2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen katılıyorum sana canım benim

Seninki tahmini 3400 falan anca doğar. Takip ettiğim bir doktor vardı gebelik haftana göre tablo da gösteriyor. Kimdi o bir bakayım :) benimki şuan tam çizelgeye göre gidiyor.

Seninkine baktığımda da tam normal sınır gösteriyor ne alt ne üst olarak değil.Yani hep böyle giderse 3400anca gösteriyor.

Dur bakayım adamın adına sende benim gibi hesapla ekran görüntüsü al,karşılaştırırsın :)

Katılıyorum

Sezeryanda 2 diyorlar ama tek gece kalan da var şart degil sanırım normal Doğumda da bir gece kalınıyor diye biliyorum hiç kalmayıp giden de oluyormuş ama ben kalırım bir gece sanırım
Normal Doğum sabah olursa akşam çıkış veriyorlar genelde,sezeryanla söyle anne gaz çıkartırsa ilk gece çıkabiliyor bağırsakta problem olmadığından emin olunca

Artık sadece klozet kullanıyorum tıslaya tıslaya geziyorum daha 10 hafta var ne edeceğüz biz canım son ay :)

Hic bilemiyorum. Coraplarimi, ayakkabi giyemiyorum. Wc de acayip zorlaniyorum. Saga yatiyorum kaburgam agriyo, sola donuyorum kalbim sikisiyo, sirt ustyu yatiyorum nefesim kesiliyor, oturarak uyuyorum belim agriyo Saglicakla kucagimiza alalim da...

EGO sihirli kelime. ::)

Hepimiz mutlu sona dogru yaklasiyoruz
Bilgi alisverislerimiz oluyor özellikle urun arastirab arkadaslar cok yardimci oluyorlar
Baiz arkadaslar baska konularda tecrube ve tecrubesiz kimse kimseye diyemez benim bi cocugum var diye tecrubeli degilim o zamanin olmayan imkanlari simdi var keske o zaman bilgim olsaydi gogus ucum olmadigi icin emziremedim plastik ucu kabul etmedi alerji oldu ama kimse bana demedi ki makine ile sag ucu cikinca emzirmeyi dene diye yada kimse demedi ki meme ucu cikartici var ..simdi ki imkanlari zorlayarak yapicam birseyler oldugu kadar bebegimi de kendimi de srese sokmak istemiyorum tanidgin cok kisi var 8 saat boyunca ugrasip memesi ni vermek icin bebis nasil aglardi
Mesela ben bunu yapamam bende o kadar yurek yok dayanamam yapan arkadasta basarili oldu 2.5 yasinda halla emiyor :)
Kisacasi kimse forumdan cikmasin guzel sonu beraber bekleyelim paylasalim kisme kimseye sert cikmasin sivri davranmasin en guzeli yazilarini gormezden gelmek

Hic bilemiyorum. Coraplarimi, ayakkabi giyemiyorum. Wc de acayip zorlaniyorum. Saga yatiyorum kaburgam agriyo, sola donuyorum kalbim sikisiyo, sirt ustyu yatiyorum nefesim kesiliyor, oturarak uyuyorum belim agriyo Saglicakla kucagimiza alalim da...
Aminnn inşallah sorunsuz sağ salim doğruruz hepimiz de canım

Madem bende bir şey sorayım.
(24+0/24+6 =25 haftalık demek değil mi?

Ben en son hastaneye 24+2 de gittim. Doktorum yani 24 haftalık diyerek hep konuştu.
Geçen günde aradım bir şey danışmak için 25+3 üz dedim 25 haftalık gebelik yani dedi.

Şimdi algılamıyorum cidden 25 miyim 26 mı?

Tecrübeli anneler bebeğinize hangi bezi kullanacaksınız internetten araştırdım çok çeşit var. Şimdiden alayım diyorum. Tecrübe iyidir siz ne yaptınız bez işini?

25 bitmis 26 dan gun almis oluyorsun canim. Ama 25 diyor doktorlar :)

doktorlar biten haftayı söylüyor canım..ondan öylee:)

Tecrübeli anneler bebeğinize hangi bezi kullanacaksınız internetten araştırdım çok çeşit var. Şimdiden alayım diyorum. Tecrübe iyidir siz ne yaptınız bez işini?
canım ben bir paket 1 numara 1 pakette 2 numara prima premium care aldımm..ama araştırmadım pek prima iydir diye aldım..memnun kalmasam değiştirimm:)

Daha benım var kargolar ama işin kötüsü halı perde nevresım işine gırmedım,gerçı dun duvar kağıdı netleşınce onlarda netleştıde sıparışlerı verıyım
DAha su Kuponları kullanmamız lazım
Ben tıny love ı sımdılık erteledım
Eşim gıttıgı yerden park yatak almış içinde yatağa monte anakucagımsı ve alt açma aparatı gıbı seyler var
Daha kurmadık onuda içinden nasıl bışey çıkacak bakalım
Idare etmıycek bişeyse Ebebek evıme 10 dk

Tecrube diye birsey yok canim yaa. Ben prima ile basladim poposu yara olunca molfix kullandim. Arkadasim molfix ile basladi, prima kullandi en son canbebe de sorun cikmadi. Bebegin cildi ile mi alakali hic bilmiyorum. Simdi ne kullanicam onu da bilmiyorum. Fikirlere acigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…