bende gyno kullanıyorum yalnız bende kabızlık yaptı ardından hemoroıd o yüzden bı kac gunudr bıraktım sızde de öyle bı etkı yaptı mı bıde gece uyanınca ıcıyorum oncesın ve sonrası 2 saat sut yoğurt yenmemesı gerekıyormus ya acaba doğru mu sız nasıl alıyorsunuz o ılacıVay bee bu yaşıma kadar görmedim böyle değerler :) benim hamilelikten önce 10,5-11 arasında, hamileliğin başından beri gyno ferro sanol kullanıyorum en son 9,3 çıktışimdi hedefim yine 10 bakalım artık
Biberon fırçası bulamadın mı Ankara da?
Bende Ankaradayım da vardı epey dün akşam bizim burda bebek yok herhalde :)) ama fırça bir itici geldi bana :)[/QUObı TE]
bulamadım annem emegı talan ettı bı arkadaşım mamagı yok bıldıgın elmas gıbı bısey odu öveçlerde oturuyorum ben annemerde kalıyorum bu ara haftasonu kendı evıme geçersem öveçere bakayım
canlar hangı magnezyumu kullanıyorsunuz bana dr arımdan bırı magnesıum dıasporal verdı dıgerı hıc ıac vermıcem sana dedı ama benım kramparım so kasıktakı ağrım gecmedıBenım kramplarım fazla olunca günde ıkıye bıle çıkardı
Ben dun basladim ona ama mide bulantisi yapti sendede oluyormu yada ilk baslarda oldu mu ?ben 12. haftadan beri gyno ferro sanol kullanırıyorum sadece.
b12 , folic ve demir içeriyor, kan degerlerim hiç düşmedi .
hatta 12,2 ilk kan degerim 12, 7 son kan degerimdi . başka ilac da kullanmadım .
hangi ilacı kullanıyordun cnm ? kahvaltıda kaşar peynirini daha fazla ye canım , b12 daha yüksekmiiş
Siz şimdi konuşunca benimkine baktım. 20 gün önce 13,25'miş en son, ondan önceki 12,98. Hiçbir şey de kullanmıyorum kan için ama son 1 haftadır kolumu kaldıracak takatim yok, kesin bir şeyler tükendi birdenbire vücudumda diye pazartesiye tahlil vermek için randevu aldım sırf. Bakalım o zaman ne çıkacak. :/
Magvital saşe içiyorum ben kabızlığa da iyi geldicanlar hangı magnezyumu kullanıyorsunuz bana dr arımdan bırı magnesıum dıasporal verdı dıgerı hıc ıac vermıcem sana dedı ama benım kramparım so kasıktakı ağrım gecmedı
Vay bee bu yaşıma kadar görmedim böyle değerler :) benim hamilelikten önce 10,5-11 arasında, hamileliğin başından beri gyno ferro sanol kullanıyorum en son 9,3 çıktışimdi hedefim yine 10 bakalım artık
bende gyno kullanıyorum yalnız bende kabızlık yaptı ardından hemoroıd o yüzden bı kac gunudr bıraktım sızde de öyle bı etkı yaptı mı bıde gece uyanınca ıcıyorum oncesın ve sonrası 2 saat sut yoğurt yenmemesı gerekıyormus ya acaba doğru mu sız nasıl alıyorsunuz o ılacı
Ben dun basladim ona ama mide bulantisi yapti sendede oluyormu yada ilk baslarda oldu mu ?
Maşallah canım 11 bile iyidir gebelikte. Ne yiyip ne içiyorsun çok özendim sana da. Gerçi dediğim gibi ben hiç 12 yi görmedim zaten, dönem dönem kan yapıcı haplar kullandım hep ama şimdi lazım. Coraspin ve clexane de kullanınca korkuyorum doğumda kan ihtiyacım olacak diye
Benim doktor pek ilaç yanlısı değil canım, başlarda hiç vermedi doğal yollardan al vitaminleri gıdana dikkat et dedi. Ama kramplarım olunca tahlil yaptık magnezyum çok hafif düşük çıktı. Normalde ilaç günde 1 kez ama ben artık doğal yollardan zaten yeterince kalsiyum-magnezyum alıyorum, çok yükleme olmasın diye ilacı kendim gün aşırı yaptım :)magnezyumu doktor mu gün aşırı içmeni soyledi cnm ? hergün içmenin sakıncası var mı ?
Evet ona dikkat etmelisin aç karnına içtikten sonra süt ve süt ürünleri yiyip içmeyeceksin 2saat boyunca. o yüzden ben de tuvalete kalktığımda içiyorum Demir hapını bi de bana eczacı limonlu suyla iç demişti üstüne de c vitamini al demişti emilimini kolaylaştırıyormuş zaten kalktığımda midem kazınıyor gibi oluyor ilacın üstüne bi mandalina yiyorum :))bende gyno kullanıyorum yalnız bende kabızlık yaptı ardından hemoroıd o yüzden bı kac gunudr bıraktım sızde de öyle bı etkı yaptı mı bıde gece uyanınca ıcıyorum oncesın ve sonrası 2 saat sut yoğurt yenmemesı gerekıyormus ya acaba doğru mu sız nasıl alıyorsunuz o ılacı
Evet ona dikkat etmelisin aç karnına içtikten sonra süt ve süt ürünleri yiyip içmeyeceksin 2saat boyunca. o yüzden ben de tuvalete kalktığımda içiyorum Demir hapını bi de bana eczacı limonlu suyla iç demişti üstüne de c vitamini al demişti emilimini kolaylaştırıyormuş zaten kalktığımda midem kazınıyor gibi oluyor ilacın üstüne bi mandalina yiyorum :))bende gyno kullanıyorum yalnız bende kabızlık yaptı ardından hemoroıd o yüzden bı kac gunudr bıraktım sızde de öyle bı etkı yaptı mı bıde gece uyanınca ıcıyorum oncesın ve sonrası 2 saat sut yoğurt yenmemesı gerekıyormus ya acaba doğru mu sız nasıl alıyorsunuz o ılacı
Kızlar biliyorsunuz benim sağ böbrekte genişleme var.
Oğlanın sırtı kafası o tarafa konumlanmış öyle bir şey ki sağ tarafıma biraz yatsam kaburgalarımı kıracak gibi deliriyor.Ayrıyaten ağrıdan yatamıyorum da artık.
E sol tarafıma yatınca da nefes alamıyorum
4 litre su içmem gerekmiş doktora göre.3 haftadır günde 1-1,5 litre anca içiyorum. Su istemiyor resmen vücudum napayım ben ya
bende gyno kullanıyorum yalnız bende kabızlık yaptı ardından hemoroıd o yüzden bı kac gunudr bıraktım sızde de öyle bı etkı yaptı mı bıde gece uyanınca ıcıyorum oncesın ve sonrası 2 saat sut yoğurt yenmemesı gerekıyormus ya acaba doğru mu sız nasıl alıyorsunuz o ılacı
Kolay gelsin canım, bende yüksek ihtimal birkaç hafta sonra taşınıcam. Sizinkiler toparlayınca tecrübelerinden bana da tüyo verir misin en kolay nasıl kalkar kopar bu ev :)haftaya taşınıyorum inşallah. annemler geliyorlar bir aksilik çıkmazsa zaten :) çok özledim zaten onları!
valla ben oturcam onlar taşıyacak gibi. göbeğimde futbol topu var gibi gözüküyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?