Senin işin en zoru olur o zman hem yabancı memleket hem onların evi hem de bir buçuk ay dile kolay ama Bebek olunca hızlı geçiyormuş zaman öyle diyorlar senDaha işin o kısmı var cınnet safhası
Bende eğer doguma yurt dışına gıdebılırsem 1.5 ay yanlarında kalıcam
Bı yere kaybolmayın benı sakınleştırın
Cnm nur koyabilirsin bu isim ikisi ilede guzelArkadaşlar hafsa'nin yanına betül, irem veya nur hangisi güzel olur sizce nur derseniz de
Hafsanur mu ,Hira nur mu söylem bakımından hangisi iyi
Benım belımde olmayan arıza yok hayatta Sırt üstü yatamazdımKizlar merhaba.
ben su yatis pozisyonuna cok takiliyorum
Gece uykusu zaten haram oldu. Tek uyuyabildigim sekil sirt ustu. Ne saga ne sola yatabiliyorum. Sola hic yatamiyorum hatta. Sirt ustu 20. Haftadan sonra yatamazsiniz diyorlar ama benim en rahat ettigim en rahat uyuyabildigim sekil o. Bebek icin de anne icin de cok zararliymis ama ben hep kendimi o sekilde buluyorum.
Ben bugün sordum dra bebiş rahatsız olursa senin rahatsız eder takılma dedi.Benım belımde olmayan arıza yok hayatta Sırt üstü yatamazdım
Ama haftalardır cok ılgınç rahat ettıgım tek pozısyon Sırt üstü ne yaparsam yapıyım uyandığımda kendımı o şeklide buluyorum
Canım Nur ismi her ismin yanına yakışıyorArkadaşlar hafsa'nin yanına betül, irem veya nur hangisi güzel olur sizce nur derseniz de
Oraya gıdersem kendımı alışverışle avuturum dıye tesellı edıyodum ama son haftalarda ne yapabılıceksemSenin işin en zoru olur o zman hem yabancı memleket hem onların evi hem de bir buçuk ay dile kolay ama Bebek olunca hızlı geçiyormuş zaman öyle diyorlar sen
gel sen biz dinleriz seni istediğin kadar dedikodu serbest burda :))
Bizim Bebek arabasını kayınbabam tutturdu ben öderim diye ama zaten bize belli bi miktar para verecekti ekimde söz vermişti tabi o yalan oldu şimdi araba parasıyla kurtarmaya çalışıyor:)) aynen, herkes dertliymis ya, iyi oldu konu actigim :)))
dedigin gibi yapacak olan yapar getirir, kizim bak bunu aldim bak bunu ordum..vs
biz onlardan bisey istemedik ki, benim annem yapiyor zaten odalarini fln..
kendileri dedi ilk torunu annane yapar ama bu ikiz oldugu icin biz de verelim para diye..
aylar oldu, gelip oda takimini gorelim de oyle verelim diyormus simdi, e gelemediler bi turlu, biz cagirdik onlar musait olmadi, onlar gelelim dedi benim bulantilarim coktu, haliyle uzadi..
kizdim ben de, haciz memuru gibi gelip deger bicip mi verecekmis..
onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin hic de kafama takip sinirimi bozamam :)
bi bebek arabasi kaldi zaten..
onu da dogumdan sonra aliriz cok acil degil..
Bende kraftın çift taraflısı var Harika bi manevra kabiliyeti var. Hatta dalga geçiyorıx arazi arabası diye :)
Iki tur cift yonlu araba var.
Birinde itme kolu yon değiştiriyor ve tekerler ayni kaliyor. Tekerlerin ayni kalmasi manevra kabiliyetini bozuyor, kullanışlı değil.
Digerinde puset, anakucagi cikip ters takılıyor. Bu durumda manevra kabiliyetinde sorun olmuyor.
Gece elımde yastık ay ayy dıye dolaşıyorum evde
Can'ım Saraçoğlu süt İÇİN dereotunun iyi geldiğini söylemişti .inşallah güzel haberler alırsın bebeğinden hep.Süt artırıcı çay aldim eczaneden onları içiyorum sindirim sorunu var suan süt denedik ama bir kaç gün dinlendirecegiz dediler Allah razı olsun canım
Can'ım ben dikişli olunca zaten rahim ağzı 1,5cm doktor kolay olur diyor ana belli de olmaz yolda bir buçuk saati bulur .en büyük korkum normal olursa doktora yetişeme mekCanım doğum öyle hemen gerçekleşen bir durum değil hemen hastaneye gitsende orada saatlerce bekliyorsun ben yetişmekte ilgili sorun olacağını sanmıyorum arkadaşım görümcemler filan hep diyor suyunda gelse acele etme arkadaşım doğum sancısı başladı duş filan aldı sakın sakın gitti hastanede de baya bekledi açılma için.
Ben o dediğin bebek arabasını aldım casusluk solo e bebekte 750liraya düşmüştü. Güzel görünüyor ertesi gün geldi hemen yönü değişiyor ama yatılan kısmının yönü değısiyor böylece tekerlekler ve manevra sorun olmuyor. Kullanınca bakalım memnun kalacak mıyız.
sagol canım.ne dedı Dr nasıl gectı kontrolün ?Ben bugün sordum dra bebiş rahatsız olursa senin rahatsız eder takılma dedi.
Arkadaşlar hafsa'nin yanına betül, irem veya nur hangisi güzel olur sizce nur derseniz de
Daha çamaşırları bıle yıkamadım canımevet canim, aynen onlar gida boyalari..
baska dis kasimayi da boyasiz alicaz :))
hayirli olsun gule gule kullansin insallah, sen yine de guzelce bi kaynat onu bence..
bilmem kac yillik firma olmasi gida boyasini aklamiyor ki :)
hastane cantani hazirladin mi?
bitmedi mi hala duvar kagidi?
greenpepper
canim lansinoh aldim gogus pedlerimi, bi de aventin bi gogus pedi var, silikon gibi, ici boş, damlayan sutu biriktiriyor icinde, ziyan olmuyor boylece.. ondan da aldim..göğüs kalkanı diye geçiyor.
suyun sıcaklığını elimle ölçebilecegime inaniyorum :))
oda sıcaklığını ve nemini ölçmek icin
"beurer hm 16" termometre
C candy1907
canim ates olceri biz burda kizlarla indirim yakalayip
"braun irt 6520 thermoscan 7" almistik..
e bebekteydi yanlis hatirlamiyorsam..
Ben ya sağa ya sola yatıyorum sırt üstü hiç yatamıyorum sadece ilk yatağa girince beş dakika sırt üstü duruyorum ondada bebek hemen tekmeliyor kendimi bi tekmeletip sonra yan dönüyorum.Yan rahat ediyorum.
Can'ım ben de dün dalin sıvı çamaşır deterjanı bebekler için antialerk yazıyor.aldım aslında dalan roxy alıcaktım yanlış almışım değiştirsem mi acabaBen hepsini birlikte attım deneyimlilere sordum etrafımda kardeşlerim falanda aynı şeyi söyledi. boya verme olayı olmadı zaten 30 derecede 19 dk lık kısa programa attım dalan roxy kullandım. bebek yumuşatıcısı falanda kullanmadım.
ya kızlar kayınvalide muhabbetleri açılmışş..bu konuda bende çok dertliyim napcam bilmiyorum..dün gece inanın sinirimden bunu düşünmekten uyuyamadımm..benim derdim sadece kaynana da değil artı bide anlayışsız bencil görümcem var..gelmeyin desen olmaz gelseler kovcak şekilde de davransam yine canları ne zaman istese o zaman giderler..lohusa halimle bide bunları geçmek istemiyorum ..eşimin kafasının etini yemeğe başladım şimdiden ona da yazık ama çok yumuşak yüzlü hep ondan yüz buluyorlar..doğumum aksi gibi tam şubat tatiline gelcek..görümcem gelip burda tatil yapma derdinde olcak çocukların okulu da olmayınca hayatta gitmez..geçen şubatta aynını yaptılar..ben öğretmenim 15 günün sonuna kadar kaldılar..hiç demiyorlar bu kızda işe gitcek onun tatili bu şubat tatili diye..sadece kendi ve çocujklarının keyfini düşünüyorlar..küçük bir şehirde yaşıyorlar çocuklar burda gezip alışveriş yapmak istiyormuşş..çocuklarınız istiyorda ben sizi istiyor muyum acabaa..eşim şimdi doğum yapacaksın o kadar kalmazlar heralde diyor..ama o zamanda hastaydım bronşit olmuştum ayakta duramıyordum o halimde bile gitmeyen insanlar şimdi mi gidicek..ve de en sinirimi bozan eniştesinin kardeşi de ankarada yaşıyor..geldiklerinde sadece 1 gün gidip onlarda kalıyorlar gerisini bizde..adamın kendi kardeşi burda gelip bizde kalıyor utanmadan..ben onları çekmek zorunda mıyım ya..napcam bilmiyorum..eşimin yumuşak yüzlülüğünden oluyor hep bunlar..gerçi geçenki geldiklerinde eşim hasta evde misafir var demelerine rağmen geldiler..kendileri ne isterse o yani..Bana bir akıl verin kızlar..en fazla gelirlerse de 2 gün kabul ederim dedim eşime..3. gün çocuğuda alır odama çekilir yüzlerine bakmam dedim..siz olsanız napardınız...doğumdan çok bunlar geriyor benii ne kadar anlayışsız bir aile ben böyle insanlar görmedim böyle giderse boşanmaya kadar gidecek bu durum eşimi çok sevmeme rağmen..
Ben de kıyafet olarak aldım bir zıbın alıcamDaha çamaşırları bıle yıkamadım canım
Cuma artık inşallah şu kağıt işi olursa hsonu da oda gelırse hemen yıkayıp ay sonu gelmeden bıtereyım dıyorum
Her gecen gun zorlaşıyor iş yapmamız
Benım kı donmedı herhalde bugun sureklı ıdrar torbasını tekmelıyo sanırım
Mutfaktan salona yuruyemıyorum
Sankı elektrık çarpıyor bıan ıstemsız çişimi yapıcam gıbı gelıyo :/
Senin işler hafıflemiştır artık
Kağıt işin noldu duzelebıldımı peki
yok kız öyle deme benim kaynanam da beceriksiz bi Bebek yıkamayı bile beceremiyor.diyorum ki acaba bu kadın o kadar çocuğu Nasıl büyütmüş 4 tane çocuğu var.allaha emanet büyümüşler valla.ama ahkam kesmeye gelince ondan iyisi yok vallaKız neden öyle diyosun kocanı bakıp büyütmüş sonucta torununu neden bakamasın :)
1150 gram 37.5 cm olmuş oğluşum dr her şey yokunda dedi rahim ağzı kapalı plesentanın kan akışıda normalmiş. Ağtılatımı dedim yine aldığım cevap sen hamilesinsagol canım.ne dedı Dr nasıl gectı kontrolün ?
Daha çamaşırları bıle yıkamadım canım
Cuma artık inşallah şu kağıt işi olursa hsonu da oda gelırse hemen yıkayıp ay sonu gelmeden bıtereyım dıyorum
Her gecen gun zorlaşıyor iş yapmamız
Benım kı donmedı herhalde bugun sureklı ıdrar torbasını tekmelıyo sanırım
Mutfaktan salona yuruyemıyorum
Sankı elektrık çarpıyor bıan ıstemsız çişimi yapıcam gıbı gelıyo :/
Senin işler hafıflemiştır artık
Kağıt işin noldu duzelebıldımı peki
aaayyyy esraaaa ne fenasın kıııızzzzCok uzuldum yazdiklarina, ne yapilir bilemedim ki. Insanlar cok anlayissiz gercekten.
Doktorun özel mi? Yoksa devlet hastanesinde mi dogum yapacaksin? Eger ozelse bence doktorunla konuş onceden.
Dogum sonrasinda nasilsa yaninda olur bu kisiler herhalde degil mi?
Dr zor bir dogum oldugunu, annenin de bebegin de enfeksiyona cok acik oldugunu, o yuzden yaninda kalabalik hele ki coluk cocuk asla bulunmamasi gerektigini odadakilere soyleyebilir.
Benim dogumum riskli malesef, ilk dogumda buyuk seyler atlattim ona ragmen kimse anlayis gostermedi. Ben de salak oldugum icin agzimi acamadim hic.
O yüzden bu sefer doktorumu bu sekilde tembihlemeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?