Can'ım tansiyonunu ölç hemenKızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
Tansiyonun normal mi?? Ölçmediysen hemen ölçKızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
Acile gitmelisin. Tansiyonu olctunmu. Her kosulda bas agrisina burun kanamasi eslik ettiyse dr a gitmeni oneririm.Kızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
12 ye kadar normal. Biraz yükselmiş. İstersen hemen git, serum versinler, rahatla veya gitmiyceksen bi limon sık iç, yat dinlen. Çok yüksek değil. Gebelikte 14 e kadar yükselmesine felaket gözüyle bakmıyorlar.kızlar tansiyon deyince bende bi ölçeyim dedim 13-6 çıktı..üst sınır kaç? kaç olunca yüksek sayılıyor?
öyle bir üst sınır olduğunu sanmıyorum, bir sıkıntınız yoksa yarım saat sonra bir daha ölçün. büyük bana birazcık yüksek gibi geldi ama endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. bir de emin misiniz ya, büyükle küçük arasında çok fark var gibi duruyor.kızlar tansiyon deyince bende bi ölçeyim dedim 13-6 çıktı..üst sınır kaç? kaç olunca yüksek sayılıyor?
Ben de medicalparka gidiyorum ama Antep şubesi tabi iller arasında değişiyor fiyatlar bizimkinde normal 750 sezeryan 1000 lira artı oda ücretleri de 250-300 arası demişlerdi benim doktor doçent diye iki katı fiyat alıyorlar olsun gene de 1500 çok degil sizinkilere göre.ya kızlar ben kazıklanıyor gibi hissettim kendimi..ocak ayı fiyatı bile değil 3800 dendi bana medical parkta..epidural istersem +500 daha 4300 olcak yani..gece yada hafta sonu olurda doktorumu çağırırsam + 500 daha etti 4800..sezeryanda daha da fazla fiyatlar..ben koruyu da pahalı biliyordum..ben kadar pahalı fiyat alan var mı başka ya..bu saatten sonra doktorda değiştirilmez kii
kendimi öyle kötü de hissetmedim hiç..yine de bir limon sıkıp içeyim..doğru bu haftalarda sık sık ölçüp bakmak lazım ben savsaklıyorum biraz..12 ye kadar normal. Biraz yükselmiş. İstersen hemen git, serum versinler, rahatla veya gitmiyceksen bi limon sık iç, yat dinlen. Çok yüksek değil. Gebelikte 14 e kadar yükselmesine felaket gözüyle bakmıyorlar.
Bu haftalarda olacak bunlar.. ağırlaşıyoruz artık.
Geçmiş olsun canım acile git bi baktır benceKızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
kendimi öyle kötü de hissetmedim hiç..yine de bir limon sıkıp içeyim..doğru bu haftalarda sık sık ölçüp bakmak lazım ben savsaklıyorum biraz..12 ye kadar normal. Biraz yükselmiş. İstersen hemen git, serum versinler, rahatla veya gitmiyceksen bi limon sık iç, yat dinlen. Çok yüksek değil. Gebelikte 14 e kadar yükselmesine felaket gözüyle bakmıyorlar.
Bu haftalarda olacak bunlar.. ağırlaşıyoruz artık.
evet canım birazdan bi daha ölçcem..büyükle küçük arasında çok mu fark? normalde de hep 10-6,11-6 çıkar benim..kendimi iyi hissediyorum ama Allaha şükür..14ü geçerse doktoru ararım bi..öyle bir üst sınır olduğunu sanmıyorum, bir sıkıntınız yoksa yarım saat sonra bir daha ölçün. büyük bana birazcık yüksek gibi geldi ama endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. bir de emin misiniz ya, büyükle küçük arasında çok fark var gibi duruyor.
Can'ım benim gittiğim hastanede epidural sezeryan ve Bebek ilk kontrolleri 9.500 diyor.beterin beteri varya kızlar ben kazıklanıyor gibi hissettim kendimi..ocak ayı fiyatı bile değil 3800 dendi bana medical parkta..epidural istersem +500 daha 4300 olcak yani..gece yada hafta sonu olurda doktorumu çağırırsam + 500 daha etti 4800..sezeryanda daha da fazla fiyatlar..ben koruyu da pahalı biliyordum..ben kadar pahalı fiyat alan var mı başka ya..bu saatten sonra doktorda değiştirilmez kii
yok canım endişe etmedim de..üst sınır ne diye merak ettim..limon sıkıp içeyim ama ben yine de her ihtimale karşı..
yani arada neden bu kadar fark var bende anlamış değilim..altın bebek mi doğurtuyorlar bize burdaa...ama burdaki doktorum iyi evime yakın ve eşimin çalıştığı kurumla anlaşması var diye burda başladım ve devam ettim..artık başka bir yer bulmam da zor..pahalı mahalı doğurcaz artık:) sağlıkla alalım da kucağımıza bebişleri..ama doktor çağırma parası ankarada diğer hastanelerde de var diye biliyorum..Ben de medicalparka gidiyorum ama Antep şubesi tabi iller arasında değişiyor fiyatlar bizimkinde normal 750 sezeryan 1000 lira artı oda ücretleri de 250-300 arası demişlerdi benim doktor doçent diye iki katı fiyat alıyorlar olsun gene de 1500 çok degil sizinkilere göre.
ama şubeler arası bile olsa bu kadar uçurum olmasaymış keşke
bide doktor çağırma ücreti diye bir şey Yok burda hiç duymadım
offf..valla bu gidişle millet bi daha çocuk felan yapmıcakk:)Can'ım benim gittiğim hastanede epidural sezeryan ve Bebek ilk kontrolleri 9.500 diyor.beterin beteri var
yok canım endişe etmedim de..üst sınır ne diye merak ettim..limon sıkıp içeyim ama ben yine de her ihtimale karşı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?