2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pantolon almak istiyorum hamilelik pantolonu ama doğru düzgün bişey bulamadım, nette bakıyorum alan beğenen varmı bana da fikir verse

canım ben lcw sıtesınden aldım
abartmıyorum 10 tane felan sıparıs ettım farklı bedenler farklı modeller
3 tanesını begenıp aldım
degıstrp degsıtrp onları gıyıyorum
ama magazaya gıttım hıcbıse yoktu

benı de bugun saglık ocagından hemsıre aradı. sıstemden gördum hayırlı olsun dedı.
rısklı gebelık dıye not düşülmüş niye risklı felan dedi
ben de 20. haftadan sonra bu teşhis konulursa konulcak sanıyodum. yanı durumum farkındayım ama
bı canım skıldı ıster ıstemez
tetanoz asısı ıcın gelecegım dedım, doktoruna sor bazen rısklı gebelıkde tetanoz yapmıyorz dedı

Ben de fitik var canim. Doktorum fitiga hic birsey yapamiyoruz dedi.

Belki de oyledir canim. Problem görmediği icin kisa tuttu. Yani insallah diyelim

Kalbi dinletti canim. Ben de gordum zaten pit lit atiyordu. Harektleri normaldi kizimin. Organlar icin sadece olusmus dedi. Baska bir sey demedi

Haniiii nerdeeee resimmmm atsana ya cimcimeyi görelim şirine
Resim attim canim. Ama biraz yukarda kalmis olabilir.

Kızlar pantolon almak istiyorum hamilelik pantolonu ama doğru düzgün bişey bulamadım, nette bakıyorum alan beğenen varmı bana da fikir verse
Ben gecenlerde hic umudum olmadan lcw gittim. Siyah ve cepleri tasli cok şık bir kot buldum. Ayni islemesi omuzlarda olan bir de beyaz gomlek vardi. Cok severek aldim. Lcw ye bak istersen bazen sasirtiyor

bu baskılı hamile tşörtlerinden almak istiyorum arkadaşlar dün bir tanesi çok tatlıydı ''geceyi uyuturum sizi asla'' yazıyordu :) ACABA ONLAR YIKANINCA RENGİNİ VS KAYBEDİYOR MU BASKISI YOK OLUYOR MU

Sanırım bi lcw da var zaten bi iki tane beğendim ordan böyle paçasının yanlarında çivi gibi şeyler var bide yanları işlemeli onları alıyım diyorum da inşallah kumaşları iyi çıkar

Evet siyah bi kot vardı bedenimi bulamadım deneyemedim, mağazada pek bulamadım ama aynısı nette varsa bakayım o zaman teşekkürler

Gözün aydın canım kuzucukta büyümüş maşallah kanama alanıda inşallah en kısa sürede kaybolur gider

Eki Görüntüle 2130740 kizlar sizin inceliginiz yanina ben hic olmadi ama olsun saglikliyiz mutluyuz bu gunleri gordumya kilom hic umrumda degil ins dogumdan sonra veririm oglusum iyi olsun yeter

masallah bu göbisler ne benim ki devde kilak misali püfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…