- 3 Mayıs 2016
- 1.697
- 2.207
- 53
- 41
Üye olmadan da forumlar okunabiliyor canım. Allahtan ben enişte için kötü birşey dememiştim :)))bilmiyorum ki rumuzunu fln, misafir uye olmadan girip forumu okuyabiliyor mu?
:)))
okuyup okuyup soru soruyor bi de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üye olmadan da forumlar okunabiliyor canım. Allahtan ben enişte için kötü birşey dememiştim :)))bilmiyorum ki rumuzunu fln, misafir uye olmadan girip forumu okuyabiliyor mu?
ikizcan 2016 misin sen diyor eşim :))))
kizlar ben ifşa oldum, size hayirli dogumlar :))
38 bedene sıkıştırılmış 29 haftalık göbişimle selamlar kızlarpimi çekilmiş bomba gibiyim patlamama az kaldı
Eki Görüntüle 1901215
38 bedene sıkıştırılmış 29 haftalık göbişimle selamlar kızlarpimi çekilmiş bomba gibiyim patlamama az kaldı
Eki Görüntüle 1901215
38bedene sigiyorsun ama hala, masallah :)
suslenilip dugunlere gidilmis :))
hepinizi instagrama eklemeden hicbiyere gitmem :))
ninocini buldum bugun![]()
bilmiyorum ki rumuzunu fln, misafir uye olmadan girip forumu okuyabiliyor mu?
Üye olmadan da forumlar okunabiliyor canım. Allahtan ben enişte için kötü birşey dememiştim :)))
gayet fit gorunuyosun hic patliycak gibi degil38 bedene sıkıştırılmış 29 haftalık göbişimle selamlar kızlarpimi çekilmiş bomba gibiyim patlamama az kaldı
Eki Görüntüle 1901215
Hamile kıyafeti almamak için mecbur sığdım bacım napıyım38bedene sigiyorsun ama hala, masallah :)
38bedene sigiyorsun ama hala, masallah :)
Sağol canım benim, hırka görevini yapıp kamufle etmiş demek kigayet fit gorunuyosun hic patliycak gibi degil![]()
evettt :))dur tahmin ediyim sepetlerimden mi buldun
gitme bi yere sakın
erenev cevap attı halı ve perde için , yapıyormuş farklı renklerini. :)
isteyene nasıl yaptığını ayrıntılı yazmış, mesaj atarım.
cok sevınırım sekerım yollarsan peki ruleti perdeye takıp mı yolluycaklar onu yazmışlar mıerenev cevap attı halı ve perde için , yapıyormuş farklı renklerini. :)
isteyene nasıl yaptığını ayrıntılı yazmış, mesaj atarım.
Kızlar bu n11 de %50 indirim kuponum var ama nasıl kullanabileceğimi çözemedim bi türlü. Üzerine falan da tıklanmıyor. Bilen varsa bi el atsın Allah rızası için %50 diyo yaa elim titriyoo ziyan olacak gitçek diye :))
Eki Görüntüle 1901235