2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ayy keşke benımde o kalıcak yerım olmasa
Dogru dıyosun canım ılk bebek olunca daha kolay gıtmek

İnsan konduramıyor işte herkesi kendi gibi görüyor birde şüphe sonucu tepki versek göze batar yanlış anlaşılma olur diye susmayı tercih etti sanırım senin gibi çoğumuz bende dahil :)

Tabi tabi tutup yapıyor iğneyi, doktor da öyle gösterdi ama benim yapım genel olarak hassas ondan dolayı mı yoksa yeri mi tutturamadık bilemedim. bacakta hiç denemedim artık bir de onu deneyim madem. Teşekkürler

Canım ben en basından beri göbeğimden yapıyorum. Kol ve bacağın daha cok acıdığını ve morardığını okumuştum o sebeple korktum hiç denemedim bile koldan yapmayı. Göbeğimde bazen benim de nohut kadar sertlik olabiliyor iğne yaptığım yerlerde. Bir de iğneden sonra o bölgeye hiç dokunmamak gerekiyor. dokunmak ovalamak morartıyo. Ben iğneden sonra bir 5-10 dk cok hareket yapmadan uzanıyorum. Bir kac kez dikkat etmeyip hemen eğilip doğrulmuştum filan. O zaman ertesi güne morarmıstı.

Canım benim teyzem clexane kullandı, ben de hibor kullanıyorum. Her gün koluma akşam yapıyoruz. Aynı soruyu biz de soruyorduk. Baştan çok morluklar oldu. Sonrasında iğne yapılırken gevşemeyi öğrendim gibi bir şey diyebilirim. Morarmıyor artık. Ama yapılan yerler taş gibi sert. O sertliğe yapıldığında da epeyce kanıyor. Doktor normal diyor. İğne yapılan yer herhangi bir yere hafifçe değse acıyor. Sağlık ocağındaki ebe de clexane kullanıyormuş. Bacağına yapıyormuş o. Saat yöntemiyle. Bir gün saat 12 yönündeyse diğer gün o bacağa gelince saat 1 yöünde. Bu şekilde iyileşmiş oluyor,skıntı çekmiyorum diyordu.

lacrimosa , E ecrinny kızlar teşekkürler. casual cadillac air ve diğer modele mağazada gidip bir bakacağım. Fiyat açısından da benzer özellikteki arabalara göre daha uygun geldi. İnternette en ucuz 1200 liraya gördüm. Air modeli de 1400 civarında. @lacrimosa sen nerden almıştn 1000 tl ye? Bir de iş yerinde arkadaşım concord neo travel sistemi kullanmış memnun kalmış. Ona da bakacağım.

Kızlar ben oğluşuma nevresim aldım, nevresimev gibi bi siteydi,40 tlfalandı bi takımı , %100 pamuk, elime ulaştılar kumaşları da desenleri de çok güzel ,nevresim arayan arkadaşlara duyurulur

Ben gecen hafta sitelere gittim begendim bir kac model bu hafta sonu halletcez insallah genelde 20 gun ile 1 ay arasi teslim ederiz diyorlar besik benimde tamam bebek arabasini bahara biraktim bn hafif bir seyler alacagim kiyafetide aliyorum begendikce

Benim de aksine göbeğim çok acıdı, kolumda ağrı az ama dediğim gibi sertlikte oldu. ovalamıyorum ama bastırıyordum biraz ağrısını dindirir belki diye, hiç dokunmayım o halde, belki ondandır. teşekkür ederim

Benim de aynen öyle taş gibi oluyor ve çok ağrıyor hareket ettirdikçe. Ama ben iğneyi yaptıktan sonra bastırıyordum biraz, calimero o şekilde morardığını söyledi, bi süre de hiç dokunmadan yapayım. sonra ben de bacağımı deniycem artık. çünkü bir iki defa değil ki her gün yapınca kol göbek her yer perişan oldu valla :/

Bence de dokunduğun için morarıyodur. Hamileliğin başından beri yaptığımdan iyice tecrübe kazandım diyebilirim. Bazen iğneyi çıkarınca bir damla dısarı cıkıyo onu silerken bile peçete ile çok yüzeysel azcık dokunuyorum. Bir de bi gün göbeğimin bi tarafından yaptıysam ertesi gün öbür tarafından yapıyorum.

aynen bir de doğumdan sonra da kullanıma devam etmişti teyzem hatta günde 2 taneye çıkmıştı.göbekten yapmaya korkuyorum daha çok acır diye ben son zamanlarda iğne yapılırken elimi açıp açıp kapatıyorum, kasmayayım kendimi de acımasın diye. ben de bastırıyordum yandığından ötürü sanki geçecekmiş gibi. psikolojik tamamen.

Ben e bebekten mağazadan almıştım cnm aman az 2ay oluyor kampanyali idi .krem rengini begenmistim bulmak içn 2-3 mağaza dolastik o gün .gerçekten tasiyabilecegim ağırlıkta idi. Ayrıca çift yönlü bebe küçükken kendime doğru takar im puseti büyüyünce dışa doğru takar im etrafı izlesin. Mağazada denedim kendim açıp toplayabiliyorum. Cadillac air biraz daha şık ama biraz daha ağır mis galiba bir de arabaya takılan ana Kucağı iç kısmı biraz daha geniş .bana da bir arkadaşım cadillac yada concord al demişti. Kraft almış memnun değildi.

Bugün benim okuldaki minnaklar
öğretmenim senin çocuğunun ismi ne diye sordular :) ben de daha belli değil dedim hepsi isim önerdi bana sağolsun :)))
Hep kız ismi söylüyorlar ama oğlum olacakmış benim diyorum Ayşegül diyorlar nehir diyorlar erkek ismi degil ki onlar dedim ee o zaman senin Bebek kız olsun diyorlar
Biri diyor ki nasıl çıkacak karnından diğeri diyor ki kesip alacaklar dimi :))
Çocukların dünyası çok güzel ya şimdiki çocuklar da çok parlak zeka bakalım bizimkiler nasıl olacak ne bilmişlikler yapacaklar

Ayy yerim ben onları...
Benim kızımda karnımda dikiş olmadığı için kendisini göbek deliğimi açıp aldıklarını düşünüyor

Can'ım bende önceden öyle diyordum ama kızım 2 yaşında şimdiden burcunun özellikleri ortaya çıkıyor bende son haftaya kadar bekleme taraftarıyım ve erken olanlara kızardım herşey nasip ne kadar konuşsam boş

Artık yersiz yorumlar yapıldığı için forumdan çıktım ama son lafı size bırakmak istemedim ben başımdan geçeni bana aktarılanı aktardım doğru Yada yanlış olduğunu tespit etmek siZe düşmez sonuçta bir kadın doğum uzmanı değilsiniz bu zamana kadar kimseye emin olmadığım yalan yanlış bilgiler vermedim bir sağlık çalışanı olarak bunu en başta meslek ilkelerime ters görürüm okur geçersiniz ama saçma lafını yedirmem mümkün değil bu forumda ne saçma muhabbetler dönüyor ne mahrem şeyler anlatılıyor yorum yapmadan okudum geçtim ama doğru aktardığım bir bilgi yüzünden de kimseden tabiri caizse kabadayı gibi azar işitemem umarım bu son konuşmamız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…