- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Miray benimde seçeneklerimin arasında ama öncelikli başka isimler var 4-5 seçenek var şuan bakalım hayırlısı.Cnm hosgeldin kiz sende mi miray :))) sunriese de bende miray koyacaz tabi benim Arya da var aklimda :)
Bı tanıdığa yurt dışından çok getırmıştım pişik kremi,çok ıyı dıyorlardı adını bulucam inşallahearth mama aldim canim internetten, burda biraz pahali ama..
onun disinda sudokrem ve desitin mavi guzel..
mustela fln bi ise yaramiyor..
cordeliac nerelerdesin canım dün gece ben bi halt ettim bi bak bana hele sen natursutten dedin ya bi ablada geldi site ismi verdi hani, ben baktım siteye şöyle bi, güven verdi birden gittigidiyor.com'da da satış memnuniyeti baya yüksek falandı sitenin.. cordeliac dediyse kesin güvenilir bi emziktir dedim sen gelene kadar verdim gitti siparişi Gece verdim siparişi ahanda şuan getirdiler elimde, yalnız sen replika falan dedin içime kurt düştü nasıl anlıycam ben şimdi bu ürün orjinal mi? Birkaç yerinin fotosunu gönderiyorum canım sana zahmet bi bakabilir misin bilir kişi olaraktan :)
Instagramda el emegi isler satanlar var ben orda gormustum,etiketlerden aratabilirsiniz.arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Ben bebegi ilk.öğrendiğimde gunah benim.suc.benim dinliyordum hep simdi de hep populer sarkilardan soyluyorum.dinliyorum,konusmaya çalişiyorum,yasin dinliyorum bazen.Yumuşak yumuşak okumaya devam o zaman desene :) Huşu içinde olsun kuzum konuşurken bile dikkat ederim artık
Yalnız müzik olayına karar veremedim bir türlü. Okuduklarıma göre Bebek anne karnında duyduğu sesleri doğduktan sonra da duyunca kendini hala anne karnında sanıp güvende hissediyormuş. Barok klasik müzik falan dinletin diyorlar ama ben normalde pek klasikçi değilim. Hani diyorum şimdi ben nasıl müzikler dinlemeyi seviyorsam onlardan dinletsem de doğunca acil durumlarda hem ona dinletir hem kendim dinler sakinleşirim :))
Merhaba ben.uzun.suredir babywear takibindeyim, En cok begenilen.ve yenidogana tavsiye edilen neko wrap ,neko yerli.uretim.boba ihtal,neko kullananlar memnunKızlar tuniko da silingler indirime girmiş ama nasıl bir model daha kullanışlı olur alanlar varsa fikir verirse sevinirim buradan bir arkadaş aldım demişti ama kimdi hatırlayamadım?
Derincim hangi site bu? 1 günde ıyı gelmiş ayrıca ne kadara aldın??cordeliac nerelerdesin canım dün gece ben bi halt ettim bi bak bana hele sen natursutten dedin ya bi ablada geldi site ismi verdi hani, ben baktım siteye şöyle bi, güven verdi birden gittigidiyor.com'da da satış memnuniyeti baya yüksek falandı sitenin.. cordeliac dediyse kesin güvenilir bi emziktir dedim sen gelene kadar verdim gitti siparişi Gece verdim siparişi ahanda şuan getirdiler elimde, yalnız sen replika falan dedin içime kurt düştü nasıl anlıycam ben şimdi bu ürün orjinal mi? Birkaç yerinin fotosunu gönderiyorum canım sana zahmet bi bakabilir misin bilir kişi olaraktan :)
canım bana kalırsa uyumlu koyma ikizler diye illlaki uyumlu olmak zorunda değil fikir olarak ise beren ve arya isimlerini çok beğeniyorum
Ah içim rahatladı canım çok sağol. Dr.Brown's dan bi emzik almıştım zaten onu da çok tavsiye etmiş anneler ama işte o silikon emzik. Senden kauçuk duyunca iki dakkada baktım netten, hiç emzik almayan bebekler bile bu natursuttenin kauçuk emziğini emmişler. Kelebek modeli de bebiş kız diye seçmiştim bilmeden iyi bir iş yapmışım :) Yalnız leşşş gibi kauçuk kokuyor bu steril makinesiyle falan gider inş kokusu :)Yok canım üstünde barkod numarası falan var. Firmaya ulaşsan o kodla nereye satış yapıldığı dâhi çıkar. Öyle bir riski göze alamazlar. Benim hoşuma gitmeyen o link paylaşan firmaların viral reklam vizyonsuzluğu. Zaten alacak insan araştırır bulur. Böyle yaparak güven kaybediyorlar.
Butterfly almakla iyi etmişsin yalnız. Burun boşluğu var. Sen yine başka markadan yedekle, çocuklar her emziği tutmayabiliyor. Bu markayı yüzde yüz doğal kauçuk olduğu için seviyorum.
Gumdrop var bir de hattâ Amerika'da bazı hastanelerde emzik olarak onu şart bile koşuyorlarmış. Burada da düşük doğum ağırlıklı premature bebekler için özel hastaneler tavsiye ediyormuş yapısından ötürü. Instagram'da Amerika'dan getirenlerde falan bulabilirsin.
Natursutten'in de Türkiye'deki tek muadili chicco physio soft butterfly olan model.
çok fena bi isim bulmuşum bendeben de kafayi yicem isim bulamiyorum..
saol canim, cok guzel dusunmussun de,
benim kocanin eski sevgilisi nilay :))
benim adim da ay li :)
desitin paraben içeriyor diye okumuştum var mı aslı
Ah içim rahatladı canım çok sağol. Dr.Brown's dan bi emzik almıştım zaten onu da çok tavsiye etmiş anneler ama işte o silikon emzik. Senden kauçuk duyunca iki dakkada baktım netten, hiç emzik almayan bebekler bile bu natursuttenin kauçuk emziğini emmişler. Kelebek modeli de bebiş kız diye seçmiştim bilmeden iyi bir iş yapmışım :) Yalnız leşşş gibi kauçuk kokuyor bu steril makinesiyle falan gider inş kokusu :)
Bı tanıdığa yurt dışından çok getırmıştım pişik kremi,çok ıyı dıyorlardı adını bulucam inşallah
Site adı vericem ama cordeliac tan korkuyorum beni de banlatmayasın bacımDerincim hangi site bu? 1 günde ıyı gelmiş ayrıca ne kadara aldın??
Ben de aynen davul çaldım okulda.
Idarecilermin bile haberi vardi
Bir arkadas da saklamis hamileligini , duyunca herkes hayirdir mehdi mi doguracaksin neyini gizledin diye tepki vermisti.
çok fena bi isim bulmuşum bende
kızlar ben size söyliyim pişik kremlerini geçin en iyi pişik tedavi eden şey soğuk sıkma zeytin yağı haberiniz olsun tek sürüşte geçiriyor.bende var saklıyorum birazını bebişimecanim pisik icin tavsiyen ne??
Ah içim rahatladı canım çok sağol. Dr.Brown's dan bi emzik almıştım zaten onu da çok tavsiye etmiş anneler ama işte o silikon emzik. Senden kauçuk duyunca iki dakkada baktım netten, hiç emzik almayan bebekler bile bu natursuttenin kauçuk emziğini emmişler. Kelebek modeli de bebiş kız diye seçmiştim bilmeden iyi bir iş yapmışım :) Yalnız leşşş gibi kauçuk kokuyor bu steril makinesiyle falan gider inş kokusu :)
Sorma işte bizimde sınavlarımız bu oldu bi de tutup düştü benımkılerBenimki ikincide oldu mahvoldum olana kadar, senin 4 diyosunn neler yaşadığını tahmin edebiliyorum canım.. İnşallah çocuk konusunda bunlar son sınavlarımız olur, rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inş. Birazda zor kavuştum diye işte görmemiş bi ana oldum çıktım lüzumlu lüzumsuz ne varsa almak yapmak istiyorum valla, şeyini çıkartcam bu gidişle
Ekte gönderiyorum foto canım. Tek parçadan oluştuğu için diğer emzikler gibi kir tutacak yeri de yok bu yönüyle de hoşuma gitti.nasil biseymis, resim paylasir misin canim?
ben aventin soothie sini aldim da, iyiyse o kaucuk olani da aliym..
Ekte gönderiyorum foto canım. Tek parçadan oluştuğu için diğer emzikler gibi kir tutacak yeri de yok bu yönüyle de hoşuma gitti.
Az önce cordeliac bi marka daha önerdi Gumdrop diye ona da bi bak istersen Google dan baktım ben hatırladım şimdi birkaç bebekte görmüştüm bu emziği ama işte eskiden bebiş olmayınca sorup öğrenmemişim hiçbir şeyi :) tek dezavantajı tutacağı yok. Ben emzik askısı mı ne deniyor ondan da aldım, ağzından çıkarsa emzik yere düşmesin sürekli sterille uğraşmıyım istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?