2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

gelip bakacak canim, sanmiyorum beceremedigini yatak odasina fln yapmisti daha once.. iyi bi usta yani
bari 2tane sophie aliym da keyfim yerine gelsin :)

Kizlar size birsey soracam. Meme ucu aparati var hani yarayi engellemek icin olandan. Kuzenim yurtdisinda dogum yaptiginda hatta hastanede vermisler ona. Gecen joker bebede avent 19.90 di kampanya vardi cok kararsiz kaldim almadim direk tenime temas etsin istedim bebegim. Bir de bebek tutar mi ya da kullanabilir miyim diye tedirgin oldum. Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

sarı bez sariligi tedavi etmez, ama bunca insan itinayla yapiosa, buyuklerimiz de yapin diyorsa bi bildikleri vardir, önleme amaclidir..
annanem duayla sarilik kesiyor cunku, bizim anlayamadigimiz psişik olaylar :))
d vitaminini suya da katabilirsin, 1 cay bardagi meyve suyuna da dokebilirsin, ekmege de damlatabilirsin canim..
ben meyve suyuyla tercih ederdim :)

gecmis olsun, gozun aydin canim, senin oglan seni hic uzmeyecek insallah :))
gule gule giysin cicilerini de :)

sarı tülbentin saçma bişey oldugunu düşünüyorum . ben örtmeyecegim .
sarılık fizilsel bi olay sarı tülbentle tedavi olan bebek görmedim

yenidogan sariligi normal sariliktan farkli bi olay canim, ayrica sariligin tülbentle tedavi oldugunu da kimse soylemedi :)
sarilik olmasin diye bebegin yanina koyuluyor.
iyi sihhatte olsunlardan koruma amacli belki :)
inanan koysun inanmayan koymasin..

Kızlar pişik kremi , şampuan , yağ hangi marka daha iyi? Islak mendil unibaby aldım diğerlerini araştırmadım.
Pişik kremini Eart Mama Angel Baby,
Şampuan ve bebek yağını da Burt's Bees aldım canım. Her iki markanın da ürünleri organik, sağlığa zararlı kimyasal maddeler içermiyor.

dogru emzirdiginiz taktirde meme basini tamamen vererek, saat araligi 2 saati gecmedigi surece meme yara olmuyor. yani bence fuzuli suan icin alinmasi. onunla emzirmek de kotu. yara olursa kullanilir dogumdan sonra.. ama dedigim gibi gunluk ilik suyla yikayinca bebegi dogru emzirince saat araliklarini uzun tutmayinca ve bebegi 20 dk fazla memede birakmayinca bir sikinti yasanmiyor. ne yazıkki meme yaralarinin sebebi annenin bilincli olmamasi.

Bencede yaptırmalısın özellikle ailenden şeker hastalığı varsa ben yaptırdım 75 mg la 1. saat 255 çıkınca endokrine yönlendirdi doktor orda da tokluk 155 çıkınca 1 hafta şeker takibi verdi ve anladım ki hamur işleri tatlılar bana yaramıyo şimdi daha dengeli besleniyorum daha az yiyorum hem bebeklerimizin hemde bizim sağlığımız için önemli kilo artışımda azaldı bu arada

gelip bakacak canim, sanmiyorum beceremedigini yatak odasina fln yapmisti daha once.. iyi bi usta yani
Canim yanlış anlamadıysam eğer usta ilk yaptığında bir sıkıntı yoktu, sen nemli bezle silince mi kalktı? Daha iki günlük duvar kağıdının neresi pislendi de sildin anacım titizlik hastası mısın yoksam
Sophie alacaksan dediğimi unutma, en azından bir tanesini küçük boy al canım. Çokta kaptırma kendini fazla açılmadan bitir alışverişi :)

Benim göğüs uçlarım içe dönük falan değil ama her daim de çıkık değil.. Hani ürperirsem temas olursa falan çıkıyor ama emzirme zamanı ne olur bilemiyorum. O yüzden her ihtimale karşı aldım ben. Kullanan arkadaşlarımda gayet memnun kaldılar. Tabi bunu sürekli kullanmıycaz. Yara falan olursa ya da ucu çıkaramazsak kullanırız. Yalnız iki boy bunlar, standart boy ve küçük boy şeklinde. Mutlaka küçük boyunu al canım. Standart boyu yenidoğanın ağzına alması pek mümkün değil, baya büyük ölçüsü.

yapiskan bulasmisti bazi yerlerine, usta dedi nemli bezle silin diye..
bilmiyorum ki bence kagittan..
yatak odamdakini kullaniyorum yillardir, hicbisey olmadi..
ithal kalin biseydi o, bunu cocuk kagidi, organik vs diye kilitlediler resmen..
usta gelsin baksin, cok is cikarirsa yaptirmam canim, yazin tasinicam zaten..

Bugün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür oğlan iyi. Kafası son gittiğimizde sağ kaburgamın altındaydı şimdi aşağı dönmüş. O dediğiniz damar atımı gibi olan kıpırtıyı ben de hissediyordum. Demek hıçkırıyormuş kuzum :)

Doğru diyorsun canım ,çok sağol yaptırcam kesin çünkü normal değil 1 haftada 2kg aldım,normal kg alış hızıma göre aşırı fazla,allah sağlık versin canım hem bizlere hem bebişlerimize

Pişik kremini Eart Mama Angel Baby,
Şampuan ve bebek yağını da Burt's Bees aldım canım. Her iki markanın da ürünleri organik, sağlığa zararlı kimyasal maddeler içermiyor.

Cevap vermişsin sağol dediğin markaları ben duymamıştım. Unibaby sebamed yada mustela bakıyordun

Cevap vermişsin sağol dediğin markaları ben duymamıştım. Unibaby sebamed yada mustela bakıyordun
Rica ederim canım. Mustela için de güzel yorumlar var, hatta cordeliac bazı şeyleri Mustela dan almıştı. Sağolsun bizim topiğin araştırmacı geliştirmeci anasıdır o tavsiye ediyorsa alınır yani :) Fiyat olarak hangisi sana daha uygunsa onu al canım

Maşallah ne kadar olmuş :))
O kıpırtıyı yoğun hissediyorum benim oğlan durmadan hıçkırıyor mu şimdi :)

Bak bende ctesıden berı bışey almadım bugun Odayı duzenle kagıtcıyla anlaş işlerıyle uğraştım Tam rekora koşuyorum alışveriş yapmadım dıyodum kı yıne aklıma soktun zurafamı :))
Dur kupon varken bende alıyım
Ustaya işçiligıne guvenıyosan ozaman kağıdı aldığın yere carlada ya para almasın yada ıyı bı ındırım yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…