2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Erkek bebek anneleri bir toplasin bakalim.
Bugun sabah Baris in altini temizlerken pipisinde killanma oldugunu gordum.
Oyle boyle degil baya var. Iki gun once olmadigina adim gibi eminim nasil bu kadar olmus anlamadim.
Sari renkli neyse ki ama yine de olmamasi gereken bir durum bu.
Siz boyle bir seyle karşılaştınız ki?
Internetten baktim hormonlu gidayla beslenen bebeklerde oluyormus vs vs de biz daha ek gidaya gecmedik.
Yine kafam corba oldu.

Büyük oğlum da 4-5 aylık iken oldu bu durum. Ben de apar topar dr.a koştum ama normal dedi dr.
Eğer siyahlaşırsa ve artarsa problem olabilir ama sarıysa önemli değil dedi.

Canim sen asm nin verdigi d viti kullandinmi hic

Esra paraben bebeklerde kiz erkek farketmiyor killanma tuylenme yapiyormus bilhassa genital bolgede cok hastalandi d vit yada kullandigi ilaçlarda paraben olabilir sanirim

Esra paraben bebeklerde kiz erkek farketmiyor killanma tuylenme yapiyormus bilhassa genital bolgede cok hastalandi d vit yada kullandigi ilaçlarda paraben olabilir sanirim
Devit iilk zamanlar asm nin verdigini kullandim evet
Ilac olarak 5 gun reflu ilaci ve bir de pamukcuk ilaci verdim. O da 2 gundur daha. Onlar mi etkilemistir ki
Şok oldum gorunce bir anda nasil olmis hayret

Devit iilk zamanlar asm nin verdigini kullandim evet
Ilac olarak 5 gun reflu ilaci ve bir de pamukcuk ilaci verdim. O da 2 gundur daha. Onlar mi etkilemistir ki
Şok oldum gorunce bir anda nasil olmis hayret
Son verdiklerin 2 gunde etkilemez d vit yapiyor diye okudum cok sikayet vardi bir kac anneden dr icerigi nedeniyle bu tarz seylere sebep oldugunu soylemis. Dertlenme benim kizin bi oarada yok her yerinde tuy var 4.5 ay progestan kullandim oda yapiyor bide babasina benzeyince kacinilmaz:)))

Bu saydiklarim disinda ilac kullanmadik.
Baska yerlerinde olsa killi der gecerim de birdenbire cinsel organında cikinca korktum. Bibrek ustu bezleriyle falan alakali olabiliyormus.
Mirayinkiler umarim dökülür killi kadin olmak zor bakiniz ben :))))

Takilma bence hemen bu kadar cok takiyorsun herseyi en kotusune yorma. Babasiyla konustuk dokulmezse epilasyona gondericez kendisine benziyor diye ovunmesininde bir bedeli olmali dimi :))

D Dgh_ D değerim 11,3 çıkmış. Ref değer aralığı da 6-49 olduğu yazılmış yanına.
Birer ay arayla, 1 er ampul devit3. Toplam 3 kere, dedi dr um.
Evet 11 yuksek bir deger degil emzirdiginiz icinde desteklemek gerekiyor orasi sart. Ama artik bazi gerekli durumlar disinda replasman ampul ile degil damla ile yapilmasi tercih ediliyor. Yanlis anlamayin doktorunuz yanlis yapmis demiyorum ama artik soyledigim sekildeki uygulama daha cok benimseniyor.

Yaklasik 3 haftadir yapiyorum kendisi kalkiyor zaten ama o pozisyonda tutmuyorum anlik yatir oturt kaldir tekrar yatirt seklinde :) kizim bugun 4 aylik oldu. Mesela ana kucaginda ellerini tutuyorum hemen kalkmaya yelteniyor destekliyorum ayaga dikiliyor hemen kucağıma aliyorum yada geri yatiriyorum. Ayaklari oldugunun bilincinde :))) dunden beride ayaklarini agzina goturtuyorum bacagini cekistiriyordu kac gundur pijamasini falan bir el attim duruma :) bunuda yapmasi lazim artik gelisiminin bir parcasi olarak. Birazda ayak parmaklarini emsin :))[/QUOTE]
Ay çok tatlı maşallah ya bizim kız kollarından tutup kaldircak gibi yapınca göbüşü kaldırıp başını geri atıyo kafa ağır geliyo galiba

kızlar bu aralar pek yazamıyorum malumunuz kv bende nasılsınız okuyorum gerçi herşey yolunda sanırım bebekleri oturtmanın konusu geçmiş ben diğer çpcuklarımda hep 5 ayı beklemiştim kucağımda oturtarak tutmak için keremin doktoruna sordum 4. ayı bitirince kucağında oturtabilirsin dedi. nmine sesin çıkmıyor bi süredir umarım herşey yolundadır Esra canım barışın burnu tıkanıyor demişsin benim büyük kızım aynen öyleydi doğduğundan beri sürekli burnunu açarım özellikle her akşam bırın spreyini sıkar temizlerim ki rahat uyusun hep tıkalı burnu geniz eti vardı 5 yaşındayken aldırdık ama yinede geçmedi sıkıntısı doktor en son alerjik dedi.

erkek anaları şöyle beri gelin bakem.. bayramda ne giydirmeyi düşünüyorsunuz küçük adamlara? ben pantolon gmlek ve pantolon askısı düşünüyorum ama sizce bunları giymesi için çok mu küçük olur?bayramda 6 ayını bitirmiş olacak kerem

Cok minnoslar daha gomlekle falan düşünemedim hic :)
Cok gezip hirpalanirlar ben daha bast bir sey giydiririm herhalde. O zaman bakariz artik:)

Bebek arabasi sorulmuştu. Ne alacaginiz diil ama ne almayacaginizi soyleyeyim. Sunny baby millenium. Hatta pierre cardin ve kraft twist. Bu ucu de ayni sistem. Gobekten donmeli. Bebegi pusetle kaldir dondür yapmayayim diye millenium almistik. Aslinda cok mantikli gelmisti o zaman. Elimdd poset vs olursa bi de carsida pazarda zor olur demistim. Ama neyi atlamisiz biz. Burasi turkiye. Ve manisada kaldirimlarin rampa kisimlarina park eden bi milyon gerizekali var.kac arabayı cizdim bilerek.koymasalarmis rampaya.Ve kaldirimlar 50cm e yakın yukseklikte bazen. Bu da arabayi rampa olmayan yerde indir kaldıri imkansız yapiyor nerdeyse. Ergonomiyi düşünemedik o zaman. Guc bi noktaya biniyo ve daha cok guc gerekio. Sayisali iyi olankar fizikte görmüşlerdir ama ben dilciyim dusunemedim bunu.
Ne alirsaniz alin yere 4 yerden temas eden bisey olsun. Guc 4e bolunur ve daha kolay olur.
Hatta hic araba da olurmus. Ben 90% slingle cikiyorum dışarı. Cok da rahat.heyere gir cik. Arabayla insanlar bi yandan kaldırımlar bi yandan cok zor gelio.. Bi de ergonomik kanguru alicam tmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…