2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar hafsa'nin yanına betül, irem veya nur hangisi güzel olur sizce nur derseniz de
Hafsanur mu ,Hira nur mu söylem bakımından hangisi iyi

Daha işin o kısmı var cınnet safhası
Bende eğer doguma yurt dışına gıdebılırsem 1.5 ay yanlarında kalıcam
Bı yere kaybolmayın benı sakınleştırın
Senin işin en zoru olur o zman hem yabancı memleket hem onların evi hem de bir buçuk ay dile kolay ama Bebek olunca hızlı geçiyormuş zaman öyle diyorlar sen
gel sen biz dinleriz seni istediğin kadar dedikodu serbest burda :))

Benım belımde olmayan arıza yok hayatta Sırt üstü yatamazdım
Ama haftalardır cok ılgınç rahat ettıgım tek pozısyon Sırt üstü ne yaparsam yapıyım uyandığımda kendımı o şeklide buluyorum

Kızlar takılmayın şimdiden...
bende kızımda çok çektim annem geldi hiçbir şeye el sürmedi çocuğumada kendim baktım evimin işini yemeğimide kendim yaptım. Tabi gençlikte var 18 günlükken ben sıkıldım hadi memlekete gidelim dedi topladı gitti bizi... orda rezil olduk yavrumla sütüm azdı orda iyice kesildi. Kv çok iyidir hiçbir şeye karışmaz kızımda da öyleydi ne faydaları var ne zararları... Bunda takmayacam artık kalmak istiyorsa kalır kalmak istemiyorsa döner evine evimden kıpırdamam hiçbir şekilde...
laflarını verin arkadaşım iki doğum yaptı valla prenses gibiydi ikisinde de hiç çekmedi lafını milletten hiçte kendini üzmedi. Öyle olmak gerekiyor

Oraya gıdersem kendımı alışverışle avuturum dıye tesellı edıyodum ama son haftalarda ne yapabılıceksem
eşimde bı ara turkıye ye gelıcek iş için asıl ozaman napıcam
Uyuzluklarının sınsılıklerının yanında yaptıkları fılanda yenmıyo
Ben ordaykende ulaşırım sıze

Bizim Bebek arabasını kayınbabam tutturdu ben öderim diye ama zaten bize belli bi miktar para verecekti ekimde söz vermişti tabi o yalan oldu şimdi araba parasıyla kurtarmaya çalışıyor
Seninki de garipmiş hakkaten odaya bakıp verelim ne ya sanki beğenmeyince ay ben buna para vermem mi diyecek yada çok beğenip fazla mı verecek :)))
Hepsi garip valla bi normali Yok heralde :))
Benim annem neyin fiyatı fazlaysa onu sen alma ben alcam der hep canım benim

Bende kraftın çift taraflısı var Harika bi manevra kabiliyeti var. Hatta dalga geçiyorıx arazi arabası diye :)

Hangi modeli Can'ım bak satıcıda hiç söylemedi bir gövdesi değişen çift taraflı arabaların olduğunu

Anladım canım sağol
Gece elımde yastık ay ayy dıye dolaşıyorum evde

Benimde hep ağrı sızı eşimde diyor Doğumdan sonradan devam edicekmi diyor bu ağrılar

Süt artırıcı çay aldim eczaneden onları içiyorum sindirim sorunu var suan süt denedik ama bir kaç gün dinlendirecegiz dediler Allah razı olsun canım
Can'ım Saraçoğlu süt İÇİN dereotunun iyi geldiğini söylemişti .inşallah güzel haberler alırsın bebeğinden hep.

Can'ım ben dikişli olunca zaten rahim ağzı 1,5cm doktor kolay olur diyor ana belli de olmaz yolda bir buçuk saati bulur .en büyük korkum normal olursa doktora yetişeme mek
Güle güle kullanın Can'ım.memnun kalırsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalımda

Arkadaşlar hafsa'nin yanına betül, irem veya nur hangisi güzel olur sizce nur derseniz de
Hafsanur mu ,Hira nur mu söylem bakımından hangisi iyi

hafsa isminin anlamını bilmiyorum ama türk dili için telaffuzu bana biraz zor geldi , hafize ismi telaffuz acısından daha kolay mesela .
betül ismi de hem telaffuz hem de anlam acısından cok guzel , irem de aynı şekilde telaffuz acısından kolay.

ben ismin telafuzu okunuşunun kolay olmasından yanayım , tabiki anlamı da önemli . Sonra kişi için zorluk oluyor .
çocuğun anne baba üzerindeki hakkı , isminin güzel olması . çevremde ismini beğenmeyip değiştiren bi kaç kişi oldu . birinin ismi "kezban" diğerinin adı" sefalet " ti gerçekten çok kötü .
yeter , durmuş , satılmış , döndü , durdu , satu , kibar çok cirkin isimler bence

Daha çamaşırları bıle yıkamadım canım
Cuma artık inşallah şu kağıt işi olursa hsonu da oda gelırse hemen yıkayıp ay sonu gelmeden bıtereyım dıyorum
Her gecen gun zorlaşıyor iş yapmamız
Benım kı donmedı herhalde bugun sureklı ıdrar torbasını tekmelıyo sanırım
Mutfaktan salona yuruyemıyorum
Sankı elektrık çarpıyor bıan ıstemsız çişimi yapıcam gıbı gelıyo :/
Senin işler hafıflemiştır artık
Kağıt işin noldu duzelebıldımı peki

Not aldım Can'ım çok sağol

Ben ya sağa ya sola yatıyorum sırt üstü hiç yatamıyorum sadece ilk yatağa girince beş dakika sırt üstü duruyorum ondada bebek hemen tekmeliyor kendimi bi tekmeletip sonra yan dönüyorum. Yan rahat ediyorum.

Ben de sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum o şekilde hatta sağa sola dönerkende önce sırt üstü dönüyorsun onda da zorlanıyorum

Can'ım ben de dün dalin sıvı çamaşır deterjanı bebekler için antialerk yazıyor.aldım aslında dalan roxy alıcaktım yanlış almışım değiştirsem mi acaba

Bu kadar anlayışsızlık olmaz ki ama bence eşinin konuşup söylemesi gerek eşim lohusa zor olucak daha sonra gelin diye sen niye kötü oluyorsun özellikle de eniştenin ne alakası var lohusa kadının yanında

Ben de kıyafet olarak aldım bir zıbın alıcam
Daha hiç yıkanmadı aslında hastane çantasını hazırlamak lazım.
Benimde en son gittiğimde baş aşağı dönmüştü
Dikişleri zorluyordu
Benimde bugün vajende ağrı var neden ki anlamadım.eşyaları hazır olsaydı.

Kız neden öyle diyosun kocanı bakıp büyütmüş sonucta torununu neden bakamasın :)
yok kız öyle deme benim kaynanam da beceriksiz bi Bebek yıkamayı bile beceremiyor.diyorum ki acaba bu kadın o kadar çocuğu Nasıl büyütmüş 4 tane çocuğu var.allaha emanet büyümüşler valla.ama ahkam kesmeye gelince ondan iyisi yok valla

yok canim daha usta gelmedi, guya gelip bakacak ama bence yapabilecegi bisey yok, komple söküp yeni kagit yapmasi lazim, onu da ben goze alamam artik..
agirlasmaya basladim..
nasilsa orda yatmayacaklar, yaza dogru bakarim artik..

aaayyyy esraaaa ne fenasın kıııızzzz benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey.ama çok mantıklı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…