Boşver o zaten çok da iyi bi şey değil her yerde bulursun onuo biberon fırçası artık rüyalarıma girecek yok ankara da ben 2 marketten topladım eşyalarını çok şükür pembe bulabildik
Ben de kullanıyorum ama aksine kabızlığıma tek çare bu ilaç oldu. Gece yatarken içiyorum sabah ilk işim büyük tuvalete çıkmak o derece işe yaradı yani :) Süt ve süt ürünleri 2 saat yasak.bende gyno kullanıyorum yalnız bende kabızlık yaptı ardından hemoroıd o yüzden bı kac gunudr bıraktım sızde de öyle bı etkı yaptı mı bıde gece uyanınca ıcıyorum oncesın ve sonrası 2 saat sut yoğurt yenmemesı gerekıyormus ya acaba doğru mu sız nasıl alıyorsunuz o ılacı
Doktor beni uyarmıştı bulantı yapar diye, o yüzden geceleri içiyorum ben. Birde gece içmeyi denesene bakalım yine bulantın olacak mıBen dun basladim ona ama mide bulantisi yapti sendede oluyormu yada ilk baslarda oldu mu ?
biraz kendini zorla canim, icebildigin kadar iç..
4 olmaz da 2-2.5 olur, o bile iyidir..
en rahat ve saglikli pozisyon sol tarafa yatip uyumak diye biliyorum ben..
sola yatinca deniz kuduruyo, saga yatinca ada kuduruyo :)) dovucem bunlari bi dogsunlar :)
Canım bizimle hangi satıcı ve aldığın marka hangisi paylaşabilir misin?
Bi de ben şöyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım biz Eti genelde ayranla yoğurtla tüketiyoruz bu yanlışmış aslında nasıl ki Demir hapı aldıktan sonra süt süt ürünleri tüketmiyorsak et yerken de tüketmemeliyiz emilimini azaltıyormuş boşa yemiş gibi oluyoruz sanırım bi de Etin üstüne limon sıkıp yiyin diyorlar
benım kız sabah karsı uyandırdığı ıcın tekmelerle bende sabaha karsı ıcıyorumBen sabaha karşı su içmeye uyandığımda içiyorum sonra da kahvaltıya kadar en az 2-3 saat oluyor zaten. Dikkat ediyorum ona ama gittikçe azalıyor :/ benim kabızlık sorunum hiç olmadı, hamilelikten önce de hiç yaşamamıştım hamilelikte de, vücutta en iyi çalışan yer bağırsaklarım sanırım :) magnezyum kabızlığı iyi gelir demişti doktorum, magnezyum alıyor musun?
Benim hamilelikten önce değerim 3 dü :)Vay bee bu yaşıma kadar görmedim böyle değerler :) benim hamilelikten önce 10,5-11 arasında, hamileliğin başından beri gyno ferro sanol kullanıyorum en son 9,3 çıktışimdi hedefim yine 10 bakalım artık
Ama sen yıne bı ara sor belkı degıstı sıstemlerı yanıltmayım senı Eki Görüntüle 1900839
Şurdan Kullanım kolaylığı ve içerık kısmını okusana
Sankı hala öyle gıbı anladım ben
cnm doktor aç yersen yapmaz ama tok yersen kilo yapar dedi bnm 27 haftam bitti bugün 1 aydr sürekli 6 kaşık günde devam muz ceviz kaşara tabi ben 1 kilo aldm bu ay bebişimde 600 gr aldı 3 haftada
Melina Can'ım bende sola yatamıyorum aynı senin gibi sanki nefes alamıyorum.o yüzden çoğu Zaman sağıma yatıyorum bunun içinde vicdan azabı çekiyorumBen sola yatınca burnum tıkalıymışta nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum.
Dümdüz sırtüstü zaten uzun süre uzanamıyorum.
Sağa yatsam bizimkisi boksör gibi durmuyor.
Valla sırf şu sürekli tuvalete gitme yüzünden bile sudan soğudum diyebilirim :)
Seninki daha da zor. Aslında şu ortası delik hamileler için yüzüstü yatılacak şişme yatak görmüştüm ondan mı alsam negöbeği salarım delikten aşağı yatarım
Aynen canım, maalesef bizim yemek yeme kültürümüzün genelinde çok ciddi yanlışlıklar var.. Ailece sık sık gittiğimiz bi etçi var mesela, beni görünce direk portakal suyu sıkıp getiriyorlar hiç sormuyor bile ne içersin diye :) Birde evlerde de hani etin yanına en çok pilav yaparız ya, o da yanlışmış ille de birşey yapılacaksa makarna yapılması daha doğruymuş.Bi de ben şöyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım biz Eti genelde ayranla yoğurtla tüketiyoruz bu yanlışmış aslında nasıl ki Demir hapı aldıktan sonra süt süt ürünleri tüketmiyorsak et yerken de tüketmemeliyiz emilimini azaltıyormuş boşa yemiş gibi oluyoruz sanırım bi de Etin üstüne limon sıkıp yiyin diyorlar
Şükür canım sonuçlarım güzelSonuçlar belli mi nasıl bu arada?
Sabahları 2 tatlı kaşığı aç karnına yiyorum 2 gündür. Akşam da mı yiyeyim? Tatlı kaşığıyla mı yiyorsun?
Muz konusunda sıkıntım yok maymun gibiyim şu sıra 2-3 muz yiyorum günde canım istiyor:))
Bebiş son kontrolde ne kadardı toplam? 3 haftada 600 gram maşallah. Bizimki şuan toplam o kadar. 24+2 de 654 tü minnak benim oğlan9-10 güne gidicem tekrarda pekmez muz peynir yarayacak mı bakalım merak ettiğimden sırf yiyorum
Melina Can'ım bende sola yatamıyorum aynı senin gibi sanki nefes alamıyorum.o yüzden çoğu Zaman sağıma yatıyorum bunun içinde vicdan azabı çekiyorum
Ben gece uyaninca ictim zaten ama psikolojikmidir etkisimidir bulantim oldu bakalim bu gecede olacak mi :)bana dr . um mide bulantısı yaparsa gece yatarken iç sonra bişey yeme dedi yogurt süt gibi . 20. haftaya kadar gece içtim .
sonra bünyem alıştı galiba artık sabah eşim giderken kalkıyorum 6,30 gibi içip yatıyorum. 9 gibi işte kahvaltımı yapıyorum .
midem bulanmıyor. yoksa ben de ilaç içme fobisi var biraz ,hatta dr ilacı verdiğinde bi kaç gün hiç içmedim , dokunacak diye korkarım ilaçlardan çoğu da yan etkilerin hepsi olur bende
Melina Can'ım bende sola yatamıyorum aynı senin gibi sanki nefes alamıyorum.o yüzden çoğu Zaman sağıma yatıyorum bunun içinde vicdan azabı çekiyorum
Kime gidiyorsun medicanada ben medilifeda yapacam doğumuTorium tarafindayim .kismetse medicana da doğum yapacam
Ben su içmeyi seviyorum da resmen su içmeye üşeniyorum herhalde aklıma gelmiyor sorun o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?