teşekkür ederim inan çok makbule geçti :) uzun temizleme fırçası eğer yakınsa sor belki gittiğin yerde kalmamıştır yada diğer bir yakın yerden temin edebilirsin. Küvet için öyle yaptım ben yoktu gittiğim yerde diğer mağazayı arattırıp ayırttıp aldım :)
Vay bee bu yaşıma kadar görmedim böyle değerler :) benim hamilelikten önce 10,5-11 arasında, hamileliğin başından beri gyno ferro sanol kullanıyorum en son 9,3 çıktı şimdi hedefim yine 10 bakalım artık
Gebeliğimin başından beri normalde 3 gün ilerden giderdi ama kilosu gözüme az geliyordu. Son bir aydır faydalı ne varsa yedim valla :) Çoğumuz yazacaklarımı zaten tüketiyordur da, ben sanırım düzenli tüketmenin faydasını gördüm.
Hergün düzenli tükettiklerim;
1 bardak günlük Süt, 1 adet haşlanmış köy yumurtası, beyaz ve kaşar peynir, 1 kase yoğurt, 3-4 tane ceviz, 1 şişe limon sıkılmış soda
haftanın 1 günü balık, 2 günü tavuk, 4 günü kırmızı et
Omega 3 haftada 3 gün falan - gün aşırı magnezyum- her gün de Demir hapı kullandığım ilaçlarım
Üç kere mi kan alcaklar?
Bir kere sanmıştım
Kollarım delik deşik zaten serumdan,şeker yüklemesinden iki gün önce tetanoz günüm,bir daha mı ya delindi kollarım :/
Vay bee bu yaşıma kadar görmedim böyle değerler :) benim hamilelikten önce 10,5-11 arasında, hamileliğin başından beri gyno ferro sanol kullanıyorum en son 9,3 çıktı şimdi hedefim yine 10 bakalım artık
Siz şimdi konuşunca benimkine baktım. 20 gün önce 13,25'miş en son, ondan önceki 12,98. Hiçbir şey de kullanmıyorum kan için ama son 1 haftadır kolumu kaldıracak takatim yok, kesin bir şeyler tükendi birdenbire vücudumda diye pazartesiye tahlil vermek için randevu aldım sırf. Bakalım o zaman ne çıkacak. :/
Kızlar biliyorsunuz benim sağ böbrekte genişleme var.
Oğlanın sırtı kafası o tarafa konumlanmış öyle bir şey ki sağ tarafıma biraz yatsam kaburgalarımı kıracak gibi deliriyor.Ayrıyaten ağrıdan yatamıyorum da artık.
E sol tarafıma yatınca da nefes alamıyorum
4 litre su içmem gerekmiş doktora göre.3 haftadır günde 1-1,5 litre anca içiyorum. Su istemiyor resmen vücudum napayım ben ya
aa o da iyimiş bende sırasıyla sol kol,sağ kol tekrar sol koldan aldılar, idrar benden de istemişti enfeksyon çıktı bende asılnda yanma falan yok ama akıntım çok galiba o da haberci ve iki hafta geçti iltihap geçmedi sanki 2,5 litre su içiyorum en az ama bilemedim koyu renk akıntı hala var
Oğlanın sırtı kafası o tarafa konumlanmış öyle bir şey ki sağ tarafıma biraz yatsam kaburgalarımı kıracak gibi deliriyor.Ayrıyaten ağrıdan yatamıyorum da artık.
4 litre su içmem gerekmiş doktora göre.3 haftadır günde 1-1,5 litre anca içiyorum. Su istemiyor resmen vücudum napayım ben ya
mavikose
canım bende küvet,kova,maşrapasını mavi aldım.
Ben bulamadım ama eşim başka şubesinde her rengini bulmuş mavi aldık biz,çok hoşuma da gitti uyduruk değil pek.
Biberon fırçası da buldum kimse almamış resmen burda ama çok beğendiğim söylenemez uygun olduğu için aldım sadece dursun diye.
Başka şubelere de bak istersen bölgenin 4-5 marketi oluyor irtibat halinde olan.Onlar diğer mağazalara sorup ayırtabilir
haftaya taşınıyorum inşallah. annemler geliyorlar bir aksilik çıkmazsa zaten :) çok özledim zaten onları!
valla ben oturcam onlar taşıyacak gibi. göbeğimde futbol topu var gibi gözüküyor :)
mavikose
canım bende küvet,kova,maşrapasını mavi aldım.
Ben bulamadım ama eşim başka şubesinde her rengini bulmuş mavi aldık biz,çok hoşuma da gitti uyduruk değil pek.
Biberon fırçası da buldum kimse almamış resmen burda ama çok beğendiğim söylenemez uygun olduğu için aldım sadece dursun diye.
Başka şubelere de bak istersen bölgenin 4-5 marketi oluyor irtibat halinde olan.Onlar diğer mağazalara sorup ayırtabilir