2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Formlara ve doktorlara göre 7.ay başlangıç haftası çok değişiyor. Siz kendinizi 27+0dan sonra yani 28.hafta içine girince mi 7aylık demeye başladınız.

Araştırdım ama her doktor farklı bir şey demiş.

Geçmiş olsun canım yüksek ihtimal bi sıkıntı yoktur. 16.haftalarım falandı sanırım, nöbetçi doktor bebek uyuyor ölçüm yapamıyorum diyerek probla birkaç kez karnıma vurmuştu. Sonra başkalarından da duydum doktorların benzer hareketler yaptıklarını. Bebeğin kesesi ve sıvısı dışarıdan gelen darbelere karşı bebeği koruyormuş. Çok daha şiddetli çarpmalar da falan bile bebeklerin çoğu zarar görmüyormuş. Tabi yine de keşke böyle şeyler yapmasa doktorlar. Hareketsizliği uykudandır canım kötü şeyler getirme aklına.

Annemlerden de öyle sürer büyük ihtimal ama yetişilir ya ben de Antep'te 40dakikalık hastaneye gidiyorum ilk olduğu için sancı süresi uzun olur diyorlar.
Didem hanım aklımda dursun canım gerçekten eşimle bi karara varabilirsek düşünüyorum gelmeyi tşkr ederim

Ben 30bitince 7ay demeye başladım yani bu hafta söylüyorum 7 ti bitirdik diye :)

Ben düşünüyorum canım. Neco wrap sling alacağım.

Benim 12.haftamda uyuduğu için bi türlü hareket etmiyordu 2li test yapmaya çalıştığı için biraz salladı probu ve bastırdı ama o kadar acıtmamıştı canım sen tatlı yiyip dinlenme moduna geç bakalım hareketleri hissedersin o zaman inş

ya kızlar ben kazıklanıyor gibi hissettim kendimi..ocak ayı fiyatı bile değil 3800 dendi bana medical parkta..epidural istersem +500 daha 4300 olcak yani..gece yada hafta sonu olurda doktorumu çağırırsam + 500 daha etti 4800..sezeryanda daha da fazla fiyatlar..ben koruyu da pahalı biliyordum..ben kadar pahalı fiyat alan var mı başka ya..bu saatten sonra doktorda değiştirilmez kii

Cordi kimseyle sorun yaşamadı ki? Münakaşa oldu dün ama cordinin alakası yoktu.Ben mi kaçırdım?
Birebir yasadi denedim cnm ama o olaya tepki olabilir diye soyledim kendini nasil iyi hissedecekse oyle davransin ama bu foruma beraber baslanildi sonunu da beraber bittirmek gerek diye dusunuyorum ekim kasim annneleri dogumlarini okuyorum bizde siramiz geleni merak edelim bekleyelim dogumdan sonrada birbirimize ihtiyacimiz var

Aynen cnm katiliyorum dediklerine ayni dusuncedeyimm..bunlari cordi okur ve geri gelir

Cnm bunu bence önce alma bebis dogduktan sonra dene magzalarda denettiriyorlar bu herkezin harci degil ben yapamadim mesela :) benim tedirginligim bebektr hissedi aglsdi bi daha yapmadım:)

Canım çukurambar koru çok pahalı iki katı gibi.
Sincan koru uygun.
Bulunduğu yerle alakalı fiyat:)

Bana da ilk gittiğim doktora devam etseydim 6 bine gelecekti. 18.haftamda doktor değiştirdim

bir kerede bana olmuştu canım bebek yüzünü dönsün diye ultrason aletiyle karnıma vurmuştu 1-2 o zaman benimde acımıştı..ama sonra geçti..bebek daha hareket etmeye başlamadığından o zaman hareketlerinde bir değişiklik hissetmemiştim..

Kızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle

@BRBB canım benim de ikili testimde kadın göbeğime ne vurduysa 3-4 gün ağrım oldu. gerçi o zaman 12 haftalıktı. bebekle ilgili endişelenme onlar öyle bir suyun içindeki o yukardan yumruk atsa bebek onu bir dalga gibi algılıyor. bugün benim oğlan da çok sakin. nedenini bilmiyorum, yumrukta yemedi :) içini ferah tut.

ben bunun özellikle evdeki hayatı çok kolaylaştırdığını duydum ama bebek çok küçük olduğunda bağlaması zor olabilir o nedenle ben öncelikle olarak halkalıdan alıcam. çünkü onunla bebeği yandan çok kolay taşıyabiliyorsun. biraz ele avuca geldiğinde de wrap slingle hallederim heralde.

kullanan arkadaşım özellikle ilk 5-6 ay çocuğu hep bununla dışarı çıkarttığını ve arabayı çok nadir kullandığını söylemişti.

kalça ve bacak gelişimi için dikkatli olunması gerekenlerin kangurular olduğunu okudum ben. onlarla taşınacağı zaman çocuğun omurgasına çok yüklenmemesi için bacakların m şeklinde olması gerekiyormuşç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…