2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aynısı bende de var internetten uzunca baktım ama beğenemedim mağaza mağaza gezmeye de daha hiç fırsat bulamadım bulursan bizimle paylaş lütfen :)
Bende alamadım bir türlü çok kaliteli bir şey almayacam ilk anda giymesi için kızımda ilk giydirdiklerini çok pahalıya almıştım. Çöpe attık çünkü kan ve baticon oldu. Bunda bir tane aldım bir tane de fotoğraf çekimi için yaptırdım birdr direk ilk giydirsinler diye alacam

aynısı bende de var internetten uzunca baktım ama beğenemedim mağaza mağaza gezmeye de daha hiç fırsat bulamadım bulursan bizimle paylaş lütfen :)
Ya bide bazısının fiyatı çok uçuk geliyor anlamadım cimriliğim mi tuttu. Kızımda kendim hiç bişey almayınca fiyatları bilmiyorum. Şimdi 3-4 tane netten beğendim 2 tanesi 120 lira civarında 1 tanesi 165 lira 1 tanesi 250 lira. Yuh dedim açıkcası 250 lik olanı zaten bırak 120 lik bile değer mi ki acaba dedim. 10 lu takım bunlar

Evet canım benim kızımda 3200 doğdu. Ama çok çabuk tombiş olmuştu.

Aslında ben tombiş doğmuşum,eşimde iri bebekmiş.
Ama bizimki dayıya mı benzedi ne. Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama maksimum en fazla 3400 olur geliyor . Kardeşim 38haftalık 2800doğmuştu.

Ben 4 kilo doğmuşum annem her tarafım dikiş oldu senin yüzünden der :)) yalnız sen ne yedin ne içtin içerde 5 kilo doğmuşsun resmen :))
İşin garibi de o. Babam askerdeymiş annem bana hamileyken. Babam anneme demiş ki git annenlere orda geçir hamileliği doğumu benim aileme gitme. Ama benim çok zeki annem ve ananem ayıp olur mantığıyşa kalmış annem babaannemlerde kalmış. Sonra birkaç şey olmuş küsmüş Ve hamilelik boyunca oruç tutmuş. Sadece 2 kilo almış. Ama ben tosun doğmuşum :)

Senin kilolu doğurman normal o zaman bacım. Ben kendim 3 kilo doğmuşum kızımda 3200 doğdu. Doğumum çok kolay olmuştu şükür anlamamıştım bile nasıl çıktığını
Ya benim böyle tombik gidiyor da sondan doğru genelde beslenmeyi bırakıyorlar o yüzden bilemiyorum bana 3.500-3.750 arası doğacak gibi geliyor 4 falan doğmaz :)

Sevgili Melina,

elbette isteyen istedigi sekilde cocugunu yetistirir ona lafim yok ben kendi yazdiklarimi dayatmadim ama yanlis yapilan sey cok asikar oldugu icin ustunde durdum okadar...

evet bu gruba katilmamin sebebi bilgi alisverisi yapmak, diger anneler nasillar neler yapiyorlar ogrenmek, bu uzun surecte kafami dagitmakti.. insanlara yardimci olmak, bilmedigim konularda da yardim almakti...

gorus ayriliklari hayatin hemen hemen her alaninda var elbette burada da olacak..
Ama gorus ayriligina dusen insanlarin saygi cercevesinde konusarak anlasmasi, anlasamiyorsa saygi duyarak konusmayi sonlandirmasi taraftariyim.

ne yazikki durum boyle degil. eger bir insan bana atifta bulunarak alay edercesine yaziyorsa ve bunu alintilamadan yapiyorsa, iyi yada kotu ona uyar yada uymaz her ne yazmis olursam olayim paylasmis olduklarimla laubali tavirla dalga geciyorsa bu o insanda olgunluk olmadigini gosterir.
tartismanin da paylasmanin da adabini bilmediginin kanitidir. .

ben evet daha fazla bu gruba yazmayacagim bakmayacagim da bu durum ilk de degil gecmis zamanlarda farkli konularda bazi hanfendiler cok sivri bir sekilde cikistilar.
gerek yok boyle seylere.. bu grupta insanlarin iletisim sekli buysa benim yerimde paylasacak seylerimde yoktur..
zira devam edilmesi bana yada karsimdaki insana sinirsel olarak zarar vermekten oteye gecemez diger insanlarda yok yere etkilenir, gerilir..

bu yuzden daha fazla uzatmak istemiyorum.

Ay kıyamam kadın ne kadar güçsüz kalmıştır kesin sana hamileyken,annenin depoları sömürmüşsün demekki iyice :))

Aslında 10lu takımsa çok degil fiyat olarak geçen bi tulum paylaştım fiyatı 175miş tek tulum bide düşün :)))
ben 10lulardan almadım bi kaç hediye geldi ama kendim sade bi tulum alayım diyorum Doğumun ertesi günü giydirip aile hatıra fotisi çekeriz :)

bıde zaten kışın doğacak sürekli nı örtü arasında olacak ben ondan büyük te olsa giydiririrm
Mantikli buyuge care varda küçüğe yok az once tam bir saattir magazada gezdim bir iki sey begendim kasaya giderken aamaaan bir suru var ne gerek var deyip geri koydum ciktim :))

Ay kıyamam kadın ne kadar güçsüz kalmıştır kesin sana hamileyken,annenin depoları sömürmüşsün demekki iyice :))
Valla annemin yüzünden :) babam ailesinin huyunu bildiğinden yıllarca kadına anlatmaya çalıştı hala daha öyle :) annem kendi evine temizlik için yardımcı bayan tutardı babaannemin evini temizlemeye giderdi. Giderken de bizi tembihlerdi şakın babanıza demeyin diye Çünkü babam duysa kıyameti kopartırdı "benim karım temizlikçi mi tutun birini parası neyse ben veririm karıma iş yaptırmayın" diye.

Doğar doğmaz giydirdikleri takımı ben de normal bi şey olsa olur diyorum dediğin gibi kirlenir falan ama sonraki gün için istiyorum özel bi tulum olsun

Senin annende tuhafmış :))

Bir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?

Bir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?
Sezeryanda 2 diyorlar ama tek gece kalan da var şart degil sanırım normal Doğumda da bir gece kalınıyor diye biliyorum hiç kalmayıp giden de oluyormuş ama ben kalırım bir gece sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…