- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
kızlar birde benim 4-5 gündür karnımın üst kısmı göğsümün alt kısmı çok acıyor.bugün doktora sordum.dedi ki 32. hafta ya kadar Bebek yukarı doğru zorlar sonra aşağı inmeye başlar çok normal ağrıması dedi.sizde de varsa bilginiz olsun dedim
cordeliac normal doğum haberine çoook sevindim! aferin cihana! annesini böyle üzmesin.
Cordi genel bir soru, sen bilirsin bizim içinde bulunduğumuz haftalarda hala çocuk serbestçe hareket etmiyor mu yoksa yavaştan sıkışmaya başladı mı? yavrum sıkışmasın ya 10 hafta var. kabus gibi ben kendimi 10 hafta öyle daracık bir yerde hayal edemiyorum.
Ay canım benimde acıyor yarın druma soracaktım bende. Teşekkürlerkızlar birde benim 4-5 gündür karnımın üst kısmı göğsümün alt kısmı çok acıyor.bugün doktora sordum.dedi ki 32. hafta ya kadar Bebek yukarı doğru zorlar sonra aşağı inmeye başlar çok normal ağrıması dedi.sizde de varsa bilginiz olsun dedim
Evetttt bende de başladı hafif adet sancısı gibi bi bel ağrısı yaşıyorum bu aralarHani ilk aylarda adet ağrısı gibi ağrı oluyordu ya kızlar. Bu hafta sizde de başladı mı.normal mi acaba.kramp şeklinde yada kas agrisina benzer ağrılar hep oluyor da adet ağrısı kafama takıldı.karinda pek değilde belimde oluyor
Evet bende bu da var :)kızlar birde benim 4-5 gündür karnımın üst kısmı göğsümün alt kısmı çok acıyor.bugün doktora sordum.dedi ki 32. hafta ya kadar Bebek yukarı doğru zorlar sonra aşağı inmeye başlar çok normal ağrıması dedi.sizde de varsa bilginiz olsun dedim
Kızlar bugün yazdıklarınız tam anlamıyla benim yaşadıklarımı anlatmış özelliklecordeliac hıçkırık mıymış onlar çok sevindim ya damar atımı gibi şimdi düşündüm de çok tatlı ya orda durmuş hıçkırıyor bi de :))
Benimki dönmedi sanıyordum demekki kafası orda o yüzden aşağılarda hareketler hissediyrum göbek etrafımda da dalgalanmalar var belki bacaklarını büküp ordan ittiriyor
sen nerdeydin doktor nereye geçti canımbenim ilk gebeliğim henüz ne olacağını bilmiyorum.doktorlarda haklı ama bizde haklıyız . Yani en azından takipli hastalarını devam ettirebilir. Hayırlısı olsun artık ne deyim . Belki farklı bi doktor daha iyi olur.
Sen sıkıldıkça o doktora git bari hem keyfin yerine gelirHıçkırıyormuş bizim minnoşlar yaa. <3
Bizimkinin kafası tam bikini çizgisinde, sırt solda, popo sol memenin altında haliyle ayak hareketleri de sağda hissediyorum. Tam dr'da birebir aynısını tarif etti bugün. Dönmeden önce tam tersi yöndeydi hareketleri.
Cinsel kimliğiyle dalga geçmek için değil katiyen söylemezsem çatlayacağım, sabahtan beri gülüyorum adamın hareketleri aklıma geldikçe. Gittiğim dr. huysuz virjin ikiydi resmen. Efsane bir şeydi adam ya.
Bizim oğlan normalde deli gibi hareket etse bile elimizi koyunca hemen durur, asla oynamaz. Ürkek ceylan lakabını takmıştık o yüzden. :) Bugün dr probu koyunca probun olduğu yeri tekmeliyor deli gibi tam tersi.. Dr bunu görünce "ayyyyy bak görüyor misssin, prabiii tikmiliiiyor," diye bi' heyecanlandı, ben onun tepkilerine gülmekten muayeneyi unuttum.
Bebek yerine minnoşun, yavruşun falan diyordu. Eşim yoktu yanımda. Görse müptelası olurdu yemin ediyorum.
Tüh yaa :/bızde bugun anlaştık kagıtcıyla Alman kağıdı sılınır fılan dıyolar ama hıkaye demekyok ya, bu kagitlar cok inceymis, hava alsin diye..
nemli bezle sildim hep ayrildi birlesme yeri
dogal diye dandik kagit yapiolar, dunyanin da parasi..
alttaki boya kazindi ve alta astar cekildi, ama olmadi
Canım bende önceden de ınsulın dırencı vardı ve ılaç kullanıyodum hamılelıkte bıraktımBen insülin direncinden şüphelendiğim için yaptırdım çıkmadı canım aklına takılacağına yaptır bi bence ben hızlı kilo almadım Bebek de hep sınırlarda oldu ama sen şüpheleniyorsan ona göre dikkat edersin bundan sonra
Maasallah cordicim, plasentanın yukarı çıkmasına sevindim :)Biz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?