2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar melina_monnarosa cnm sen söyleyince hatırladım 2. tetanozu hiçbişey olmadı gerçi bende ilkinde de çok az ağrı olmuştu bi sonraki akşam o kadar
cordeliac I ikizcan2016 kızlar bende dün Lcwye gittim çok şeker baykuşlu bi kazak var haberiniz olsun ben o kabanı da denedim small bile emanet gibi durdu üzerimde beğenemedim bide 150 TL ucuz da değil ama güzel hırkalar var

Ben ikinci doz tetanozu sanirim 3. Hafta gecti yaptiramadim daha artik yarin kesin gidicem. Umarim sorun olmaz.

Mamajonun sut sagmalarini daha cok duymaya basladim topikte kizcanlar. Mamajoya mi baksam ben de. Hangi modeline bakiyorsunuz?

Ben ikinci doz tetanozu sanirim 3. Hafta gecti yaptiramadim daha artik yarin kesin gidicem. Umarim sorun olmaz.

Mamajonun sut sagmalarini daha cok duymaya basladim topikte kizcanlar. Mamajoya mi baksam ben de. Hangi modeline bakiyorsunuz?

Ben aventi çok duymuştum ama mamajoya bakıcam bende.

Ben bugün gidince hemşire günü geçsin olsun diye konuştu olmaz 3haftadannbir şey :)

Kızlar bişey sorucam 0-3 aylık olanlardan kaç tane almak gerek yeterli olur bende hep 3-6 aylık olanlara elim gidiyor sanki diğeri küçük mü olur şimdi 0-3 aylık olanlardan kaç takım olursa yeterli olur
çabuk büyüyorlar çok giyemez diye düşünüyorum iki tane hastane çıkışı aldım birde kundaklar var hazır onlardan alıcak mısınız ben alsamda hani çok sıkı değilde gevşek bağlarım diye düşünüyorum bebekler daha rahat edermiş uyurken anne karnında gibi hissedermiş

5~6 tane olsa iyi olur benimde 6~7 tane 0~3 ay var. 2 tane az birini cikartinca digerini hemen yikaman gerekecek islakken uzerindekine birsey olsa ne giydireceksin biz gozumuzde kucuk goruyoruz ama kucuk degiller. Eger hemen eskimesin kuculmesin diyorsan tulum ayakli olanlardan degilde ayaksizlardan almaya ozen goster alacagini daha uzun sure giydirirsin.

kızlar hamile kaldığımdan beri d vitaminime hiç bakılmadı..sizlerde bakıldı mı? d vitamini kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız şu ayda bir kez kullanılanlar var ya onlardan mı?
Yazın ıyiydi de geçen dusuk çıktı. Devit3 aldım damla. Suya 9-10 damla koyup içiyorum

Ok

Ben aventi çok duymuştum ama mamajoya bakıcam bende.

Ben bugün gidince hemşire günü geçsin olsun diye konuştu olmaz 3haftadannbir şey :)

Sevindim gecikince sorun olmamasina. Tesekkurler sekerim.

Mamajo bilgilerini paylasalim madem. Hangi modelin be ozelligi varmis vs.

Canim ben yaklasik 9 tane ic zibin, 9 tane de tulum bi de alt ust 3 takim aldim. Hastane cikis takimi da iki tane. Kalanini 3-6 ay icin aldim . Arkadaslardan da hediyeler gelmeye basladi hepsi 0-3 ay.

Suan pismanim sanirim. 0-3 ler elimde kalacak saniyorum.3-6 alaymisim keske. Tabi bu da kiz/erkege ve kilolarina gore degisir dusuncem. Bizim yegen var, masallahi var. 2 aylikken 3-6 ay giymeye basladi. Ona baktikca pisman oluyorum.

Ben de iki tane az alıcam küçükmü diye düşünüyordum.ben de ayaklı olanlardan aldım ama 3-6 aylık 0-3 aylık olanların ayaksız olanlarından alayım o zaman bir de kadife tulumlardan alayım diyorum üşümesinler
Sağol Can'ım

bı yakınım tosun doğurdu yenıdogan takımları 0,3 aylar elınde patladı ben genelde 3-6 yada 6-9 alıyorum zaten ust uste gıtdırıcem soğan gıbı hem cabuk buyuyorlar hemde daha kaç kilo doğacak bellı degıl çok kucuk almamak lazım
banada su anda gelen hedıyeler hep kucuk o yüzden kendı aldıklarımı degıstırp yerıne buyuklerını alıcam

Can'ım bende onu düşündüm doktorda bana hep iri bebek olucak diyor tabi bellide olmaz alırımda 0-3 aylık küçükmü olur diye düşünmüştüm.
Bir de Can'ım bu iç zıbınlar ayrı satılıyor mu nerden aldın iç zıbın derken çıt çıtlı uzun kollu zıbınlar değil heralde benim anladığım hani kuruvaze yandan bağlıyorsun

Bende heveslenip begendigim herseyi en az 3~6 ay aliyorum artik. 0~3 ay kendim 2 tane aldim annem ve kardeslerim almis gerisinide ama yenidoganim hic yok :) dr 3.5~4 kg arasi dogar dedi eger oyle olursa yenidogan isratfan baska birsey olmayacak. Komsumun 2.600 dogan ogluna 0~3 aylar bildigin cuval gibi oldu iste bebegin kilosuylada alakali dedigin gibi.

O kruvaze yandan baglananlar lcwdan almis annem bana yandan baglanmiyorda ust uste geliyor 2 tane aynisindan var pakette pembe dikisleri var kenarinda zibindan anladigim benimde bu :)

Ben 5 tane yenidoğan zıbın
4 tane yenidoğan alt
3 tane yenidoğan üst aldım.

Geri kalan zıbın,tulum,üstler,alt üst takım ve pijamalar 1-3 aylık. Yenidoğanlar çok ufak iyice,o yüzden 0-3,3-6 aylık daha mantıklı geldi. Bebeğin son haftalarda kilosu düşük olursa yenidoğanı arttırırım diye düşündüm.

Şimdi ben 4 kilo doğmuşum,bizim oğlan 3200-3400 anca doğar geliyor ama bilemiyorum o yüzden tombik olursa diye yenidoğan almıyorum :)) yenidoğanı ve 3 aylığı abartmamak gerek.

Hele ki erkek çocuklarının büyümesi kız çocuklarına göre daha hızlı oluyormuş o yüzden gerek yok bence fazla uçmayın zaptedin kendinizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…