2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar tansiyon deyince bende bi ölçeyim dedim 13-6 çıktı..üst sınır kaç? kaç olunca yüksek sayılıyor?

Kızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
Acile gitmelisin. Tansiyonu olctunmu. Her kosulda bas agrisina burun kanamasi eslik ettiyse dr a gitmeni oneririm.

kızlar tansiyon deyince bende bi ölçeyim dedim 13-6 çıktı..üst sınır kaç? kaç olunca yüksek sayılıyor?
12 ye kadar normal. Biraz yükselmiş. İstersen hemen git, serum versinler, rahatla veya gitmiyceksen bi limon sık iç, yat dinlen. Çok yüksek değil. Gebelikte 14 e kadar yükselmesine felaket gözüyle bakmıyorlar.
Bu haftalarda olacak bunlar.. ağırlaşıyoruz artık.

öyle bir üst sınır olduğunu sanmıyorum, bir sıkıntınız yoksa yarım saat sonra bir daha ölçün. büyük bana birazcık yüksek gibi geldi ama endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. bir de emin misiniz ya, büyükle küçük arasında çok fark var gibi duruyor.

E ecrinny canım benim 16 ya fırladı bir kere 16/11 di. Limon tükettim 15dakika sonra 10a düştü.

Büyük biraz çıkmış senin çok değil. Endişe etme. Benim 11-10 falan çıkıyor büyük hep doktor normal olduğunu söyledi.

Ben de medicalparka gidiyorum ama Antep şubesi tabi iller arasında değişiyor fiyatlar bizimkinde normal 750 sezeryan 1000 lira artı oda ücretleri de 250-300 arası demişlerdi benim doktor doçent diye iki katı fiyat alıyorlar olsun gene de 1500 çok degil sizinkilere göre.
ama şubeler arası bile olsa bu kadar uçurum olmasaymış keşke
bide doktor çağırma ücreti diye bir şey Yok burda hiç duymadım

kendimi öyle kötü de hissetmedim hiç..yine de bir limon sıkıp içeyim..doğru bu haftalarda sık sık ölçüp bakmak lazım ben savsaklıyorum biraz..

kendimi öyle kötü de hissetmedim hiç..yine de bir limon sıkıp içeyim..doğru bu haftalarda sık sık ölçüp bakmak lazım ben savsaklıyorum biraz..

evet canım birazdan bi daha ölçcem..büyükle küçük arasında çok mu fark? normalde de hep 10-6,11-6 çıkar benim..kendimi iyi hissediyorum ama Allaha şükür..14ü geçerse doktoru ararım bi..

Can'ım benim gittiğim hastanede epidural sezeryan ve Bebek ilk kontrolleri 9.500 diyor.beterin beteri var

yok canım endişe etmedim de..üst sınır ne diye merak ettim..limon sıkıp içeyim ama ben yine de her ihtimale karşı..

yani arada neden bu kadar fark var bende anlamış değilim..altın bebek mi doğurtuyorlar bize burdaa...ama burdaki doktorum iyi evime yakın ve eşimin çalıştığı kurumla anlaşması var diye burda başladım ve devam ettim..artık başka bir yer bulmam da zor..pahalı mahalı doğurcaz artık:) sağlıkla alalım da kucağımıza bebişleri..ama doktor çağırma parası ankarada diğer hastanelerde de var diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…