2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

HAFSANUR HZ.ÖMER in kızı EFENDİMİZİN eşlerinden birisi anlam olarak öyle bir anlamı yok canım sadece bildiğim bu

Saglıkla zamanında gelsınler en başta
Tabı işlerımızde bıtmış olursa süper olur :))

Kızlar bizde isim olarak elif nisa istiyoruz çok mu alakasız ikisi birbiriyle.
Aslına bakarsanız ben nisa istiyorum eşim elif :) sonunda ikiside olsun madem dedik. Sonra doğana kadar kesinleştiririz şimdi dur bakalım diye geçiştirdim.

Teşekkür ederim canım denicem
Canim kişisel tecrubelerimi soyleyeyim, dereotu, sogan kavurmasi( bol kimyon dok yerken gaz yapmasin) , incir, bulgur pilavi guzel sut yapiyor.
Bir de soyle Bir sey duydum bir profesorden, sut yapsin diye yenilen tatli seyler sute geciyormus ve bebek 4 aylik olana kadar sekeri sindiremiyormus. Bu da gaz agrilarina sebep oluyormus. Sut icin tatli yemenize gerek yok diyordu. Bu da ufak bir oneri olsun :)

bunu ögrendiğim iyi oldu :)

degiştirme imkanın varsa degiş istersen ben dalanı çok duydum memnun olmayan yok ama yinede kızlar ne der bilemiyorum.

Güzel canım ikisi de Nisa isim demek sanırım başka anlamı var mı
Elif Nisa uymuş bence kolay söyleniyor
Elifler de genelde güzel oluyor :))

Anaaaaam yoruldum ay. 2 makine çamaşır yıkadım astım,bütün çamaşırların ütüsü bitti iki haftalık,oğlanın kıyafetlerini de ütüledim bitirdim . Mutfağımı temizledim,odaları topladım,nevresimleri değiştirdim,kızımın oyuncaklarını düzelttim,aralarda kızımla oynadım öğle yemeği meyve saatini hallettim,iki üst katı da alt katı süpürdüm,akşam yemeğini hazırladım kızımla oynuyorum şimdi de bu saat oldu :) akşam bulaşığını halledince eşim kızla oynarken banyoları yıkarım oldu bitti :) arada öğle uykusu da uyudum 1 buçuk saat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…