Benim de hep var bulantı. Baştaki gbi kusmuyorum ama tabi. Özellikle acıkınca..Dunden beri gun icinde hafif hafif mide bulantim basladi bu haftada yasayan var mi baska ?
bıde zaten kışın doğacak sürekli nı örtü arasında olacak ben ondan büyük te olsa giydiririrmBende heveslenip begendigim herseyi en az 3~6 ay aliyorum artik. 0~3 ay kendim 2 tane aldim annem ve kardeslerim almis gerisinide ama yenidoganim hic yok :) dr 3.5~4 kg arasi dogar dedi eger oyle olursa yenidogan isratfan baska birsey olmayacak. Komsumun 2.600 dogan ogluna 0~3 aylar bildigin cuval gibi oldu iste bebegin kilosuylada alakali dedigin gibi.
Bende açılıyo ama..Can'ım açılmıyor
artık 3, trımestere gırdıgımız ıcın o bulantılar ilk aylarda ki bulantılar tekrar bazı hamielerde baslayabilirmişDunden beri gun icinde hafif hafif mide bulantim basladi bu haftada yasayan var mi baska ?
kuzum anlamak istemeyen insana ne desen bos..
@bugza ben gruptan ayriliyorum. herkese hayirli dogumlar dilerim.
Anneler; kimsenin etkisinde kalmayin kendiniz arastirin zira yanlis yonlendirmeler sizi etkiler.
Hosca kalin.
Ayy bulantı başlamasın ya çok çektim 16. Haftaya kadarartık 3, trımestere gırdıgımız ıcın o bulantılar ilk aylarda ki bulantılar tekrar bazı hamielerde baslayabilirmiş
Biz drdan geldik teyzeleri oğluşum 27+0 1100 gram 36 cm olmuş. Her şey normal ama sebepsiz ağrılarım var. Doğum şeklini konuşayım dedim azarı yedim ilki normal doğurmuşun 2. De derdin ne dedi
Ben hazır kundak 3-6 aldım canım,bende gevşek bağlamak ıstıyorum hem daha uzun sure kullanırım dıye düşünüp öyle aldımKızlar bişey sorucam 0-3 aylık olanlardan kaç tane almak gerek yeterli olur bende hep 3-6 aylık olanlara elim gidiyor sanki diğeri küçük mü olur şimdi 0-3 aylık olanlardan kaç takım olursa yeterli olur
çabuk büyüyorlar çok giyemez diye düşünüyorum iki tane hastane çıkışı aldım birde kundaklar var hazır onlardan alıcak mısınız ben alsamda hani çok sıkı değilde gevşek bağlarım diye düşünüyorum bebekler daha rahat edermiş uyurken anne karnında gibi hissedermiş
13ünde gitmiştim canım 2 haftada 250 gram almış 3.5 a yakın doğar dedi. Zaten normal olacaksa kilolu olmasın nasıl çıkartırımHee senin derdin ne bunu da normal yap :)
Maşallah büyümüş bizimki ne kadar oldu acaba görmeyeli 1 hafta oldu merak ettim şimdiden :))
En son ne zaman gitmiştin?
Biz drdan geldik teyzeleri oğluşum 27+0 1100 gram 36 cm olmuş. Her şey normal ama sebepsiz ağrılarım var. Doğum şeklini konuşayım dedim azarı yedim ilki normal doğurmuşun 2. De derdin ne dedi
Ben kızımda 5. Gün dr kontrolüne gittiğimde güzel bi alışveriş yapıp gelmiştim. Eksik olursa bunda da öyle yapacamBen hazır kundak 3-6 aldım canım,bende gevşek bağlamak ıstıyorum hem daha uzun sure kullanırım dıye düşünüp öyle aldım
Kıyafet işini hiç bana sorma ben hevesımı almak ıçın abarttım
Ama kışa gelıcek kurutma fılan sıkıntılı olur dıyosan bıraz yedekle
Tabı mamaya gerek olucakmı kusan bı bebek mı olur bunlarda Kıyafet degıştırme durumumuzu etkılıycek
Olmadı duruma göre yAnında bırı olucaksa onu avm ye yollar yetmıyenlerı aldırırsın bı koşu
Aynen canım ya çok nazlı bir hamile oldum. Kızım dün akşam annem sen kalkma ağrın olur dyorBu arada ağrı bel çevresindeyse bende de var. Ayakta çok durunca da karın çevrem ve kasıklarım ağrıyor. Her tarafım ağrıyor kısaca :))
13ünde gitmiştim canım 2 haftada 250 gram almış 3.5 a yakın doğar dedi. Zaten normal olacaksa kilolu olmasın nasıl çıkartırım
Kız öyle düşünme eskiler hep der ki kilolu çocuk daha kolay doğarmış. Kendini daha kuvvetli ittiğinden olabilir. Ablam 3.500 ben 4.600 kardeşim 3.300 doğmuş annem en kolay sen doğdun nasıl çıktığını anlamadım bile der :) gerçi bende maşallah 4600 nasıl bi kilodur direk 3 aylık bebek olarak doğmuşum :)))13ünde gitmiştim canım 2 haftada 250 gram almış 3.5 a yakın doğar dedi. Zaten normal olacaksa kilolu olmasın nasıl çıkartırım
Evet canım benim kızımda 3200 doğdu. Ama çok çabuk tombiş olmuştu.Senle benimki gayet fit olucak bence burdaki bebeklere göre :))
aynısı bende de var internetten uzunca baktım ama beğenemedim mağaza mağaza gezmeye de daha hiç fırsat bulamadım bulursan bizimle paylaş lütfen :)Ya beğenip de bi hastane çıkışı alamadım yahu
Senin kilolu doğurman normal o zaman bacım. Ben kendim 3 kilo doğmuşum kızımda 3200 doğdu. Doğumum çok kolay olmuştu şükür anlamamıştım bile nasıl çıktığınıKız öyle düşünme eskiler hep der ki kilolu çocuk daha kolay doğarmış. Kendini daha kuvvetli ittiğinden olabilir. Ablam 3.500 ben 4.600 kardeşim 3.300 doğmuş annem en kolay sen doğdun nasıl çıktığını anlamadım bile der :) gerçi bende maşallah 4600 nasıl bi kilodur direk 3 aylık bebek olarak doğmuşum :)))
Evet canım benim başta 3-5 gün olup geçmişti bu hafta tekrardan başladı ama özellikle sabahları aç karnına su içip kahvaltıyı geciktirirsem oluyor bu sabah çok fenaydımDunden beri gun icinde hafif hafif mide bulantim basladi bu haftada yasayan var mi baska ?
Kız öyle düşünme eskiler hep der ki kilolu çocuk daha kolay doğarmış. Kendini daha kuvvetli ittiğinden olabilir. Ablam 3.500 ben 4.600 kardeşim 3.300 doğmuş annem en kolay sen doğdun nasıl çıktığını anlamadım bile der :) gerçi bende maşallah 4600 nasıl bi kilodur direk 3 aylık bebek olarak doğmuşum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?