2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım ben ve bikaç arkadaş bahsetmişti..açıkcası bu arabanın aynısını kullanan bir tanıdığım yok..ama casual marka kullanan arkadaşlarım var memnunlar..bende kendim denedim mağazada hoşuma gitti..o zaman bilmiyordum da 2016nın en iyi arabası seçildiğini..4-5 araba denedim en hafifi bu gelmişti benim için hafif olması da önemli bir özellik olduğundan sevmiştim..ama çok az araba baktım onda karar kılarak doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum..fazla kafa karıştırmadan alayım işte diyorum..bide air modeli var ve çok daha şık ama o daha ağır..ama önemli olan şıklığı değil işlevi sanırım..gönlüm cadillac airda mantığım cadillacta bakalım napıcamm:)

Benim eşimde amerikan firmasında çalışıyor oda çok istiyordu ama kızım falan olunca ayarlayamadık
Geç kalmış degılsın gel beraber gıderım
Erkek olunca gıtmek daha uygun geldı gelecek kaygısı
Benım eşim amerıkan vatandası buraya calışmaya gelmış
Ailesıde orda
Gıtmesemde vatandaş oluyo ama orda dogma vatandassan hakların farklıymış canım
Unıversıte bursuna kadar farkedıyomuş
Bizde ılerıde oraya yerleşmek ıstedıgımızden 1-1.5 ay sıkıntıya katlanayım dıyorum
İlerıde o rahat etsın

Bende çok sıkıntı yaşamıyorum ama çevreden bırak artık denilince... kızımın okul çıkışı etütü var haftada 2 gün mecburen gidiyordum.
Amaaaan boşver çevreyi doktor bırak derse bırakırsın ben sezeryana kendi arabayla giden biliyorum :)

Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Kullanıyorum ben hala.araba kullanmak iyi geliyor hatta bazen kafamı dağıtıyorum sıkılınca müzik açıp yeni yetmeler gibi :)))

Bende son 6 aydır eşimle beraber kullanıyorum eşim iş değiştirdi yeni şirkette sadece aracın parasını veriyor o yüzden beraber kullanıyoruzda ben çirkeflik yapıp alıyorum arabayı

Senin kalacak yerin olunca sıkıntılı değil canım benim hem ev tutma olayları hemde kızım okula gidiyor onu kimseye bırakamam zaten kardeşi olacak bi travma birde bıraksam yavrum çok etkilenecek. O yüzden vazgeçtik. Ama en güzelini yapıyorsun.

Ben bir de özelden yazıştım herşeyimi anlattım bu şahısa bilgi almak için eşimle kavga ettiğim dönemde inanamıyorum gerçekten ama sorduğum sorulara araştırmam lazım ben sana yarın dönerim demesinden şüphelenmiştim ama insan emin olmayınca da zan altında bırakmak istemiyor kimseyi... gerçekten çok ayıp ya...

Clexane kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? 20 gün karnıma yaptım ama her yer morarınca annem koluma yapmaya başladı ama yanlış mı yapıyorum anlamadım. Morarmıyor ama iğne yapılan yerler top top taş gibi oldu ve nerdeyse kolumu oynatamıyorum ağrıdan :/ siz nasıl yapıyorsunuz?

Aynen ya ben de fark etmiştim o ayrıntıyı ama insan konduramıyor ki kendi kendime heralde yanlış anladım yada o telaştan yanlış yazdı diye düşündüm ama zaten evin yansa sen ilk buraya mı yazarsın ?
Yada başka büyük problemlerim olduğunda açıkcası ben ilk yakın çevremle dertleşiyorum. ilk işim buraya girip yazmak olmuyor zaten genelde insanların bi kaç dertleşebileceği arkadaşı olur paylaşacağı gerçek dostları olur ne bilim ilk onlarla konuşur.
Tabiki burdan da destek alıyoruz paylaşıyoruz bazı problemlerimizi. burda da çok samimi olduğunu düşündüğüm arkadaşlar var bu topiği bulduğum için de kendi adıma mutluyum.
Aslında onun her sorununda direk buraya yazdığı için sanırım pek yakın arkadaşı Yok diye düşünüyordum üzülüyor insan bari ben destek olayım buraya yazmış anlatmış o kadar diyordum.
Ama şu an hamilelik fotoğraflarına , bebeğe aldığı eşyalara bile inanmıyorum :/
Umarım yeni isimle gelip tekrar aramıza katılmaz.

Canım eğer dogum sonrası yola çıkarsan ve uçakla seyahat edeceksen 7. Günden önce bebegı uçağa almazlar bılgın olsun
Sonrasında da Dr danış cıgerlerı için sıkıntı olurmu dıye

Ben ılk 1-2 kullandım
Ozaman karnımda yer kalmayınca Dr kol arkası üst bacak on tarafı olur demıştı

Kolunda iğneyi yapacağı yeri eliyle tutup yapıyor degil mi ? İğneyi batırmadan önce yapacağı bölgeyi tutarak yapsın.
Ben kullanmıyorum ama kuzenimin yanında kaldım bi kaç hafta hep iğne yapılırken gördüğüm için az çok biliyorum. Onda da morarmalar oluyor yada taş gibi oluyordu.doktor ona kolunu tutup iğneyi dik bi şekilde batıracaksın demişti bi de buz koy üstüne o sertlik dağılsın demişti hemşire. Ama ondan sonra daha çok morarmıştı. Bacaklarında dene bi de istersen.

Kayınvalidemin hastalığında çok kullandık clexane , aynen dik vuruyorduk ve o bölgeyi gerginleştiriyorduk, daha az morarıyordu, kol arkaları da uygun

Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi
Tıny love a bak canım
18 kıloya Kadar'da tasıma kapasıtesı var
Ve tam yatıyo

Bu tek pozısyonlumu canım kademelı mı?

Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Bende kullanıyorum ama cok uzak yerlere gıtmıyorum
Taksı yada toplu tasıma daha streslı

Canım eğer dogum sonrası yola çıkarsan ve uçakla seyahat edeceksen 7. Günden önce bebegı uçağa almazlar bılgın olsun
Sonrasında da Dr danış cıgerlerı için sıkıntı olurmu dıye
Uçak ve Bebek ikilisi beni korkutuyor zaten çok minik olacağı için.
uçakla çıkmam heralde zaten uçakla yolculuk da nerden baksan 4saati buluyor kolay sayılmaz in bin sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…