egitime acik olmayan insana daha fazla yazacagim birsey kalmadi. siz bilinclenmek, ogrenmek adina arastirma yapmis olsaydiniz zaten bu dediklerimi okumus olurdunuz.Temiz olacakmış,sık emzirilmeyecekmis, dolu gogus verilmeyecekmis ,koyu kısım hep verilecekmis,uzun süre emzirilmeyecekmis :))
Miş miş miş
naparsan yap yara oluyor deyince bilinclenmekten bahsettim yani direk size degildi sizi alintilamis oldum kusura bakmayin.
sut alerjisi baska bir boyut. doktorunuz ne diyor bu konuda?
yahu ben emzirmeyin mi diyorum. makalelere uymak ile ne alakasi var. ben yasadigim olayi paylasiyorum. 2 saate 1 emzirmek en sagliklisidir. bebek sindirir. gaz olusmaz. ve anne yara olmaz..İlk bir ay hatta iki ay ne zaman isterse emziririm ne zaman bırakmak isterse bırakır.ilk 3 ay ben bebeğime uyarım. Makalelere uymam.oda bana uymaz
sut sagma hic yapmadim canim inan bir bilgim yok.
Birde ben gogus kalkani aldim aventin faydasını gören çok kişi olmus.kuru tutuyormuş en azından.incele istersen B Beyaz Kamelya
yok inan ki emenler var canim. bebekte zaten yogun emme refleksi oluyor. emiyor kusuyor gaz oluyor vs.Tokken bebek emmez ki canim. En azindan benimki emmezdi. Ilk zamanlar mecbur sariligini atlatmasi icin veriyorsun. Sonrasinda zaten duzene giriyor hersey. Yara olayi baska bence. Ciltle alakali bir durum
Yok benim dedigimle bebek temas etmiyor.emzirdikten sonra kullaniyorsun 1 saat falan.hava almasını sağlıyor. İkinci bir aparatı var.oda sagarken falan sızan sütü topluyorMustela denemedim. Bakarim canim. Gogus kalkani dusunmedim. Bence bebek anneyi hissetmeli. Yoksa biberonla da beslerim. Benim dusuncem :)
sut sagma hic yapmadim canim inan bir bilgim yok.
yok inanin ki emiyor canim. bebekte zaten yogun emme refleksi oluyor. emiyor kusuyor gaz oluyor vs.
sut alerjisi gibi durumlar elbette farkli.
ben atopik cilt yapisina sahibim. cildim asiri kuru. sirf kuruluk sebebiyle egzama olur el ve bacaklarim.. yara olmaya en musait insandim. ama biraz arastirma bilinclenme herseyi cozer.
Yok benim dedigimle bebek temas etmiyor.emzirdikten sonra kullaniyorsun 1 saat falan.hava almasını sağlıyor. İkinci bir aparatı var.oda sagarken falan sızan sütü topluyor
Evet canım mesela ben haftalardır ara ara vajına ve anusumde tık tık bıldıgın musluktan su damlıyo gıbı bışey hıssedıyodum26+4 günlük bugün. Kilo 1030 Gr, boyu 35 cm çıktı. Kilo ileri geri oynayabiliyor o sebeple takılmıyorum pek. Genetik faktörler de etkilidir boy kiloda. Allah hepimize yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Muhtemelen durmadan hıçkırmıyordur da başka hareketleri de hıçkırıyor sanarız biz şimdi :)
canim gerekip gerekmeyecegi o an belli oluyor hani mastit vs olup olmama acisindan.Peki sence ilk etapta gerekli mi?
Ben doğumdan 3 ay sonra işe başlayacağım mecbur gerekecek tabi de,gerekli mi bilemedim.
Bir.de yenidoğan için kıyafet çok az aldım 0-3 ay aldım genelde,çok mu büyük olur.?
Seni bulmuşken sorayım her şeyi :))
hersey gonlune gore olsun insallah canim..Gecmis olsun canim. Bebekte bir problem yoksa 2 saatte bir her bir meme max. 10 dakika emzirilmeli. Biz oyleydik. Benimki sik versem de almazdi. Hala da nazlidir yemek konusunda :) insallah bunda da problemsiz olur. Memeler de iyi olursa baska ne isterim :))
hersey gonlune gore olsun insallah canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?