2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bi de ben şöyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım biz Eti genelde ayranla yoğurtla tüketiyoruz bu yanlışmış aslında nasıl ki Demir hapı aldıktan sonra süt süt ürünleri tüketmiyorsak et yerken de tüketmemeliyiz emilimini azaltıyormuş boşa yemiş gibi oluyoruz sanırım bi de Etin üstüne limon sıkıp yiyin diyorlar

Ben de kullanıyorum ama aksine kabızlığıma tek çare bu ilaç oldu. Gece yatarken içiyorum sabah ilk işim büyük tuvalete çıkmak o derece işe yaradı yani :) Süt ve süt ürünleri 2 saat yasak.

Ben sola yatınca burnum tıkalıymışta nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum.

Dümdüz sırtüstü zaten uzun süre uzanamıyorum.

Sağa yatsam bizimkisi boksör gibi durmuyor.

Valla sırf şu sürekli tuvalete gitme yüzünden bile sudan soğudum diyebilirim :)
Seninki daha da zor. Aslında şu ortası delik hamileler için yüzüstü yatılacak şişme yatak görmüştüm ondan mı alsam ne göbeği salarım delikten aşağı yatarım

Canım bizimle hangi satıcı ve aldığın marka hangisi paylaşabilir misin?

tabikim ; DBpower markası. direk link paylaşayım ; https://tr.aliexpress.com/item/2-0-..._1&btsid=4e7f815f-9360-476a-a5b0-e0e40a2232e5

bu arada çinden verilen siparişlerde her zaman risk oluyor gümrükle ilgili. şimdiye kadar verdiğimiz tüm siparişler geldi ama arada gelmeyenleri de duyuyoruz. bir sorun çıkarsa sonra kızmayın bana. gerçi satıcının puanı da iyi, puanına güvenerek aldım. baştan diyeyim dedim almaya benim tavsiyemle karar verenler için. :)

Etin üstüne limon sıkmak iyi olmaz ama yanında bol limon li salata gider ben neredeyse her akşam ayran yapıyorum balık olan günler haric

benım kız sabah karsı uyandırdığı ıcın tekmelerle bende sabaha karsı ıcıyorum
magnesyum olayım bıraz karışık 2 dr a gıdıyorum bırı verdı bırı vermıcem dedı veren doktorumun ılacı bıttı magnesıum dıasporal kullanıydum carsamba kontroum var o zaman tekrar yazmasını ıstıcem ama başka yazsın cunku kasıklarımdakı ağrım gecmedı

attım canım mail, teşekkür ederim. okudum bunu da tam anlayamadım, renk çalışmalrı yapılmıştır dediği her ürün için mi bilemedim, artık cevap attıklarında derim. :) teşekkür ederim ninoom

cnm doktor aç yersen yapmaz ama tok yersen kilo yapar dedi bnm 27 haftam bitti bugün 1 aydr sürekli 6 kaşık günde devam muz ceviz kaşara tabi ben 1 kilo aldm bu ay bebişimde 600 gr aldı 3 haftada

Sabahları 2 tatlı kaşığı aç karnına yiyorum 2 gündür. Akşam da mı yiyeyim? Tatlı kaşığıyla mı yiyorsun?
Muz konusunda sıkıntım yok maymun gibiyim şu sıra 2-3 muz yiyorum günde canım istiyor:))

Bebiş son kontrolde ne kadardı toplam? 3 haftada 600 gram maşallah. Bizimki şuan toplam o kadar. 24+2 de 654 tü minnak benim oğlan 9-10 güne gidicem tekrarda pekmez muz peynir yarayacak mı bakalım merak ettiğimden sırf yiyorum

Melina Can'ım bende sola yatamıyorum aynı senin gibi sanki nefes alamıyorum.o yüzden çoğu Zaman sağıma yatıyorum bunun içinde vicdan azabı çekiyorum

Aynen canım, maalesef bizim yemek yeme kültürümüzün genelinde çok ciddi yanlışlıklar var.. Ailece sık sık gittiğimiz bi etçi var mesela, beni görünce direk portakal suyu sıkıp getiriyorlar hiç sormuyor bile ne içersin diye :) Birde evlerde de hani etin yanına en çok pilav yaparız ya, o da yanlışmış ille de birşey yapılacaksa makarna yapılması daha doğruymuş.

cnmm akşamda ye son 23de gttk 500 gr yakındı su an yani salı günü yaklaşk 1kg dedi

Melina Can'ım bende sola yatamıyorum aynı senin gibi sanki nefes alamıyorum.o yüzden çoğu Zaman sağıma yatıyorum bunun içinde vicdan azabı çekiyorum

Bende sırtüstü uzanıyorum bazen kısa kısa o zamanlar pişman oluyorum. Birde çocuk sağda olunca çocuğu eziyor muyum diye düşünüyorum geceleri ama illaki sağ tarafa yatıyorum

Ben gece uyaninca ictim zaten ama psikolojikmidir etkisimidir bulantim oldu bakalim bu gecede olacak mi :)

Bende sırtüstü uzanıyorum bazen kısa kısa o zamanlar pişman oluyorum. Birde çocuk sağda olunca çocuğu eziyor muyum diye düşünüyorum geceleri ama illaki sağ tarafa yatıyorum

Ben su içmeyi seviyorum da resmen su içmeye üşeniyorum herhalde aklıma gelmiyor sorun o :)

ben çözümü damacana su yerine 1,5 litrelik sulardan alıyorum, hergün 2 taneyi içmeye zorluyorum kendimi. ne kadar içtiğimi de takip edebiliyorum böylece. az içtiğimde hemen fark edip arttırıyorum. tavsiye ederim, kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…