• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
38 bedene sıkıştırılmış 29 haftalık göbişimle selamlar kızlar :21: pimi çekilmiş bomba gibiyim patlamama az kaldı :KK70:

Eki Görüntüle 1901215

38bedene sigiyorsun ama hala, masallah :)
suslenilip dugunlere gidilmis :))
hepinizi instagrama eklemeden hicbiyere gitmem :))
ninocini buldum bugun ;)

ninocini buldum bugun :KK66:

ayy aynen ekleşelim yawf :D nasıl bulcam ki sizi. isteyen özel mesaj atsın kullanıcı adını? yasak mıdır bilemedi gerçi

ninocini buldum bugun :KK66:
Hamile kıyafeti almamak için mecbur sığdım bacım napıyım :KK70:Ama 2 hafta sonra yine bi düğün var, o zamana hayatta sığamam herhalde şemsiyeyi hazır ediyorum yavaştan :işsiz:
Enişteye selamımızı söyle elleşmesin sana lazımsın sen bize :)

noldu bunlara anlamadim yaa
bizimkide bi meraklaniyo aylardır napıyomuşum
niye bukadar takıp edıyomuşum :))
suan battanıyenın altından yazıyoruöm abartısız bogulucam :KK70:

erenev cevap attı halı ve perde için , yapıyormuş farklı renklerini. :)

isteyene nasıl yaptığını ayrıntılı yazmış, mesaj atarım.

Ay buna çok seviiiindim. Ne çabuk cevap vermişler ayrıca. Referans fotoğrafları falan attılar mı? Beni mesajlasana. Merak ettim.

erenev cevap attı halı ve perde için , yapıyormuş farklı renklerini. :)

isteyene nasıl yaptığını ayrıntılı yazmış, mesaj atarım.
cok sevınırım sekerım yollarsan peki ruleti perdeye takıp mı yolluycaklar onu yazmışlar mı
yoksa yanında yollayıp bız mı ugrasıcaz

Kızlar bu n11 de %50 indirim kuponum var ama nasıl kullanabileceğimi çözemedim bi türlü. Üzerine falan da tıklanmıyor. Bilen varsa bi el atsın Allah rızası için %50 diyo yaa elim titriyoo ziyan olacak gitçek diye :))
IMG_1970.webp

Kızlar bu n11 de %50 indirim kuponum var ama nasıl kullanabileceğimi çözemedim bi türlü. Üzerine falan da tıklanmıyor. Bilen varsa bi el atsın Allah rızası için %50 diyo yaa elim titriyoo ziyan olacak gitçek diye :))
Eki Görüntüle 1901235

uygulamasını pek kullanmadım ama bildiğim kuponlar alışverişi tamamlarken kullanılıyor canım. bi alışverişe devam et, ödeme yapmadan indirim kuponu gir vs diye bi yer vardır ille, bi dene istersen. :/

Back
X