- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Almadin dimi hic ondan soruyosunben 20 gundur tarti yuzu gormedim uzuluyorum diye pili bitince herif pil almadi
Ben ikinci doz tetanozu sanirim 3. Hafta gecti yaptiramadim dahaartik yarin kesin gidicem. Umarim sorun olmaz.
Mamajonun sut sagmalarini daha cok duymaya basladim topikte kizcanlar. Mamajoya mi baksam ben de. Hangi modeline bakiyorsunuz?
5~6 tane olsa iyi olur benimde 6~7 tane 0~3 ay var. 2 tane az birini cikartinca digerini hemen yikaman gerekecek islakken uzerindekine birsey olsa ne giydireceksin biz gozumuzde kucuk goruyoruz ama kucuk degiller. Eger hemen eskimesin kuculmesin diyorsan tulum ayakli olanlardan degilde ayaksizlardan almaya ozen goster alacagini daha uzun sure giydirirsin.Kızlar bişey sorucam 0-3 aylık olanlardan kaç tane almak gerek yeterli olur bende hep 3-6 aylık olanlara elim gidiyor sanki diğeri küçük mü olur şimdi 0-3 aylık olanlardan kaç takım olursa yeterli olur
çabuk büyüyorlar çok giyemez diye düşünüyorum iki tane hastane çıkışı aldım birde kundaklar var hazır onlardan alıcak mısınız ben alsamda hani çok sıkı değilde gevşek bağlarım diye düşünüyorum bebekler daha rahat edermiş uyurken anne karnında gibi hissedermiş
Yazın ıyiydi de geçen dusuk çıktı. Devit3 aldım damla. Suya 9-10 damla koyup içiyorumkızlar hamile kaldığımdan beri d vitaminime hiç bakılmadı..sizlerde bakıldı mı? d vitamini kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız şu ayda bir kez kullanılanlar var ya onlardan mı?
03.04.2016 son adet tarihim bebeğim kız ilk gebelik 19 yaşındayım bebeğimin ismi belli değil daha ilk 47kiloydum şu an 29.haftamdayım 60 kilo oldum.tahmini doğum tarihim 09.01.2017 ev hanımıyım beni de yazar mısınız listeye??
Ben aventi çok duymuştum ama mamajoya bakıcam bende.
Ben bugün gidince hemşire günü geçsin olsun diye konuştu olmaz 3haftadannbir şey :)
ben chıcco sebamed unıbaby karışık aldımMerhaba. Ben şampuan, sabun ve pişik kremini sebamed aldım. Henüz yağ almadım.
Canim ben yaklasik 9 tane ic zibin, 9 tane de tulum bi de alt ust 3 takim aldim. Hastane cikis takimi da iki tane. Kalanini 3-6 ay icin aldim . Arkadaslardan da hediyeler gelmeye basladi hepsi 0-3 ay.Kızlar bişey sorucam 0-3 aylık olanlardan kaç tane almak gerek yeterli olur bende hep 3-6 aylık olanlara elim gidiyor sanki diğeri küçük mü olur şimdi 0-3 aylık olanlardan kaç takım olursa yeterli olur
çabuk büyüyorlar çok giyemez diye düşünüyorum iki tane hastane çıkışı aldım birde kundaklar var hazır onlardan alıcak mısınız ben alsamda hani çok sıkı değilde gevşek bağlarım diye düşünüyorum bebekler daha rahat edermiş uyurken anne karnında gibi hissedermiş
Ben de iki tane az alıcam küçükmü diye düşünüyordum.ben de ayaklı olanlardan aldım ama 3-6 aylık 0-3 aylık olanların ayaksız olanlarından alayım o zaman bir de kadife tulumlardan alayım diyorum üşümesinler5~6 tane olsa iyi olur benimde 6~7 tane 0~3 ay var. 2 tane az birini cikartinca digerini hemen yikaman gerekecek islakken uzerindekine birsey olsa ne giydireceksin biz gozumuzde kucuk goruyoruz ama kucuk degiller. Eger hemen eskimesin kuculmesin diyorsan tulum ayakli olanlardan degilde ayaksizlardan almaya ozen goster alacagini daha uzun sure giydirirsin.
bı yakınım tosun doğurdu yenıdogan takımları 0,3 aylar elınde patladı ben genelde 3-6 yada 6-9 alıyorum zaten ust uste gıtdırıcem soğan gıbı hem cabuk buyuyorlar hemde daha kaç kilo doğacak bellı degıl çok kucuk almamak lazımCanim ben yaklasik 9 tane ic zibin, 9 tane de tulum bi de alt ust 3 takim aldim. Hastane cikis takimi da iki tane. Kalanini 3-6 ay icin aldim . Arkadaslardan da hediyeler gelmeye basladi hepsi 0-3 ay.
Suan pismanim sanirim. 0-3 ler elimde kalacak saniyorum.3-6 alaymisim keske. Tabi bu da kiz/erkege ve kilolarina gore degisir dusuncem. Bizim yegen var, masallahi var. 2 aylikken 3-6 ay giymeye basladi. Ona baktikca pisman oluyorum.
Can'ım bende onu düşündüm doktorda bana hep iri bebek olucak diyor tabi bellide olmaz alırımda 0-3 aylık küçükmü olur diye düşünmüştüm.Canim ben yaklasik 9 tane ic zibin, 9 tane de tulum bi de alt ust 3 takim aldim. Hastane cikis takimi da iki tane. Kalanini 3-6 ay icin aldim . Arkadaslardan da hediyeler gelmeye basladi hepsi 0-3 ay.
Suan pismanim sanirim. 0-3 ler elimde kalacak saniyorum.3-6 alaymisim keske. Tabi bu da kiz/erkege ve kilolarina gore degisir dusuncem. Bizim yegen var, masallahi var. 2 aylikken 3-6 ay giymeye basladi. Ona baktikca pisman oluyorum.
Bende heveslenip begendigim herseyi en az 3~6 ay aliyorum artik. 0~3 ay kendim 2 tane aldim annem ve kardeslerim almis gerisinide ama yenidoganim hic yok :) dr 3.5~4 kg arasi dogar dedi eger oyle olursa yenidogan isratfan baska birsey olmayacak. Komsumun 2.600 dogan ogluna 0~3 aylar bildigin cuval gibi oldu iste bebegin kilosuylada alakali dedigin gibi.bı yakınım tosun doğurdu yenıdogan takımları 0,3 aylar elınde patladı ben genelde 3-6 yada 6-9 alıyorum zaten ust uste gıtdırıcem soğan gıbı hem cabuk buyuyorlar hemde daha kaç kilo doğacak bellı degıl çok kucuk almamak lazım
banada su anda gelen hedıyeler hep kucuk o yüzden kendı aldıklarımı degıstırp yerıne buyuklerını alıcam
O kruvaze yandan baglananlar lcwdan almis annem bana yandan baglanmiyorda ust uste geliyor 2 tane aynisindan var pakette pembe dikisleri var kenarinda zibindan anladigim benimde bu :)Can'ım bende onu düşündüm doktorda bana hep iri bebek olucak diyor tabi bellide olmaz alırımda 0-3 aylık küçükmü olur diye düşünmüştüm.
Bir de Can'ım bu iç zıbınlar ayrı satılıyor mu nerden aldın iç zıbın derken çıt çıtlı uzun kollu zıbınlar değil heralde benim anladığım hani kuruvaze yandan bağlıyorsun
Evet Can'ım üst üste geliyor bende lcw bakmadım birde oraya bakayımO kruvaze yandan baglananlar lcwdan almis annem bana yandan baglanmiyorda ust uste geliyor 2 tane aynisindan var pakette pembe dikisleri var kenarinda zibindan anladigim benimde bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?