Bizimkinde diş Yok ona rağmen geçen büyük parça kopardı ben bi heyecan tabi :))Ilkinde klasik usul gecmistik ek gidaya, meyve suyu, yogurt vs gibi. Ogurme kisminda paniklemem de diş olunca sert verirsem ve koparirsa korkusu var uzerimde. Ama yapacak bir sey yok dedigin gibi deneye deneye alisacagiz mecburen.
Geçenlerde tepkisini merak ettigimden karpuz uzattim agzina hart diye kopariverdi. Bir de sevdi ki esek cirpiniyor vereyim diye :))
Benim aklimda havuc ardindan kabakla baslamak var ama dur bakalim nasil yaparız. Pazara falan mi gitsem ne yapsam heyecanlandim:)))
canım kids me markasının beslenme emziği var ondan al eğer blw düşünüyorsan çok işe yarıyorGecmis bayraminizi kutluyorum arkadaslar.
Ek gidaya biz de haftaya gececegiz artik yavaştan. Ben de BLW yapmak istiyorum ama kafam cok karisik. Bu sebzeleri haslama miktarını nasil ayarlayacagim bilemiyorum. Oglumun 2 disi var ust 2 dis de gorunuyor fazla surmez gelmesi. Nasil yiyecek eline verilen seyi aklim kesmiyor. Ya az haslarsam da hatir hutur koparirsa diye korkuyorum.
Canım blw de önerilmiyor Aslında o tarz ama ben de aldım acele dışarı çıkarken atıyorum çantaya iyi oluyorcanım kids me markasının beslenme emziği var ondan al eğer blw düşünüyorsan çok işe yarıyor
Kucağında oturtmayı denesene bak tepkilerine nasıl tepki verecek. bence seninki artık oturmak istiyormuş doktorlar da bebegi takip etmek gerektiğini 3 aylıkken bile oturmak istediklerini söylüyor
Yurt dışında bir aylık bebekleri oturtuyorlar biz çok korkuyoruz ama
6.ay aşıları rahatsız etmiş miydi sizi Aslı ? Ateş dışında yan etkisi oldu mucanım kids me markasının beslenme emziği var ondan al eğer blw düşünüyorsan çok işe yarıyor
etti hemde nasıl ateşi 39.3 e yükseldi 2 gün ateş devam etti ama onun haricinde başka birşey olmadı.benim kızlarda hiç böyle aşıdan kaynaklı ateş olduğunu hatırlamıyorum6.ay aşıları rahatsız etmiş miydi sizi Aslı ? Ateş dışında yan etkisi oldu mu
Biz de bugün 3 ünü olduk sadece ağızdan olan kaldı saglık ocağında yokmuş o cuma günü yapılacaketti hemde nasıl ateşi 39.3 e yükseldi 2 gün ateş devam etti ama onun haricinde başka birşey olmadı.benim kızlarda hiç böyle aşıdan kaynaklı ateş olduğunu hatırlamıyorum
her bebekte sıkıntı çıkıcak diye birşey yok dedim ya kızlarımda hiç olmadı ama keremde ateş çıktı.umarım sorun olmaz şimdiden iyi tatillerBiz de bugün 3 ünü olduk sadece ağızdan olan kaldı saglık ocağında yokmuş o cuma günü yapılacak
Haftasonu Doğu Karadeniz turuna çıkıyoruz o yüzden endişelendim açıkcası ama inşallah sıkıntısı olmaz yaa
Ben yeni yeni ötürtmaya başladım ama öne doğru atıyor kendiniEvet canım 3 gün boyunca tek sebze tattırıyorum
Destekli dik oturuyor evet
Su için alıştırma bardağı kullanıyorum şimdilik ama normal bardakla da deniyorum
Teşekkür ederim Aslıher bebekte sıkıntı çıkıcak diye birşey yok dedim ya kızlarımda hiç olmadı ama keremde ateş çıktı.umarım sorun olmaz şimdiden iyi tatiller
Evet ilk başta öne dogru duruyorlar ayaklarını parmaklarını inceliyorlar :) mama sandalyesinde de aynı şekilde öne doğru eğiliyor önceleri. Ama sonra daha düzgün oluyor zamanla oturma şeklini alacaktırBen yeni yeni ötürtmaya başladım ama öne doğru atıyor kendini
Allah Allah bunlar pwk erkekleri ilgilendiren konular degil ama baban bir de komsuyla mi bunun muhabbetini yapiyor cok ilginc.Az önce cocuumu içerde uyuturken babam komşumuza benim psikolojik sorunlarım olduğunu söyledi :)) şaka gibi. Sebep ise 6. Aydan itibaren ek gıdaya geçmek isteyisim. Uykusuz bebek olduğu ve geceleri on kere uyanıp ağladığı için uyku ilacı vermeyisim . Kısacası onlarin dediği şeyleri yapmayisim. Kv kp olsa neyse. Herkes uzsyliymisim gaddar anneymisim gibi davranıyor. Büyüklerin yakınında çocuk büyütmek ne zormus. Insanların genel olarak yaptıklarını yapmıyormuşum. Benim çocuğum ya ... her mesakkatini ben cekiyorum akıl veren bitmiyor .. sen komşuya böyle dersen geldiğinde bana söylemeden çileği ağzına dayar tabi. Sonra ben anormal .. çocuk değil insanlar yoruyormuş..
Ikea antilop bende düşünüyorum. Nasıl,memnun musun?İkea antilop modeli aldık çok pratik
Biraz ön tabla kısmı digerlerine göre küçük gibi ama ben yeterli olacağını düşünüyorum
Allah Allah bunlar pwk erkekleri ilgilendiren konular degil ama baban bir de komsuyla mi bunun muhabbetini yapiyor cok ilginc.
Boşver sen onlari kendi bildigini yap.
Hepsi de ne çok biliyorlar şu ek gıda konusunu doğudaki insanlar içinmiş o yüzden mi reklamların hepsinde 6 ay sadece anne sütü diyorlar bana da görümcem ben 4,5 aylık başladım en azından tattır filan dedi ama onun oğlu mama da yiyordu günde 5-6 kere ben kızıma su bile vermedim daha Kayınvalidem de bi kere söyledi deneyelim istersen diye 15 gün kaldı bu kadar bekledik dedim Allahtan anlayışlıdır uzatmadı
Asm den kan tahlil sonuclarimi getirmek icin gelmisti. Aile hekimi de hala baslamadi mi ek gidaya vs demis . 6 ay prosedurunun doguda kaliteli beslenme imkani olmayan kisilerde desteklendigini vs soylemis. Meyve suyu yigurt versin falan demis.Çocuk da huzursuzlasinca lafı acildi. Ama bence de dahil olmaması gereken bir konu. Gerilince insan paylaşmak istiyor. Dırdırcı bir anneye dönüşmeden büyütsem super olacak :) bu arada senin tiroidlerinle ilgili bir sorun olmuştu. Yükselmiş miydi? Ilaç vs kullandım mi? Tahlil sonuçlarımda Tsh düşük T3 ve T4 yüksek çıkmış. Bir endokrin uzmanına gideceğim. Senin ne durumda?
Bazi seyleri gormeyeceksin duymayacaksin basarabilirsen en guzeli o.
Asm den kan tahlil sonuclarimi getirmek icin gelmisti. Aile hekimi de hala baslamadi mi ek gidaya vs demis . 6 ay prosedurunun doguda kaliteli beslenme imkani olmayan kisilerde desteklendigini vs soylemis. Meyve suyu yigurt versin falan demis.Çocuk da huzursuzlasinca lafı acildi. Ama bence de dahil olmaması gereken bir konu. Gerilince insan paylaşmak istiyor. Dırdırcı bir anneye dönüşmeden büyütsem super olacak :) bu arada senin tiroidlerinle ilgili bir sorun olmuştu. Yükselmiş miydi? Ilaç vs kullandım mi? Tahlil sonuçlarımda Tsh düşük T3 ve T4 yüksek çıkmış. Bir endokrin uzmanına gideceğim. Senin ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?