2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tecrübeli anneler bebeğinize hangi bezi kullanacaksınız internetten araştırdım çok çeşit var. Şimdiden alayım diyorum. Tecrübe iyidir siz ne yaptınız bez işini?
Canim her bebek her beze farkli tepki veriyor birini pisik yapan digerine hicbirsey yapmiyor her ne alacaksan sadece bir paket al sorun yasamazsan ona devam edersin. Ben kiz kardeslerim 3 cocugu hic sikintisiz pisiksiz molfixle büyüttüğü icin molfix aldim ama bazisinda pisik yaptiginida duydum :)

ben Bebek bezi numune istedim firmalardan ama henüz gönderen olmadı dener kullanırım dedim. Hugies ve molfix gönderecek sanırım

Hic bilemiyorum. Coraplarimi, ayakkabi giyemiyorum. Wc de acayip zorlaniyorum. Saga yatiyorum kaburgam agriyo, sola donuyorum kalbim sikisiyo, sirt ustyu yatiyorum nefesim kesiliyor, oturarak uyuyorum belim agriyo Saglicakla kucagimiza alalim da...
aynı ben ben bıde yatakda dönemıyorum kasıklarım agrıyor

Normal Doğum hakkında pek fikrim Yok açıkcası benim sezeryan mecburiydi ama çatı muayenesi yapılmadan nasıl direk karar veriyor ki biraz sezeryan yanlısı bi tip sanırım

dogum konusunu sormuştum.anne veya bebekte herhangi bir problem yoksa 40. haftayı tahmını dogum gununu bekliyoruz dogmazsa +4-5 gün bekliyoruz . suni sancı ile başlatıyoruz ama 3,700 ü geçtiyse beklemiyoruz sezaryen dedi

ben Bebek bezi numune istedim firmalardan ama henüz gönderen olmadı dener kullanırım dedim. Hugies ve molfix gönderecek sanırım
bende gönderdim fırmalrın iletişim bölümünden maıl atarak ıstenıyor bana sleepy gönderdi 3 tane 1 tanede alt açma bezı göndermış prıma ve dalan göndermiyoruz demıs huggıes uye olun demıs uye oldum ama daha gönderen olmadı molfıxden ses yok
ayrıca bebek mamalarıda gönderıyormus bılgınız olsun

Canım benim drumda seninki gibi hesaplıyor. Benimde kafam karış bugün

Can'ım adını söyle de dr un bizde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…