- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Sorma işte bizimde sınavlarımız bu oldu bi de tutup düştü benımkıler
Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin zor işler
Ben bu aya kadar bıraksalar usg makınasıyla yaşardım
Evımın yanında Acıbadem var acıl Dr U en sonunda 9 ay prob karnınızda dursa olucak olan olur dedi yani gelme artık demek istedı
pimpirikli oldum doğal olarak
Doğal olarak dıyorum çünkü hakkımız artık evhamlı olmak
Keyfını çıkar rahat ol dıyene dalasım gelıyo
Artık içim bıraz bıraz rahat etmeye başladıgından bende de var aynı görmemişlikhergun bışey almalıyım sankı
Ah şu instagram inatla açmıyorum ama bazen de çok faydası oluyor gördüğüm kadarıyla. Canım hep dua ediyorum valla sana da diğer arkadaşlarıma da, öğrendikçe yaz burdan bize yeni gelişmeleri :) Ben biberenu da Dr.Brown's tan cam aldım. Ama özellikle 125 ml olanından aldım. küçükken benim gözetimimde kullanıcak eğer dedikleri gibi bir durum varsa büyük biberona geçerken cam tercih etmiycem. Sen kesin cam dışında güzel bi alternatif bulursun bizi de haberdar et canımAy biz çocukken bambi'nin kauçuk emzikleri vardı. Kardeslerim, ben hep onu emmişiz. :) Benim aklımda da en başından beri kauçuk vardı. Genelde soothie emzikler tavsiye ediliyor ama ne bileyim onlar hiç hoşuma gitmiyor benim. Yine soothie tarzında en sağlıklısı bu. Böyle ararken işte natursutten'i buldum. Bizde pek bilinmiyor ama instagram hesaplarindaki bebisleri görsen bitersin. :)) Biberonlari da var natursutten'in ama cam olduğu için güvenemiyorum. Kontrolü çok zor oluyormuş cam biberonlarin. :/
Ah şu instagram inatla açmıyorum ama bazen de çok faydası oluyor gördüğüm kadarıyla. Canım hep dua ediyorum valla sana da diğer arkadaşlarıma da, öğrendikçe yaz burdan bize yeni gelişmeleri :) Ben biberenu da Dr.Brown's tan cam aldım. Ama özellikle 125 ml olanından aldım. küçükken benim gözetimimde kullanıcak eğer dedikleri gibi bir durum varsa büyük biberona geçerken cam tercih etmiycem. Sen kesin cam dışında güzel bi alternatif bulursun bizi de haberdar et canım
Ay biz çocukken bambi'nin kauçuk emzikleri vardı. Kardeslerim, ben hep onu emmişiz. :) Benim aklımda da en başından beri kauçuk vardı. Genelde soothie emzikler tavsiye ediliyor ama ne bileyim onlar hiç hoşuma gitmiyor benim. Yine soothie tarzında en sağlıklısı bu. Böyle ararken işte natursutten'i buldum. Bizde pek bilinmiyor ama instagram hesaplarindaki bebisleri görsen bitersin. :)) Biberonlari da var natursutten'in ama cam olduğu için güvenemiyorum. Kontrolü çok zor oluyormuş cam biberonlarin. :/
Valla burdaki mağazaların hemen hemen hepsinde mor rengi var sadece mor kustum resmen yanii. Benim aldığım mağazada ise mor ve gri olanı vardı sadece. Satıcıya ille de bej istiyorum dedim sistemlerinden baktı Ankara'daki mağazamızda var dedi isterseniz getirtiriz dedi getirin dedik bizde. Benim anlamadığım toplumda genel kanı fiyatının yüksek olduğu yönünde, e kim bu denli stokları eritiyor o zaman anlamadım :) he birde satıcı önümüzdeki ay toplu mal alımı gelicek dedi internette de buluruz o zamana kesin. Yalnız Tiflis işi iyiymiş yarı fiyatına diyosun eşin gidip halledemez mi bu fiyat kaçmazderinn83 ya Derin sen Joker'den Stokke aldığın zaman stok durumu nasıldı? Var mıydı renkleri? Şimdi biz normalde bize çok yakın hem de kendi mağazası var diye Tiflis'ten alacaktık. Bi'de tr'nin yarı fiyatına geliyordu ayıptır söylemesi. :/ Benim yatış durumu olunca internet mağazasına baktık. Gri hariç tüm stokları tükenmiş. Türkiye'deki ithalatcisi da Joker'miş maalesef. Artık getirmiyor herhalde.
Cord bu kafasına eserse bı anda banlanırsınSite adı vericem ama cordeliac tan korkuyorum beni de banlatmayasın bacımwww.annedukkan.com canım dakik teslimat diye bi kargo şirketiyle anlaşmışlar, gece verdim siparişi bugün 4 te elimdeydi. Ki şu meşhur Amerikan kargo şirketinin genel müdürlüğünde 4 yıl çalışmışlığım var o kargo fiyatına gün içi teslimat valla brova dedim :) emzik 24,90 TL canım
Valla burdaki mağazaların hemen hemen hepsinde mor rengi var sadece mor kustum resmen yanii. Benim aldığım mağazada ise mor ve gri olanı vardı sadece. Satıcıya ille de bej istiyorum dedim sistemlerinden baktı Ankara'daki mağazamızda var dedi isterseniz getirtiriz dedi getirin dedik bizde. Benim anlamadığım toplumda genel kanı fiyatının yüksek olduğu yönünde, e kim bu denli stokları eritiyor o zaman anlamadım :) he birde satıcı önümüzdeki ay toplu mal alımı gelicek dedi internette de buluruz o zamana kesin. Yalnız Tiflis işi iyiymiş yarı fiyatına diyosun eşin gidip halledemez mi bu fiyat kaçmaz
Bahçelievler'deyim ben sen nerdesin yakınsan çaya beklerim bigünCord bu kafasına eserse bı anda banlanırsın
Şimdi siteyi istedım dıye reklam talebınden benı bıle banlatır
Of senın o çalıştığın amerıkan fırmasına da hastayım
Kolılerı cetvelle fılan ölçüyorlar bayılıyorum
Bu arada galerıa fılan dıyosun sankı yakınız birbirimize
Bahçelievler'deyim ben sen nerdesin yakınsan çaya beklerim bigünbi ara İstanbul buluşması falan deniyordu sanki ne oldu hakkaten
aventin ayicikli soothie si guzel kiz, niye begenmiosun :)
meme yapisi gumdropsa benziyo..
Evet 3 günde çokmuş hele şimdi bide hamilesin aklı sende kalır adamın iyice kafa gider :) en iyisi önümüzdeki ay gelecek sevkiyatta birlikte gidin canım rakam hakikaten iyiymiş. Yalnız o Yoomi neymiş öyle yaaaÖnümüzdeki ay kalkar ben giderim inşallah. Onu göndersem halledemez. Illaki ters bir şey yapar. Satıcılar tarafından çok kolay ikna ediliyor. 3 gün falan kalmamız lazım en az bi de prosedür gereği. Alıp çıkamıyoruz hemen. Kafayı yer orada o kadar gün tek başına.Şöyle diyeyim orada araç, portbebe, izi go puset buradaki tek araç fiyatına geliyor paket halinde. E sınırdan çıkarken tax free'yle vergisini de geri alıyorsun. Yine araç fiyat fiyatının altına düşüyor. Ben kalkmaktan umudu kesince buradan alalım dedik. Stok göremeyince korktum. Mor en revaçtaki rengiymiş. Söyle diyeyim 10 tane Stokke ithal ediliyorsa, 100 tane normal fiyatlı bebek arabası geliyor. O yüzden eriyor. Bi'de şu ohal durumundan firmalar mal çekmekte güçlük yaşıyor herhalde.
Ben odasını komple ikea'dan alacaktım. Hattâ beşik değil direkt uzayabilen karyolayla internette 1 yaştan itibaren annelerin cok rahat kullandigini gorunce o zamana kadar yanimda besikte yatar diye bugun siparis etmeye kalktim. Parcalarin yarisi ne magazalarda ne de internette var. Sansima tukureyim dedim. Neye elimi atsam kurumus resmen.
Ya onlarin arka kismi bosluk gibi ya. Cocugun agzinda meteor cukuru varmis gibi duruyor disaridan bakinca. Gorunce urkuyorum ben.
Evet canim Stokke de karar kıldık en sonunda. Bi arkadaşım sağolsun artık kendi bebişi büyüdüğü için Maxi Cosi ana kucağını bana verdi, sadece pusetli kısmı aldımcanim sen stokke mu aldin? ben hala uygun araba bulamadim..
kiz iste ben oraya parmagimi sokcam oynicam
:))) cok eglencem
bu arada araba icin sen kararini verdin mi canim, stokke mu?
hafif miymis, kolay katlaniyor mu?
xplory mi?
Ben satıcıya rica ettim arabaya gidip bagaja koyup denedik sığıyormu diye, sığdı ama Bebek arabasından başka bi eşya da almaz bagaj yanı maşallahı var mübareğin :) travel sistemlerin çoğu öyle zaten az yer kaplayan hafif falan yok yani. Sizin arabanın modeli ne sedan tipliyse kesin sığarIste katlama kismi problem. Hamak cikip sasi katlaniyor. Biz bi de arabayi degistirdik yeni. Bagajina henuz bakmadim sigar mi diye. 10,5 kg bi de hamak kismiyla beraber. O segmentin en hafifi. Evet, son kararim Xplory. Sana onceden demistim. Stokke Twins en guzel ikiz araci gozumde diye. Aksinde ikiz arabalarinin hicbiri hosuma gitmiyor. :/
Can'ım ya tupperware den bende aldım ıslak mendil kabı onların bide temizleme mendilleri varmış kuru sen sıcak suyla ıslatıyormuşsun onu biliyor musun? bide Müslin battaniyeyi nereden aldın bende bakayımaynen yaaa
bigun bisey almasam canim sikiliyor..
yattigim yerden bigun örme bebek, bigun muslin battaniye, bigun islak mendilleri koymak icin tupperware kutu, ...... :))) yoksa mendillerim kurursa popo silemem dunya patlar :))
bende diyorum ki cordeliac ın bilmediği yok meğer bizim kız öncesinde de araştıyormuşYa benim aklımda biberonda suavinex ile yoomi var. Yoomi'nin şarj aparatı var. Evde sıcak suda, mikrodalgada şarj edip, dışarıda sütünü sabit ısıda tutabiliyorsun. Ekstra termos çantalara gerek kalmıyor. Yoomi'yi bugün sipariş ettim. Suavinex 'i köşede tutuyorum ilerisi için. Bi' bak istersen onlara da. Ben daha ortada çocuk yokken böyle gözüme takılan, ilgimi çeken şeyleri not alıyordum. Şimdi ciddi faydası oldu.
Ben satıcıya rica ettim arabaya gidip bagaja koyup denedik sığıyormu diye, sığdı ama Bebek arabasından başka bi eşya da almaz bagaj yanı maşallahı var mübareğin :) travel sistemlerin çoğu öyle zaten az yer kaplayan hafif falan yok yani. Sizin arabanın modeli ne sedan tipliyse kesin sığar
bende diyorum ki cordeliac ın bilmediği yok meğer bizim kız öncesinde de araştıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?