canım geçmiş olsun. Yarrında bizim var . Genel aneztezili olacak. sizinki lokalmi oldu. Ya valla çok korkuyorum umarım atlatırız.Merhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar.
Marmaris çok güzel evet ben Alanya'yı da çok sevmiştim gitmediyseniz oraya gidebilirsiniz kaş da güzelinşallah canım Allah razı olsun..geçen yıl seminerlerde bi arkadşın çocuğu öğretmenler odasını birbirine katmıştı..ah ahh hep bu folik asitlerden diye gülmüştü..onu şimdi daha iyi anlıyorum:) tatile nereye gidiceksiniz canım belli mi? duru ve temiz suyu olan bir deniz istiyorum eğer gidersek..marmarisin denizi güzeldi ama bi gittiğim yere bir daha gitmek istemiyorum..
Geçmiş olsun ve hayırlı olsunMerhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar.
Çok sağol canim. Lokal anestezi ile oldu. Umarım yaptıracak kişileri korkutmamisimdir. Ayrıntısıyla yazmak istedim ki yaptıran veya bilen arkadaşlar bir terslik varsa belirtsinler. E ecrinny e hemşire anestezi sonrası aglayabikeceklerini soylemis. Bizim doktor da ilk verilen sakinleştirici madde sonucu bulanık, çift görüyorlar vs dedi. O sarhoşluk halindeyken de agliyorlar dedi. Çoğu bebek işlem sonrası ağlıyormuş oğlum kaka yapınca erken bitti etkisi daha önce ağladı dedi.canım geçmiş olsun. Yarrında bizim var . Genel aneztezili olacak. sizinki lokalmi oldu. Ya valla çok korkuyorum umarım atlatırız.
Inşallah ayselcim yaGeçmiş olsun ve hayırlı olsun
Şişkinlik normal ama geçici merak etme. bi kaç gün idare ederseniz ağlamasına,inşallah sonra çok rahat edecek.
Canım sen söyleyince aklıma geldi bizimki de çiş ve kaka yapmıştı ama etkisi daha uzun sürdü galiba çünkü hem bi müddet doktorun gözetiminde kaldık hem eve geldik ilk çişini yapana kadar aglamamıştı yani 2 saate yakın geçmiştir.Inşallah ayselcim yagüçlü durduk ama o kadar ağlayinca çok uzulduk. Meme istemedi iç çeke çeke ağladı en son annemin kucağında uyuyabildi sesi kısıldı
yaa valla çok tedirginim . Erkek bebek annesi olmak bu durumda zor . Ne deyim bu olacak bişey sonuçta ertlemenin anlamı yok gibi . inşallah geçer . uyku düzenimiz bozulmadan . Doktor bide belden iğne falan dedi . agrısı olmuo vurunca dedi kafam karıştı acaba varmı böle yaptıran .Çok sağol canim. Lokal anestezi ile oldu. Umarım yaptıracak kişileri korkutmamisimdir. Ayrıntısıyla yazmak istedim ki yaptıran veya bilen arkadaşlar bir terslik varsa belirtsinler. E ecrinny e hemşire anestezi sonrası aglayabikeceklerini soylemis. Bizim doktor da ilk verilen sakinleştirici madde sonucu bulanık, çift görüyorlar vs dedi. O sarhoşluk halindeyken de agliyorlar dedi. Çoğu bebek işlem sonrası ağlıyormuş oğlum kaka yapınca erken bitti etkisi daha önce ağladı dedi.KokunHuzur Sizde oldu mu bu durum? Inşallah sizin çok rahat geçer canim. Rabbim başka dert vermesin.
Cok geçmiş olsun, hayirli olsun insallah.Merhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar.
Alanya ve Kaşa gittik canım zaten Antalyalıyım..Kuşadasına gittik geçen yıl denizini hiç beğenmedim çok bulanık ve yosunluydu bebeği öyle bir denize sokamayız yani..Fethiye ve Bodrumu biz de düşünebiriz..Ayvalık felan da olabilir..biz de henüz bir plan yapmadık bayrama yolculuk durumuna bakıcaz rahat gidebiliyor muyuz diye..ona göre tatili de ayarlıcaz..valla bi gaza geldim bakalım nasıl olcak benim oğlumla:) ama hepimizin kafa dağıtmaya ihtiyacı var gidebilirsek çok güzel olur..Marmaris çok güzel evet ben Alanya'yı da çok sevmiştim gitmediyseniz oraya gidebilirsiniz kaş da güzel
Bu sene Fethiye Ölüdeniz civarları düşünüyoruz yada Bodrum olabilir.zaten sakin bi döneme denk gelmeyecek bizim tatil malesef. tam araştırıp karar veremedik canım ben plansız olsun istiyorm bakmadım daha bi yere. eşim bakıp duruyor. ama her şey dahil bi otel şart
Geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşir..Merhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar.
asli2434 nasil gidiyor ek gida? Neler vermeye basladin?
Ben 7.ay dolduktan sonra diyordum ama ufak tefek terslikler var boyle giderse 6 ayla birlikte baslayacagim azar azar.
İnşallah çok güzel geçeryaa valla çok tedirginim . Erkek bebek annesi olmak bu durumda zor . Ne deyim bu olacak bişey sonuçta ertlemenin anlamı yok gibi . inşallah geçer . uyku düzenimiz bozulmadan . Doktor bide belden iğne falan dedi . agrısı olmuo vurunca dedi kafam karıştı acaba varmı böle yaptıran .
Esraaa siz de yaptırın artık :)))Cok geçmiş olsun, hayirli olsun insallah.
Biz henuz yaptirmadigimiz icin bir fikrim yok normal mi bu durumlar.
Ama yaptirip kurtulmussunuz insallah cabuk toparlar darisi bize olsun.
Yaa ne güzel. Antalya da gidilemeli dediğin bi yer varsa sen bize tavsiye et o zaman :)Alanya ve Kaşa gittik canım zaten Antalyalıyım..Kuşadasına gittik geçen yıl denizini hiç beğenmedim çok bulanık ve yosunluydu bebeği öyle bir denize sokamayız yani..Fethiye ve Bodrumu biz de düşünebiriz..Ayvalık felan da olabilir..biz de henüz bir plan yapmadık bayrama yolculuk durumuna bakıcaz rahat gidebiliyor muyuz diye..ona göre tatili de ayarlıcaz..valla bi gaza geldim bakalım nasıl olcak benim oğlumla:) ama hepimizin kafa dağıtmaya ihtiyacı var gidebilirsek çok güzel olur..
Başka bi sıkıntısı mı var acaba ? Gaz bitmiştir heralde.Kızım 2 gündür canimi cikariyor sürekli agliyor kucaktan inmiyor atesi yok görünen bir rahatsizligi yok diş mi acaba diyorum görünürde bisey yok atak haftasinda degiliz ne yapacagimi sasirdim artik ya...
Canım sen söyleyince aklıma geldi bizimki de çiş ve kaka yapmıştı ama etkisi daha uzun sürdü galiba çünkü hem bi müddet doktorun gözetiminde kaldık hem eve geldik ilk çişini yapana kadar aglamamıştı yani 2 saate yakın geçmiştir.
Kıyamam ben Mete'ye ya. o içli ağlamaları Yok mu Zaten insanı çok etkiliyor Allah tan anneanneler var
tabi şimdi daha çok farkındalar her şeyinÇok daha küçükken yaptırmak daha iyi sanki. Ağrı acı algıları tam oluşmadan. Bu arada hala çiş yapmadı. 9 saat oldudoktor 12 saate kadar normal yazdı simdi . Yapsın diye bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?