2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cordeliac normal doğum haberine çoook sevindim! aferin cihana! annesini böyle üzmesin.
Cordi genel bir soru, sen bilirsin bizim içinde bulunduğumuz haftalarda hala çocuk serbestçe hareket etmiyor mu yoksa yavaştan sıkışmaya başladı mı? yavrum sıkışmasın ya 10 hafta var. kabus gibi ben kendimi 10 hafta öyle daracık bir yerde hayal edemiyorum.

kızlar birde benim 4-5 gündür karnımın üst kısmı göğsümün alt kısmı çok acıyor.bugün doktora sordum.dedi ki 32. hafta ya kadar Bebek yukarı doğru zorlar sonra aşağı inmeye başlar çok normal ağrıması dedi.sizde de varsa bilginiz olsun dedim

İyisin yine seninki bu hafta başlamış. Ben 1 buçuk aydır çekiyorum nerdeyse.cok canımı yakıyor

Hani ilk aylarda adet ağrısı gibi ağrı oluyordu ya kızlar. Bu hafta sizde de başladı mı.normal mi acaba.kramp şeklinde yada kas agrisina benzer ağrılar hep oluyor da adet ağrısı kafama takıldı.karinda pek değilde belimde oluyor

Bugün bizimkinin baş aşağı doğum pozisyonuna döndüğünü öğrenince aynı soruyu ben de Dr'a sordum. Benim böbrek problemi kasılmalara sebep olduğu için malum... Çok ekstrem bir şey olmadıkça, yeri azaldı artık pozisyonu değişmez dedi. Ekstremden kastı da daha önce bahsettiğim böbrek sancılarının yarattığı kasılmalardan bizim oğlanın makat gelişe dönmesiydi.
Yani yerleri dar artık hareketleri daha az olacak eskisinden. E tabiatı gereği olması gerekende bu kuzum zaten, yerleri geniş pozisyonları rahat olsa nasıl doğacaklar? Rahim de buna hazırlıyor onları şu an zamanı gelince de yeter artık, sen oldun deyip ittirip çıkartacak. :)

O klostrofobiyi onun yerine tee ne zamanlardan beri yaşıyorum ben ama şöyle de düşün yetişkin insanların bile çok büyük bir yüzdesinin en rahat uyuduğu şeklin cenin pozisyonu olması, boğazlı kazaktan geçerken yaşadığı paniğin sebebi de doğum travmasıysa, hâlen anne karnı huzuru arıyoruz demektir.

Onlar şu an tüm hayatları boyunca olabilecekleri en güvenli ve huzurlu yerde, asıl korkuyu dış dünyaya geldikleri zaman yaşayacağız. Yani en azından ben böyle düşünerek rahatlıyorum şu an dar alan mevzusundan! :)

B bugza LCWnin hamile kabanı var. bildiğin parka, ben parka severim de. göbeği büyüten bir parçası var, onunla giyersen kaban büyüyor onu çıkarırsan normal kaban oluyor

Onu çıkarınca da normal parka olmuyor yavrum be. Ben denedim onu bugün konuya da yazdım. Normalde şu an olması gereken bedenimde o parçasız kapandı fermuar. O parçayla 10 aylık hamile olsan yine büyük ama ciddili çok güzel. Bi' beden küçüğünü alacağım o yüzden.

Ay canım benimde acıyor yarın druma soracaktım bende. Teşekkürler

Evetttt bende de başladı hafif adet sancısı gibi bi bel ağrısı yaşıyorum bu aralar
hamile kaldığımda 2 ay sürmüştü hep korkuyordum o yüzden kanama olcak diye şimdi gene hafiften olmaya başladı

Kızlar bugün yazdıklarınız tam anlamıyla benim yaşadıklarımı anlatmış özellikle cordeliac hıçkırık mıymış onlar çok sevindim ya damar atımı gibi şimdi düşündüm de çok tatlı ya orda durmuş hıçkırıyor bi de :))
Benimki dönmedi sanıyordum demekki kafası orda o yüzden aşağılarda hareketler hissediyrum göbek etrafımda da dalgalanmalar var belki bacaklarını büküp ordan ittiriyor

Evet bende bu da var :)
bu hafta o kadar ağrıdı ki sonlara kadar ne yapacağım diye düşünüyordum tşkr ederiz canım bilgi için :) oğlun da çok tatlı maşallah ne güzel poz vermiş :)

Hıçkırıyormuş bizim minnoşlar yaa. <3
Bizimkinin kafası tam bikini çizgisinde, sırt solda, popo sol memenin altında haliyle ayak hareketleri de sağda hissediyorum. Tam dr'da birebir aynısını tarif etti bugün. Dönmeden önce tam tersi yöndeydi hareketleri.

Cinsel kimliğiyle dalga geçmek için değil katiyen söylemezsem çatlayacağım, sabahtan beri gülüyorum adamın hareketleri aklıma geldikçe. Gittiğim dr. huysuz virjin ikiydi resmen. Efsane bir şeydi adam ya.
Bizim oğlan normalde deli gibi hareket etse bile elimizi koyunca hemen durur, asla oynamaz. Ürkek ceylan lakabını takmıştık o yüzden. :) Bugün dr probu koyunca probun olduğu yeri tekmeliyor deli gibi tam tersi.. Dr bunu görünce "ayyyyy bak görüyor misssin, prabiii tikmiliiiyor," diye bi' heyecanlandı, ben onun tepkilerine gülmekten muayeneyi unuttum.
Bebek yerine minnoşun, yavruşun falan diyordu. Eşim yoktu yanımda. Görse müptelası olurdu yemin ediyorum.

Normal sanırım bu adet ağrısı. İlk aylar gibi sürekli çamaşır kontrol yapiyorum

Cihan bebege maşallah. Sağlıkla gelsin

Sen sıkıldıkça o doktora git bari hem keyfin yerine gelir
Bana bi kere öyle bi terzi denk geldi ama yanımda kocam vardı baya kocamla da ilgilendi yani numarasını fln almaya çalıştı çok dalgasını geçmiştik sonra

Kızlar pişik kremi , şampuan , yağ hangi marka daha iyi? Islak mendil unibaby aldım diğerlerini araştırmadım.

yok ya, bu kagitlar cok inceymis, hava alsin diye..
nemli bezle sildim hep ayrildi birlesme yeri
dogal diye dandik kagit yapiolar, dunyanin da parasi..
alttaki boya kazindi ve alta astar cekildi, ama olmadi
Tüh yaa :/bızde bugun anlaştık kagıtcıyla Alman kağıdı sılınır fılan dıyolar ama hıkaye demek
Yada yapan kişi tutkalı fılan mı beceremedı
Tek aksılık bu olsun nazar olsun ama ınsanın canını sıkıyo işte
Kağıtçı ne dıyo peki soyledın mı

Canım bende önceden de ınsulın dırencı vardı ve ılaç kullanıyodum hamılelıkte bıraktım
Seker yüklemem buna rağmen normal çıktı ama kanda ınsulıne baktırınca yıne yüksek çıkıyo
Sadece gebelık şekerım çıkmamış oldu yanı

Maasallah cordicim, plasentanın yukarı çıkmasına sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…