canım ben ve bikaç arkadaş bahsetmişti..açıkcası bu arabanın aynısını kullanan bir tanıdığım yok..ama casual marka kullanan arkadaşlarım var memnunlar..bende kendim denedim mağazada hoşuma gitti..o zaman bilmiyordum da 2016nın en iyi arabası seçildiğini..4-5 araba denedim en hafifi bu gelmişti benim için hafif olması da önemli bir özellik olduğundan sevmiştim..ama çok az araba baktım onda karar kılarak doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum..fazla kafa karıştırmadan alayım işte diyorum..bide air modeli var ve çok daha şık ama o daha ağır..ama önemli olan şıklığı değil işlevi sanırım..gönlüm cadillac airda mantığım cadillacta bakalım napıcamm:)Madem alışveriş konularına geri döndük ben de bebek arabasını sorayım. Bebek arabalarına yeni bakmaya başladım. O kadar çok seçenek var ki neye göre seçeceğimi şaşırıyorum. Casual cadillac 2016 yılının en iyi travel sistem bebek arabası seçilmiş. Hiç aklımda olmayan bir markaydı ama beğenilmiş olduğuna göre onu da düşünsem mi diyorum. Daha önce bu markadan bahseden bir arkadaş olmuştu. Nasıl bir araba acaba? Ya da çevrenizde bu arabayı kullanan varsa fikir verebilir misiniz? Bir de maclaren arabaları için çevremden çok olumlu yorumlar duydum ama onun da ana kucağı ve bebek arabası şeklinde seti yok sanırım. Başka markadan ana kucağı alsam uyar mı belli değil.
Geç kalmış degılsın gel beraber gıderımBenim eşimde amerikan firmasında çalışıyor oda çok istiyordu ama kızım falan olunca ayarlayamadık
Amaaaan boşver çevreyi doktor bırak derse bırakırsın ben sezeryana kendi arabayla giden biliyorum :)Bende çok sıkıntı yaşamıyorum ama çevreden bırak artık denilince... kızımın okul çıkışı etütü var haftada 2 gün mecburen gidiyordum.
Evet bana da bi arkadaşım faika hanımı önerdi aklımda bulunsun gidersem tşkr ederim canımilk başta bende gittim oraya faika hanıma memnundum aslında sadece bize uzaktı ve biraz bekletiliyorduk değiştirdik. Deneyebilirsin iyi bir bayan.
Kullanıyorum ben hala.araba kullanmak iyi geliyor hatta bazen kafamı dağıtıyorum sıkılınca müzik açıp yeni yetmeler gibi :)))Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Bende son 6 aydır eşimle beraber kullanıyorum eşim iş değiştirdi yeni şirkette sadece aracın parasını veriyor o yüzden beraber kullanıyoruzda ben çirkeflik yapıp alıyorum arabayıayy yok Can'ım ya kullan gitsin valla ben kullanmayınca özlüyorum araba kullanmayı.bi nevi deşarj ediyor beni gerçi bu ara arabasız kaldım ama eşim kendi arabasını sattı başka alacak kendine alana kadar benimkine el koyduben 10 gün önce gittiğim de doktoruma sordum kullanabilir miyim diye sen bilirsin kendini iyi hissediyorsan kullan sakıncası yok dedi.ama Can'ım emniyet Kemer'ini mutlaka tak ihmal etme
Senin kalacak yerin olunca sıkıntılı değil canım benim hem ev tutma olayları hemde kızım okula gidiyor onu kimseye bırakamam zaten kardeşi olacak bi travma birde bıraksam yavrum çok etkilenecek. O yüzden vazgeçtik. Ama en güzelini yapıyorsun.Geç kalmış degılsın gel beraber gıderım
Erkek olunca gıtmek daha uygun geldı gelecek kaygısı
Benım eşim amerıkan vatandası buraya calışmaya gelmış
Ailesıde orda
Gıtmesemde vatandaş oluyo ama orda dogma vatandassan hakların farklıymış canım
Unıversıte bursuna kadar farkedıyomuş
Bizde ılerıde oraya yerleşmek ıstedıgımızden 1-1.5 ay sıkıntıya katlanayım dıyorum
İlerıde o rahat etsın
Ne güzel ya bıraksalar bende giderimAmaaaan boşver çevreyi doktor bırak derse bırakırsın ben sezeryana kendi arabayla giden biliyorum :)
Kullanıyorum ben hala.araba kullanmak iyi geliyor hatta bazen kafamı dağıtıyorum sıkılınca müzik açıp yeni yetmeler gibi :)))
Ben bir de özelden yazıştım herşeyimi anlattım bu şahısa bilgi almak için eşimle kavga ettiğim dönemde inanamıyorum gerçekten ama sorduğum sorulara araştırmam lazım ben sana yarın dönerim demesinden şüphelenmiştim ama insan emin olmayınca da zan altında bırakmak istemiyor kimseyi... gerçekten çok ayıp ya...ayrıca, madem basladim durmuyorum.
burda hickimsenin yalan yanlis haberlerle duygu sömürüsü yapmaya, dikkat ya da merhamet ya da ilgi cekmek icin
"yok bosaniyorum, yok evim yandi, yok annemle bi daha gorusmicem..vs"
yalanlarla burdaki insanları kandirmaya hakki yok.
bu insanlarin senin uydurma hayatindaki, uydurma problemlerini teselli etmekten cok daha onemli isleri var.
avukatim diye milleti kandirmaya utanmiyor musun?
bu kadar yalan, bu kadar kurgu çok ciddi psikolojik rahatsizlik gostergesidir.
bir an once tedaviye baslamani oneririm.
Aynen ya ben de fark etmiştim o ayrıntıyı ama insan konduramıyor ki kendi kendime heralde yanlış anladım yada o telaştan yanlış yazdı diye düşündüm ama zaten evin yansa sen ilk buraya mı yazarsın ?Ben de dün yazdıklarında çelişkiler farketmiştim. Yazılarından bir yerde yangında evden dışarı kendimi zor attım demişti. Başka bir yerde de ben hastanedeydim annem herkese haber vermiş gibi bir cümle kurmuştu. Bir düzmece olduğunu sezmiştim ama insan bu kadar da psikopat olmaz herhalde diye düşünmüştüm. Çok iyi yapmışsınız site yönetimine bildirmekle. Yazık o arkadaş gerçekte her kimse üzüldüm onun için. Sağlıklı bir insanın yapabileceği bir davranış değil çünkü.
Canım eğer dogum sonrası yola çıkarsan ve uçakla seyahat edeceksen 7. Günden önce bebegı uçağa almazlar bılgın olsunYok canım keşke öyle imkanım olsa kendi evimden hiç çıkmasam kendim baksam.
ama eşim işi sebebiyle bi süre yanımızda olamayacak o sürede ben Ankara'da annemlerde kalacağım. yani her halükarda annemlerin yanına gideceğim şu an için başka seçeneğinm yok.ama önce mi sonra mı gitmek daha iyi olur onu düşünüyorum.
Ben ılk 1-2 kullandımClexane kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? 20 gün karnıma yaptım ama her yer morarınca annem koluma yapmaya başladı ama yanlış mı yapıyorum anlamadım. Morarmıyor ama iğne yapılan yerler top top taş gibi oldu ve nerdeyse kolumu oynatamıyorum ağrıdan :/ siz nasıl yapıyorsunuz?
Kolunda iğneyi yapacağı yeri eliyle tutup yapıyor degil mi ? İğneyi batırmadan önce yapacağı bölgeyi tutarak yapsın.Clexane kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? 20 gün karnıma yaptım ama her yer morarınca annem koluma yapmaya başladı ama yanlış mı yapıyorum anlamadım. Morarmıyor ama iğne yapılan yerler top top taş gibi oldu ve nerdeyse kolumu oynatamıyorum ağrıdan :/ siz nasıl yapıyorsunuz?
Tıny love a bak canımOhhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi
Bu tek pozısyonlumu canım kademelı mı?Annemler civilden ekteki anakucagından aldı , belki bi 6- 8 aya kadar sıgar gibi görünüyor . saga sola sallanıyor , civilden aldı, fiyatıda cok uygundu , benmki kırmızı . salonda bunu kullanacagız hayırlısıylaa
Bende kullanıyorum ama cok uzak yerlere gıtmıyorumKızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Uçak ve Bebek ikilisi beni korkutuyor zaten çok minik olacağı için.Canım eğer dogum sonrası yola çıkarsan ve uçakla seyahat edeceksen 7. Günden önce bebegı uçağa almazlar bılgın olsun
Sonrasında da Dr danış cıgerlerı için sıkıntı olurmu dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?