• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet canim geriliyoruz da bunun dogumdan sonraki seyleri dusununce offf susayim diyorum tebessuumle karsilayim diyorum ama insanlar susmuyor

Valla ben şimdiden yıpranmış hissediyorum kendimi lohusalık çocuğun bakımını düşünmek bile istemiyorum

Yok bildigin odanın ışığını açıyorlar :))
Sen zaten ne sanıyorsun uykuyu unutacağız bence ilk başlarda :))
kocakarılar bilir işini :))
O degil de batıl inancımdan hala saç kestirmedim ben burda konuşulunca cesaret gelmişti çevremdeki herkes o kadar bekledin az daha bekle lohusayken kestir ddi :/

ben kestirdim walla, o kadar da degil :)
bilimsel aciklama ve 3harflilere ok, ama sac kestirme isi cidden sacma, "anne sacini kestirirse bebegin omru kisalir" gibi bisey cidden mumkun degil..
rabbim onu anne rahmine tutundurdugunda ömrü, rızkı, ne zaman dogacagi, hepsi belli zaten..

Bungün kontrolüm vardı bebeğim bir hafta geriden geliyormuş moralim bozuldu. 2 hafta sonra tekrar gel dedi :110:

Ben geldim şimdiiiiii :) benim tosun olmuş mu 1700 gr 38 cm :) normalde 28+0 ultrasonda 29+6 çıkıyo 13 gün önde gidiyor tosun :) bugün gösterdi biraz kendini doktor bana benzetti :)

@Anneoldumben canm masallah tombişmil bizde gttık bugun 28+5 ama 29+3 cıktı önde gelişimi dedi doktor kılosu 1.300 boyu 39 cıkti

Bende gordum yavrumu bugun. Haftamizla uyumlu gidiyoruz. Boyunu tam hatirmliyorum 38 di saniyorum. 1300 kg iz :) demir, d3, b13 eksikligim vardi, normal olmasi dogal yollardan telafi etmeye calis dedi. 32. Hafta doluncaya randevu verdi. Raporumu alip dinlenmeye cekilecegim :)

valla maşallah bebişlere kızlar :) sağlıkla gelsinler inşallah. :) :nazar::nazar::nazar:

Kesin şu zamanda döner demedi kimse. Daha vakti var denilio hep. Sağ kaburga ve sırtında sağ tarafın agrio hep. Oğlan C şeklinde duruo karnimda. Kafasi sırtı bariz belirgin sağ tarafında ayakları sol kasigimda

aynı benimki gibi sanırım. benimkinin kafa solda, ayaklar sağ tarafta. yüzü de sırtıma dönüktü. doktor bile ne gariban duruyor bu çocuk, yazı ona dedi. :/ dönerler daha canım, benimki gecen hafta kafa da eller de sol taraftaydı nasıl becerdiyse baya turlamış içerde.

Doktor bugün dedi ki SGK yatıyor mu senin. Yatıyor dedim. O zaman 32. Hafta gel sana rapor yazayım maaşın yatsın izne çık dedi. Eşimde hiç uğraşmayın doktor hanım benim hanım zaten hep izinli maaşlı dedi :))) benim sigortam kocamın şirketten yatıyor maaşımı da kredi kartı harcamalarımla alıyorum :)

ahahhaha, aynen ben de, ben bi de maaş da alıyom , evden hallediyom işleri haksızlık etmeyeyim kendime.. ama iyi dedin uyuzluk yapıp rapor alayım, komik olur. :D

Ben bugun bi patlama yasadim oses nasil çıktı benden anlamadim bi anda oldu uzuldum sonra
:KK43: isim sordular soyledim arya dusunuyoruz diye o nasil isim mis cins mis bilmem ne dedim Avrupa dayiz koydugum isne dikkat ediyorum icindeki harfler önemli zatrn kulagina okunurken dini anlamli isim koycam ama nufusta bu olacak bi oyandan bi bu yadan yorumlar geliyo dedik aaaaa kizim alisti bu isme bizde alistik sizij begendiginizi baskasi begenmiycek onlarinkini siz dedim ama biraz ses yuksek çıktı:KK43:

al benden bi tane daha. beğendiremiorum kimseye isim. çok da fifi beğenmeleri de bi yerden sonra sinir bozucu olabiliyor. en son kardeşimle tartışıyorduk az kalsın. hakan da neymiş, hakan koyarsan konuşmam senle dedi. kızdım en sonunda konuşma o zaman ne yapayım, benim kararıma saygısızlık ediyorsun şuanda didim. anladı kızdığımı demedi üzerine bi daha bişi.
kimse benden beklemiyor hakan ismini. hıııııı iyimiş diyolar. bişi olmaz. he de geç millete yawf. hamilesin hormonlar hepimizi etkilior. merak etme anlayış gösterir ve bu kadar yorum yapmaması geretiğini anlamış olur. :KK24:

Arkadaslar iyi aksamlar.26Haftam bitmek uzere benimle ayni olan arkadaslar sizler nasilsiniz?benim iki gundur bebegimin hareketleri azalinca doktora gittim bugun hersey yolunda gorunuyor gelisimi haftasiyla uyumlu dedi cok sukur bin sukur ama Ben halen huzursuzum zaman zaman bebekler durgunlasabilir dedi doktor siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?Allah sagsalim kucagimiza almaya nasip etsin insallah aminnn
bizim beklenen dogum tarihlerimiz ayni. ayni sey bendede oluyor bir gun cok fazla hissederken bir gun hic hissetmeyebiliyorum. cok normalmis. bazen o hareket etse bile durusundan dolayi anne hissetmezmis. uyuyor olabilirmis vs. kafaniza takmayin. hareketlerine dikkat edin elbette ama bir gunu bir gunune tutmuyor.

38 bedene sıkıştırılmış 29 haftalık göbişimle selamlar kızlar :21: pimi çekilmiş bomba gibiyim patlamama az kaldı :KK70:

IMG_1987.webp

Bungün kontrolüm vardı bebeğim bir hafta geriden geliyormuş moralim bozuldu. 2 hafta sonra tekrar gel dedi :110:
neden moraliniz bozuluyor ki lutfen kafaniza takmayin. . gelisimi normalse hicbir sikinti yok. her bebek farkli kimi hizli kilo alip sonra duruyor. kimi yavas alip sonradan aliyor. kimi hep normal seyrinde devam ediyor. geriden gelme olarak nitelendirmeyin 2 hafta sonra goruceksiniz normal olacak kilosu.

Kız benimki yüzyıldır biliyor. Okuyor hattâ burayı. Çok feci dalga geçiyor ama. :KK70:

Rumuz falan aldıysa şöyle kib'leyelim, banlasınlar. :KK70:

Erkek üye yasak malum.

bilmiyorum ki rumuzunu fln, misafir uye olmadan girip forumu okuyabiliyor mu?
:)))
okuyup okuyup soru soruyor bi de :)

Arkadaslar iyi aksamlar.26Haftam bitmek uzere benimle ayni olan arkadaslar sizler nasilsiniz?benim iki gundur bebegimin hareketleri azalinca doktora gittim bugun hersey yolunda gorunuyor gelisimi haftasiyla uyumlu dedi cok sukur bin sukur ama Ben halen huzursuzum zaman zaman bebekler durgunlasabilir dedi doktor siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?Allah sagsalim kucagimiza almaya nasip etsin insallah aminnn
Csnım Çikolota ye ve yan tarafına uzan benimde oldu 2 gun önce yaptım hareketlendi kızım bu haftalarda artık uyuma duzrnlerı var

Back
X