) ne carters ne avent benim hevesim organickid markasiydi yumusacik citcitlilar aldim 3-6 hatta 12-18 ay pantolon da aldim hatta mama fulari aldim ama cok tatli notaliydi dayanamadim :-)

Kolay gelsin canim ben 3saat ac kalmistim cok uzun sürüyormuş seker yuklemesi birsey cikmadi ben de sukur insallah sende de bir sorun gormez doktorun
Evet canım uzun sürüyor damar yolu açtılar 3 kere kan alacakları için birdr idrar tahlili aldılar bendrn

Back
X