2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama alanı ne kadar canım? Oğluş iyiya gerisi boş, sıkma canını

@Pikapii , işyerindeki oda arkadaşım bu yüzden benden nefret ederdi o bitki çayları demleyip içerken ben tam ekmekten tost yapar yerdim tereyağlı filan. Kadın çıldırıyordu benim tarafıma bakmaya
Vallahi suanda da tikinmaya devam ediyorum ac mi kalsin cocuk verecez insallah

Bende nisanin sonunda cocuk kardiolojisinde randevum var detayli kalp taramasi yapilacak

Canım ya Ağzına yüreğine sağlık Allah seninde ne muradın varsa versin inşallahh

canım senın plesanta asagıda mı pekı olması gereken yerde mı?
bı de ara ara felan da olsa kanaman oluyor mu?

Hayırlı cumalar kızlar :) herkes yolu yarılamış artık ne güzel :) sizlere bi sorun olacaktı. Son bir haftadır tuvalete gitme hissinden kurtulamıyorum, sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum. İdrar tahlili yaptırdım lokösit yüksek çıktı, sonra kültür yaptırdım bakteri üremedi. Öyle olunca doktor da hiç ilaç vermedi. Benzer durum yaşayan var mı? Nasıl kurtulcam bu durumdan ( çok rahatsız edici (

@Pikapii , işyerindeki oda arkadaşım bu yüzden benden nefret ederdi o bitki çayları demleyip içerken ben tam ekmekten tost yapar yerdim tereyağlı filan. Kadın çıldırıyordu benim tarafıma bakmaya
Bak düşüncesi bile sinir bozucu

canım senın plesanta asagıda mı pekı olması gereken yerde mı?
bı de ara ara felan da olsa kanaman oluyor mu?
Biraz aşağı yerleşimli demişti hoca o da ara ara kanama yapabiliyormuş 2 kere az az olmuştu kanamam, çok olduğunda baktık ki plasentada kocaman kanama alanı oluşmuş

Canım geçmiş olsun bol su içmeye çalış muhtemelen susuz kalmışsınız eğer çok devam ederse tekrar tahlil vermeni öneririm

bende de aynı durum var yarım saatte üç kez gittiğim oluyor gidiyorum ve afedersin idrarım az oluyor ama gitmeden yapamıyorum artık su içmek istemiyorum ama mecbur..doktorada sormadım ama gebelikte normal diye biliyorum..annem bebek aşağıdadır diyor ondandır diyor ama bilmiyorum

Kızlar annelerine benzesin ne güzel işte kazma babalarına benzeyeceklerine. Resim yok mu
Canim bugun carsi pazar islerim bitmedi. Stres atmak icin alisverise vurdum kendimi. Resim atamadim bi turlu. Iste benim hokka burunlu kizim

Eklentiler

• Screenshot_20180330-145221_Gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar pantolon almak istiyorum hamilelik pantolonu ama doğru düzgün bişey bulamadım, nette bakıyorum alan beğenen varmı bana da fikir verse

bende de oluyor ama benım plesatan asagıda bebek de asagıdadır baskı yapıyodur dıye dusunuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…