2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
Üzüldüm gerçekten
kararını belki tekrar gözden geçirir sonra
bizi mutlu eder dönerse
eminim burda herkes onu ve paylaşımlarını arayacaktır

Eh ne o benden ne ben ondan vazgeçemiyorum :) yani öyle mükemmel değiliz eskisi gibi ama bakalım en azından benim ve çocuğumun yanında olduğunu hissettiriyor
Anne evlat tabi vazgeçilmez çok iyi olmuş canım
Bu arada sen Sincan koruya mı gidiyordun ? Orda Doğum ücretleri ne kadardı ?

Üzüldüm açıkçası gayet yararlı paylaşım yapmasının yanısıra hoşsohbetli biriydi.
Dünkü tartışma da gereksiz olmuş aslında,benim söylediğime sen,senin söylediğine ben katılmak mecburiyetinde değilim.Olan bilgimi ya da kendi yaşadığımı koyarım ortaya alan alır almayan almaz. Aslında tahammülsüz saygısız bir ortam oluştu gibi cidden cordi belki gerçekten haklı,ortamda belki çoğu paylaşımının da böyle tartışma sebebi olabilme ihtimalini düşününce gitmekle doğru yapmış olabilir.

Sanmıyorum ama umarım geri döner :)

Can'ım bir ilgisi yoktu ama bildiğim kadar en son bu konuyla ilgili bir paylaşımı oldu o kadar

Rahatsız olduğunu az çok anlamıştım mesajından.Çok yersiz ve gereksiz yere oldu cidden.Bilgi paylaşımında çok iyiydi cordi.
Cihanın doğumunu da epey merak ediyordum :/

Anne evlat tabi vazgeçilmez çok iyi olmuş canım
Bu arada sen Sincan koruya mı gidiyordun ? Orda Doğum ücretleri ne kadardı ?

Muayene:107
Normal doğum:2000 tl
Epidural olursa:2400
Sezaryen doğumda 2500tl.canım.

Eşim askeri personel olduğu için
Muayene:80
Normal doğum:1600 tl ye gelicek sanırım bana.

Ama biraz uzak olduğu için nişan veya suyum gelme olayı olursa önceden yerleşirim ben hastaneye 1-2 gün fazla kalırım gerekirse yeterki evde ya da yolda doğurmayayım :))

1 gece kalışta 300tl sanırım.

Doktorları gayet iyi,cidden sevdim ben epey.

cordi ile ozelden gorusuyoruz. bunaldigi icin gitti baska anlamlar aramayin altinda.

Rica ediyorum artik bana atifta bulunmaktan da vazgecin. neyse ne bitti gitti bende gruptan ciktim.

buarada asli2434 saygisizlik bana yapildi. ben kimseye kirici konusacak birsey soylemedim. alayci konusan kisi karsi taraftir. ben fikrimi dayatmadim. insanlari yanlis seylerle etkilemesin diye dogrulari yazdim. olaylari carpitmayin lutfen.
yeter artik konuyu da kapatin. EGO tatmini falan yaptigim yok yani.millete saygisiz derken siz de daha guzel konusursaniz sevinirim..

Bir araştırayım inşallah uygun fiyatta bulurum sağol Can'ım teşekkürler

Ben de düşünüyorum sevi bebeninki gibi aslında olması gereken sling bence tam kavrıyor bebeği bide kalın çanta gibi durmuyor takınca
Bıkac markaya baktım n11 den şimdı Aklımda degıl ısımlerı :/
Ama şuna karar verdım tek omuzlu olandan almıycam
Iki omuzluyu alışana kadar bağlamak zormuş ama tasıma rahatlığı varmış
Kalça bacak gelışımı için olumsuz bı yazı gormedım
Ondan korkuyorum aslında ama olumsuz bı yazı gördün mu hıç canım?

iyi de benim size söylediğimi nereden çıkarıyorsunuz ki?neden üstünüze alındınız anlamadım doğrusu???siz iki kişi karşılıklı kendi fikirlerinizi savundunuz

Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
Şahsım adına bu karara inanılmaz üzüldüm.. Eğer burası "Gebelik" forumuysa, "Ocak Anneleri" topiğiyse gerçek anlamda buranın hakkını verebilen arkadaşlarımızdan biriydi. Bugün acaba yeni ve faydalı ne öğrenebilirim diye zevkle girdiğim şu topikte çoğu zaman beni yazdıklarıyla aydınlatan bi arkadaşımdı. Kendisi birebir sorun yaşamamış bile olsa neye tepki olarak böyle bir karar aldığını az çok anlayabiliyorum. Burda daimi olarak yazan nerden baksam en az 30 kişi vardır herhalde. E bunların hepsinin de kadın olduğu göz önünde bulundurulursa arada çatışmaların yaşanması normal. Ama benim üzüldüğüm nokta, hepimiz yetişkin insanlar olmamıza rağmen maalesef kriz yönetiminde pekte başarılı değiliz.. Benden olmayan-benimle aynı fikirde olmayan-benimle aynı ekonomik koşullarda olmayan diye devam eden bir dizi sebep yüzünden yazılı ya da sessiz sedasız birbirimizi hunharca eleştiriyoruz. Annelerimizin zamanında o da mı varmış buda mı varmışlarla, ay ne kadar müsrifsin o aldığın ne de gereksiz birşeymişlerle, benim çocuğum var daha iyisini bilirim sen hele bi tane yapta görelimlerle, falanlarla filanlarla birbirimizi daraltıp bunaltıyoruz. Umarım cordi biraz kafasını dinler geri gelir. Gelmezse de kararına saygım sonsuz. Doğuma sayılı günlerimizin kaldığı şu dönemde herkesin huzur içinde olmayı tercih etme hakkı var. Ve umarım topiğimizde herkes fikirlerini özgürce, saygı çerçevesinde, bir başkasını kırıp rencide etmeden paylaşır da başka birileri daha yeter artık diyerek gitmez-ya da gitmem...

Yok canım olumsuz görmedim açıkcası
Hatta olumlu yorumlar okudum hep
bi türlü uyumayan bebeğinde kullanıyor arkadaşım çok rahat ettik onla diyor tam annenin koynunda ne güzel en huzur bulduğu yer biraz büyüyünce de babası taşır
eski zamanlardan beri kullanılan bi yöntem aslında kadınlar sarıp sarmalayıp neler yapmışlar :)
Bide momfortbaby_kanguru var instagramda takip ediyorum herkes çok olumu yorumlar yazmış

Canım çok tşkr ederim ayrıntılı yazmışsın çok iyi olmuş :)
Hep sizi Antep'e çağırıyordum ama ben mi gelip Ankara'da doğursam diye aklımdan geçiriyorum bazen açıkcası şimdiden bilgim olsun diye de araştırıyorum annemlere de yakın sayılır orası

Sadece 3.5 kılo altında kullanılmıyomuş
Daha bı bılgı bulursam paylaşıcam sende haber verırsın canım

Canım söylediklerinin hepsine katılıyorum keşke millet olarak hepimiz birbirimizin fikrine saygı duymayı öğrenebilsek ne almış niye almış bunlardan banane bizene.. sen gerekli görmüyorsan alma yaptırma ama alana da karışmak kimsenin haddi olamaz.
bi kaç kez ben de eleştirildim Uzatsam msj atsam belki de tartışırdık da yazan kişilerle ama cvp yazmadım üstünde durmadım çünkü benim hayatımı etkilemez onun söyledikleri ben öyle düşünmeye devam edeceğim nasılsa. Valla şurda tecrübeli annelerden faydalanalım istiyorum çünkü gerçekten ilk olduğunda neler yaşayacağını çok merak ediyor insan çok heyecanlanıyor belki ben burda kimsenin işine yarayacak bilgi vermemiş olabilirim hatta ama bi çok şey öğrendim burdan hepsine de tşkr ediyorum.yada söylediğim bi şey birini kötü etkilediyse de özür diliyorum.
E yanlış yönlendirme kimse yapmak istemez bence isteyerek mutsuz olsun karamsar olsun diye yazmamıştır yorumunu diye düşünüyorum annelik bir annenin en hassas noktasıdır mutlaka ve evladı için her şeyi fazlasıyla yapmaya çalışır . herkes bildigini paylaşsın eleştirmeden saygı çerçevesinde Gül gibi geçinip gidelim
Cordi geri dönsün sen de gitme kimse gitmesin hatta

Öyle bir şey yapacaksan Elif Didem Özdemiri tavsiye ederim. Çok ilgili bir kadın telefonla da gayet rahat iletişim sağlıyorum.

Önceden Hüseyin beye gidiyordum ama eski doktorlar çok yoğun oluyor Didem hanım hastaneye yeni geldi çok hastası yok diğerleri gibi,o yüzden çok ilgili.

Benim evden de mesafe yarımsaat sürüyor kesin.Gerekirse önceden yatış yaparım diyorum hastanede,doktor ve personelde iyi. Küçük ama güzel bir hastane.

Selam kızlar bugün doktora gittim de doktor kafa ölçümünü yaparken usg nin probunu çok bastırdı bebeğin kafasının olduğu noktaya ve çok ağrıdı o nokta resmen kafasına bastırdığını hissettim uf deyip biraz irkildim doktor acıdı mı dedi evet dedim net ölçebilmek için bastırıyorum dedi ama çok acıdı ölçüyü alana kadar nefesim kesildi neredeyse çünkü çok bastırdı hiç o kadar acımamıştı sizde de oldu mu böyle bişey yaşayan kızlar bebeğim de zaten çok bastırdığı zaman baya bi hareketlendi ama şu an hareketsiz pek vurmuyor yani her akşamki gibi içim tedirgin

Benzer durumdayız canım, benimde ilk çocuğum olacak ve yıllardır çocuk sahibi olma savaşı verirken sürekli üreme teknikleri üzerinde araşıtırmalar yapmışım. Şimdi biri neden hamile kalamıyorum ya da nasıl kalabilirim dese oturur ansiklopedi yazarım :))) Ama çocuk bakımı dedin mi orda acayip zayıfmışım, en çokta burdaki arkadaşlarım sayesinde anlayabildim. Bende öyle aman aman faydalı birşeyler söyleyememiş olabilirim ama cevaplar kadar en az doğru soruları sormakta önemli! Sen belki öyle bi soru sormuşsunsur ki, en az senin durumunda olan 20 kadın alınan cevaptan faydalanmıştır. Demem o ki burası annelikle ilgili bir topikse, bize faydası olacak her yazının başımın üzerinde yeri var. He okuduğum şey aklıma yatar ya da yatmaz o ayrı.. Herkes kendine uyanı alır kenara çekilirse hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben burdan gerçekten çok şey öğrendim tüm arkadaşlarım da hakkını helal eder inş. Faydalı paylaşımlara da devam edelim biz, cordi de döner gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…