- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
cok guzelmis bu yaa :))
ninocin in sofisine benziyo :)

En sonunda kendım Alıp kemırıcem zurafayı hevesımı alıyım dıye :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzelmis bu yaa :))
ninocin in sofisine benziyo :)
Valla beni ikizlerle alirlar mi hiç bilmiyorum insallah cazgir olmazlar@derinn83nmine @ikizcan2016 mayis ayinda bulusuyoruZ Allah im hangi cafe de yada restoranda oturucaksak suan gozumun onune geldi birden
![]()
Günaydın canım nasıl oldunGünaydın![]()
Ben de bu sekil istediydim de maalesef benim aldigimda yok kuzum bu ozellik. 40$ a bu kadar hizmet ancaBende kamera alıcam canım arkadasım kullanıyo
Tlf una bı app yüklü dışarıdayken sureklı kontrol edıyo cok memnun
Yok cnm folık asit+ demir hap seklınde gyno threfreonsadece d vitamini değil mi canım ekmeğe felan dökülenden..bende alayım olmazsa..
Rengini degisterceklerse laf etmem de , degistirmeyeceklerse hic sanslari kalmadi. Ne sacmaymis ugrastirmasi. Yazmiyodu sanki aciklamada. İyi oldu soyledigin kuzuu.Canım modellerı cok güzel bı arkadasım gecen sene aldı korniş halkalarını fılan takmadan yolluyorlar bıraz uğraşmalı yanlış hatırlamıyorsam
Alacaksan yıne bı ara sor istersen
Günaydın canım nasıl oldun
Benimde bugün doktor kontrolüm var tam bir ay oldu merak ediyorum
Aaa senin de mi ikizdi.Valla beni ikizlerle alirlar mi hiç bilmiyorum insallah cazgir olmazlar![]()
Allah korusun ya, ne biliym bu mal boyle degisik seyler soyluyordu..
hayir ankarada unlu de bi dr..
ben de biraz baktim brokoliyle ilgili bisey bulamadim, cok da onemli degil aman yemeyiveririm deyip gecmistim..
"kimse bilmez ama, ..." demesinden killandim ne biliym..
azcik yemekten bisey olmaz bence de..
günaydın kızlarr bugun kontrolumuz var bır aydan berı ılk kez görcem oglusu cok mutluyum=)) ruyamda yıne doguruyodum ben ya=) bebek dogmus ama cok akıllı hıc uyanmıyor annem zorla uyandırım emzırmeye getırıo ama ne guzel emıyor anlatamam=)
Can'ım kanama falan olmasında dinleniceksin artık bundan sonra sızlama devam ederse doktora söyle bence enfeksiyonda olabilirKarnımın alt tarafı sızlıyor sankievde dinleniyorum.
Oo en zevkli iş bebişi görme zamanı :) kaçıncı haftası ne kadar büyümüştür şimdi o 1 ayda :)
Benim de 17:00 de inşallah net resmini görürüm.Bugün benim de oğlumla görüş günüm :) 16.30 da bugün çok kişi bebeğiyle randevulaşmış :)
Ay benim umudum kalmadı ondan artık bi Bebek iki eliyle yüzünü kapatıp muayene boyu açmaz mı ya. Artık doktora da biraz daha denesek diyemiyorum bile eşşek sıpası. Kızım ultrasona poz verirdi resmen. Bu anca pipi açıp gösteriyor :)Benim de 17:00 de inşallah net resmini görürüm.
Hayırlı haberlerle döneriz.
Beni de bugün uyku tutmadı eşim ben biliyorum niye uyku tutmadığını diyor.bir de bebişime inşallah ciciler alıcam kısmetseHadi bakalım sendegreenpepper de bebişleri görüp haber verin bize de :) ikinizde 1 Ay iyi dayanmışsınız:)