2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
earth mama aldim canim internetten, burda biraz pahali ama..
onun disinda sudokrem ve desitin mavi guzel..
mustela fln bi ise yaramiyor..
Bı tanıdığa yurt dışından çok getırmıştım pişik kremi,çok ıyı dıyorlardı adını bulucam inşallah

Yok canım üstünde barkod numarası falan var. Firmaya ulaşsan o kodla nereye satış yapıldığı dâhi çıkar. Öyle bir riski göze alamazlar. Benim hoşuma gitmeyen o link paylaşan firmaların viral reklam vizyonsuzluğu. Zaten alacak insan araştırır bulur. Böyle yaparak güven kaybediyorlar.

Butterfly almakla iyi etmişsin yalnız. Burun boşluğu var. Sen yine başka markadan yedekle, çocuklar her emziği tutmayabiliyor. Bu markayı yüzde yüz doğal kauçuk olduğu için seviyorum.

Gumdrop var bir de hattâ Amerika'da bazı hastanelerde emzik olarak onu şart bile koşuyorlarmış. Burada da düşük doğum ağırlıklı premature bebekler için özel hastaneler tavsiye ediyormuş yapısından ötürü. Instagram'da Amerika'dan getirenlerde falan bulabilirsin.

Natursutten'in de Türkiye'deki tek muadili chicco physio soft butterfly olan model.

arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Instagramda el emegi isler satanlar var ben orda gormustum,etiketlerden aratabilirsiniz.

Ben bebegi ilk.öğrendiğimde gunah benim.suc.benim dinliyordum hep simdi de hep populer sarkilardan soyluyorum.dinliyorum,konusmaya çalişiyorum,yasin dinliyorum bazen.

Kızlar tuniko da silingler indirime girmiş ama nasıl bir model daha kullanışlı olur alanlar varsa fikir verirse sevinirim buradan bir arkadaş aldım demişti ama kimdi hatırlayamadım?
Merhaba ben.uzun.suredir babywear takibindeyim, En cok begenilen.ve yenidogana tavsiye edilen neko wrap ,neko yerli.uretim.boba ihtal,neko kullananlar memnun

Derincim hangi site bu? 1 günde ıyı gelmiş ayrıca ne kadara aldın??

B bugza Buarada listede ben de yokum, bi bakip gideyim dedim ama okumadan.geçemiyorum bari adım dursun orda ogretmenim, bebis kız, isim henüz belli degil,yas 27,ilk.bebek,tahmini.dogum 25ocak ,anne adaylarina bu yolculukta başarılar diliyorum

canım bana kalırsa uyumlu koyma ikizler diye illlaki uyumlu olmak zorunda değil fikir olarak ise beren ve arya isimlerini çok beğeniyorum

ne biliym canim, hem kulaga hos gelsin uyumlu olsun hem de anlamlari guzel olsun istiyorum..
beren yakin arkadasimin kizi, arya da turk ismi degil.. ben biraz milliyetciyim :)

Ah içim rahatladı canım çok sağol. Dr.Brown's dan bi emzik almıştım zaten onu da çok tavsiye etmiş anneler ama işte o silikon emzik. Senden kauçuk duyunca iki dakkada baktım netten, hiç emzik almayan bebekler bile bu natursuttenin kauçuk emziğini emmişler. Kelebek modeli de bebiş kız diye seçmiştim bilmeden iyi bir iş yapmışım :) Yalnız leşşş gibi kauçuk kokuyor bu steril makinesiyle falan gider inş kokusu :)

desitin paraben içeriyor diye okumuştum var mı aslı

evet metilparaben iceriyor, ama paraben %100 aklandı.. bizim hacettepedeki hocalarimiz da sıkı takipcileri bu tur seylerin, o yuzden ben kullanirim aktif (kirmizi) pisikte sikinti yok.. koruyucu olarak da sudokrem kullanilabilir..

nasil biseymis, resim paylasir misin canim?
ben aventin soothie sini aldim da, iyiyse o kaucuk olani da aliym..

Derincim hangi site bu? 1 günde ıyı gelmiş ayrıca ne kadara aldın??
Site adı vericem ama cordeliac tan korkuyorum beni de banlatmayasın bacım www.annedukkan.com canım dakik teslimat diye bi kargo şirketiyle anlaşmışlar, gece verdim siparişi bugün 4 te elimdeydi. Ki şu meşhur Amerikan kargo şirketinin genel müdürlüğünde 4 yıl çalışmışlığım var o kargo fiyatına gün içi teslimat valla brova dedim :) emzik 24,90 TL canım

Ben de aynen davul çaldım okulda.
Idarecilermin bile haberi vardi
Bir arkadas da saklamis hamileligini , duyunca herkes hayirdir mehdi mi doguracaksin neyini gizledin diye tepki vermisti.

kişinin kendi tercihi belli olunca herkes anlıyor zaten , ben de özel olarak ilk günden cümle aleme duyuru yapmadım . sonucta 12 hafta herkes için risk var .
ben hoşlanmıyorum duyurulmasından 16. hafta işyerime soyledim , o zaman bile belli olmuyordu 5 .aya girdim artık yeni yeni belli oluyor

canim pisik icin tavsiyen ne??
kızlar ben size söyliyim pişik kremlerini geçin en iyi pişik tedavi eden şey soğuk sıkma zeytin yağı haberiniz olsun tek sürüşte geçiriyor.bende var saklıyorum birazını bebişime

Ay biz çocukken bambi'nin kauçuk emzikleri vardı. Kardeslerim, ben hep onu emmişiz. :) Benim aklımda da en başından beri kauçuk vardı. Genelde soothie emzikler tavsiye ediliyor ama ne bileyim onlar hiç hoşuma gitmiyor benim. Yine soothie tarzında en sağlıklısı bu. Böyle ararken işte natursutten'i buldum. Bizde pek bilinmiyor ama instagram hesaplarindaki bebisleri görsen bitersin. :)) Biberonlari da var natursutten'in ama cam olduğu için güvenemiyorum. Kontrolü çok zor oluyormuş cam biberonlarin. :/

Sorma işte bizimde sınavlarımız bu oldu bi de tutup düştü benımkıler
Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin zor işler
Ben bu aya kadar bıraksalar usg makınasıyla yaşardım
Evımın yanında Acıbadem var acıl Dr U en sonunda 9 ay prob karnınızda dursa olucak olan olur dedi yani gelme artık demek istedı
pimpirikli oldum doğal olarak
Doğal olarak dıyorum çünkü hakkımız artık evhamlı olmak
Keyfını çıkar rahat ol dıyene dalasım gelıyo
Artık içim bıraz bıraz rahat etmeye başladıgından bende de var aynı görmemişlik hergun bışey almalıyım sankı

nasil biseymis, resim paylasir misin canim?
ben aventin soothie sini aldim da, iyiyse o kaucuk olani da aliym..
Ekte gönderiyorum foto canım. Tek parçadan oluştuğu için diğer emzikler gibi kir tutacak yeri de yok bu yönüyle de hoşuma gitti.

Az önce cordeliac bi marka daha önerdi Gumdrop diye ona da bi bak istersen Google dan baktım ben hatırladım şimdi birkaç bebekte görmüştüm bu emziği ama işte eskiden bebiş olmayınca sorup öğrenmemişim hiçbir şeyi :) tek dezavantajı tutacağı yok. Ben emzik askısı mı ne deniyor ondan da aldım, ağzından çıkarsa emzik yere düşmesin sürekli sterille uğraşmıyım istiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 60

Gumdroplarin tutacağı var canım. Deliklerinden geçiriyorsun emzik askisinin ipini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…