2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya aslında karar verdim sayılmaz ama mamajoo alacağım galiba ya

Canım bende onun chicco marka olanını almıştım kızımda. Kızım zaten mümkün değil sokturmadı onu burnuna ana doktoru da onu kullanmamıza kesinlikle izin vermedi. "Onu kullanınca burunda aktif olmayan hücreleri de aktif hale getiriryorsunjz ve daha fazla mukoza salgılanmasına sebep oluyorsunuz,anlık çözüm oluyor ama ilerde daha ciddi tıkanıklıklar oluşur" demişti hiç kullanmadan öylece kaldırdık. Burun tıkanınca serum fizyolojik yapılıyor en çok

Aslında kullanmamak riskli kuzum.duzenli güneş almıyorsan tabi.d vitaminin aktif olması için avuç içi ve bileklerinin güneş alması gerekiyormus daha çok.
Rutine koydular her hamileye veriyor sağlık ocaklari

Evet bir bildikleri vardır deyip sarı tülbenti de hazır edeceğiz :)
Teşekkürler bu arada, ben de meyve suyu ile başlayayım.

E ecrinny Canım ben tetanoza gittiğimde baktı sağlık ocağı. Yazdan çıkmış oldupumuzu da göz önünde bulundurarak eksik buldu damla verdi. Haftasonu aynı testleri kendi doktoruma da gösterip ilaç kullanmam konusunda ondan da onay aldım. Bir yaptır istersen sen de.

2.dz hiç acımıo canım merak etme benim ilkinde kolum kopacak gibiydi ama bunda hiç bişey olmadı.

26 sındaydı günü bir gün önce olduğu için yapmadılar :)

Ben araştırmalarım sonucunda mamajoo'ya karar verdim canım.

Bende bir bakayım teşekkür ederim :)

Günaydın öncelikle,
inanmayacaksın belki ama ikinci doz gerçekten ağırmıyor. ben unutmuştum bile olduğumu

Valla korkarak gittim ama yapmadı tam gününde ya da günü geçince yapıyormuş bir gün önce diye yapmadı.
Test yaptırmam gerekti 3 tüp kan verdim geldim

Ee haftayami gidiceksin bu durumda 1 gun icin yapmamaları cok ilgincmis :)

[QUOTE="Sabirsiz61, post: 48583326, member: 719haftayami gidiceksin bu durumda 1 gun icin yapmamaları cok ilgincmis :)[/QUOTE]

Valla hemşire günü geçince yapıyoruz ama günü gelmeden yapamam dedi yolladı beni.Artık fırsat bulursam yarın yoksa allah kerim ne zaman giderim bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…