• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çilekli gazoz tarzi.bir icecek ictim ben 75ml sanirim onu.icince gun boyu tatli istemedi canim.baya enerji icecegi gibi bisey ama bir açken kan.aldi,icecegi ictikten bir saat sonra kaldi ,bir saat sonra tekrar kan.aldi uc.kere kan alincagini bilmiyodum ben gıcık oldum

Canım açkrn bi kan alıp bakıyor. İçecek kötü değildi ama aç karna şekerli su içince biraz mide karışıyor. Sonrasında 1. Saatin sonunda bi kan 2. Saatin sonunda bi kan alıyorlar daha 1. Saati vermedim bekliyorum.

Üç kere mi kan alcaklar?
Bir kere sanmıştım :(
Kollarım delik deşik zaten serumdan,şeker yüklemesinden iki gün önce tetanoz günüm,bir daha mı ya delindi kollarım :/

yavrum onu alirsam zaten giymem askisiyla getirir hatira resmi cekerim odada :)))

evet oyleymis, pansumanda mahvoluyor dedi bugunku kadinlar da..
ya beni kimse anlamadi bugun, istedigim geceligi anlatamadim, yaani normal insanlar bunlari aliyo dedi biri :)))

ben normal degilim ki, benim butun pijamalarim kedili, mikili ya da spor, sade...
lohusa geceligi diyorum, bana tullu gupurlu dantelli seyler cikariyor..
ben hayatimda giymedim, hadi dogumda alip giydim desem o olur, bi daha giymem onlari..
ben evlenirken bile aldirmadim o saten dantelli tuhaf tahimlardan :))
Kedili lohusa pijama takimi buldum ben. Resim atamiyorum bazen hafiza yeterli diil dio telefonda. Bi deneyeyim olmadi eve gidince bilgisayar dan atarim.

Ay benim umudum kalmadı ondan artık bi Bebek iki eliyle yüzünü kapatıp muayene boyu açmaz mı ya. Artık doktora da biraz daha denesek diyemiyorum bile eşşek sıpası. Kızım ultrasona poz verirdi resmen. Bu anca pipi açıp gösteriyor :)
Benim kızda oyle bir kez bile yuzunu goremedik hala her seferinde eliyle kapatiyor umudumuz haftaya olan kontrolde :)

hatırlıyonuz mu bilmiyorum ama ben bebek kamerası siparişini ali expressten verdim. 40$ a hem kamera hem de telsinizi almış oldum. görüntü kalitesi hem gece görüşünde hem de normal görüşte gayet iyi.

sürekli açık tutarsan 4 saatte bitiyor şarjı , kabloya takıp devam edebilirsin izlemeye. ben memnunum şimdilik. tavsiye ederim, bakın isterseniz. sadece telsizler çok mantıklı gelmiyor bana. sonuçta wc ye falan gidicem, mutfağa gidicem 5 dakka da olsa göreyim uzaktan , içim rahat etsin. rahat halledeyim işimi.
Canım bizimle hangi satıcı ve aldığın marka hangisi paylaşabilir misin?

Selam kızlar B12 eksikliği yaşayan var mı

ben 12. haftadan beri gyno ferro sanol kullanırıyorum sadece.

b12 , folic ve demir içeriyor, kan degerlerim hiç düşmedi .
hatta 12,2 ilk kan degerim 12, 7 son kan degerimdi . başka ilac da kullanmadım .

hangi ilacı kullanıyordun cnm ? kahvaltıda kaşar peynirini daha fazla ye canım , b12 daha yüksekmiiş

Ben de bu sekil istediydim de maalesef benim aldigimda yok kuzum bu ozellik. 40$ a bu kadar hizmet anca :-)
Ben amerıka da buldum bıtane aslında 40 kusure ve o ozellıkte var
Eşimde iş için gıttı gecen ay alıcak dıye bı heveslendım
Meğer mağazanın bıtek Internet alışverışınde satılıyormuş o ve bazı ürünler :KK42:
Alamadan geldı :lülülü:

Rengini degisterceklerse laf etmem de , degistirmeyeceklerse hic sanslari kalmadi. Ne sacmaymis ugrastirmasi. Yazmiyodu sanki aciklamada. İyi oldu soyledigin kuzuu.
Ama sen yıne bı ara sor belkı degıstı sıstemlerı yanıltmayım senı image.webp
Şurdan Kullanım kolaylığı ve içerık kısmını okusana
Sankı hala öyle gıbı anladım ben

Evet canım uzun sürüyor damar yolu açtılar 3 kere kan alacakları için birdr idrar tahlili aldılar bendrn
aa o da iyimiş bende sırasıyla sol kol,sağ kol tekrar sol koldan aldılar, idrar benden de istemişti enfeksyon çıktı bende asılnda yanma falan yok ama akıntım çok galiba o da haberci ve iki hafta geçti iltihap geçmedi sanki 2,5 litre su içiyorum en az ama bilemedim koyu renk akıntı hala var:KK51:

Back
X