- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Sagol dusunmus olman bile yeter. Zaten ogrendiklerinlede baya bilgilendik:) bu arada bacaktakini farketmedim ama 2.ayda koldan yapilan verem asisi yara olmus mercimek kadar. Ebe ilerleyen donemde olabilir endise etmeyin demisti kimi yerlerde asinin tuttuguna isaret diyor ama sehir efsanesi midir dogru mudur bilmiyorum:)) siz dikkat ettiniz mi omzuna. Birde asilarin zararlari nedeniyle asi yaptirmayan var mi aramizda merak ettim. Biz ikilemde kaldik esim yaptiralim deyince onun kararina uydum :)Rıca ederım
Evımın buradaki Acıbadem unıversıte hastanesi
Doktorda derslere gıren bı Prof tu
Sankı ders anlatır gıbı tane tane Anlattı bız sormadan
AslındaSabirsiz61 mıray ın durumu da sormak aklımdaydı
Hatta geceden kağıda yazdım herseyı
Ama doktora geç kaldık
Uzerıne bıde bızımkı haftalık kakasını orda yapıp,kadının Odasında temızlerken eşimin üstü dahıl kaka oluncakanter içinde anca anlattıklarını dınledık
Bu arada 1 aydır sol bacak üst kısımda 2 cm kadar bı alanda derıde degısık bı kabarıklık hıssedıyodum
Bu da 2. Ayda bacaktan olunan aşıdan kaynaklıymış
Bıkac gun bepantol Tarzı krem yeterli dedı
Sızde bu kabarcığı hıssedersenız aklınızda olsun
Valla onu kullaniyor olmana sasirdim hic ki arastirmadin hatun :)Sağolun kızlar bende degıştırıyım hemen D vıt ı
Sağol canım yanlış mı tutuyorum acaba dedim. biz de daha 3.5 aylık olcaz en azından 4 aylık olmalı ki içim rahat etsin[/QUOTE]aslinaz destekli oturtmaktan kasit popo duz bariz oturacak ama kucaktaysa bizim destegimiz koltukta yada yerdeysede mimderlerle yada onlarin oturagi var onlarda oturmalari oluyor. Senin bahsettigin ana kucaginin tam ana kucagi versiyonu oluyor onda birsey yok :)
Sağol canım yanlış mı tutuyorum acaba dedim. biz de daha 3.5 aylık olcaz en azından 4 aylık olmalı ki içim rahat etsin
Benim kız da oturmayı çok istiyo sırtını bana dayayıp etrafı seyretmeye bayılıyo hatta bugün ilk defa popo dizimde dümdüz oldu ama bi kaç saniye sonra normale döndürdüm, senin dediğin sırt üstü yatarken ayağa kaldırmak dimi bizim için erken mi ne zamandır yapıyorsun öyle[/QUOTE]Yok canim yanlis tutmuyorsun zaten arrik istesende kucaga yatar pozisyonda durmuyorlar en azindan benimki durmuyor saga sola bakinmak icin gogsume dik tutuyorum azicik ayaklarindan tutarak kucagima oturtuyorum ama ana kucaginda nasilsa asagi yukari onun gibi duruyor. Sirtustu yatirip ellerini tutarak oturma egzersizi yaptiriyorum ancak o pozisyonda bekletmiyorum hemen ayaga kaldırıp bastirip geri yatiriyorum cok hosuna gidiyor.
Aaa evet Dr bugun verem aşısı tutmuş dedi bızde nerden anladınız dıyınce omzundakı o yerı gösterdiSagol dusunmus olman bile yeter. Zaten ogrendiklerinlede baya bilgilendik:) bu arada bacaktakini farketmedim ama 2.ayda koldan yapilan verem asisi yara olmus mercimek kadar. Ebe ilerleyen donemde olabilir endise etmeyin demisti kimi yerlerde asinin tuttuguna isaret diyor ama sehir efsanesi midir dogru mudur bilmiyorum:)) siz dikkat ettiniz mi omzuna. Birde asilarin zararlari nedeniyle asi yaptirmayan var mi aramizda merak ettim. Biz ikilemde kaldik esim yaptiralim deyince onun kararina uydum :)
Ahaha cok guldum gece gece sivilce demekki:)) bizimki daha cok ciban gibi bacim ya :) dogruymus o zaman bizimkide tutmus desene:)Aaa evet Dr bugun verem aşısı tutmuş dedi bızde nerden anladınız dıyınce omzundakı o yerı gösterdi
Bızde kadına saf gıbı şu tepkıyı verdık aa bız onu sıvılce sanmıştık
Kadın içinden kesındemıştır
Ya bende kendıme cok kızgınım nasıl atladım inan bılmıyorumValla onu kullaniyor olmana sasirdim hic ki arastirmadin hatun :)
canım fotosunu ekliyorum bebek arabasının.ama bugün yiğenimi koyduk bebek arabasına 1,5 yaşında bebek arabasının bir dezavantajını gördüm içindeki çocuk kemerini takmazsan aşağıya doğru kayıyor.sanırım kumaşının yapısıyla alakalı.bende bebk arabasının içine kaydırmayacak extra bir ped almaya karar verdim.bunun haricinde dediğim gibi çok kullanışlı.Hangi modeli canim joie nin?
Evet bir kac kez yapildi. Hatta asm nin verdigi kan ilacinida kullanma diyeyim o zaman onuda kacirdiysan:))Ya bende kendıme cok kızgınım nasıl atladım inan bılmıyorum
Kaç saattır eşime onu söylüyorum
Ve bu gıttıgım 5 Dr anca bu söyledi
Burda sız muhabbetını yaptıysanız da kaçırdım demek
Benim kız da oturmayı çok istiyo sırtını bana dayayıp etrafı seyretmeye bayılıyo hatta bugün ilk defa popo dizimde dümdüz oldu ama bi kaç saniye sonra normale döndürdüm, senin dediğin sırt üstü yatarken ayağa kaldırmak dimi bizim için erken mi ne zamandır yapıyorsun öyle
Benım küçük adam göbekten anca Ayakları 90 derece kaldırıyo Ağzına mümkün degıl gıdemezYaklasik 3 haftadir yapiyorum kendisi kalkiyor zaten ama o pozisyonda tutmuyorum anlik yatir oturt kaldir tekrar yatirt seklinde :) kizim bugun 4 aylik oldu. Mesela ana kucaginda ellerini tutuyorum hemen kalkmaya yelteniyor destekliyorum ayaga dikiliyor hemen kucağıma aliyorum yada geri yatiriyorum. Ayaklari oldugunun bilincinde :))) dunden beride ayaklarini agzina goturtuyorum bacagini cekistiriyordu kac gundur pijamasini falan bir el attim duruma :) bunuda yapmasi lazim artik gelisiminin bir parcasi olarak. Birazda ayak parmaklarini emsin :))
Kız benım eşim zaten böyle konularda saftırda arada onun saflığı banada bulaşıyo işteAhaha cok guldum gece gece sivilce demekki:)) bizimki daha cok ciban gibi bacim ya :) dogruymus o zaman bizimkide tutmus desene:)
Tesekkurler aslicigim...canım fotosunu ekliyorum bebek arabasının.ama bugün yiğenimi koyduk bebek arabasına 1,5 yaşında bebek arabasının bir dezavantajını gördüm içindeki çocuk kemerini takmazsan aşağıya doğru kayıyor.sanırım kumaşının yapısıyla alakalı.bende bebk arabasının içine kaydırmayacak extra bir ped almaya karar verdim.bunun haricinde dediğim gibi çok kullanışlı.
Ahh acidim kuzuya ana saf baba saf dayisi var mi ona benziyorsa belki kurtarirKız benım eşim zaten böyle konularda saftırda arada onun saflığı banada bulaşıyo işte
Bıara bızımkınde de Artış olmuştu bu ara bıraz kesıldı EsraKizlar ben bu oğlanın burun tikanikligindan suphelenmeye basladim artik.
Hadi 20 gunlukken hastalandi cok minikti atlatamadi dedim. Her gun serum fizyolojikle actim.
Sonra kaloriferden etkileniyor ondan tikaniyor dedim.
Ama simdi kombiyi de kapattik. Bu cocuk resmen horluyor.
Hala her sabah tamamen tikali kalkiyor.
Acaba surekli serum fizyolojik siktigimiz icin mi oldu :/ ama otri bebeyle falan cekmiyorum hic.
Cocuk doktoruna soyledim hic aldiris etmedi. Horluyor dedim muayenesi gayet iyi dedi.
Alerjik bir sey falan mi var ki.
Hafta ici kbb ye goturecegim canim sıkılıyor artik.
Yok bana kımse bışey vermemıştı Allahtan kan ılacı dedıgın demır mi?Evet bir kac kez yapildi. Hatta asm nin verdigi kan ilacinida kullanma diyeyim o zaman onuda kacirdiysan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?