2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sezeryanda 2 diyorlar ama tek gece kalan da var şart degil sanırım normal Doğumda da bir gece kalınıyor diye biliyorum hiç kalmayıp giden de oluyormuş ama ben kalırım bir gece sanırım

Tuvalete çıkabilirse ve gaz problemi olmazsa bende çıkartıyorlar diye biliyorum da merak ettim bir sonraki gün için deyince siz,kaç gün kalıcaz ki diye düşündüm :))

Ayy bulantı başlamasın ya çok çektim 16. Haftaya kadar
inşallah canım bencede tekrar baslamasın bıde tekrar progesteranımız artıyormuş doğum yaklaştıkça progestan hormonu demek halsızlık uykulu hal demek bende 2 gundur onla uğraşıyorum sureklı uykulu geziyorum gerı basa döndüm valla

Evet ayıcıklı sade güzel aslında ben böyle çok parçalı düşünmüyorum yeterince battaniyesi zıbını var zaten diye ama dursun aklımızda tekli bulmazsam mecbur çoklu alırım :) şapkası çok şirinmiş minik kulaklı :)

Bir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?
sezeryanda 2 gun hastanede kalmaya bakın sadece 1 gun yetmıyor ıkıncı gunu evde gecıren lohusalar cok sıkıntı yasıyormus benım ozelde gıttıgım yere doğum parasına kı 2500 tk sadece 1 gece dahıl tek neden o değil ama o yüzden üniversite hastanesini tercih edicem

Tuvalete çıkabilirse ve gaz problemi olmazsa bende çıkartıyorlar diye biliyorum da merak ettim bir sonraki gün için deyince siz,kaç gün kalıcaz ki diye düşündüm :))
Yani belki gece normal Doğum yaparsak ertesi akşama çıkarız
ertesi gün dediğim de doğduktan sonraki öğlen olur işte :) hastanede bi 24 saat geçireceğimiz kesin gibi ya ilk olunca her şey muallak işte ne yaşayacağız nasıl yaşacayagız inşallah çok güzel geçer

Aslında ben tombiş doğmuşum,eşimde iri bebekmiş.
Ama bizimki dayıya mı benzedi ne. Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama maksimum en fazla 3400 olur geliyor . Kardeşim 38haftalık 2800doğmuştu.
Alırlar canım daha benim dr normal gidiyoruz sıkıntısız dedi. 1 hafta önde çıkıyor ultrasonda da ama

Ayy kıyamam ya
Geçen günde dedim ya biraz yapıyla alakalı bence benim kuzenim 25 kilo alır ama 2 kilo doğurur.

Ya benim böyle tombik gidiyor da sondan doğru genelde beslenmeyi bırakıyorlar o yüzden bilemiyorum bana 3.500-3.750 arası doğacak gibi geliyor 4 falan doğmaz :)

İnş bunda durmaz canım tombişçe doğar oğluşumuz

Çok düşünceli bi kadın anladığım kadarıyla annen. Ama böyle insanlar hem takdir edilmiyor hemde yıpranıyor ne yazık ki...

Bir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?
Evet canım ilk anda giyer 2 saat sonra değiştiririm kuzumun üstünü

Bende ayni doneme kadar cok cektim bilegime poset takip oyle geziyordum aksama kadar evde :)
Ben kusmadım ama sürekli bulantım oldu. Allahım tekrar yaşamak istemiyorum

Ben de uyku açısından tekrar başa döndüm üşeniyorum her şeye zaten yataktan zor kalkıyorum sabah :)

Evet canım 4 ay önce arkadaşım doğum yaptı. 1 gece kalıp çıktı çok pişman oldum diyor.

Kızlar benim doktor geçenki kontrolde bi hafta önde söylemişti haftasını ama burda yazılan benim haftamdaki boy kilolara bakıyorum e benimki önde değilmiş o zaman diyorum bu doktorlar neye göre söylüyor haftaları ?

benm dr. um 3,700 ü geçerse normal doğum yaptırmıyorum dedi (((

Canım ultrason kendi ölçüm yapıp haftasını veriyor. Sadece kilo ve boya bakmıyor baş çevresi karın çevres hepsinin ortalamasını alıyor

Canım ultrason kendi ölçüm yapıp haftasını veriyor. Sadece kilo ve boya bakmıyor baş çevresi karın çevres hepsinin ortalamasını alıyor
Hımm ben de kilosuna boyuna bakıp söylüyorlar sandım o zaman normal haftasında diyecektim neyse bi minnakta benimki o zaman :)
Bakalım bu hafta göreceğiz hala önde mi hafta olarak yoksa normale mi dönmüş çünkü son 10 gündür nerdeyse sürekli moralim bozuk geziyorum ağlama seanslarım oluyor günlük olarak..bebeğim etkilendi mi diye korkuyorum inş onu olumsuz etkilememişimdir

Aslında ben tombiş doğmuşum,eşimde iri bebekmiş.
Ama bizimki dayıya mı benzedi ne. Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama maksimum en fazla 3400 olur geliyor . Kardeşim 38haftalık 2800doğmuştu.

kızlar benm de son kontrolümde 28+0 da 1230 kg idi haftasıyla uyumlu ne eksik ne fazla . 2 hafta oldu belki 1400 filan olmuştur ama
doğumda kaç kg olur dr um hiç bahsetmedi . nasıl tahmın edebiliyorsunuz ?
ben 3,500 civari dogmuşum eşimi bilmiyorum . 3,700 ü geçmez inşallah yoksa dr normal dogum yaptırmıyorum dedi

Arkadaşlar bu gerılımlı ıgnelı iç karartıcı mesajlar hakkında ıkı kelıme yazmak ıstedım
Ilk bebegım olmasına rağmen grupta yas olarak bı çoğunuzdan fazlayım ama yaşla aklın dogru orantılı olmadıgının da farkındayım sadece hayat tecrubesı artıyo ınsanın ve farklı bı gözle bakabılıyo hayata
Ben zor bı hamılelık gecırdım oncesınde de Üzücü seyler yaşadım ama sukurler olsun ki bu günlere gelebıldım
Hamılelık ve tedavı surecımde tek bı oncelıgım vardı bebegım
Bunun için de huzurlu olmam gerekıyodu,huzurumu bozan sinirlerımı geren kım varsa kendımden uzak tuttum yada hayatımdan çıkardım buna patavatsız akrabalarım dahıl
Kaldı ki burda bırbırımızın adını dahi bılmezken neden hem kendınızı hem başka bı hamıleyı stres altına sokasanız
Evet hepımızın farklı konularda tecrubelerı erişimlerı vardır
Burda bırbırımızden bişeyler ogrenır işimize gelıp aklımıza yatıyor ise bu bılgıyı kullanırız
Ama ben bılgılıyım sen tecrubesızsın kötü yaptın bılemedın hıssı uyandıracak Kırıcı kelımelere gerek yok
Hiç kimse anne olarak doğmadı
Çocuğu olan arkadaslarımda Çocuğum yokken bıle ne yanlışlar görüyordum
Ama kımbılır kendım ne hatalar yapıcam
Kendı adıma son bişey daha soylıyeyım ben bu sıteye oncekı senelerde tedavımle ılgılı benzer yaşananları okumak için üye oldum
Sonrasında bu topıgı farkettım
Yatarak gecırmem gereken zamanlarda bana arkadaş oldu resmen,sonrasında ise faydalı bılgıler ogrendıgımde oldu
Sonrasında görüşüp tanışmayı ıstedıgım ınsanlarda
Ama sınırlerımı geren kusura bakmayın ama bılmedıgı konularda dahı ahkam kestıgını farkettıgım ( istersenız Kızın) insanların Yorumlarını dahi okumuyorum bu da benım tercıhım
Surda mutlu günler yaşıyor ıken egolarınızı bıraz kenara itin

Günlük 25-30 gram alıyorlar artık 300-400 gram almıştır 2 haftada 1700 olmuştur bence canım hele 31 32 haftadan sonra günlük 40 gr alıyorlar 3600 ve üzeri olur kesin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…