2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet canım mesela ben haftalardır ara ara vajına ve anusumde tık tık bıldıgın musluktan su damlıyo gıbı bışey hıssedıyodum
Dr um oradaki damarların genışlemesınden kan akımının artışından bahsetmişti
Yanı başı yukarda ıken sadece okadar altta hıssedemem hıçkırığı gıbı gelıyo
Ama bazen ona yakın olan bı hıssı basının olduğu bölgede hıssettıgım de oluyo
Senın gununden 1 gun sonra gıtmıştım en son Dr a boy kılo aynı gıbıyız,gözün aydın

Bana da gereksiz geldi şimdilik süt sağma için almak bir de farklı farklı yorumlar olunca kararsız kaldım.

Kıyafet olarakta tamam her şeyi olsun ama fazla gereksiz şey.almakta istemiyorum. Çok büyük emanet gibi durmasın çocuğun üstünde bir.de diye tereddüt ettim de.:))

Teşekkür ederim canım :)

Benimde korkum ya erken doğarsa ya sezaryen olursa sütüm gelmezse diye.
Öyle bir durumda ilk etapta alırım zaten.
Sanırım gidişata göre alacağım sezaryen gerekecek gibiyse hazır ederim önden :)

Sen markaya karar verebildin mi?

bencede dogumdan sonraya birak canim.. zor bulunan birsey degil neticede.. dogum yaptigin hastanede yardimci oluyorlar zaten.. duruma gore sonra bakarsin suan alip kenara koymak gereksiz olur.

yok yok emanet gibi durmuyor merak etme:)

Temiz olacakmış,sık emzirilmeyecekmis, dolu gogus verilmeyecekmis ,koyu kısım hep verilecekmis,uzun süre emzirilmeyecekmis :))
Miş miş miş
Ilk bebegım olacak ınsallah
dolayısıyla emzırme tecrübem yok
Eskıden eşşek derısi gıbı bı cıldım vardı fakat yıllar gectıkçe annemın alerjık cılt yapısına doğru degışım göstermeye başladı
Havalar azıcık soğumaya başlasa kış egzaması fılan baslıyo her sene elımın aynı yerınde
Ve şuan hormonlardan sanırım Göğüs uçlarımın kararmasından sonra dokusu degıştı kabuklasma gıbı oldu yara olmaya yatkın oldukları bellı
Benım durumumdan da anlaşılacağı gıbı ıstedıgın kadar bılınçli anne ol! Şanslı olacaksın cıldınde sana yardımcı olucak

yawf bu bilgiye accayip şaşırıdm. mantıklı geldi. bende de inanılmaz bir rahatsızlık hissi oluyor. ne boğazlı bi kazak vs giyebilirim. ne de kask vs takabilirim. suyun altında bile zor dururum. yüzme hastasıyım ama dalamıyorum sırf bu yüzden, accayip rahatsız olurum. belki bu sebeptendir.

kızlar bişe sorcam ; Otribebe aldım. bugün geldi de emin olamadım. bi kaç yerde okumuştum sanki, bu şekilde burun emizleme yapıldığında çocuğa gerekli olan sıvıları da çekiyor burundan ve yara yapıyor vs gibi bişiler.
ama burnu tıkalıyken de o kadar minikken nasıl temizleme yapacağım bilemedim kullanmazsam. aldım ama kullanmasam mı?

03.04.2016 son adet tarihim bebeğim kız ilk gebelik 19 yaşındayım bebeğimin ismi belli değil daha ilk 47kiloydum şu an 29.haftamdayım 60 kilo oldum.tahmini doğum tarihim 09.01.2017 ev hanımıyım beni de yazar mısınız listeye??

Bugün bende aldım ama henüz gelmedi. Burun tıkanıklığı orta kulak iltihabı boğaz enfeksiyonu yapabiliyor biliyorsun.ayrica emmek de istemiyor.huzursuzluguda cabası. Fizyolojik serumlar yumusatsada çoğu zaman içindeki akıntı çıkmıyor mine
Kullanmak mantıklı. Doktorlarda veriyor zaten.ilk aydan itibaren

Hayırlı olsun.yasini görünce ne kadar küçük anne oluyor dedim.
Ama kendimin de 19 da anne olduğumu unuttum biran:)

Maalesef yapıylada çok alakalı. Ne kadar temiz ve kuru tutarsan tut,emme kısmına girmiyorum bebeğin ihtiyacına göre değişiyor. Matematiksel hesaplar uymuyor :) yara olacaksa oluyor.birde o halde az emzir üst üste emzirme,canın acısada of deme sütun azalır gibi cümleleri çok duymak insanı tavana zıplatiyor:)

Hayırlı olsun.yasini görünce ne kadar küçük anne oluyor dedim.
Ama kendimin de 19 da anne olduğumu unuttum biran:)
Teşekkür ederim dizinde hayırlı olsun bebeğiniz umarım sağsalim alırsınız kucağınıza Yaşınızda bebeğinizi doğuracağımız haftalarda yakınmış Tanışabiliriz isterseniz

Teşekkür ederim dizinde hayırlı olsun bebeğiniz umarım sağsalim alırsınız kucağınıza Yaşınızda bebeğinizi doğuracağımız haftalarda yakınmış Tanışabiliriz isterseniz
İlk bebeğime 19 da hamile kalmıştım. Şimdi 35 im canım.:) Sende sağlıkla kucağına al insallah

kızlar hamile kaldığımdan beri d vitaminime hiç bakılmadı..sizlerde bakıldı mı? d vitamini kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız şu ayda bir kez kullanılanlar var ya onlardan mı?

kızlar hamile kaldığımdan beri d vitaminime hiç bakılmadı..sizlerde bakıldı mı? d vitamini kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız şu ayda bir kez kullanılanlar var ya onlardan mı?

Bakılmadi ama 4 aylıkken başladım. Ben hamile olmadan önce 2 ayda bir ampul içiyordum zaten.turbanliyim.yuzum falanda hep güneş kremli gezerim.nasil olsa eksiktir:)4 aylıkken sağlık ocağıda doktorda tahlil yapmadan verdi.ayda 6 damla.ama ben 10 damla kullandim.bu ay ampul aldım. Doğuma kadar heray 1 ampul alırım. Sonrasinda da 2 3 ayda bir yine devam ederim

Ben de Otribebe aldım canım. Önce serum fizyolojik suyu burnuna damlatıp içerisini yumuşatıcaz ondan sonra sümükleri çekicez. Eğer direk çekersek o zaman tahriş olur. Bu otribebenin güzel bir yanı da kendimiz bir ucundan nefesimizle çekeceğimiz için bebeğin burnuna uyguladığımız basıncı ayarlayabiliriz. Birkaç kez kullanınca çözeriz zaten işi.

Yalnız doktorların dikkatli olun dediği bir nokta varki o da sürekli her sümüğe de bunlarla müdahale etmeyin diyorlar. Yani bebek kendi çıkarabildiğini çıkarsın refleksleri falan gelişsin ama çokta tıkanıp nefes alamaz meme ememez hale de getirmeyin diyorlar.

internette olumlu olumsuz yorumlar var da..kullansam mı bilemedim..malum kış günü güneş yüzü gördüğümüz yok..d vitamini de kalsiyumun emilmesinde önemliymiş..oy oyy ne zor bişeymiş şu hamişlikk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…