- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Artık sadece klozet kullanıyorum tıslaya tıslaya geziyorum daha 10 hafta var ne edeceğüz biz canım son ay :)Masallahcanim :) iyisin.. Benim nefes alicak yerim kalmadi
Aynen katılıyorum sana canım benimArkadaşlar bu gerılımlı ıgnelı iç karartıcı mesajlar hakkında ıkı kelıme yazmak ıstedım
Ilk bebegım olmasına rağmen grupta yas olarak bı çoğunuzdan fazlayım ama yaşla aklın dogru orantılı olmadıgının da farkındayım sadece hayat tecrubesı artıyo ınsanın ve farklı bı gözle bakabılıyo hayata
Ben zor bı hamılelık gecırdım oncesınde de Üzücü seyler yaşadım ama sukurler olsun ki bu günlere gelebıldım
Hamılelık ve tedavı surecımde tek bı oncelıgım vardı bebegım
Bunun için de huzurlu olmam gerekıyodu,huzurumu bozan sinirlerımı geren kım varsa kendımden uzak tuttum yada hayatımdan çıkardım buna patavatsız akrabalarım dahıl
Kaldı ki burda bırbırımızın adını dahi bılmezken neden hem kendınızı hem başka bı hamıleyı stres altına sokasanız
Evet hepımızın farklı konularda tecrubelerı erişimlerı vardır
Burda bırbırımızden bişeyler ogrenır işimize gelıp aklımıza yatıyor ise bu bılgıyı kullanırız
Ama ben bılgılıyım sen tecrubesızsın kötü yaptın bılemedın hıssı uyandıracak Kırıcı kelımelere gerek yok
Hiç kimse anne olarak doğmadı
Çocuğu olan arkadaslarımda Çocuğum yokken bıle ne yanlışlar görüyordum
Ama kımbılır kendım ne hatalar yapıcam
Kendı adıma son bişey daha soylıyeyım ben bu sıteye oncekı senelerde tedavımle ılgılı benzer yaşananları okumak için üye oldum
Sonrasında bu topıgı farkettım
Yatarak gecırmem gereken zamanlarda bana arkadaş oldu resmen,sonrasında ise faydalı bılgıler ogrendıgımde oldu
Sonrasında görüşüp tanışmayı ıstedıgım ınsanlarda
Ama sınırlerımı geren kusura bakmayın ama bılmedıgı konularda dahı ahkam kestıgını farkettıgım ( istersenız Kızın) insanların Yorumlarını dahi okumuyorum bu da benım tercıhım
Surda mutlu günler yaşıyor ıken egolarınızı bıraz kenara itin
kızlar benm de son kontrolümde 28+0 da 1230 kg idi haftasıyla uyumlu ne eksik ne fazla . 2 hafta oldu belki 1400 filan olmuştur ama
doğumda kaç kg olur dr um hiç bahsetmedi . nasıl tahmın edebiliyorsunuz ?
ben 3,500 civari dogmuşum eşimi bilmiyorum . 3,700 ü geçmez inşallah yoksa dr normal dogum yaptırmıyorum dedi
Normal Doğum hakkında pek fikrim Yok açıkcası benim sezeryan mecburiydi ama çatı muayenesi yapılmadan nasıl direk karar veriyor ki biraz sezeryan yanlısı bi tip sanırımbenm dr. um 3,700 ü geçerse normal doğum yaptırmıyorum dedi(((
Arkadaşlar bu gerılımlı ıgnelı iç karartıcı mesajlar hakkında ıkı kelıme yazmak ıstedım
Ilk bebegım olmasına rağmen grupta yas olarak bı çoğunuzdan fazlayım ama yaşla aklın dogru orantılı olmadıgının da farkındayım sadece hayat tecrubesı artıyo ınsanın ve farklı bı gözle bakabılıyo hayata
Ben zor bı hamılelık gecırdım oncesınde de Üzücü seyler yaşadım ama sukurler olsun ki bu günlere gelebıldım
Bunun için de huzurlu olmam gerekıyodu,huzurumu bozan sinirlerımı geren kım varsa kendımden uzak tuttum yada hayatımdan çıkardım buna patavatsız akrabalarım dahıl
Kaldı ki burda bırbırımızın adını dahi bılmezken neden hem kendınızı hem başka bı hamıleyı stres altına sokasanız
Burda bırbırımızden bişeyler ogrenır işimize gelıp aklımıza yatıyor ise bu bılgıyı kullanırız
Ama ben bılgılıyım sen tecrubesızsın kötü yaptın bılemedın hıssı uyandıracak Kırıcı kelımelere gerek yok
Kendı adıma son bişey daha soylıyeyım ben bu sıteye oncekı senelerde tedavımle ılgılı benzer yaşananları okumak için üye oldum
Yatarak gecırmem gereken zamanlarda bana arkadaş oldu resmen,sonrasında ise faydalı bılgıler ogrendıgımde oldu
Ama sınırlerımı geren kusura bakmayın ama bılmedıgı konularda dahı ahkam kestıgını farkettıgım ( istersenız Kızın) insanların Yorumlarını dahi okumuyorum bu da benım tercıhım
Normal Doğum sabah olursa akşam çıkış veriyorlar genelde,sezeryanla söyle anne gaz çıkartırsa ilk gece çıkabiliyor bağırsakta problem olmadığından emin oluncaSezeryanda 2 diyorlar ama tek gece kalan da var şart degil sanırım normal Doğumda da bir gece kalınıyor diye biliyorum hiç kalmayıp giden de oluyormuş ama ben kalırım bir gece sanırım
Artık sadece klozet kullanıyorum tıslaya tıslaya geziyorum daha 10 hafta var ne edeceğüz biz canım son ay :)
EGO sihirli kelime. ::)Arkadaşlar bu gerılımlı ıgnelı iç karartıcı mesajlar hakkında ıkı kelıme yazmak ıstedım
Aminnn inşallah sorunsuz sağ salim doğruruz hepimiz de canımHic bilemiyorum. Coraplarimi, ayakkabi giyemiyorum. Wc de acayip zorlaniyorum. Saga yatiyorum kaburgam agriyo, sola donuyorum kalbim sikisiyo, sirt ustyu yatiyorum nefesim kesiliyor, oturarak uyuyorum belim agriyoSaglicakla kucagimiza alalim da...
Madem bende bir şey sorayım.
(24+0/24+6 =25 haftalık demek değil mi?
Ben en son hastaneye 24+2 de gittim. Doktorum yani 24 haftalık diyerek hep konuştu.
Geçen günde aradım bir şey danışmak için 25+3 üz dedim 25 haftalık gebelik yani dedi.
Şimdi algılamıyorum cidden 25 miyim 26 mı?
doktorlar biten haftayı söylüyor canım..ondan öylee:)Madem bende bir şey sorayım.
(24+0/24+6 =25 haftalık demek değil mi?
Ben en son hastaneye 24+2 de gittim. Doktorum yani 24 haftalık diyerek hep konuştu.
Geçen günde aradım bir şey danışmak için 25+3 üz dedim 25 haftalık gebelik yani dedi.
Şimdi algılamıyorum cidden 25 miyim 26 mı?
Eki Görüntüle 1902663 28+2 patlayasım varrr :))
canım ben bir paket 1 numara 1 pakette 2 numara prima premium care aldımm..ama araştırmadım pek prima iydir diye aldım..memnun kalmasam değiştirimm:)Tecrübeli anneler bebeğinize hangi bezi kullanacaksınız internetten araştırdım çok çeşit var. Şimdiden alayım diyorum. Tecrübe iyidir siz ne yaptınız bez işini?
Daha benım var kargolar ama işin kötüsü halı perde nevresım işine gırmedım,gerçı dun duvar kağıdı netleşınce onlarda netleştıde sıparışlerı verıyımHahahah valla yeni siparis vermedim sirf bu yuzden, son parcalar gelicek bugun ve sifirlayacagim insallah.Bi kac gun disari cikayim da sonra vericem hali, perde siparisimi.
Bu aralar fazla taktim, sacimi boyatcam. Doktora sordum. Boyat bitkisellerle, acici kullanma sadece. Bi de zararli olan kismi kokusu, rahat edersin dedi. Bilgilerimi paylasayim didim.
Bu arada evdeki hesap carsiya uymadi. Reflu yastigini tiny love ana kucaginda kullanacaktim ama sigmadi icinde. Pff yorganci falan bulmam lazim, nerde varsa artik.
Tecrübeli anneler bebeğinize hangi bezi kullanacaksınız internetten araştırdım çok çeşit var. Şimdiden alayım diyorum. Tecrübe iyidir siz ne yaptınız bez işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?