2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ben 4 tane meme kremi, 4 tane pisik kremi aldim.. 200 tl fln tuttu, kargoyla..
sonraki sipariste de 1lt şampuan, bebe yagi fln aldim.. iki ayri siparisim bekliyor gumrukte :)
500e yakin verdim..
insallah alabilirim..
sen al burdan bence de, benimkileri vermezlerse ben bi daha alicam burdan cunku.. duble semsiye :)))

Üzüm yada dut demişlerdi orada.

Ayyy yok artıkk yaaa yine mi bize bir sana iki Allah eşinle sana sağlık sıhhat versin canım bu gidişle daha çook çalışmanız lazım bu kızlara para yetişmiyor valla

canim pisik icin tavsiyen ne??

kayra kuzenimin oglu :)
ya bi isim begeniyorum mesela, yanina 2.isim bulmak cok zor oluyor, birini begenerek birini de sirf ona uysun diye koymus olmak istemiyorum :)
yağmur & damla
nasil? cok mu siradan?

Birazcık sıradan geldi bana :/

Yağmur iyi de damla hoşuma gitmedi benim

Kbb ye gittik bugun dayanamadim kasintilara. Alerjik rinit dedi. Cok alerjik bir bunye gibi gozukuyosun zaten dedi. tobe yarebbim cok beyazim onu demek istedi galiba. Maalesef alerjik bunyelerde hormonlar degistiginden hamilelikte sikayetleri artarmis. İlerleyen donemlerinde daha da articak maalesef dedi.

İlac verdi de kadin doguma sormadan icme sakin dedi. Bosuna gelmis oldum da en azindan grip vs olmadigimi ogrenmis oldum. Pfffff simde de bir İstanbul klasigi cuma trafigi yasayarak geri donucem, trafiksiz 15 dakikalik yolu.

Ayyy yok artıkk yaaa yine mi bize bir sana iki Allah eşinle sana sağlık sıhhat versin canım bu gidişle daha çook çalışmanız lazım bu kızlara para yetişmiyor valla

benim hep boyle olur ama, herseyde kazik yerim :))
bi de ozellikle ucuz olsun diye ugrasirsam daha da pahaliya gelir
alistim artik.. burda detayli ultrasona 250 tl ye pahali diyenler fln oluyor.. cok sasiriyorum..
40a yakindir benim cocuk masrafim, olduktan sonraki harcamalar haric :))
araba yikama masrafindan kaciym diye pis pis geziyordum kisin, araba evin onunde pert oldu :))) daha neler neler

Benim olana kadar ki masraf 30 bin yine senden iyiyim desene sinirden gülüyorum valla yazık bize yaw Allah hepimizin yardımcısı olsun bu işleri hiç böyle bilmezdim maddi manevi hakikaten zor işler ama değer kuzucuklarımıza

kbb uzmani verdigi ilacin hamilelikte kullanilip kullanilmadigini bilmiyor muymus :)
topu senin doktora atmis yine desene, arayip sor bari belki biraz rahatlarsin kullan derse :)
unisom kullaniliyordu benim bildigim, normalde uyku ilaci diye kullaniliyor ama aslinda antihistaminik, alerji icin.. hamilelerde guvenlik calismasi en cok onda yapilmis.. hem de uyutuyor :) bi sor bakalim

olsun canim herkesin bir imtihani var, bundan sonrasi guzel olsun insallah :))
hayir 3 sene ugrastik, hicbir sorun da cikmadi..
hicbir aciklama bulamadim niye olmadigiyla ilgili.. para sikismis demekki :))
benimki semsiye seviyor hihihih

Geçmiş olsun canım,bir doktoruna da sor yine sen için rahat etsin.

Hamilelikten dolayı mı yani bu?

kayra kuzenimin oglu :)
ya bi isim begeniyorum mesela, yanina 2.isim bulmak cok zor oluyor, birini begenerek birini de sirf ona uysun diye koymus olmak istemiyorum :)
yağmur & damla
nasil? cok mu siradan?
canım bana kalırsa uyumlu koyma ikizler diye illlaki uyumlu olmak zorunda değil fikir olarak ise beren ve arya isimlerini çok beğeniyorum

cordeliac nerelerdesin canım dün gece ben bi halt ettim bi bak bana hele sen natursutten dedin ya bi ablada geldi site ismi verdi hani, ben baktım siteye şöyle bi, güven verdi birden gittigidiyor.com'da da satış memnuniyeti baya yüksek falandı sitenin.. cordeliac dediyse kesin güvenilir bi emziktir dedim sen gelene kadar verdim gitti siparişi Gece verdim siparişi ahanda şuan getirdiler elimde, yalnız sen replika falan dedin içime kurt düştü nasıl anlıycam ben şimdi bu ürün orjinal mi? Birkaç yerinin fotosunu gönderiyorum canım sana zahmet bi bakabilir misin bilir kişi olaraktan :)

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 69
Olsun dıye evım arabam ne varsa verırdım ama su da bı gerçek ki bu psıkolojımızi bıldıklerınden durumu tıcarete döken de çok
Bende sızlerden geri kalmamışımdır 4. De oldu
Aman sağlıkla gelsınler de

Benimki ikincide oldu mahvoldum olana kadar, senin 4 diyosunn neler yaşadığını tahmin edebiliyorum canım.. İnşallah çocuk konusunda bunlar son sınavlarımız olur, rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inş. Birazda zor kavuştum diye işte görmemiş bi ana oldum çıktım lüzumlu lüzumsuz ne varsa almak yapmak istiyorum valla, şeyini çıkartcam bu gidişle

Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…