- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Sezeryanda 2 diyorlar ama tek gece kalan da var şart degil sanırım normal Doğumda da bir gece kalınıyor diye biliyorum hiç kalmayıp giden de oluyormuş ama ben kalırım bir gece sanırım
Canım doğurduğun saatle de alakalı biraz.Bir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?
inşallah canım bencede tekrar baslamasın bıde tekrar progesteranımız artıyormuş doğum yaklaştıkça progestan hormonu demek halsızlık uykulu hal demek bende 2 gundur onla uğraşıyorum sureklı uykulu geziyorum gerı basa döndüm vallaAyy bulantı başlamasın ya çok çektim 16. Haftaya kadar
Evet ayıcıklı sade güzel aslında ben böyle çok parçalı düşünmüyorum yeterince battaniyesi zıbını var zaten diye ama dursun aklımızda tekli bulmazsam mecbur çoklu alırım :) şapkası çok şirinmiş minik kulaklı :)
sezeryanda 2 gun hastanede kalmaya bakın sadece 1 gun yetmıyor ıkıncı gunu evde gecıren lohusalar cok sıkıntı yasıyormus benım ozelde gıttıgım yere doğum parasına kı 2500 tk sadece 1 gece dahıl tek neden o değil ama o yüzden üniversite hastanesini tercih edicemBir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?
Yani belki gece normal Doğum yaparsak ertesi akşama çıkarızTuvalete çıkabilirse ve gaz problemi olmazsa bende çıkartıyorlar diye biliyorum da merak ettim bir sonraki gün için deyince siz,kaç gün kalıcaz ki diye düşündüm :))
Alırlar canım daha benim dr normal gidiyoruz sıkıntısız dedi. 1 hafta önde çıkıyor ultrasonda da amaAslında ben tombiş doğmuşum,eşimde iri bebekmiş.
Ama bizimki dayıya mı benzedi ne. Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama maksimum en fazla 3400 olur geliyor . Kardeşim 38haftalık 2800doğmuştu.
Ayy kıyamam yaİşin garibi de o. Babam askerdeymiş annem bana hamileyken. Babam anneme demiş ki git annenlere orda geçir hamileliği doğumu benim aileme gitme. Ama benim çok zeki annem ve ananem ayıp olur mantığıyşa kalmış annem babaannemlerde kalmış. Sonra birkaç şey olmuş küsmüş Ve hamilelik boyunca oruç tutmuş. Sadece 2 kilo almış. Ama ben tosun doğmuşum :)
Ya benim böyle tombik gidiyor da sondan doğru genelde beslenmeyi bırakıyorlar o yüzden bilemiyorum bana 3.500-3.750 arası doğacak gibi geliyor 4 falan doğmaz :)
Çok düşünceli bi kadın anladığım kadarıyla annen. Ama böyle insanlar hem takdir edilmiyor hemde yıpranıyor ne yazık ki...Valla annemin yüzünden :) babam ailesinin huyunu bildiğinden yıllarca kadına anlatmaya çalıştı hala daha öyle :) annem kendi evine temizlik için yardımcı bayan tutardı babaannemin evini temizlemeye giderdi. Giderken de bizi tembihlerdi şakın babanıza demeyin diye Çünkü babam duysa kıyameti kopartırdı "benim karım temizlikçi mi tutun birini parası neyse ben veririm karıma iş yaptırmayın" diye.
Evet canım ilk anda giyer 2 saat sonra değiştiririm kuzumun üstünüBir şey dicem ya sonraki gün falan deniyor anlamadım da,normal doğumda 1 sezaryende 2 gece yatış değil mi?
Ben kusmadım ama sürekli bulantım oldu. Allahım tekrar yaşamak istemiyorumBende ayni doneme kadar cok cektim bilegime poset takip oyle geziyordum aksama kadar evde :)
Ben de uyku açısından tekrar başa döndüm üşeniyorum her şeye zaten yataktan zor kalkıyorum sabah :)inşallah canım bencede tekrar baslamasın bıde tekrar progesteranımız artıyormuş doğum yaklaştıkça progestan hormonu demek halsızlık uykulu hal demek bende 2 gundur onla uğraşıyorum sureklı uykulu geziyorum gerı basa döndüm valla
Evet canım 4 ay önce arkadaşım doğum yaptı. 1 gece kalıp çıktı çok pişman oldum diyor.sezeryanda 2 gun hastanede kalmaya bakın sadece 1 gun yetmıyor ıkıncı gunu evde gecıren lohusalar cok sıkıntı yasıyormus benım ozelde gıttıgım yere doğum parasına kı 2500 tk sadece 1 gece dahıl tek neden o değil ama o yüzden üniversite hastanesini tercih edicem
Kız öyle düşünme eskiler hep der ki kilolu çocuk daha kolay doğarmış. Kendini daha kuvvetli ittiğinden olabilir. Ablam 3.500 ben 4.600 kardeşim 3.300 doğmuş annem en kolay sen doğdun nasıl çıktığını anlamadım bile der :) gerçi bende maşallah 4600 nasıl bi kilodur direk 3 aylık bebek olarak doğmuşum :)))
Canım ultrason kendi ölçüm yapıp haftasını veriyor. Sadece kilo ve boya bakmıyor baş çevresi karın çevres hepsinin ortalamasını alıyorKızlar benim doktor geçenki kontrolde bi hafta önde söylemişti haftasını ama burda yazılan benim haftamdaki boy kilolara bakıyorum e benimki önde değilmiş o zaman diyorum bu doktorlar neye göre söylüyor haftaları ?
Hımm ben de kilosuna boyuna bakıp söylüyorlar sandım o zaman normal haftasında diyecektim neyse bi minnakta benimki o zaman :)Canım ultrason kendi ölçüm yapıp haftasını veriyor. Sadece kilo ve boya bakmıyor baş çevresi karın çevres hepsinin ortalamasını alıyor
Bu normal Doğum yaptırmıyorum diyen doktorları da gerçekten hiç anlamıyorum ya zaten ultrasonların yanılma payı oluyorbenm dr. um 3,700 ü geçerse normal doğum yaptırmıyorum dedi(((
Aslında ben tombiş doğmuşum,eşimde iri bebekmiş.
Ama bizimki dayıya mı benzedi ne. Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama maksimum en fazla 3400 olur geliyor . Kardeşim 38haftalık 2800doğmuştu.
Eki Görüntüle 1902663 28+2 patlayasım varrr :))
Günlük 25-30 gram alıyorlar artık 300-400 gram almıştır 2 haftada 1700 olmuştur bence canım hele 31 32 haftadan sonra günlük 40 gr alıyorlar 3600 ve üzeri olur kesin diye düşünüyorumkızlar benm de son kontrolümde 28+0 da 1230 kg idi haftasıyla uyumlu ne eksik ne fazla . 2 hafta oldu belki 1400 filan olmuştur ama
doğumda kaç kg olur dr um hiç bahsetmedi . nasıl tahmın edebiliyorsunuz ?
ben 3,500 civari dogmuşum eşimi bilmiyorum . 3,700 ü geçmez inşallah yoksa dr normal dogum yaptırmıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?